Jump to content
ZamposAle/

ποιο απο τα 3?:ρ

Recommended Posts

Γεια σας :) λέγομαι Αλέξανδρος και είμαι κάτοχος gillera runner sp 50 cc...κλείνω τα 18 την άλλο μήνα και πάω απευθείας για δίπλωμα...δεν είχα βγάλει για 50αρι γιατί μένω 25 χλμ εξω απ τ Χαλκίδα και δεν έχει αστυνομία...αλλά τώρα θα βγάλω διπλώματακι θα πάρω κρανακι και κο μπλε...είμαι όμως προβληματισμένος:/ είμαι ανάμεσα σε modenas gt 128,modenas xcite 135,kawasaki zx 130,κλείνω προς ζχ γιατί μου άρεσε απο την αρχή και μηχανικά και οικονομία κ γενικά τ έχω ψάξει αρκετά ειδικα απο εδώ:ρ :) αλλά θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας :) ευχαριστώ για το χρονο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλά τα λεφτά μωρέ...παπί είναι...:/

Κάποιος να πει τη γνώμη του?επίσης θα ήθελα να μου πείτε και το θέματακι που λένε όλοι για το καρμπυρατέρ στα κρύα και στην υγρασία στο ζχ:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ησουν που ησουν παρανομος.. δεν θα σε κραξω οπως συνηθιζεται εδω, δεν κερδιζω κατι απο αυτο ετσι και αλλιως :P αλλα ρε φιλε θα βγαλεις διπλωμα για 125ρι και κοιτας το zx 130? ε παλι παρανομος θα εισαι ! δεν καλυπτεται ! ειναι αυστηρα 125 τα κυβικα που σου επιτρεπονται, αστο μην βγαλεις καθολου διπλωμα αν ειναι να σου μεινουν και τα λεφτα, τι νοημα εχει ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρι κάτι που θα σε καλύπτει το δίπλωμα σου! Και καλά μυαλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφαίρεσε 5-10 κυβικά και πάρε modenas kriss ή kawasaki joy-r για να καλύπτεσαι απο το δίπλωμα και με τα λεφτά που θα σου μείνουν απο το να έπαιρνες zx,gt ή x-cite τουμπανιασέ το.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνω όμορφα μηχανάκια αλλά καθημερινά θέλω να κάνω απόσταση 22 χλμ να πηγαίνω με 4η και λιγες στροφές με 90-100 χλμ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης innova, wave 110.. Ναι με 90-100 χαλαρα θα πας και με αυτα που σου προτεινα ειδικα με το ινοβα και το address! επειδη ειναι 125 μην σε φοβιζει και νομιζεις οτι το ΖΧ επειδη ειναι 130 θα πηγαινει καλυτερα απο αυτα.. το ιδιο ειναι ολα! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνω όμορφα μηχανάκια αλλά καθημερινά θέλω να κάνω απόσταση 22 χλμ να πηγαίνω με 4η και λιγες στροφές με 90-100 χλμ :/

Δεν διαφωνώ, αλλά δίπλωμα δεν;;; Μην το σκέφτεσαι καν!!!

Και μια χαρά καλύπτους αυτές τις αποστάσεις τα 125άρια. Αν δεν θες παπί πάρε ένα varadero 125 μεταχειρισμένο που θα μπορείς να κάνεις ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις ανετότατα.

Οπωσδήποτε όμως κάτι που να σε καλύπτει το δίπλωμα! Γιατί χωρίς δίπλωμα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπα ένα λεπτό.

Τα διπλώματα γύρισαν πάλι στα κυβικά ως κριτήριο? Επειδή πήγαιναν με ίππους και αναλογία κιλά/ίπποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα χιλιόμετρα αυτά τα κάνεις με c50 χωρίς να έχεις κάποιο θέμα.Θα έχεις με το 125;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήξερα πως είναι με bhp ή kw αμάν οτι να ναι κανουν :/

Και εγώ έτσι ξέρω, τείνω προς το να πέταξε μαργαριτάρι ο συνφορουμίτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τα kw πάνε αλλά έχω την αίσθηση πως το Χ δεν καλύπτεται απο το μικρό δίπλωμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άπλα το runner που εχω το ειχαν παρει οι δικοι μου το 98 και μου καιει αρκετα γιατι ειναι και διχρονο και εψαχνα να εχω τν οικονομικη λυση κυριως για βενζινες...μαλλον για το address λεω το ειχα κοιταξει και πιο παλια:ρ :)

Ποσο κανρι και το διπλωμα για μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άπλα το runner που εχω το ειχαν παρει οι δικοι μου το 98 και μου καιει αρκετα γιατι ειναι και διχρονο και εψαχνα να εχω τν οικονομικη λυση κυριως για βενζινες...μαλλον για το address λεω το ειχα κοιταξει και πιο παλια:ρ :)

Ποσο κανρι και το διπλωμα για μηχανακι?

Απο που είσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sprinter 125, address 125.. όμορφα μηχανάκια..

έτυχε να βρεθω σε ενα συνεργειο και να ακούσω τιμες πλαστικών για ενα τρακαρισμένο address και ηταν τουλαχιστον παραλογες . Δεν μπορω να ξεχάσω τα 110 ευρώ για το μπροστινό φανάρι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτυχε να βρεθω σε ενα συνεργειο και να ακούσω τιμες πλαστικών για ενα τρακαρισμένο address και ηταν τουλαχιστον παραλογες . Δεν μπορω να ξεχάσω τα 110 ευρώ για το μπροστινό φανάρι ...

500 ευρώ το μπροστινό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε νταξει ας παρει ιννοβα που το εχει η μιση Ελλαδα να βρει φαναρι με 10ευρω.. νταξει μηπως και το συνεργειο ηταν λιγο δαγκωματιαρικο? τεσπα οντως ακριβα αν ισχυουν αυτες οι τιμες.. αλλα βρισκεις και απο εξωτερικο αν εχεις τετοιο οικονομικο θεμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραια, αφου τα ξερετε και τα βρηκατε μεταξυ σας.. παρτε οτι θελετε, και αν τρακαρει ο φιλος και μπλεξει ασχημα μοιραστειτε τη ζημια (η οποια αν δεν ειναι μονο υλικη θα φχαριστηθειτε να πληρωνετε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα