Jump to content
τσιε

απορια περι ηλεκτρικων της μιζας.

Recommended Posts

Η μιζα δεν εχει ρουλεμαν αλλα κουζινετα. Βγαλε τη μιζα και πηγαινε να στη φτιαξουν. Ή ζμπρωχνε για να το βαζεις μπρος. Ή περιμενε να ξελασκαρω για να γραψω σεντονι μπας και βγαλεις ακρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα δωσω πονο, οποτε προσοχη. :D

Λοιπον, τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις, απο τη στιγμη που λες οτι εδωσες απευθειας ρευμα και ειχες μονο φωτιδια.

Εφοσον δινεις ρευμα και εχεις φωτια σημαινει οτι υπαρχει ροη ρευματος. Το γιατι δε γυριζει η μιζα μπορει να οφειλεται σε ηλεκτρικο προβλημα της μιζας ή σε μηχανικο. Πώς θα το εξακριβωσεις; Αφαιρεις το μιζακι και, οπως το εχεις στα χερια σου, δοκιμαζεις αν γυριζει. Αν δε γυριζει ή γυριζει με πολυ δυσκολια μπορει να οφειλεται σε διαλυμενα κουζινετα ή σε λαθος μονταρισμα. Λυνεις, ανοιγεις το σερβις μανιουαλ και βλεπεις τη σειρα. Με παχυμετρο μετρας διατομη αξονα μιζας και στις δυο πλευρες και στη συνεχεια μετρας τα κουζινετα. Αν δεν εχεις παχυμετρο, βαλε τα καπακια σκετα (χωρις μαγνητες) και δες το παιξιμο. Πρεπει να συρταρωνει γλυκα μεσα-εξω και να γυριζει αναλαφρα, χωρις κροταλισμους ή υπερβολικα μποσικα. Αν εχει μποσικα, τον ηπιες. Πας σε μηχανουργειο και σου φτιαχνουν αλλα ή αγοραζεις αλλο μιζακι.

Αν δεν παιζει προβλημα σε αυτο, παμε σε ηλεκτρικα θεματα. Θεωρουμε λοιπον οτι το μιζακι γυριζει ανετα χωρις να μαγκωνει. Ετσι οπως ειναι δεμενο και το γυριζεις, βαλε ενα ψευτοκαλωδιο, της πλακας τελειως, αλλα να κανει επαφη καλη στο + της μιζας και στο σωμα της, στο - δηλαδη. Ετσι οπως τα εχεις σε ηλεκτρικη επαφη, γυρισε παλι το μιζακι με το χερι. Αν ολα φυσιολογικα, θα πρεπει να ζοριζεσαι να το γυρισεις, θα εχει σφιξει πολυ. Αν δεν παρατηρησεις αλλαγη, υποχρεωτικα πας για χειρουργειο. Εδω ειναι ζορικα τα πραγματα.

Απο τη στιγμη που δεν παρατηρειται αλλαγη σημαινει οτι το μιζακι σου βραχυκυκλωνει. Το βραχυκυκλωμα μπορει να οφειλεται στις ψυκτρες (ή στις ψυκτροθηκες) ή στην περιελιξη. Με τη χρηση πολυμετρου (στα ohm) μετρα τα καλωδια μεσα στο μιζακι. Με βγαλμενο το ροτορα δε θα πρεπει να μετρας τιποτα. Απειρη δηλαδη αντισταση. Αν μετραει, σημαινει οτι εχεις καπου εκει διαρροη. Ψαξε τα συρματα των ψυκτρων (καρβουνακια) ή οτιδηποτε που ερχεται σε επαφη με μεταλλικο μερος. Πχ η βιδα που βιδωνει το + της μπαταριας εχει κατι μονωτικα. Δες μηπως εχει σπασει εκει κατι.

Αν δε δεις τιποτα, ριξε μια καλη εξεταστικη ματια στο συλλεκτη του ροτορα. Ο συλλεκτης ειναι το πορτοκαλι πραγμα που πατανε οι ψυκτρες. Δες για σημαδια. Ή βαλε 2-3 φωτο να τις δω εγω οπου θα φαινεται ολη η περιμετρος. Αν βλεπεις μαυριλες στα αυλακια (λουκια) του συλλεκτη, ειναι υπολειμματα απο τα καρβουνακια σου και αυτα μπορει να βραχυκυκλωνουν. Πλυνε καλα με διαλυτικο νιτρου και πινελο. Δεσε και δοκιμασε. (Κανονικα υπαρχει εργαλειο, συμπτωματικα τελειως εχω, που μετρα και το συλλεκτη και το την περιελιξη για βραχυκλωμα, αλλα ειναι πανακριβο για να το αγορασεις)

Τελος, ποσα καρβουνακια εχει η μιζα σου; Δυο ή τεσσερα? αν εχει τεσσερα, την ιδια πολικοτητα εχουν τα απεναντι, δηλαδη πανε εναλλαξ: + - + - τα καλωδιακια στις ψυκτρες.

Αν τα κανεις ολα αυτα και δε δουλεψει, ριξε και μια ματια μην εχεις βραχυκυκλωσει πουθενα το χοντρο καλωδιο που φευγει απο το ρελε της μιζας και παει στη μιζα και για αυτο δε δουλευει. Γενικα απεφυγε να πατας το μιζοκουμπι για πανω απο 1-2sec γιατι θα καταστρεψεις το ρελε, αν δεν το εχεις ηδη καταστρεψει.

Θα εβαζα και φωτο επεξηγηματικες αλλα με πεθανε το ιπαδ να τα γραψω ολα αυτα.

Με ζμπρωξιμο παιρνεις μπροστα????? δεν κανω πλακα. Μηπως εχει κολλησει το μεκανακι? μηπως εχουν μπει τπτ νερα στο κυλινδρο και κανει υδραυλικη συμπιεση? μηπως το στουμπωσες στα λαδια????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μιζα δεν εχει ρουλεμαν αλλα κουζινετα. Βγαλε τη μιζα και πηγαινε να στη φτιαξουν. Ή ζμπρωχνε για να το βαζεις μπρος. Ή περιμενε να ξελασκαρω για να γραψω σεντονι μπας και βγαλεις ακρη.

Ναι, οντως εχει κουζινετα.

Βαζω + φωτό.

Μάλλον, θα πρέπει να ψαχτεις για καμμιά μεταχ/νη ή καμμιά ιμιτασιον νέα. Αντεχουν μια χαρά, οι ιμιτασιόν.

anlasserverglewamvx1gthu.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, οντως εχει κουζινετα.

Βαζω + φωτό.

Μάλλον, θα πρέπει να ψαχτεις για καμμιά μεταχ/νη ή καμμιά ιμιτασιον νέα. Αντεχουν μια χαρά, οι ιμιτασιόν.

anlasserverglewamvx1gthu.jpg

καταρχας κατι που μου εκανε εντυπωση, ειναι οτι η δικια μου μιζα δεν εχει τα shims (2). εχει ενα μονο στην μερια που καταληγει ο αξονας προς τα εξω, και κανενα απο την μερια των καρβουνακιων.

παει αυτο. παμε τωρα στο σεντονι του χαγιαμπουσα.

καταρχας με σπρωξιμο δεν παιρνει μπροστα γιατι τα τακακια ειπαμε εχουν παρει αγκαλια την δισκοπλακα και δεν την αφηνουν να κανει ρουπι.

τα λαδια τα εβαλα σωστα.

νερο δεν νομιζω να πηρε. πως να παρει αλλωστε?

- "μετραει, σημαινει οτι εχεις καπου εκει διαρροη. Ψαξε τα συρματα των ψυκτρων (καρβουνακια) ή οτιδηποτε που ερχεται σε επαφη με μεταλλικο μερος. Πχ η βιδα που βιδωνει το + της μπαταριας εχει κατι μονωτικα. Δες μηπως εχει σπασει εκει κατι."

τα καλωδια που πανε στα καρβουνακια ειναι γυμνες πλεξουδες χαλκου. σιγουρα ακουμπανε στο σωμα της μιζας. κατι δεν καταλαβαινω εδω.

επισης ο προηγουμενος μηχανικος ειχε βαλει στην βιδα μονωτικη και μετα την περασε στην τρυπα της. τον ρωτησα τον τωρινο μηχανικο αν πρεπει να βαλω και εγω μονωτικη και μου ειπε οχι. την εβαλα χυμα μεσα απο το καπακι.

επισης για να καταλαβαινομαστε, ψυκτρες ειναι τα καρβουνακια?

καρβουνακια εχω 2. αν και δεν καταλαβα σε με νοιαζει η πολικοτητα των καρβουνακιων :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έλεγα , σταμάτα να ασχολείσαι και πήγαινέ το σε κάποιον μάστορα.

Αν δεν καταλαβαίνεις από μόνος σου, αν δεν το νοιώθεις ο ίδιος, ότι προφανώς χρειάζεται μόνωση ο πόλος από το σώμα του καπακιού, και πρέπει να ρωτήσεις άλλον να στο πει...

Δεν στα λέω να σε κατακρίνω, να σε προστατέψω το λέω. Ήδη βραχύκλωσες την μίζα σου, προφανώς έχει αφήσει και τον μάταιο τούτο κόσμο η επαφή μέσα στο ρελέ, και ποιός ξέρει τι άλλη καταστροφή έπεται.

Μάστορας ASAP.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα δεν γινεται να μαθω αλλιως. δεν με ενοχλει να χαλαω κατι αφου υπαρχει ο μαστορας να με καλυψει. αλλα απο αυτη την διαδικασια μαθαινω. κ κανω λαθη. προφανως. λαθη που κοστιζουν. αλλα προκειμενου να μαθω, δεν εχω προβλημα να "πληρωσω" κ ολας.

αυριο θα ασχοληθω με την μιζα παλι. βρηκα και πολυμετρο. και εχω και ορεξη.

στηριξτε με παρακαλω. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......

Εχει καμια δεκαρια ποιντ ο συμφορουμιτης σε αυτα που λεει...

.......

Προσπαθεις να μαθεις κινεζικα μεσω linguaphone, δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει.

Βαλε φωτο απο τα παντα γιατι βαρεθηκα τη μαντικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αυτος ή την εφτιαξε τη βλαβη απλως μονωνοντας το θετικο πολο στη μιζα και ντρεπεται να το γραψει καθως ηταν κατι τοσο απλο ή εβαλε φωτια στο μεκανακι με την ασχετοσυνη που τον δερνει και παλι ντρεπεται να το γραψει! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl: :rotfl:

εγω του το 'χα πει παντως 1-2 σελιδες πριν, αν επαιρνε νεα μιζα θα ειχε ξεμπερδεψει.

Με παρομοιο τροπο ειχα ψησει κ γω μια μιζα, αφου παλευα κ παλευα την συνδεσα με καλωδια στο αγροτικο και μετα απο 15 λεπτα μυριζε καμμενο κ εβγαλε κ καπνο.

Ο ηλεκτρολογος οταν την ελυσε, δεν ειχε ξαναδει μιζα που να ειχαν γινει ολα ενα κομματι μεσα κ να εχουν λιωσει μεχρι κ οι βασεις για τα καρβουνακια. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε μαλακες, ξεκολλάτε :grin:

ηθελα να ηξερα πως μαθατε εσεις..?

γενικα η συσσώρευση της εμπειριας/γνωσης σε ενα μεριδιο κοσμου δεν ειναι κατι γονιμο. ειναι μια διαδικασια η οποια συνηθως καταληγει στην χειραφετηση της γνωσης απο αυτο το μεριδιο κοσμου. η γνωση πρεπει να διαδιδεται και να μην εχουμε αναγκη απο πασης φυσεως ειδικους. απο την στιγμη που υπαρχει ορεξη ειναι μαλακια να της ριχνουμε παγο. εγω και ο καθε εγω θα μπορουσε να εχει κομπλαρει πολυ με καποια σχολια.

το ζητημα ειναι να καταλαβω τι γινεται με το θεμα που εχω ανοιξει. και τα σχολια σας ειναι ακρως διαφωτιστικα και βοήθησαν παρα παρα παρα πολυ. απο εκει περα ο καθενας κινειται στις δικιες του ταχυτητες και πιανει τα πραγματα με τους δικους του ρυθμους. επισης μεγαλα παιδια ειμαστε, και μπορουμε να παιρνουμε την ευθυνη για τις επιλογες μας. συνεπως οπως ειπα και πιο πανω, το αν θα πληρωσω παραπανω στο τελος δεν μου λεει τιποτα απολυτως, γιατι στο τελος της ημερας θα εχω μαθει 2-3 πραγματα παραπανω. και αυτα χαρη σε καποιους εδω μεσα και χαρη στην ορεξη που εχω να ασχοληθω με κατι που μου ειναι αγνωστο προς το παρον. αν δεν την καψω την πουτανα την μιζα, δεν θα μαθω οτι δεν επρεπε να βραχυκυκλωνει η βιδα στο σωμα. ναι κοινη λογικη για καποιους, για καποιους αλλους οχι.

και γενικα οτι λεω το λεω φιλικα. οπως φιλικα και εσεις με βοηθήσατε.

επισης σιγα μην ντραπω να πω οτι εχω κανει μαλακια. ή οτι η λυση ήταν μπροστα στα ματια μου.(και να ειχα ξεχασει να βαλω παλι το καλωδιο στην μπαταρια τοσες μερες, παλι θα το ελεγα.)

τα πραγματα που γραφονται εδω μεσα, πιθανως ( και θα το ηθελα παρα πολυ) λογω του οτι ειναι ακριβως χαζοερωτήσεις σε μεγαλο βαθμο(απο μερους μου), να βοηθησουν στο μελλον καποιον που να θελει να ασχοληθει και δεν εχει σχεση μεγαλη με το αθλημα.

το γεγονος οτι ειναι 3η φορα που βαζω χερι στην μηχανη μου, και εχω φτασει να βγαλω την μιζα, οσο χαζο και ευκολο κι' αν ακουγεται σε καποιους, σε εμενα φαινεται κατι ομορφο. κατι που ειπα οτι θα προσπαθησω να το κανω και οπου βγει. και εμαθα και 10 πραγματα στην πορεια. γιατι η πορεια εχει νοημα. γιαυτο ειμαι πεζός 1 βδομαδα τωρα. αμα με ενδιεφερε να φτιαχτει η μιζα, θα ειχα παρει την οδικη το προηγουμενο σαββατο και δευτερα θα οδηγαγα.

αυτα :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον τσιε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γλυκια καζουρα νομιζω οτι ειναι θεμιτη, προσωπικα δε θα με ενοχλουσε, αν ημουν στη θεση σου. Παρ´ολ´αυτα, αν αισθανεσαι οτι καπου περασα την κοκκινη γραμμη και σε προσεβαλα, συγγνωμη. :(

Εχω γραψει κι εγω αλλου οτι προτιμω να ασχοληθω και να χαλασω, αναλαμβανοντας φυσικα και την ευθυνη των πραξεων μου, παρα να παω με το παραμικρο στο μαστορι.

Θα ηθελα ομως να σε ρωτησω και το εξης: καλο το λογυδριο, με τη μιζα τι εγινε?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι βρε ξεκολλα δεν με προσέβαλες. και το θεμα δεν ειναι η προσβολη, οσο το να ακουγεται οτι καλυτερα να το πας στο μαστορα. που και αυτο μια γνωμη ειναι. ολες οι γνωμες καλες ειναι :Ρ

με την μιζα δεν εγινε τιποτα. το πολυμετρο ηταν χαλασμενο και μαζι με αλλα πραγματα που προέκυψαν δεν εκανα τιποτα. και σημερα δουλευω ολη μερα. μαλακιες.

απο αυριο ελπιζω.(βρηκα και δευτερο πολυμετρο που δουλευει :Ρ)

θα ενημερώσω :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον την εφερα πανω την μιζα παλι.

καταρχας με το πολυμετρο που το τσεκαρα βραχυκυκλώνει, και σε αυτο το σημειο φοβάμαι να την ανοιξω να δω πως ειναι μεσα :Ρ

λοιπον ανοιγω και κανω απντέιτ.

στο μεταξυ παρακαλω να ψαξει καποιος στο καρ.γρ για καμια μεταχείρω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πηγες να μετρησεις ωμικη αντισταση στη μιζα, την εκανες τη λαλακια. Η αντισταση της ειναι 0, ακομα κι οταν ειναι ενταξει. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον. καταρχας περιμενω να φορτισει η μπαταρια λιγο της φωτογραφικης.

καταδευτερον. δεν υπαρχει πλεον βραχυκύκλωμα . (αν υπήρχε. που υπήρχε μαλλον, βλεπε παρακατω που εχει λιωσει η μονωση). το μπαλωσα οπως ηταν πριν (ο προηγούμενος μαστορας) με λιγη μονωτικη στο πισω μερος της βιδας(+). (επισης προφανως εχεις δικιο για το βραχυκύκλωμα οταν ειναι ο ροτορας πανω. το δοκιμασα :Ρ)

τριτον. ο ροτορας με δεμενη μιζα (μονο καπακια) και χωρις καρβουνακια πανω, γυρναει μια χαρα. χωρις μποσικα. ρολάρει (sic).

ο ροτορας με δεμενη την μιζα (μονο καπακια) και με τα καρβουνακια πανω, γυρναει αισθητα πολυ πιο δυσκολα. πραγμα λογικο. παιζοντας με τις βιδες που δενουν την μιζα, βλεπω οτι ΟΤΑΝ ειναι τοσο σφυγμενες ωστε να μπορω να γυρισω τον ροτορα με το χερι με μια λογικη δυσκολια, ΤΟΤΕ οι βιδες αυτες μπορουν να ξεβιδωθουν και με το χερι. αν τις σφυξω παραπανω, ο ροτορας δεν γυρναει με την καμια με το χερι.

ακολούθησα και καποιες οδηγιες του μανιουαλ :

δηλαδη ελεγξα για βραχυκύκλωμα μεταξυ των επαφων που ακουμπανε τα καρβουνακια πανω στον ροτορα(δεν ξερω πως λεγονται :Ρ) και υπηρχε.( check )

τον ιδιο ελεγχο μεταξυ των επαφων αυτων και του αξονα του ροτορα. δεν υπηρχε βραχυκυκλωμα. (check)

παμε τωρα στα κακα τα νεα. το υλικο που μονωνει τις περιεληξεις, εχει εμφανως λιωσει, χωρις να εχουν μαυρισει τα καλωδια της περιεληξης. απο την μια μερια. απο την μερια των καρβουνακιων ειναι κομπλε.(η ετσι μου φαινεται δηλαδη.)

μεχρι να τα γραψω φορτισε. παρτε και φωτος.

t7xxyg.jpg

εδω στην παρακατω εικονα φαινεται οτι εχει υποχωρηση η μονωση(η οπως αλλιως λεγεται) ..κακο...

5oth7a.jpg

τουτο εδω ειναι το κουζινετο? :Ρ

2qd5us4.jpg

και εδω στην παρακατω φωτο ειναι τα καρβουνακια, τα οποια το ενα ειναι πιο μεσα απο το αλλο, γιατι η πλεξουδα που καταληγει στην βιδα(+) ειναι κοντη. σκεψου οτι αμα καργαρω το παξιμαδι απεξω το καρβουνακι μαζευεται σχεδον μεσα :S

το ποιο κακο που εγινε σημερα ειναι οτι εσπασε ρε μαλακες η μια απο τις 2 βιδες που δενουν την μιζα πανω στο μοτερ ! απλα εσπασε στην μεση την ωρα που πηγα να την ξεβιδωσω. πως θα την βγαλω απο εκει μεσα? ειναι ηση μικρη για εσωτερκο σπειρωμα. παιζιε να ειναι μεγαλο πακετο η φαση γιατι πρεπει να λυθει το μηχανακι σε ενα βαθμο για να μπουν εργαλεια μεσα.. :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed::shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μίζα, ρελέ, και τώρα σπασμένη βίδα στο κάρτερ.

Πρέπει να περιμένεις να κατέβει ο ΘΕΟΣ να σου πει κι αυτός να το πας σε συνεργείο ε;

Η φωτό με τα καρβουνάκια δεν φαίνεται κάπου.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ρελε δεν ξερουμε αν εχει κατι ;ρ και για την βιδα δεν εφταιγααα εγω :Ρ η βιδα :Ρ η τάνα :Ρ

οχι ο θεος δεν χρειαζεται πουθενα εδω γυρω. εσυ για πες καμια γνωμη για τα αποπανω. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιε, βαλε ρε μλκ ενα ονομα στην υπογραφη, βλεπω τη γρια κ καθε φορα διαβαζω το "τσσσσουλα" :crazy:

Τα κουζινετα ειναι στην 1η φωτο νομιζω.

Εγω σου ειπα να πας κατευθειαν σε νεα μιζα γιατι ειχα καψει μια πριν απο σενα. Εγω βεβαια εκανα καλυτερη δουλεια, ελιωσε κ η μονωση κ οι βασεις που μπαινουν τα καρβουνακια... στάχτη λέμε!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχα

Πόλος ρότορα από πόλο ρότορα, όπως σωστά σου εξηγήθηκε, βγάζει αντίσταση μηδέν φυσιολογικά: Καλώδιο χαλκού 1 ή και παραπάνω χιλιοστών είναι, τυλιγμένο μεν, αλλά καλώδιο. Θα ήταν περίεργο να βγάζει αντίσταση.

Αγωγιμότητα=1/Αντίσταση.

Άπειρη αντίσταση=Μηδέν αγωγιμότητα.

Μηδέν αγωγιμότητα=Άπειρη αντίσταση.

Και όλα τα ενδιάμεσα φυσικά.

Αυτό που σφίγγοντας τις βίδες, αυξάνει η τριβή στο γύρισμα του άξονα είναι ανησυχητικό ότι κάτι έχεις δέσει λάθος. Ξέχασες κάποια ροδέλα, έβαλες λάθος ροδέλα κάπου, ή έβαλες το βαρέλι του στάτορα ανάποδα και ότι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ. Κάποια μαλακία έχει γίνει.

Ο ρότορας είναι φυσιολογικό όταν δεθεί η μίζα, να αντιστέκεται στο να την γυρίσεις με το χέρι, αλλά αυτό λόγω της έλξης του μαγνήτη μέσα κάθε φορά στον πόλο του ρότορα που τραβάει. Σαν να κάνει κλικ δλδ το γύρισμα από θέση σε θέση.

Πέραν αυτού όμως, δεν πρέπει να αντιστέκεται άλλο.

Ή το ψάχνεις λίγο πιο καλά τι ακουμπάει κάπου (μπορει να φαίνεται και σαν γραντζούνισμα το σημείο που ακουμπάει και τρίβεται ενώ δεν θα έπρεπε) ή...το πας σε μάστορα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιε, βαλε ρε μλκ ενα ονομα στην υπογραφη, βλεπω τη γρια κ καθε φορα διαβαζω το "τσσσσουλα" :crazy:

Τα κουζινετα ειναι στην 1η φωτο νομιζω.

Εγω σου ειπα να πας κατευθειαν σε νεα μιζα γιατι ειχα καψει μια πριν απο σενα. Εγω βεβαια εκανα καλυτερη δουλεια, ελιωσε κ η μονωση κ οι βασεις που μπαινουν τα καρβουνακια... στάχτη λέμε!! :grin:

δεν βαζω τιποτα. μια ζωή τσουλα :Ρχαχαχα

φλαίινγκ τωρα ανεβάζω τη φωτο μετα καρβουνακια.

10e3pxy.jpg

το δεσιμο της μιζας νομιζω οτι εκανα σωστα. επισης το τεστ του γυρισματος το εκανα χωρις τους μαγνητες πανω (και εχω ζωγραφισει σημαδακια και την ειχα δεσει σωστα)

-το κουζινετο ποιο ειναι?

-η μονωση εχει φυγει τελικα? η εγω βλεπω λαθος?

ανεβαζω και φωτο απο το lock washer (δειτε το σχημα που εχει ανεβει στην προηγούμενη σελιδα) το οποιο εχει παρει μια σοβαρη καμπυλοτητα. και δεν καταλαβαινω απο το σχημα του μανιουαλ αν πρεπει να εχει τετοιο σχημα ή αν πρεπει να ειναι ισιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις κανει του κοσμους τις ζημιες στο μεκανακι και λες εμας μαλακες????? :pray:

1) κατι εχεις χαλασει κε τα φρενα

2) χαλασες τη μιζα

3) χαλασες μαλλον το ρελε της μιζας

4) εκοψες τη βιδα που βασταει τη μιζα

Μηπως θες να το ξανασκεφτεις???? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα για τις ζημιες μου θα μιλαμε ή για την μιζα μου :Ρ ( το ιδιο πραγμα :ρ χαχαχα)

πειτε ρε. θα το παω στον μηχανικο αμα μου πειτε τι γινεται ! χχαχαχα

w0gp49.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα