cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Τρεις φίλοι συζητάνε για τις γυναίκες τους κ για το πως μπορούν να τις κάνουν να μην γκρινιάζουν. Λέει ο πρώτος - "Εγώ παιδιά πέρσι την πήγα Παρίσι και φέτος λέω να την πάω Λονδίνο". Ο δεύτερος - " εγώ πέρσι την πήγα Ν.Υόρκη και φέτος λέω να την πάω Λ.Άντζελες...Εσύ μωρέ Μανωλιό? (λένε στον τρίτο και κρητικό της παρέας)- " Εγώ μωρέ κοπέλια την πήγα σ'ένα σπιτάκι ερημικό απάν στον Ψηλορείτη!" -"Και φέτος?" - "Εφέτος μωρέ λέω να πάω να την πάρω!!!" 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thodoris Paraskeuopoulos7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Ανοιγω το ψυγειο και βλεπω το ζελε να τρεμει..του λεω:μην φοβασαι για νερο ηρθα!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2015 Πω ρε φίλε, η Άμστελ 0% πάει τρελα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο... ...να είχαμε και μια φουσκωτή κούκλα να ρίχναμε κι έναν π()¥τ$ο! 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2015 ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΠΙΚΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ,100 ΓΡ ΗΤΑΝΕ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΡΕΣΚΙΑ !!!! ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΕΕΕ???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thodoris Paraskeuopoulos7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΠΙΚΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ,100 ΓΡ ΗΤΑΝΕ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΡΕΣΚΙΑ !!!! ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΕΕΕ???? Χαχαχα εκλαψαααα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 -Ιουλιέτα τι μπύρες αγόρασες; -Άλφα Ρομέο. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 - Πως κορνάρουν τα αυτοκίνητα στη Λάρισα; - Σνακρ σνακρ... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gasrun 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 πως λεγεται ο μεσσιας ρωσσικης καταγωγης,,,,?? ιησους απο την ναζαμπλιετ..!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ....ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ: -ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? -ΠΟΙΑ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 - Λέγε γιατί με ξύπνησες ; Λέγε τώρα ! - Σταμάτα να μιλάς με το ξυπνητήρι παιδί μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Zιμπαμπουε ,Σομαλια και Σουδαν δεν εχουν πληρωσει δοσεις στο ΔΝΤ λεει..! Νταξ ,βατος ομιλος.. Περναμε ανετα.... 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 2 ειναι τα ναπαντητα ερωτηματα για την επιστημη..: -Αν υπαρχει ζωη σε αλλο πλανητη -Γιατι οι γυναικες οταν βαζουν μασκαρα ανοιγουν το στομα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Στο 2ο γκολ της Ντνίπρο βγήκε ο απέναντι με το δελτίο και φώναζε ''ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΡΕ ΤΟΓΙΟΤΑ'' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο… Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει: – «Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας». Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 χιλιόμετρα και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Ο Θεός εκνευρίζεται: – «Ρε σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με ξεφτιλίσατε! Μόνο αυτός εδώ είναι άξιος για τον Παράδεισο! Πες μου τέκνο μου πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;» – «Κοιτάξτε… Εμένα, βασικά, η γυναίκα μου είπε να κάτσω εδώ». 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Σκάει η άλλη με την κωλαρα στο μπαρ,σπάνε 2-3 σβέρκοι. Έρχεται και μου λέει Βάλε μου 2 δάχτυλα Τζακ Δε με λένε Τζακ ...αλλά δε χαλάω εγώ χατίρια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Ένα για εμάς τους Σαλονικιούς... Παραπονέθηκε ένας στην κρεπάρει ότι η κρέπα του έχει πολλή μερέντα και τώρα τον δέρνουν έξω καμιά 20αρια άτομα. Ιδού ο τόπος όπου έγινε το περιστατικό, σε μία σπάνια φωτογραφία όπου φαίνεται η είσοδος χωρίς κόσμο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Σε συνέχεια από το προηγούμενο (καθυστερημένος γαρ...) http://www.tavernoxoros.gr/img/l/BRmMuXGWImkj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Σε συνέχεια από το προηγούμενο (καθυστερημένος γαρ...) http://www.tavernoxo.../l/BRmMuXGWImkj Βαλεντίνο, Ναβαρίνου, εγγύηση Πατάς, ρουφάς δαγκώνεις, αλλιώς λερώνεις 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Το ζεύγος παντρεμένο 50 χρόνια. Μια μέρα στο τραπέζι του πρωινού λέει η γιαγιά: - Σκέψου αγάπη μου, πριν 50 χρόνια καθόμασταν σ αυτό το τραπέζι μαζί. - Το ξέρω, απαντάει ο γέρος. Πριν 50 χρόνια καθόμασταν εδώ ολόγυμνοι σαν πιτσουνάκια και απολαμβάναμε το πρωινό μας. - Ας ξαναζήσουμε αγάπη μου εκείνα τα όμορφα χρόνια, πρότεινε η γριά. Έτσι κι έγινε. Έβγαλαν και οι δύο τα ρούχα τους και κάθισαν ξανά. - Ξέρεις αγάπη μου, είπε η γριά γεμάτη ενθουσιασμό, οι ρώγες μου είναι τόσο καυτές για σένα όσο ήταν και πριν από 50 χρόνια. - Δεν εκπλήσσομαι, είπε ο γέρος. Η μία είναι μέσα στο τσάι και η άλλη μέσα στην ομελέτα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό... - Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός τότε του απαντά: - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ 2015 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 4ο ΘΕΜΑ Τεράστιο φίδι μάζας M=5kg το οποίο δε γνωρίζουμε αν έχει δηλητήριο ή όχι εμφανίζεται στην απέναντι αυλή μαζί με μια γάτα. Το φίδι παράγει τον χαρακτηριστικό ήχο 'ΚΣΣΣΣΣ' συχνότητας f=99.8 Hz. Ένας παρατηρητής τρομάζει και τρέχοντας με ταχύτητα v=10 m/s πηδά την μάντρα κατευθυνόμενος προς το φίδι. 1. Να βρείτε την συχνότητα του ήχου που ακούει ο παρατηρητής. Όταν φτάνει στο φίδι ο παρατηρητής τρομάζει και και παίρνει ένα σκουπόξυλο το οποίο μπορούμε να το θεωρήσουμε ως ράβδο. Κρατώντας το από την άκρη χτυπά το φίδι. Δίνεται μάζα σκουπόξυλου m=1kg 2. Να υπολογίσετε την ταχύτητα του άκρου του σκουπόξυλου λίγο πριν χτυπήσει το φίδι. Θεωρούμε ότι η κρούση με το φίδι είναι πλαστική αλλά το φίδι δεν πεθαίνει. 3. Nα υπολογίσετε τη δύναμη που δέχεται το δάπεδο από το φίδι και το σκουπόξυλο. Αφού το φίδι δεν έχει πεθάνει και συνεχίζει να βγάζει έναν ήχο sound κάτσε καλά να ούμε ο άνθρωπος αρπάζει ένα τσεκούρι ή μάλλον έναν μπαλτά μάζας m1=3kg. Χτυπά με αυτόν το φίδι και έχουμε πλαστική κρούση και τελικά το φίδι πεθαίνει. 4. Να υπολογίσετε την ταχύτητα του μπαλτά λίγο πριν την κρούση με το φίδι... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Τολμώ να πω ότι η φυσική ήταν πιο δύσκολη στο 4ο θέμα φέτος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ 2015 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 4ο ΘΕΜΑ Τεράστιο φίδι μάζας M=5kg το οποίο δε γνωρίζουμε αν έχει δηλητήριο ή όχι εμφανίζεται στην απέναντι αυλή μαζί με μια γάτα. Το φίδι παράγει τον χαρακτηριστικό ήχο 'ΚΣΣΣΣΣ' συχνότητας f=99.8 Hz. Ένας παρατηρητής τρομάζει και τρέχοντας με ταχύτητα v=10 m/s πηδά την μάντρα κατευθυνόμενος προς το φίδι. 1. Να βρείτε την συχνότητα του ήχου που ακούει ο παρατηρητής. Όταν φτάνει στο φίδι ο παρατηρητής τρομάζει και και παίρνει ένα σκουπόξυλο το οποίο μπορούμε να το θεωρήσουμε ως ράβδο. Κρατώντας το από την άκρη χτυπά το φίδι. Δίνεται μάζα σκουπόξυλου m=1kg 2. Να υπολογίσετε την ταχύτητα του άκρου του σκουπόξυλου λίγο πριν χτυπήσει το φίδι. Θεωρούμε ότι η κρούση με το φίδι είναι πλαστική αλλά το φίδι δεν πεθαίνει. 3. Nα υπολογίσετε τη δύναμη που δέχεται το δάπεδο από το φίδι και το σκουπόξυλο. Αφού το φίδι δεν έχει πεθάνει και συνεχίζει να βγάζει έναν ήχο sound κάτσε καλά να ούμε ο άνθρωπος αρπάζει ένα τσεκούρι ή μάλλον έναν μπαλτά μάζας m1=3kg. Χτυπά με αυτόν το φίδι και έχουμε πλαστική κρούση και τελικά το φίδι πεθαίνει. 4. Να υπολογίσετε την ταχύτητα του μπαλτά λίγο πριν την κρούση με το φίδι... AXAXAXAXAXA ΕΠΙΚΟ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Η γαλάζια φάλαινα εκσπερματώνει περίπου 120 λίτρα σπέρμα κάθε φορά που ζευγαρώνει αλλά μόνο το 10% καταλήγει μέσα στο θηλυκό... και μετά αναρωτιέστε γιατί το νερό είναι τόσο αλμυρό 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Κλείσε -Όχι εσύ κλείσε -Σ αγαπάω -Εγώ σ αγαπάω πιο πολυ -Σε θέλω -Εγώ σε θέλω πιο πολύ -Πω τι μούνι πέρασε -Πω τι μουνι πέρασε πιο πολύ 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες