Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 -Αφεντικό; Τώρα τα Χριστούγεννα θα πάρουμε δώρο; -Δεν ξέρω, εγώ πάντως έστειλα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και εκ μέρους σας. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Σήμερα στη δουλειά μας έδωσαν το δώρο των Χριστουγέννων. Εμένα μου έτυχε το playmobil πυροσβεστης ... με τα ΕΛΤΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό: – Πήρατε αύξηση φέτος; – Πήραμε! – Και τι τα έκανες; – Ε να,αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. – Και τα υπόλοιπα; – Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porsche 911 Carrera. Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο: – Πήρατε αύξηση φέτος; – Πήραμε! – Και τι τα έκανες; – Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. – Και τα υπόλοιπα; – Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant. Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα: – Πήρατε αύξηση φέτος; – Πήραμε! – Και τι τα έκανες; – Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. – Και τα υπόλοιπα; – Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου… 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 -Mπαμπης, χαρηκα! -Χαρης, μπαμπηκα! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oros 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Βότκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ζαχαροπλαστης ήταν ο πατέρας σου? -ΝΑΙ,γιατι? -Για ρωτα τον,ποσα καρυδια χρειαζομαι για τα μελομακαρονα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Σύντομο, περιεκτικό, ιλαροτραγικό: http://www.nooz.gr/greece/papandreou-i-vouli-mporei-kai-prepei-na-ekleksei-proedro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ηθελα να στειλω "καλημερα τι κανεις" στην αλλη και μου ξεφυγε ενα "Τι βυζαρες ειναι αυτες παιδακι μου" ενταξει συμβαινουν αυτα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) δες και εναν τσιγγανικο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον andreaspetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 -Ρε μαλακα βαριεμαι.... -Και εγω... -Ψηνεσαι να φωναξουμε γκομενακια στο σπιτι?? -Καλη ιδεα.. -Γκομενακια στο σπιτιιιιιιιιιι -Γκομενακια στοο σπιτιιιιιιι -Γκοοοομενακια στο σπιτιιιιιι 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 -Ρε μαλακα βαριεμαι.... -Και εγω... -Ψηνεσαι να φωναξουμε γκομενακια στο σπιτι?? -Καλη ιδεα.. -Γκομενακια στο σπιτιιιιιιιιιι -Γκομενακια στοο σπιτιιιιιιι -Γκοοοομενακια στο σπιτιιιιιι Χαχαχα! Μου θυμίζει αυτό με τις ξανθιές που έχουν κλειστεί στο ασανσέρ. - Φωνάζει η 1η "Βοήθειααααα"! - Φωνάζει η 2η "Βοήθειααααα"! - Φωνάζει η 3η "Βοήθειααααα"! Καμία απάντηση... ¨Λέει η 1η: Να φωνάξουμε ταυτόχρονα για να ακουστούμε! "Ταυτόχρονααααααααααα"!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Ο γιατρός μου είπε να μην σηκώνω βαριά αντικείμενα και τώρα πρέπει να κάθομαι όταν κατουράω... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει - Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις; - A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα; - Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος. - 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου! - Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή. - Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής. - Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος. Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους! - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας; - Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Μου θύμισες το : -Πώς κάνει το άσπρο πρόβατο -Πώς ; -Μπέ, και το μαύρο πρόβατα; -Πώς ; -Γιο, μα Μπεεεεε: εγω το ξερω -μπε μεεενν!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Η άλλη 13χρονη βάζει για status: "Αντρες... πεταμένα λεφτά.." Τι σου κάνανε μάτια μου;;; Σε ξέχασε ο Άι Βασίλης;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Μου είπε πως χρειάζεται χρόνο και απόσταση.. Λογικά θέλει να υπολογίσει την ταχύτητα. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Περπατάει ένας παππούς στο δρόμο και ξαφνικά αντιλαμβάνεται τον χάρο να τον ακολουθεί. - Αμάν… λέει, πρέπει κάπου γρήγορα να κρυφτώ… Τρέχει, τρέχει ο παππούς και ο χάρος από πίσω. Φτάνει ο παππούς απεγνωσμένος σε μια γωνιά και ψάχνει κάπου να κρυφτεί. Ξαφνικά βλέπει απέναντι έναν παιδικό σταθμό και σκέφτεται πως είναι μια πολύ καλή κρυψώνα. Μπαίνει βιαστικά μέσα, πάνω στην ώρα που τα μικρά ετοιμαζόντουσαν για να φάνε και φορούσανε τις σαλιέρες τους. Τι να κάνει ο πάππους, φοράει και αυτός μια σαλιάρα και κάθεται. Αρχίζουν όλα μαζί τα πιτσιρίκια να φωνάζουν: - Μαμ, μαμ, μαμ… Και τότε ο παππούς κάνει το ίδιο: - Μαμ, μαμ, μαμ… Τότε αντιλαμβάνεται ένα χέρι στον ώμο του να τον χτυπάει και μια φωνή να του λέει: - Κάνε γρήγορα Μαμ, γιατί μετά θα πάμε Άτα!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧 执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬 晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥 捥捥戻捡杫潲湵浩条㩥眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫 潲湵浩条㩥洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨 灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭 敧獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥 捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵 浩条㩥楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣 散散汩整㩲牰杯摩䐺䥘慭敧牔湡晳 牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲 牴昣昸昸䔬摮潃潬卲牴攣散散㬩潢 摲牥硰猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭 摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩 㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬 敮戭潬正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧 执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻 捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬 晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥 捥捥戻捡杫潲湵浩条㩥眭扥楫楬敮 牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫 潲湵浩条㩥洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨 灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭 敧獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥 捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵 浩条㩥楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣 散散汩整㩲牰杯摩䐺䥘慭敧牔湡晳 牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲 牴昣昸昸䔬摮潃潬卲牴攣散散㬩潢 摲牥硰猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭 摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩 㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬 敮戭潬正漻敶晲潬 Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: 汦睯攺 Και η μετάφραση για να καταλάβουμε με τί ξεκαρδίστηκες...... Μπορείτε Tong Ying Τσιν Jiong Executive Executive 㝧 㩮 㔱 Mu Γιανγκ Τσουάν Sha Executive Executive 㝧 Jiong Γιανγκ Mu Tong Jiang Jing Wu Mi Sainte 㑳 Εκτελεστικό Τσουάν ιστοσελίδα για να πάρει -y pigwash Μπορείτε Mintan 㩲 Ζέντονγκ Dong 㬸 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι νωρίτερα Qi Ao οβάλ σάλτσα μόνο Yingzhamansong Tu Qiaxiamuya Χαν ⁴ Zhujingwuzhi Langzhumaowu 㡦 㡦 㡦 κατακράτηση Wan Wan Wantijianzhi Shaoyouhaotiao 㩥 Suidenjiqia Xiamuzhaman Songtuzhuzhen Dongdong δίδυμο Σαν San Ti pigwash Επιλέγετε -y άρθρο 㩥 Kuang Hao Se Dong Dong Kun Li Xiao Xi φως ανυπόκριτη βόσκηση 㡦 㡦 㡦 Wan Wan Wan 㬩 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι οβάλ νωρίτερα Qi Ao Rex Dong Dong Kun Li Xiao Xi ανυπόκριτη βόσκηση φως 㡦 㡦 㡦 Wan Wan Wan 㬩 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι οβάλ νωρίτερα Qi Qiao Μου Xia PEG Σαπόρο άνθρωπος διατήρηση Ελάτα Ζέντονγκ Dong Tu δίδυμο πούδρα Ti πάρει -y pigwash Μπορείτε Hao Xia αρσενικό ταινία 㩥 PEG Σαπόρο άνθρωπος διατήρηση Ελάτα Ζέντονγκ Dong Τρ δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα συγχέεται το σύνολο 㩲 Μπορείτε Κύπελλο Όρος 䐺 䥘 νωρίτερα Qi Bo Yu Jing Xi Xun, κτηνοτροφία, περιστρέφεται γύρω από τον Ben γεμίσουν Gaixiaoliyuan αποτροπή tinkling των πολύτιμων λίθων Xinshan αντιβαίνουν Ζέντονγκ Dong Shao Xin Qiao Shan Shao 䔬 αντιβαίνουν δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα 㬩 λίμνη κόψει Fangshaceonhong Όρος ⌠ 㙣 㙣 㙣 Nuohuitaichai Yishan Zhengtanhuangchan Fangzhenggaiyi 㩳 Lian Mang 㭸 Μπορείτε Gukemansong κυνήγι ㈺ Shafuzhiying Μπορείτε Gukemancong κυνήγι ㈺ Shati Gukemancong κυνήγι ㈺ Sha Hui Zhijuanqianchan Taichaishitan Zhengdaixunying χτυπήσει Qin Shi Yi 㩮 Zhenzhijuanqian Shisonghuiqin 㩹 Dongjiexiayan Shanzhengxiaozhen Nishan Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: ZhihunYi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Και η μετάφραση για να καταλάβουμε με τί ξεκαρδίστηκες...... Μπορείτε Tong Ying Τσιν Jiong Executive Executive 㝧 㩮 㔱 Mu Γιανγκ Τσουάν Sha Executive Executive 㝧 Jiong Γιανγκ Mu Tong Jiang Jing Wu Mi Sainte 㑳 Εκτελεστικό Τσουάν ιστοσελίδα για να πάρει -y pigwash Μπορείτε Mintan 㩲 Ζέντονγκ Dong 㬸 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι νωρίτερα Qi Ao οβάλ σάλτσα μόνο Yingzhamansong Tu Qiaxiamuya Χαν ⁴ Zhujingwuzhi Langzhumaowu 㡦 㡦 㡦 κατακράτηση Wan Wan Wantijianzhi Shaoyouhaotiao 㩥 Suidenjiqia Xiamuzhaman Songtuzhuzhen Dongdong δίδυμο Σαν San Ti pigwash Επιλέγετε -y άρθρο 㩥 Kuang Hao Se Dong Dong Kun Li Xiao Xi φως ανυπόκριτη βόσκηση 㡦 㡦 㡦 Wan Wan Wan 㬩 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι οβάλ νωρίτερα Qi Ao Rex Dong Dong Kun Li Xiao Xi ανυπόκριτη βόσκηση φως 㡦 㡦 㡦 Wan Wan Wan 㬩 επιβραδύνει θετική επιστάτη κοπάδι οβάλ νωρίτερα Qi Qiao Μου Xia PEG Σαπόρο άνθρωπος διατήρηση Ελάτα Ζέντονγκ Dong Tu δίδυμο πούδρα Ti πάρει -y pigwash Μπορείτε Hao Xia αρσενικό ταινία 㩥 PEG Σαπόρο άνθρωπος διατήρηση Ελάτα Ζέντονγκ Dong Τρ δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα συγχέεται το σύνολο 㩲 Μπορείτε Κύπελλο Όρος 䐺 䥘 νωρίτερα Qi Bo Yu Jing Xi Xun, κτηνοτροφία, περιστρέφεται γύρω από τον Ben γεμίσουν Gaixiaoliyuan αποτροπή tinkling των πολύτιμων λίθων Xinshan αντιβαίνουν Ζέντονγκ Dong Shao Xin Qiao Shan Shao 䔬 αντιβαίνουν δίδυμο διάσπαρτα διάσπαρτα 㬩 λίμνη κόψει Fangshaceonhong Όρος ⌠ 㙣 㙣 㙣 Nuohuitaichai Yishan Zhengtanhuangchan Fangzhenggaiyi 㩳 Lian Mang 㭸 Μπορείτε Gukemansong κυνήγι ㈺ Shafuzhiying Μπορείτε Gukemancong κυνήγι ㈺ Shati Gukemancong κυνήγι ㈺ Sha Hui Zhijuanqianchan Taichaishitan Zhengdaixunying χτυπήσει Qin Shi Yi 㩮 Zhenzhijuanqian Shisonghuiqin 㩹 Dongjiexiayan Shanzhengxiaozhen Nishan Ακόμα κλαίω.... Ειδικά όταν είπε: ZhihunYi Από google translate να φανταστώ ε? :D . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Ένας ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος του σε μια επαρχιακή πόλη της Ιταλίας. Ήταν άνοιξη και ήθελε να σκάψει το κήπο του για να φυτέψει ντομάτες, όπως άλλωστε έκανε κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά όμως, ένιωθε ότι δεν είχε πια τη δύναμη για να το καταφέρει… Όχι ότι δεν δοκίμασε. Δεν ήταν λίγα τα πρωινά που πήρε το σκαλιστήρι του και προσπάθησε να σκάψει αλλά πολύ γρήγορα, κουράζονταν και τα παρατούσε. Δυστυχώς ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ο γιος του, βρίσκονταν στη φυλακή. Έτσι ο ηλικιωμένος γεμάτος απογοήτευση, έκατσε μια μέρα και έγραψε ένα γράμμα στο γιο του, στο οποίο περιέγραφε τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν: «Αγαπητέ Βίνσεντ Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν θα καταφέρω να φυτέψω φέτος στον κήπο τομάτες. Νιώθω πως γέρασα τόσο που έχασα πλέον τις δυνάμεις μου. Είναι και το χώμα τόσο σκληρό που όσο και να προσπαθήσω δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρω. Μακάρι να ΄σε είχα εδώ μαζί μου για να με βοηθήσεις. Ξέρω ότι θα το έκανες με χαρά για μένα. Με αγάπη, ο πατέρας σου» Λίγες ημέρες αργότερα, έλαβε αυτό το γράμμα από το γιο του: «Αγαπητέ μπαμπά, Σε παρακαλώ, με τίποτα να μην σκάψεις το κήπο. Αν το κάνεις θα ξεθάψεις τα πτώματα που έχω θάψει και θα μου προκαλέσεις περισσότερα προβλήματα. Σε ικετεύω. Μην σκάψεις τον κήπο. Mε αγάπη, Βίνι» Το επόμενο πρωινό ο ηλικιωμένος είδε από μακριά ένα κομβόι αυτοκινήτων να πλησιάζει προς το σπίτι του. Ήταν αστυνομικοί που ευγενικά του ζήτησαν να μπει μέσα και να μην βγει μέχρι να φύγουν. Για πολλές ώρες οι αστυνομικοί έσκαβαν το χώμα γύρω από το σπίτι του έκπληκτου άντρα. Όταν πια συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε τίποτα σημαντικό να βρουν, ζήτησαν συγνώμη από τον ηλικιωμένο που τον αναστάτωσαν και έφυγαν. Tην επόμενη μέρα ο πατέρας πήρε άλλο ένα γραμμα από τον γιο του: «Αγαπητέ πατέρα Τώρα μπορείς να φυτέψεις και ντομάτες αλλά και ότι άλλο θέλεις. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Με αγάπη Βίνι» 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Ποιά είναι η διαφορά μετάξύ μίας πόρνης, μίας ερωμένης και μιας συζύγου; Η πόρνη λέει: "Αντε, ακόμα;" Η ερωμένη λέει: "Τί, κιόλας;" Η σύζυγος λέει: "Μπεζ... Το ταβάνι θα το βάψω μπεζ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 - Γειά σας κυρία Μαρία. - Έλα ρε Γιώργο, από μικρό σε ξέρω, μίλα άνετα..! - Τι λέει μωρή καριόλα..;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyDD 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό, συναντιέται με ένα φίλο του. Εκείνος ανήσυχος απο την κατάστασή του τον ρωτά: - Μα καλά... Τί έπαθες; είσαι χάλια. - Ασε, θάψαμε χθές την πεθερά μου... - Και καλά, τί είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές; - Δεν ήθελε !!!... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 - Να τα πώ? - Πέστα - Σ 'αυτό το σπίτι τ' αψηλό, πέφτει πολύ μαμήσι, η χήρα από τον έβδομο, άντρα δεν έχει αφήσει! Κι η νιόπαντρη του ρετιρέ που κανει τη θεούσα, τον θυρωρό στο ασανσέρ του «γλειφε την π...... Ο Φοιτητής Ο ακούρευτος που ζει στη Γκαρσονιέρα την κόρη του διαχειριστή την παίρνει νύχτα-μέρα! Και τις δικές σου τις πομπές αν θες να μη τις βλέπω ασήμωσέ με με ευρώ να κάνω τον Αλέκο! Και του χρόνου !!!!!!!!!! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες