MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Καλήμερα σε όλους….δεν νομίζω να άργησα να απαντήσω….απολογούμαι αλλά δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακρύα…ελπίζω πλέον να είμαι περισσότερο συνεπής και να παρακολουθώ περισσότερο τα θέματα...από ότι ίσως θα κατάλαβες το έδωσα το cr (και με πολύ μικρή "ζημιά" μάλιστα )….τελικώς έγινα κάτοχος εν΄ος ωραιότατου τίγρη….....και? τι λες? έκανες καλά τελικά? επίσης θέλουμε φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παρακαλουμεεεεεεεεεεεεεεε(ενας ταπεινος θαυμαστης του τιγρούλη ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1312 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 ..και? τι λες? έκανες καλά τελικά? επίσης θέλουμε φωτό! νομίζω ότι έκανα καλά…αν και δεν είμαι ο πιο έμπειρος αναβάτης για να αρχίσω να λέω για λεπτομέρειες τεχνικές και διαφορές μεταξύ των 2το κακό της υπόθεσης βέβαια είναι οτι λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να κάνω "χιλιόμετρα" αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ πιο "ευχαριστημένος" απο το triumph.υπόσχομαι πως το συντομότερο δυνατόν θα υπάρξουν και φώτο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1312 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Πολυ ωραιος χρωματισμος,καλοριζικο το εργαλειο και καλες βολτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Κούκλα είναι! Καλορίζικη, έχω δει αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό από κοντά και έχω πάθει πλακα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Ωωωω μαχιμος χρωματισμος Ωραιος!Καλοριζικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Υπεροχο χρωμα!!!Να το χαρεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Tούμπανο!!Καλορίζικο καλά χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2015 Να το χαιρεσαι......καλα χιλιομετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vkats 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Με γεια, με γεια !!!Είμαι σίγουρος οτι θα το απολαύσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 εμενα μου ειπανε οτι με αυτο το χρωμα χαλαει πιο ευκολα....πολλα πολλα κ ασφαλη χλμ να εχεις. το καλυτερο εργαλειο πηρες !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1312 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουμε και κανένα "χιλιόμετρο" παρέα……...εμενα μου ειπανε οτι με αυτο το χρωμα χαλαει πιο ευκολα...και εμένα έτσι μου είπανε αλλά είπα,δεν γαμ@#%τέ…..αγγλικές βλακείες…σπάνε,χαλάνε…. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Khaki green,ο αγαπημένος μου χρωματισμός και σε αυτό και στο explorer του '13.Έκανες δυνατή επιλογή,θα το γουστάρεις κάθε μέρα κ περισσότερο.Καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Καλώς τον! Καλορίζικο...αντε μια Αμφισσα και πίσω τώρα να το ξεμπουκώσεις... (Ωραια σέλα!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Καλοτάξιδο φίλε! Και πάντα όρθιο! (εννοώ στις δύο ρόδες... :P ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 ομορφο!!καλες βολτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Εμεις τα ειπαμε απο κοντα. Καλες βολτες καλα χιλιομετρα συντροχε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες