spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Lol, κι άλλο κάρβουνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) – Ω ρε φίλε, τι ουλή είναι αυτή;– Την έχω από μικρός.– Πως το έπαθες;– Από κόψιμο.– Πωω και εγώ έτρεχα σα τρελός όταν χεζόμουν αλλά πρόσεχα… Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 από τον nikolas fmx 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosMTB 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα κλασικά σημάδια:Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν. Αρχισε να βγαίνει συχνά έξω με τα κορίτσια και όταν τη ρωτήσω με ποια κορίτσια, μου απαντά: "Kάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις".Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες.Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε με τις φίλες της και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το BMW GS μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά κι έχει κάνει σα μπιμπίκια στο κάτω μέρος της εξάτμισης. Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το praktiker και να το φτιάξω μόνος μου; 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 -Εγγονέ μου να σου φτιάξω χυλοπίτες;-Όχι γιαγιά δεν πεινάω.-Από το Μαράκι απέναντι μια χαρά τις τρως.(Γιαγια-εγγονός 1-0) 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 "-Ναι καλησπέρα volkswagen εκεί;-Μάλιστα.-Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας! " 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Προφανως και βρηκανε νερο στον αρη.....αφου παιζει με την κρυα βρυση 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 -Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπιες μόνο ένα ποτό;- Όταν κοινώνησα! -Ρε Ζέτα θα μου εξηγήσεις τι είναι το οφσάιντ;- άστο ρε Μιχάλη δεν θα καταλάβεις -Στο σχολείο του γιου μου νομίζω ότι τους μαθαίνουν μαγειρική.-Που το ξέρεις;-Βρήκα ένα σακουλάκι με ρίγανη στην τσάντα του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Πως λέγεται η καθαρίστρια του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ; Μπατονέτα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 ένα μπαν στο πατόψαρο παρακαλώ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 -Τι να ντυθώ τις απόκριες;-Βάλε ένα πανί στο κεφάλι σου!-Και τι θα έχω ντυθεί;-Πανίβλακας! -Το μυαλό σου είναι σαν το καλό αυγολέμονο-Δηλαδή;-Δεν κόβει. -Φιλε να σου χαρισω ενα αρωματικο δεντρακι;-Δεν εχω αμαξι ρε φιλε.-Εχεις ομως μασχαλη. 18.217,41 Ευρώ δήλωσε ο Βγενόπουλος Τον κατέστρεψε ο Χατζηδάκης μ'αυτή την αγοραπωλησία της Ολυμπιακής τον άνθρωπο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 http://www.cretalive.gr/m/view/mperdepse-ton-afro-malliwn-me-to-oikodomiko-uliko 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Αυτο το πραγμμα εκανε να φυγει 1 βδομαδα απο τα δακτυλα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Οπου πεσει δυσκολα καθαριζει ειναι η αληθεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Γουλί και ξαναμανά μαλλιά από την αρχή τότε.Δεν πειράζει... Δυναμώνει και η τρίχα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Χρυσαυγίτης μαχαίρωσε αυτοκίνητο επειδή είχε πάνω του σκόνη από την Αφρική 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Προσωπική απορία:Αν κάνεις σεξ μέσα σε πισίνα ή στη θάλασσα, υπάρχει κίνδυνος αν μπει νερό να κάνει υδραυλική και να της σπάσει η λεκάνη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Όχι και με εγγύηση. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Ο ορισμος της ομοιοπαθητικης, ειναι ενας τυφλος που παιζει μ***ΚΙΛ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Προσωπική απορία:Αν κάνεις σεξ μέσα σε πισίνα ή στη θάλασσα, υπάρχει κίνδυνος αν μπει νερό να κάνει υδραυλική και να της σπάσει η λεκάνη;Γι' αυτο υπαρχουν και οι βαλβιδες εξαερωσης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 -ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ..........-ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΟΜΠΙΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ....-ΜΠΑΤΜΑΝ .....ΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΕΡ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Πάντως αν κάνει αλλαγή φύλου η Μπακογιάννη........θα γίνει Ντόρος... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 -Πόσο έχει αυτή η καραμπίνα;-250 ευρώ.-Αυτό το πιστόλι;-200 ευρώ.Θα αγοράσετε;-Όχι.-Τότε γιατί ρωτάτε;-Έτσι.Για την τιμή των όπλων. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Αν Θεά της γεωργίας ηταν η Αφροδιτη και οχι η Δήμητρα,αντι για δημητριακά θα τρώγαμε για πρωινό...αφροδισιακά και θα περνούσαμε πολύ καλύτερα!!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Και αν έτρωγες αφροδίσια; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Και αν έτρωγες αφροδίσια;Ιου.ax_ena_mni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες