Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Εχω αυτο τον γνωριμο παλιο και μισοδιαλυμμενο χαρτη που μονιμα παραμονευει στο ραφι του σαλονιου. Ειναι φορες που ετοιμαζομαι να φυγω για τη δουλεια και τον πιανω με την ακρη του ματιου μου να με κοιτα σαν να μου λεει "πως εγινες ετσι ρε". Στις τριμμενες σελιδες του, τα νεροφαγωμενα εξωφυλα που κρεμονται στο κοκκινο σπιραλ το μυαλο μου αρχιζει και φτιαχνει σεναρια, εικονες και σκεψεις που φουντωνουν σαν μια σπιθα που απειλει να γινει λαιλαπα και ομως καθε φορα τη σβηνω γιατι δεν ειναι η ωρα. Τωρα πρεπει να τρεξω, να καλεσω, να ενημερωσω, να διεκπεραιωσω, να φροντισω και να ταισω το τερας της καθημερινοτητας. Ομως να που αποψε ειμαι και παλι εδω και γραφω. Ο χαρτης ειναι ανοιχτος απο καιρο και εγω σκυμμενος ξανα απο πανω του με μια κολλα χαρτι να γραφω να σβηνω να ξαναγραφω να ξανασβηνω. Προσπαθω να ενωσω αυτες τις ρημαδες τελειες που ειναι σκορπισμενες στα τεσσερα σημεια του οριζοντα και ολο μετρω, ολο και ζυγιζω τον φευγαλεο χρονο που κυλα ασταματητα βγαζοντας αυθαδικα τη γλωσσα στα σχεδια μου. Δεν θα του κανω τη χαρη ομως... Θελω παλιες ηλεκτρικες κιθαρες, ζορικα blues, θαλλασες ουισκι και την αλμυρα του ωκεανου. Θελω πισω τη παλια μου αθωοτητα, τα παλια μου τα λημερια και τις αναμνησεις που μεχρι τωρα ξεθωριαζαν στην ακρη του μισοβλαμμενου μυαλου μου. Θελω περιπετεια, αγνωστα μερη, να ξημερωνομαι σε ευφορες κοιλαδες και να βραδιαζω σε αγρια ανεμοδαρμενα βραχια, εκει που η Φυση δειχνει τη δυναμη της και ο ανθρωπος μικρος και ταπεινος σωπαινει. Θελω ανθρωπους δυνατους με καθαρη ματια, ολους εκεινους που αφησα πισω και οσους με περιμενουν να γνωρισω. Ειναι καιρος να ξεπληρωσω ενα παλιο χρεος στη παρτη μου και παλι ο δρομος θα τη πληρωσει τη νυφη... 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 γαλλία.....ε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Μονο τα καλυτερα περιμενουμε πάλι απο τον Νικολή.Με το καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Αδερφέ μου τι μαγειρεύεις πάλι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 δώσε πόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlecTrevelyan 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Η γατούλα κάτι ψάχνει ή περιμένει, μου φαίνεται Το λειτουργικό στον υπολογιστή, τι είναι; Ωραίο φαίνεται! Για πες να μάθουμε κι εμείς. Καλό ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αδερφέ μου τι μαγειρεύεις πάλι ? Οριστε μια γενικη ιδεα. "Γενικη" γιατι στην ειδικη δεν χωρουσε τα σημεια ο γουγλης... Ολοι εχουμε μια λιστα με πραγματα που θελουμε να κανουμε ετσι δεν ειναι; Ερχεται λοιπον μια αγιασμενη μερα που δεν ειναι ιδια με τις αλλες. Τα πλανα που κανεις κρυφα απο το τερας της καθημερινης ζωης και του αγχους καποια στιγμη τελειωνουν και παιρνουν σαρκα και οστα. Τοτε σηκωνεσαι πανω και κοιτας ψηλα πανω απ' τη σαπιλα, την ασχημια και τη λασπη της καθημερινοτητας και μπορεις να πεις πλεον οτι διαγραφεις ενα ακομα απ' αυτα τα πολυτιμα πραγματα απο τη λιστα. Το συγκεκριμενο ταξιδι το χρωστω πολλα χρονια τωρα σ' εκεινον τον 22χρονο αλητηριο που ονειρευοταν οτι "καποια μερα θα" και φετος ηταν καιρος πια να του το ξεπληρωσω. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον Ταξιδευτής 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Χωράω στη μπαγκαζιέρα σου ? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλο ταξιδι και απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις Νικο! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον ValeRR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Tαξιδευτης ονομα και πραγμα. Ταξιδευεις εσυ εσενα, ταξιδευεις εσυ εμας... Καλο ευλογημενο δρομο. ΘΑ περιμενουμε το ταξιδι μας Νικ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Σιγουρα θα ειναι αλλο ενα μοναδικο κ υπεροχο ταξιδι... Για ποτε με το καλο το σκεφτεσαι..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Οριστε μια γενικη ιδεα. "Γενικη" γιατι στην ειδικη δεν χωρουσε τα σημεια ο γουγλης... Ολοι εχουμε μια λιστα με πραγματα που θελουμε να κανουμε ετσι δεν ειναι; Ερχεται λοιπον μια αγιασμενη μερα που δεν ειναι ιδια με τις αλλες. Τα πλανα που κανεις κρυφα απο το τερας της καθημερινης ζωης και του αγχους καποια στιγμη τελειωνουν και παιρνουν σαρκα και οστα. Τοτε σηκωνεσαι πανω και κοιτας ψηλα πανω απ' τη σαπιλα, την ασχημια και τη λασπη της καθημερινοτητας και μπορεις να πεις πλεον οτι διαγραφεις ενα ακομα απ' αυτα τα πολυτιμα πραγματα απο τη λιστα. Το συγκεκριμενο ταξιδι το χρωστω πολλα χρονια τωρα σ' εκεινον τον 22χρονο αλητηριο που ονειρευοταν οτι "καποια μερα θα" και φετος ηταν καιρος πια να του το ξεπληρωσω. ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!Ε....τα εξοδα δικα σου ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μακάρι όλα τα χρέη του κόσμου, να είχαν τη σημασία της δικής σου περιπέτειας! Και κάθε περιπέτεια είναι ένας σοβαρός λόγος ύπαρξης μες τη ζωή! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Humor On Χωράω στη μπαγκαζιέρα σου ? Εγώ χωράω άνετα! Ύψος 1.65 και Βάρος 63Kg! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον Chris1981 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Όστις πρόλαβε τον Κύριον είδε...τριβάλιτσος θάναι οπότε άλλος ένας - μία προλαβαίνει ! Καλό ταξίδι φίλε μου, απολαυστικά χλμ ένα προς ένα, γέμισμα μπαταριών και κάρτας μνήμης για μας όταν με το καλό γυρίσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Μαλλον το εχει ο καιρος. Πριν απο μερικες μερες αποφασισα και εγω να (ξανα) κανω μοναχικες διακοπες στο δρομο. Περσι το μενου ειχε Ανδαλουσια - Αθηνα (μεσω Μπαρι), αλλα ολα κανονιστηκαν 5 μερες πριν την αναχωρηση μεσα στο Νοεμβριο. Φετος θα παω κανεναν μηνα πιο νωρις κ το σχεδιο ειναι το παρακατω. Θα ψαχνω για ελληνικη πινακιδα στον δρομο. Μια συμβουλη...μην χασεις το Ventimiglia - Marseille απο την παλια εθνικη. Ισως το πιο ομορφο παραλιακο κομματι της Ευρωπης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Ρρρρρρρε τι πάθαμε πάλι...άντε να περιμένουμε να γυρίσει ο ταξιδευτής, να διαβάσουμε κάνα ταξιδιωτικό της προκοπής... καλό ταξίδι αδερφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 "Φωτιές" μας άναψες. Με το καλό να πας και γυρίσεις, απ' ότι φαίνεται τον χειμώνα πάλι θα ταξιδεύουμε με το οδοιπορικό σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οτι ηταν,το ειπαμε απο κοντα...Καλο δρομο,και καλη επιστροφη αδερφε! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον Maggellanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Καλούς δρόμους 22χρονε αλητήριε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Καλό δρόμο και ασφαλή επιστροφή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Νικο καλο δρομο και ευχομαι με το που θα πατησεις την μιζα για να ξεκινησεις μεχρι την στιγμη που θα σβησεις τον διακοπτη της μηχανης (οταν με το καλο γυρισεις ) να μην εχεις κανενα προβλημα ! Ομορφα και πολλα καλα χιλιομετρα να εχεις και σε παρακαλαω θα σου ξαναζητησω αμα μπορεις την φωτογραφια της μηχανης σου φορτωμενη με ολα τα καλα που θα κουβαλας !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να ειστε ολοι καλα ρε παιδια για τα λογια σας. Δεν ξερετε τι δυναμη προσφερουν ολες αυτες οι ευχες και η θετικη διαθεση των μηνυματων σας! Ομολογουμενως το ταξιδι μου βγηκε παλι λιγο ...επος. Πως τα καταφερνω καθε φορα να ξεκινω να σχεδιασω ενα ταξιδι και να καταληγω με την ...Οδυσσεια του Χαμενου Μηχανοβιου δεν μπορω να το καταλαβω... :lol: Την επομενη φορα θα κανω το Περαμα - Παλουκια. Ε του πστη, εκει θα βγει νορμαλ το προγραμμα! :P Στο αρχικο μηνυμα δεν εγραφα κατι για αναχωρηση οποτε λογικες οι σχετικες ερωτησεις. Αναχωρουμε 8 Αυγουστου το βραδυ κλασσικα απο Πατρα για Βενετια και η επιστροφη αν ολα θα πανε καλα ειναι στις 31 του μηνα. Ολιγη απο Ιταλια, Αυστρια, Γερμανια και Βελγιο, και μετα βουρ στο κυριως πιατο που ειναι το βροχονησο. Αγγλια, Ουαλια, γυρος της Ιρλανδιας, Σκωτια, γυρος των highlands, και μετα μια καλη αλητεια στη Γαλλια για επιστροφη. Στο ενδιαμεσο το προγραμμα θα συμπεριλαβει Αλπεις, πασα, καστρα, μεσαιωνικες πολεις και μοναστηρια, αποστακτηρια, ανεμοδαρμενα βουνα, μπολικο Ατλαντικο ωκεανο, φιορδ, λιμνες και απειρα λιτρα βροχης... Και μεσα σ' ολα αυτα περιπετεια, αγνωστοι παραγοντες και ο Μερφυ να τριβει τα χερια του... :) Όστις πρόλαβε τον Κύριον είδε...τριβάλιτσος θάναι οπότε άλλος ένας - μία προλαβαίνει ! Καλό ταξίδι φίλε μου, απολαυστικά χλμ ένα προς ένα, γέμισμα μπαταριών και κάρτας μνήμης για μας όταν με το καλό γυρίσεις ! Ρε τρελοκομειο, δεν ξερεις ποσο θα ηθελα να σε παρω μαζι μου στο ταξιδι! Mηπως να εδενα το SH πισω απο την Αυρα και να ερχοσουν παρεα; :D Θα κανω οτι μπορω να γεμισω τις δικες μου μπαταριες και να αδειασω αυτες της καμερας. :) Μαλλον το εχει ο καιρος. Πριν απο μερικες μερες αποφασισα και εγω να (ξανα) κανω μοναχικες διακοπες στο δρομο. Περσι το μενου ειχε Ανδαλουσια - Αθηνα (μεσω Μπαρι), αλλα ολα κανονιστηκαν 5 μερες πριν την αναχωρηση μεσα στο Νοεμβριο. Φετος θα παω κανεναν μηνα πιο νωρις κ το σχεδιο ειναι το παρακατω. Θα ψαχνω για ελληνικη πινακιδα στον δρομο. Μια συμβουλη...μην χασεις το Ventimiglia - Marseille απο την παλια εθνικη. Ισως το πιο ομορφο παραλιακο κομματι της Ευρωπης. Αν καταλαβα καλα θα φυγεις Οκτωβριο μηνα για το ταξιδι σου; Αν ναι τοτε δυσκολο να βρεθουμε ομως να εχεις τα καλυτερα χιλιομετρα ευχομαι! Οσο για τις συμβουλες μπαινουν στα υπ' οψην αλλα μαλλον ο δρομος μεσα στη Γαλλια δεν θα με βγαλει τοσο κατω. Εχω μια αλλεργια στα πολυ τουριστικα μερη (εκτος κ αν ειναι αναποφευκτα) οποτε Μασσαλια Αυγουστο μηνα κομματακι δυσκολο... σε παρακαλαω θα σου ξαναζητησω αμα μπορεις την φωτογραφια της μηχανης σου φορτωμενη με ολα τα καλα που θα κουβαλας !! Ε ρε βιτσια που κουβαλαει ο κοσμος! :lol: :P (με τη καλη εννοια ε!) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2014 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Όχι ρε γαμώτο ,φεύγω 10 Αυγούστου εγώ. Θα ήταν το ιδανικό σενάριο να ταξιδεύαμε παρέα μέχρι την Βενετία. Να περάσεις υπέροχα φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Αδερφέ μου ακόμα τα όριά μου είναι στη μία ώρα καβάλα τελευταία φορά που δοκίμασα οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμα, το ταξίδι δεν σταματά ποτέ ! Μην ανησυχείς για το σκυλάκι μου πάει παντού και γυρνά πάντα έστω και λαβωμένο ! Προς το παρόν θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις φωτό - βίντεο και εκπληκτική μουσικούλα σου ! Άλλωστε τι νομίζεις? Μαζί σου θάμαστε έστω και ψυχικά ! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Αγαπητε νικο οτι θες απο πατρα για καραβια και οτι Αλλο εχεις στο μυαλο σου εδω ειμαι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες