ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλορίζικη και καλοτάξιδη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλα χιλιομετρα μαν!!Παντα ορθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλορίζικο και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλοταξιδη και παντα ορθιοι..... Welcome to the 3K family......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Πολλα και καλα χιλιομετρα....το μηχανακι...ξυριζει.λεμε!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Απιστευτη επιλογή για εμένα το καλητερο μηχανακι για ελλαδα αυτη την στιγμη. Ασχετο που εγω λογο γκαζοκαυλ@@ς πηρα το 1050. Ειμουν 51%-49% στο ποιο από τα δυο. σερβις στον σακη και εισαι αχοντας. και παλι πολυ καλη επιλογη και γρηγορα ενα ταξιδακι να μην χασεις αλλο το καλοκαιρι καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2014 από τον NikGR 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 βάλε καμία ακόμα μεγαλύτερη φώτο ημέρας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλορίζικη Νικ!! Βάλε, μόλις μπορέσεις, και καμιά με μεγαλύτερη ανάλυση και μέρα για να την καμαρώσουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Καλοταξιδο το μωρο!!!!Να το χαρεις οσο πιο πολυ μπορεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2014 Kουκλα!!!Καλοταξιδο και παντα ορθιος μαν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Ζηλεύω λέμε.... Καλορίζικο φιλαράκι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 στα 20 χλμ θα σου βαρεσει πιστονια, στα 62 χλμ θα σου βαρεσει ανορθωτη, στα 1000 θα παρει φωτια κλπ κλπ απαπαπαππα ευρωπαικο κ Τ ? μα τι σκεφτοσουν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Έτσι να γινόμαστε πολλοί :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Άλλο ενα θύμα... Καλοριζικο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλοριζικο καλα και πολλα χιλιομετρα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλορίζικο και καλούς δρόμους φίλε μου,από τα μηχανάκια που θα ήταν μέσα στις επιλογές μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Νά'στε καλά μάγκες! Ευχαριστώ πολύ! Όρθιοι και χαρούμενοι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Τελειώσαμε με το στρώσιμο και χτές έκανα το πρώτο service.. Σήμερα το απόγευμα είπα να πατήσω και λίγο χώμα για το καλό! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 μπραβο ρε Νικ! τρομερη μοτο! πως σου φαινεται μεχρι στιγμης;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Καλορίζικη! Υπέροχη! Καλά χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Καλορίζικο φίλε,το είχα κάνει test και εγώ να δώ πως είναι και μου άρεσε πάρα πολύ με το λίγο που το οδήγησα,εσύ πες μας αν μπορείς αναλυτικά τις εντυπώσεις σου από το λίγηο διάστημα που το έχεις.Καλούς δρόμους να έχεις πάντα φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikGR 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Παιδιά να σας πώ, αν και έχω χρόνια αποχής από μοτοσυκλέτα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Το προηγούμενο που είχα ήταν ένα KTM Duke II το οποίο όμως δεν είχα για αρκετό καιρό και δεν πρόλαβα να καλοσυνηθίσω. Στην ουσία αυτά που είχα χρόνια και τα οποία έμαθα ήταν ένα Derbi GPR 50 και ένα Aprillia RS 125. Αλλάζοντας λοιπόν κατηγορία, ύψος, κυβικά, νιώθω λίγο σκουριασμένος στις στροφές. Ενώ τα άλλα τα έστριβα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (θα μου πείς και με λιγότερα χιλιόμετρα) με το Tiger μάλλον λόγω ύψους, είμαι λίγο αργός στο στρίψιμο και φοβικός στο πλάγιασμα. Γενικά τη μαθαίνω ακόμα τη μοτοσυκλέτα και δεν μπορώ να είμαι απόλυτος όμως είναι πολύ φιλική, έχει αρκετό γκάζι, τόσο που γενικά πάνω από 4.000 στροφές δεν χρειάζεται να πας για καθημερινές μετακινήσεις. Το όργανο είναι πολύ χρηστικό, τα φώτα πολύ καλά (από τα καλύτερα που έχω δεί), τα φρένα είναι πολύ καλά, το abs δεν ενεργοποιείται συνεχώς (στο πόδι μέχρι τώρα το πολύ 3 φορές, στο χέρι δεν ξέρω κάν την αίσθηση του). Στα μείον είναι πως βγάζει λίγο ζέστη στο φανάρι ή αν πηγαίνεις ρελαντί σε στενάκια ψάχνοντας κάποιον δρόμο (το έκανα με 40 βαθμούς δύο φορες). ΔΕΝ με ενόχλησε όπως ας πούμε η ζέστη του fazer αλλά ήταν αισθητή (αν και ντυμένος με παντελόνι). Στο χώμα μου έκανε εντύπωση οτι εξαφανίζεται το βάρος της. Μου γλίστρησε κανα δυό φορές το πίσω λόγω αμάθειας μου (με απενεργοποιημένο abs) χωρίς όμως κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο, και μία φορά το μπροστινό, σε κατηφόρα με απάτητο χώμα και με στροφή στο τέλος της (πρέπει να ήταν ρυάκι) που ήθελα να κατέβω πολύ αργά (αν και μάλλον έπρεπε πιο γρήγορα). Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Αυτό που μένει είναι να γνωριστούμε λίγο καλύτερα για να μην είμαστε ντροπαλοί μεταξύ μας :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες