Jump to content
Mr.Slow

Η επόμενη...

Recommended Posts

Οι δόσεις νομίζω τελειώσανε. Να σου δώσει ρευστό ο έμπορας με αυτή τη κρίση πολύ χλωμό..

Συνήθως το αφήνεις στο μαγαζί κι όταν πουληθεί. Γνώμη μου είναι να ψάξεις το θέμα ανταλλαγή εκτενέστερα. Εγώ βρήκα κι έκανα την ανταλλαγή με ιδιώτη που δεν έψαχνε γυμνό μηχανάκι αλλά μοτάρ. Το πήρε κι από ότι είδα του έβαλε πωλητήριο την επόμενη μέρα. Θέλω να πω θέλει ψάξιμο και κάτι θα κάνεις. Μη περιμένεις να βγάλεις και κέρδος φυσικά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι δόσεις νομίζω τελειώσανε. Να σου δώσει ρευστό ο έμπορας με αυτή τη κρίση πολύ χλωμό..

Συνήθως το αφήνεις στο μαγαζί κι όταν πουληθεί. Γνώμη μου είναι να ψάξεις το θέμα ανταλλαγή εκτενέστερα. Εγώ βρήκα κι έκανα την ανταλλαγή με ιδιώτη που δεν έψαχνε γυμνό μηχανάκι αλλά μοτάρ. Το πήρε κι από ότι είδα του έβαλε πωλητήριο την επόμενη μέρα. Θέλω να πω θέλει ψάξιμο και κάτι θα κάνεις. Μη περιμένεις να βγάλεις και κέρδος φυσικά :)

Δόσεις κάνουν όλοι μέσω τραπέζης φυσικά. Ο έμπορος παίρνει τα λεφτά, ο πελάτης το πληρώνει χρυσό! Τώρα να τ'αφήσω σε μαγαζί δεν παίζει γιατί την χρησιμοποιώ καθημερινά, οπότε δεν με παίρνει. Γι'ανταλλαγές όταν το'χα βάλει είχα κάνα-δυό ενδιαφέρουσες προτάσεις (κι αυτό μόνο στη Θεσ/νίκη) αλλά τα υπόλοιπα ήταν εντελώς κουλά, κι αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Κέρδος ούτε ψάχνω να βγάλω ούτε υπάρχει περίπτωση, ήδη χάνω.

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίνουν οι Τράπεζες δάνεια;;; από πότε; Μάλλον εγώ ή εσύ έχουμε χάσει επεισόδια..

Πήγαινε σε εμπόρους να το δούμε. Άφησε τους περιθώριο κέρδους και το τηλέφωνο σου.

Πάρε τηλ σε αγγελίες που έχουν μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και μίλησε τους για ανταλλαγή ακόμα κι αν το παίζουν δύσκολοι στις αγγελίες. Εκεί που δεν το περιμένεις κάτι μπορεί να βγάλεις.

Είναι στο δικό σου όνομα το vara;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δίνουν οι Τράπεζες δάνεια;;; από πότε; Μάλλον εγώ ή εσύ έχουμε χάσει επεισόδια..

Πήγαινε σε εμπόρους να το δούμε. Άφησε τους περιθώριο κέρδους και το τηλέφωνο σου.

Πάρε τηλ σε αγγελίες που έχουν μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και μίλησε τους για ανταλλαγή ακόμα κι αν το παίζουν δύσκολοι στις αγγελίες. Εκεί που δεν το περιμένεις κάτι μπορεί να βγάλεις.

Είναι στο δικό σου όνομα το vara;

Δίνουν υπό προυποθέσεις (να μην είσαι χαμηλόμισθος, να υπάρχει κάποια σχετικά καλή προκαταβολή ώστε να είναι μικρό το ποσό του δανείου κτλ.). Σε εμπόρους δεν μπορώ να πάω εύκολα, πρέπει να δηλώσω αδειούχος και μέσα στην ζέστη δεν ψήνομαι κιόλας μόνο με τη χειμερινή κορντούρα! :grin:

Για τις αγγελίες που μ'ενδιαφέρουν έχω πάρει γι'ανταλλαγή αλλά τζίφος. Και φυσικά είναι στ'όνομά μου, σε ποιανού άλλου να'ταν; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν το κρατας ??????????

Λίγο η στάση των on/off που άρχισε και με κουράζει, λίγο το βάρος κι ο όγκος που καταντάει κουραστικό όταν το χρησιμοποιείς καθημερινά, λίγο η απέχθειά μου προς τα καρμπυρατέρ, λίγο ο "no fun" χαρακτήρας της μηχανής, λίγο ότι βαρέθηκα... Ε δεν θέλει πολύ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι σου έχουν κάνει τα καρμπυρατέρ;

Τροποποιήθηκε από τον Nippon Denso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι σου έχουν κάνει τα καρμπυρατέρ;

Έχουμε προηγούμενα! :crazy:

Ε οι αλλαγές τους λόγω θερμοκρασίας, το ζέσταμα με το τσοκ και η αναμονή κάθε φορά, το μπελαλίδικο καθάρισμά τους κάθε χ χιλιόμετρα, η "περίεργη" απόκρισή τους σε ορισμένο φάσμα στροφών (χαμηλά κυρίως) που όσο τέλεια και να τα ρυθμίσεις πάλι η θερμοκρασία θα σου βγάζει γούστα, η μεγαλύτερη κατανάλωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω 2 φιλους με ενα ΤΑ 600 και ενα ΑΧ1 .δεν εχουν ανοιξει ποτε τα καρμπυλατερ εδω και 10 χρονια .και παιρνουν μπρος με την μια χειμωνα καλοκαιρι.................

ναι τσαμπα 1000ευρω μονο .................ειναι αντικα..... :rtfm::mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ περισσότερα θέματα είχα με τους ψεκ παρά με τα καρμπ. Με το καρμπ ούτε που σκέφτομαι τπτ, ξεγνοιασιά, ο ψεκ όλο και καμιά μαλακία θα κάνει. Αλλά μάλλον όποιος έχει παγώσει στο γιαούρτι ρουφάει και το χυλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ περισσότερα θέματα είχα με τους ψεκ παρά με τα καρμπ. Με το καρμπ ούτε που σκέφτομαι τπτ, ξεγνοιασιά, ο ψεκ όλο και καμιά μαλακία θα κάνει. Αλλά μάλλον όποιος έχει παγώσει στο γιαούρτι ρουφάει και το χυλό

Με το kle μου σπάσανε τα νεύρα πάντως και έκτοτε δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε τρελε Χαλκιδαιε οχι και no fun το βαραντερο μια χαρα γουστα βγαζει. Δλσ τι ζητας απο ενα μηχανακι να σηξωνεται με 3η και να πλαγιαζει με την σκεψη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε τρελε Χαλκιδαιε οχι και no fun το βαραντερο μια χαρα γουστα βγαζει. Δλσ τι ζητας απο ενα μηχανακι να σηξωνεται με 3η και να πλαγιαζει με την σκεψη?

Ε κάτι πιο ματζόβολο σίγουρα! Πόσο fun πια να γίνει το ατμόπλοιο;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε δεν φημίζεται και για τα γούστα που βγάζεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πιστευεις οτι το μεγαλο street που θα παρεις θα ειναι fun? Μπαααα...

Στο Βυνιο ρωτησες αμα το παιρνει? Δινει ζεστο χρημα εαν του αρεσει η μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tdm ή fazer. Δωσε με το καλο το μαστοδοντο...

Δε θελει tdm με τιποτα. Ανετο ειναι, δυνατο ειναι, καγκουρομηχανιμα ειναι, ταξιδευει, παιρνει δικαβαλα και ειναι σχετικα οικονομικο αλλα απλα δε το θελει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τα πάω ούτε τα TDM ούτε τα fazer ιδιαίτερα (με εξαίρεση ίσως το γυμνό s2).

Angel, σχεδόν οτιδήποτε θα'ναι πιο fun απ'το ντέρο! :crazy:

Θα δω για τον Βύνιο, ήλπιζα να τ'αποφύγω!

Η τιμή που έχει τώρα πάντως είναι το κατώτερο που πάει, παρακάτω δε με παίρνει καν να το δώσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τα πάω ούτε τα TDM ούτε τα fazer ιδιαίτερα (με εξαίρεση ίσως το γυμνό s2).

Η τιμή που έχει τώρα πάντως είναι το κατώτερο που πάει, παρακάτω δε με παίρνει καν να το δώσω!

Ο Βύνιος θα σου πει 1500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω δει να κανουν τρελες καγκουριες με ντερο. Απλα δεν ειναι για τα χερια σου(δεν το λεω για κακο, λιγοι τη βρισκουν με τα θωρηκτα) και θες κατι ελαφρυτερο και μανιτζεβελο για να διασκεδαζεις. Ε αυτο δεν ειναι το 1000αρι st ή οτιδηποτε παρομοιο. Αλλα αφου εχεις φαει τοσο κολλημα δοκιμασε για να μαθεις σιγουρα.

Κακως αποφευγεις το Βυνιο. Εμενα για το scooter μου ειχε κανει προσφορα 150 ευρω κατω απο οσα το εδωσα φαντασου. Και γενικα δινει "καλα" λεφτα απ'οτι εχω δει και απο αλλους.

Απλα αμα θεωρησει οτι δε θα φυγει, δε θα το παρει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω να καταφερεις να κουραστεις με το μοταρντ για διαδρομες μεσα στην πολη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα