nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Οι δόσεις νομίζω τελειώσανε. Να σου δώσει ρευστό ο έμπορας με αυτή τη κρίση πολύ χλωμό.. Συνήθως το αφήνεις στο μαγαζί κι όταν πουληθεί. Γνώμη μου είναι να ψάξεις το θέμα ανταλλαγή εκτενέστερα. Εγώ βρήκα κι έκανα την ανταλλαγή με ιδιώτη που δεν έψαχνε γυμνό μηχανάκι αλλά μοτάρ. Το πήρε κι από ότι είδα του έβαλε πωλητήριο την επόμενη μέρα. Θέλω να πω θέλει ψάξιμο και κάτι θα κάνεις. Μη περιμένεις να βγάλεις και κέρδος φυσικά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οι δόσεις νομίζω τελειώσανε. Να σου δώσει ρευστό ο έμπορας με αυτή τη κρίση πολύ χλωμό.. Συνήθως το αφήνεις στο μαγαζί κι όταν πουληθεί. Γνώμη μου είναι να ψάξεις το θέμα ανταλλαγή εκτενέστερα. Εγώ βρήκα κι έκανα την ανταλλαγή με ιδιώτη που δεν έψαχνε γυμνό μηχανάκι αλλά μοτάρ. Το πήρε κι από ότι είδα του έβαλε πωλητήριο την επόμενη μέρα. Θέλω να πω θέλει ψάξιμο και κάτι θα κάνεις. Μη περιμένεις να βγάλεις και κέρδος φυσικά :) Δόσεις κάνουν όλοι μέσω τραπέζης φυσικά. Ο έμπορος παίρνει τα λεφτά, ο πελάτης το πληρώνει χρυσό! Τώρα να τ'αφήσω σε μαγαζί δεν παίζει γιατί την χρησιμοποιώ καθημερινά, οπότε δεν με παίρνει. Γι'ανταλλαγές όταν το'χα βάλει είχα κάνα-δυό ενδιαφέρουσες προτάσεις (κι αυτό μόνο στη Θεσ/νίκη) αλλά τα υπόλοιπα ήταν εντελώς κουλά, κι αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Κέρδος ούτε ψάχνω να βγάλω ούτε υπάρχει περίπτωση, ήδη χάνω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Δίνουν οι Τράπεζες δάνεια;;; από πότε; Μάλλον εγώ ή εσύ έχουμε χάσει επεισόδια.. Πήγαινε σε εμπόρους να το δούμε. Άφησε τους περιθώριο κέρδους και το τηλέφωνο σου. Πάρε τηλ σε αγγελίες που έχουν μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και μίλησε τους για ανταλλαγή ακόμα κι αν το παίζουν δύσκολοι στις αγγελίες. Εκεί που δεν το περιμένεις κάτι μπορεί να βγάλεις. Είναι στο δικό σου όνομα το vara; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Δίνουν οι Τράπεζες δάνεια;;; από πότε; Μάλλον εγώ ή εσύ έχουμε χάσει επεισόδια.. Πήγαινε σε εμπόρους να το δούμε. Άφησε τους περιθώριο κέρδους και το τηλέφωνο σου. Πάρε τηλ σε αγγελίες που έχουν μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και μίλησε τους για ανταλλαγή ακόμα κι αν το παίζουν δύσκολοι στις αγγελίες. Εκεί που δεν το περιμένεις κάτι μπορεί να βγάλεις. Είναι στο δικό σου όνομα το vara; Δίνουν υπό προυποθέσεις (να μην είσαι χαμηλόμισθος, να υπάρχει κάποια σχετικά καλή προκαταβολή ώστε να είναι μικρό το ποσό του δανείου κτλ.). Σε εμπόρους δεν μπορώ να πάω εύκολα, πρέπει να δηλώσω αδειούχος και μέσα στην ζέστη δεν ψήνομαι κιόλας μόνο με τη χειμερινή κορντούρα! Για τις αγγελίες που μ'ενδιαφέρουν έχω πάρει γι'ανταλλαγή αλλά τζίφος. Και φυσικά είναι στ'όνομά μου, σε ποιανού άλλου να'ταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 γιατι δεν το κρατας ?????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 γιατι δεν το κρατας ?????????? Λίγο η στάση των on/off που άρχισε και με κουράζει, λίγο το βάρος κι ο όγκος που καταντάει κουραστικό όταν το χρησιμοποιείς καθημερινά, λίγο η απέχθειά μου προς τα καρμπυρατέρ, λίγο ο "no fun" χαρακτήρας της μηχανής, λίγο ότι βαρέθηκα... Ε δεν θέλει πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Tι σου έχουν κάνει τα καρμπυρατέρ; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Nippon Denso 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Tι σου έχουν κάνει τα καρμπυρατέρ; Έχουμε προηγούμενα! Ε οι αλλαγές τους λόγω θερμοκρασίας, το ζέσταμα με το τσοκ και η αναμονή κάθε φορά, το μπελαλίδικο καθάρισμά τους κάθε χ χιλιόμετρα, η "περίεργη" απόκρισή τους σε ορισμένο φάσμα στροφών (χαμηλά κυρίως) που όσο τέλεια και να τα ρυθμίσεις πάλι η θερμοκρασία θα σου βγάζει γούστα, η μεγαλύτερη κατανάλωση... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 να σου δωσω το ΧΤ να παιζεις????? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 να σου δωσω το ΧΤ να παιζεις????? :crazy: Σε τσάμπα δεν λέω ποτέ όχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 εχω 2 φιλους με ενα ΤΑ 600 και ενα ΑΧ1 .δεν εχουν ανοιξει ποτε τα καρμπυλατερ εδω και 10 χρονια .και παιρνουν μπρος με την μια χειμωνα καλοκαιρι.................ναι τσαμπα 1000ευρω μονο .................ειναι αντικα..... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγώ περισσότερα θέματα είχα με τους ψεκ παρά με τα καρμπ. Με το καρμπ ούτε που σκέφτομαι τπτ, ξεγνοιασιά, ο ψεκ όλο και καμιά μαλακία θα κάνει. Αλλά μάλλον όποιος έχει παγώσει στο γιαούρτι ρουφάει και το χυλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγώ περισσότερα θέματα είχα με τους ψεκ παρά με τα καρμπ. Με το καρμπ ούτε που σκέφτομαι τπτ, ξεγνοιασιά, ο ψεκ όλο και καμιά μαλακία θα κάνει. Αλλά μάλλον όποιος έχει παγώσει στο γιαούρτι ρουφάει και το χυλό Με το kle μου σπάσανε τα νεύρα πάντως και έκτοτε δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Βρε τρελε Χαλκιδαιε οχι και no fun το βαραντερο μια χαρα γουστα βγαζει. Δλσ τι ζητας απο ενα μηχανακι να σηξωνεται με 3η και να πλαγιαζει με την σκεψη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Βρε τρελε Χαλκιδαιε οχι και no fun το βαραντερο μια χαρα γουστα βγαζει. Δλσ τι ζητας απο ενα μηχανακι να σηξωνεται με 3η και να πλαγιαζει με την σκεψη? Ε κάτι πιο ματζόβολο σίγουρα! Πόσο fun πια να γίνει το ατμόπλοιο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Πάρε ένα tdm να τελειώνεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Βρε τρελε Χαλκιδαιε οχι και no fun το βαραντερο μια χαρα γουστα βγαζει. Δλσ τι ζητας απο ενα μηχανακι να σηξωνεται με 3η και να πλαγιαζει με την σκεψη? Ε δεν φημίζεται και για τα γούστα που βγάζεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Και πιστευεις οτι το μεγαλο street που θα παρεις θα ειναι fun? Μπαααα... Στο Βυνιο ρωτησες αμα το παιρνει? Δινει ζεστο χρημα εαν του αρεσει η μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ε κάτι πιο ματζόβολο σίγουρα! tdm ή fazer. Δωσε με το καλο το μαστοδοντο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 tdm ή fazer. Δωσε με το καλο το μαστοδοντο... Δε θελει tdm με τιποτα. Ανετο ειναι, δυνατο ειναι, καγκουρομηχανιμα ειναι, ταξιδευει, παιρνει δικαβαλα και ειναι σχετικα οικονομικο αλλα απλα δε το θελει :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν τα πάω ούτε τα TDM ούτε τα fazer ιδιαίτερα (με εξαίρεση ίσως το γυμνό s2). Angel, σχεδόν οτιδήποτε θα'ναι πιο fun απ'το ντέρο! Θα δω για τον Βύνιο, ήλπιζα να τ'αποφύγω! Η τιμή που έχει τώρα πάντως είναι το κατώτερο που πάει, παρακάτω δε με παίρνει καν να το δώσω! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Δεν τα πάω ούτε τα TDM ούτε τα fazer ιδιαίτερα (με εξαίρεση ίσως το γυμνό s2). Angel, σχεδόν οτιδήποτε θα'ναι πιο fun απ'το ντέρο! Θα δω για τον Βύνιο, ήλπιζα να τ'αποφύγω! Η τιμή που έχει τώρα πάντως είναι το κατώτερο που πάει, παρακάτω δε με παίρνει καν να το δώσω! Ο Βύνιος θα σου πει 1500 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Angel, σχεδόν οτιδήποτε θα'ναι πιο fun απ'το ντέρο! Θα δω για τον Βύνιο, ήλπιζα να τ'αποφύγω! Η τιμή που έχει τώρα πάντως είναι το κατώτερο που πάει, παρακάτω δε με παίρνει καν να το δώσω! Εχω δει να κανουν τρελες καγκουριες με ντερο. Απλα δεν ειναι για τα χερια σου(δεν το λεω για κακο, λιγοι τη βρισκουν με τα θωρηκτα) και θες κατι ελαφρυτερο και μανιτζεβελο για να διασκεδαζεις. Ε αυτο δεν ειναι το 1000αρι st ή οτιδηποτε παρομοιο. Αλλα αφου εχεις φαει τοσο κολλημα δοκιμασε για να μαθεις σιγουρα. Κακως αποφευγεις το Βυνιο. Εμενα για το scooter μου ειχε κανει προσφορα 150 ευρω κατω απο οσα το εδωσα φαντασου. Και γενικα δινει "καλα" λεφτα απ'οτι εχω δει και απο αλλους. Απλα αμα θεωρησει οτι δε θα φυγει, δε θα το παρει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Μωρέ ένα motard και μια transalp θέλω αλλά φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να με κουράζει η στάση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Δε νομιζω να καταφερεις να κουραστεις με το μοταρντ για διαδρομες μεσα στην πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες