Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Η Άντζελα ξαναχτυπά με απίστευτη δήλωση! (μεταδίδεται από ραδιόφωνα) "Δεν γουστάρω το εγχώριο κρέας, θέλω Ελληνικό". :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Η Άντζελα ξαναχτυπά με απίστευτη δήλωση! (μεταδίδεται από ραδιόφωνα) "Δεν γουστάρω το εγχώριο κρέας, θέλω Ελληνικό". :lol: Τώρα θα δεις....... Κύριε Κώστα Μότο λόβερ με τρίχα για πουλόβερ.... Αυτή η είδηση έχει παίξει εδώ και 27 ώρες στα social media από τα οποία απέχετε όσο οι τετραπίστονες από ένα Honda μηχανάκι. Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oros 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Νεαρός Έλληνας μεταναστεύει στην Αυστραλία και στο τελωνείο γίνεται ο εξής διάλογος μεταξύ του υπαλλήλου στον έλεγχο και του νεαρού: - Γιατί αποφάσισες να φύγεις - Έχω δύο λόγους, ο ένας είναι ότι φοβάμαι ότι θα γίνει Grexit στην Ελλάδα... - Μη φοβάσαι, δεν θα γίνει κανένα Grexit - Αυτός είναι ο δεύτερος λόγος. Το κλέβω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Τώρα θα δεις....... Κύριε Κώστα Μότο λόβερ με τρίχα για πουλόβερ.... Αυτή η είδηση έχει παίξει εδώ και 27 ώρες στα social media από τα οποία απέχετε όσο οι τετραπίστονες από ένα Honda μηχανάκι. Σκασίλα μου τα social media, χεσ μένα τά 'χω ρε φίλε. :lol: Εδώ είναι mb και δεν το είδα γραμμένο. Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ Κάνε λογαριασμό στο Facebook!!! ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ και ξαναμανά ΟΧΙ. Το ΟΧΙ πάει σύννεφο αυτόν τον καιρό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Ναι αλλά βλέπεις τι γίνεται με το ΟΧΙ έτσι; Μας γυρνάει μπούμερανγκ εμάς που το ψηφίσαμε, σε ΝΑΙ. Πρόσεχε μη σου γυρίσει και σένα και τελικά το ΟΧΙ γίνει ΝΑΙ. ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η Άντζελα ξαναχτυπά με απίστευτη δήλωση! (μεταδίδεται από ραδιόφωνα) "Δεν γουστάρω το εγχώριο κρέας, θέλω Ελληνικό". :lol: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον coulis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Ναι αλλά βλέπεις τι γίνεται με το ΟΧΙ έτσι; Μας γυρνάει μπούμερανγκ εμάς που το ψηφίσαμε, σε ΝΑΙ. Πρόσεχε μη σου γυρίσει και σένα και τελικά το ΟΧΙ γίνει ΝΑΙ. ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Και τί με πέρασες εμένα βρε? Κωλοτουμπα? Jamais των jamon που λένε και στο χωριό μου.... Χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 -Το ελληνικό χρέος θέλει κούρεμα -Για τι κούρεμα μιλάμε? -Σκέψου έναν χεβιμεταλά που αύριο παρουσιάζεται φαντάρος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) delete please Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2015 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επιφυλασσομαι να βάλω σύντομα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2015 από τον thagro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Πώς να συνενοηθούμε με τους Φινλανδούς που εκεί το one night stand κρατάει 6 μήνες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Φοβούμαι.... Φοβούμαι μήπως τον φιλέλληνα τον διαδεχθεί κάποιος που μας μισεί :lol: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο EUROGROUP: Ειμαστε ενα βημα πριν την συμφωνια! Μην αγχωνεστε! Το μονο επιπλεον που ζητουν η Γερμανοι και οι δανειστες απο την Ελλαδα για να υπογραψουμε ειναι: - Να αυξησουμε το ΦΠΑ στο 57%, - Ολοι οι γερμανοι τουριστες να εχουν πρωτη σειρα ξαπλωστρα στην Ψαρρου, - Κατωτατο οριο συνταξης στα 82 (για οσους ειναι ζωντανοι), - 12αρι στην Γερμανια για τις επομενες 35 Eurovision, - Κατωτατος μισθος τα 94 ευρω, και 2 κουπονια για το σουπερ μαρκετ, - Την Ροδο, η οποια θα μετονομαστει σε "Der Roseninsel", - Να βρουμε την θεραπεια για τον καρκινο, και το AIDS, - Να διορισουμε τον Tyrion, "Hand of the Tsipras", - και να εξαφανισουμε το global warming....μεχρι την αλλη Τριτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο EUROGROUP: Ειμαστε ενα βημα πριν την συμφωνια! Μην αγχωνεστε! Το μονο επιπλεον που ζητουν η Γερμανοι και οι δανειστες απο την Ελλαδα για να υπογραψουμε ειναι: - Να αυξησουμε το ΦΠΑ στο 57%, - Ολοι οι γερμανοι τουριστες να εχουν πρωτη σειρα ξαπλωστρα στην Ψαρρου, - Κατωτατο οριο συνταξης στα 82 (για οσους ειναι ζωντανοι), - 12αρι στην Γερμανια για τις επομενες 35 Eurovision, - Κατωτατος μισθος τα 94 ευρω, και 2 κουπονια για το σουπερ μαρκετ, - Την Ροδο, η οποια θα μετονομαστει σε "Der Roseninsel", - Να βρουμε την θεραπεια για τον καρκινο, και το AIDS, - Να διορισουμε τον Tyrion, "Hand of the Tsipras", - και να εξαφανισουμε το global warming....μεχρι την αλλη Τριτη! τωρα το ειπαν στις ειδησεις οτι το μετρο"12αρι στην Γερμανια για τις επομενες 35 Eurovision" ειναι κοκκινη γραμμη για την κυβερνηση για 2 λογους α)η ψηφος ειναι απο τον λαο και δεν μπορει να υπογραψει κατι τετοιο και β)θα υπαρχει προβλημα με την Κυπρο. Οι εταιροι κραταν την σκληρη τους σταση και η κυβερνηση προτεινε τουλαχιστον το 10αρι με παρακληση στον λαο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 "Ζούμε στην Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης". Ναι ρε, στη σωστή κατηγορία το έβαλα..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο EUROGROUP: Ειμαστε ενα βημα πριν την συμφωνια! Μην αγχωνεστε! Το μονο επιπλεον που ζητουν η Γερμανοι και οι δανειστες απο την Ελλαδα για να υπογραψουμε ειναι: - Να αυξησουμε το ΦΠΑ στο 57%, - Ολοι οι γερμανοι τουριστες να εχουν πρωτη σειρα ξαπλωστρα στην Ψαρρου, - Κατωτατο οριο συνταξης στα 82 (για οσους ειναι ζωντανοι), - 12αρι στην Γερμανια για τις επομενες 35 Eurovision, - Κατωτατος μισθος τα 94 ευρω, και 2 κουπονια για το σουπερ μαρκετ, - Την Ροδο, η οποια θα μετονομαστει σε "Der Roseninsel", - Να βρουμε την θεραπεια για τον καρκινο, και το AIDS, - Να διορισουμε τον Tyrion, "Hand of the Tsipras", - και να εξαφανισουμε το global warming....μεχρι την αλλη Τριτη! Αυτό δεν νομίζω ότι πρέπει να βρίσκεται στα ανέκδοτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 - Κώστα μου τι κάνεις; - Καλά ρε γιαγιά. Εδώ δουλεύω στο CERN. - Μπράβο παιδί μου. Κάτσε εκεί να μάθεις την δουλειά και μετά να ανοίξεις ένα δικό σου... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 -Που ακυρώνεις φέτος; -Μύκονο, εσύ; -Λευκάδα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, σχέδιο δολοφονίας Τσίπρα. Στον Παπανδρέου αρκούσε να του δώσουν ποδήλατο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2015 από τον ax_ena_honda 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Θα έβγαζα και γωνία φωτογραφία τα πόδια μου στη θάλασσα, αλλά δεν θα φαινόταν η θάλασσα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Προφυλακτικα και κηδειες λεει μεταταξη στο 23% της τελευταιας στιγμης. Δε θα χουμε που δε θα χουμε να φαμε, να μην μπορουμε ουτε να γαμησουμε ουτε και να πεθανουμε.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2015 Είδα τον Σάκη να τραγουδάει Άξιον Εστί.Τον Χαϊκάλη να γίνεται υπουργός…Τι άλλο μένει να δω; Ταρίφα να βγάζει φλας;?;? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 Κλεμενο!!- Μίλησα με την Μαρία.- Tην πρώην σου, που έφυγε για Γερμανία;;- Nαι.- Kαι τί της είπες ;;- Έλα μ**νί στον τόπο σου...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Μου είπε η μάνα μου μόλις τελειώσω το φαΐ να σκουπίσω το σπίτι. Δεν έχω σταματήσει να τρώω από προχθές 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 - Ξέρεις να διαβάζεις το φλυτζάνι;- Ναι! Γύρνα το ανάποδα.- Τι λέει;- Made in China! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες