zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 χαχαχαχαχαχα τετοια εβλεπα και γω και κατεληξα με χονδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 χαχαχαχαχαχα τετοια εβλεπα και γω και κατεληξα με χονδα... Κυκλοφόρα άμαθές θτη Λούτθα χωριθ Χόνδα..λόκο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ρε εσυ δεν πηγαινες για Yamaha? Ειμαι σιγουρος οτι εβαλε ο flying το χερακι του και αλλαξε η αγορα.. Καλοριζικο ρε Κωστη :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αυτό και αν ήτανε .......... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Κυκλοφόρα άμαθές θτη Λούτθα χωριθ Χόνδα..λόκο... χρωστάω "αρέσκω" θείο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Καλοριζικο και καλοβολτο ρε καγκουρα...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ρε εσυ δεν πηγαινες για Yamaha? Ειμαι σιγουρος οτι εβαλε ο flying το χερακι του και αλλαξε η αγορα.. Καλοριζικο ρε Κωστη :) Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Η αλήθεια είναι ότι πήγαινα για TTR600, αλλά μόλις είδα-βίωσα το manivela-alitia aderfe ξενέρωσα τη μπέτσα μου, χώρια που θέλω να κάνω και καμια βόλτα εντός συνόρων ^_^ οπότε τα μονοκύλιντρα δεν βολεύουνε... Εκτός και αν μιλάμε για 690 αλλά αυτό είναι αλλουννού παπά Όπως και νάχει, ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ ΞΑΝΑ γιατί αυτό το μηχανάκι (εντάξει, όχι το συγκεκριμένο) δεν πρόλαβα να το μισήσω αρκετά ούτωσώστε να το δώσω ελαφριά τη καρδία, οπότε είπα να συνεχίσω το βασανιστήριο με τα κλιπονάω Ο Flying ήταν ο πρώτος που με έκραξε "που θα έπαιρνα ξανά το ίδιο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Αμα ανεβεις Σαλονικα καλοκαιρι ανεβα με αυτο το σιχαμα οχι με το αλλο το μικρο, να του πιουμε το αιμα στο ρυσιο. Εχουμε κι ενα ιδιο στο συνεργειο σε κουτες τις εχουμε στη σειρα και τις χρησιμοποιουμε για σκαλοπατια. Και βαλε φαιρινγκ...Ααααα και πισσα και πουπουλα στην ΧΟνδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Kαλορίζικο το νέο σου απόκτημα Κωστή.Πάντως θα σε προτιμούσα με Υamaha.... Any way,καλοτάξιδο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ταλιμπάν αφιερωμένο πλέον : Αμα ανεβεις Σαλονικα καλοκαιρι ανεβα με αυτο το σιχαμα οχι με το αλλο το μικρο, να του πιουμε το αιμα στο ρυσιο. Εχουμε κι ενα ιδιο στο συνεργειο σε κουτες τις εχουμε στη σειρα και τις χρησιμοποιουμε για σκαλοπατια. Και βαλε φαιρινγκ...Ααααα και πισσα και πουπουλα στην ΧΟνδα Εσείς για δεν κατεβαίνετε μπρέ? Δεν βγάζουν το δρόμο τα Γιαμάπα ? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Θέλει 8 φορές συμπλήρωμα ο ντενεκές και πηνία το άλλο "το κιλιάρι" για να κατέβουνε. Άσε να ανέβω εγώ που θα φτάσω σίγουρα. Φόρμες έχετε εκεί πάνω, ψήθηκα ήδη για ΜΠΙΣΤΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Α ωραία θα σε περιμένω εγώ πρώτα στο Αιγίνιο, χεχεχε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Α παμε και Αιγινο οντως να βαλω κι εγω την γρια γιατι στο Ρυσιο δε χωραει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ποιά συμπληρώματα και ποιά πηνία? Αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης θένε για να κάνουν τόσο δρόμο λέμε ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Για πείτε, ακούγεται καλά; 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 0:43 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 0:43 Από χθες το απόγευμα αντηχεί στο μυαλό μου αυτό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Κλαίω με τον τίτλο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Για πείτε, ακούγεται καλά; http://youtu.be/rniXuYf3qRc ιδιο με το θ'κομ ακουγεται στο βιντεο ρε.... ου να μου χαθεις ζ'λιαρ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Θα μου πεις αύριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 το υπεροχο καρυδωμα του γκαζιου στο 3'54'' για τα γκομενακιια σωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ελα πανω με αυτο να στο κανουμε αλοιφη. Το πολυ πολυ να βγει προς το ροζε δε σε χαλαει ετσ??? Θα τους κλασεις των Τμαχξ και των ΜΤ07 ανεπροκοπε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στο 03:50, αν πας ευθεία αντί να στρίψεις αριστερά, να ξέρεις βγαίνεις Πόρτο Ράφτη, από τον ''πίσω'' δρόμο, πιο ήσυχα, με λιγότερη κίνηση, χωρίς ομάδες αρχαίου αρχιθεού, απλά με λίγες λακουβίτσες δω και κει. Αφού περάσεις τον σταθμό της πυροσβεστικής, ΑΓΝΟΕΙΣ τις ταμπέλες και συνεχίζεις πάλι ευθεία στο ανηφορικό. Στο τέλος του δρόμου αυτού στην κατηφόρα αριστερά και βγήκες στην κυκλική του Γέγου. Έχε το υπόψη σου... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 το υπεροχο καρυδωμα του γκαζιου στο 3'54'' για τα γκομενακιια σωραιος! Το ειδες κι εσυ οτι ηταν για το ξανθο γκομενακι το καρυδωμα ε? Καλα εμεις δεν πειραζει που το ειδαμε, αλλοι μη το δουν.... :whistling: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες