Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

EVANS αντιπηκτικό για πάντα χωρίς αλλαγή.

Recommended Posts

Και το motorex πανάκριβο είναι.To evans λογικά θέλουμε το powersports διότι το powercool είναι για αυτοκίνητα σωστά;

Ναι φίλε μου αυτό πούχει τη μοτό μπροστά πρέπει νάναι για μοτό.

Μου είναι παντελώς άγνωστο απλά ρωτώ για να μάθω από κάποιον που ίσως το ξέρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξεκολλάτε Θείοι.

Ασυνεννοησία μυρίζει το θέμα

υ.γ. και μένα μι αγκόμενα μου έλεγε πως θα με αγαπάει για πάντα,μάντεψε...

Μάκη με ξέρεις νάμαι κολλημένος φίλε μου?

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και παρόλο ότι έχω δεχθεί διάφορα είμαι μεγάλος σε ηλικία και έχω την υπομονή να μην εμπλέκομαι σε αντιπαραθέσεις και να μη τσακώνομαι ....δεν υπάρχει λόγος ούτε έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα, ρωτάω και ζητάω βοήθεια για κάτι που είδα και νομίζω ότι ίσως νάναι καλό....το αν είναι ευρέως γνωστό ή όχι είναι αυτονόητο τοις πάσι διότι ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ από κάποιους που το ξέρουν και ήρθα εδώ και όπου έχω φιλαράκια να ρωτήσω αγαθά ούτε να κάνω τον έξυπνο ούτε τίποτα και βρίσκομαι σε θέση να απολογούμαι.

Εντάξει παιδιά μην το κουράζουμε, ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας και που ασχοληθήκατε με τον προβληματισμό μου σε όσους απαντήσατε επί του θέματος.

Όπως σας είπα φίλος θα το δοκιμάσει και θα δούμε την αλήθεια.

Δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε, λυπάμαι αν δημιουργήθηκε όποιο θέμα, αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε όλοι στην τσίτα λόγο της επικρατούσης κατάστασης αλλά δεν χρειάζεται και εδώ που μπαίνουμε για να απασχολούμε το μυαλό μας σε κάτι άλλο να διαπληκτιζόμαστε.

Ευχαριστώ όλους σας και πάλι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, εννοείται πως κρατάω μια επιφύλαξη. Δεν θέλει να υπάρχει μέσα καθόλου υγρασία. Αφενός πρέπει να καταφέρεις να την αφαιρέσεις επιτυχώς κατα την εγκατάσταση, αφετέρου δεν είμαι σίγουρος οτι δεν εισχωρεί με τον καιρό ή στις περιπτώσεις που πρέπει να το αδειάσεις για αφαιρέσεις ψυγείο, κλπ για την συντήρηση της μηχανής.

Επίσης αν σου τρυπήσει το ψυγείο ή έχεις απο αλλού διαρροή έχεις χάσει.

Παρόμοιους προβληματισμούς έχω και με την LiFePO4. Μπορεί να την αποσβέσω μπορεί και όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σαββούλη,δεν χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι.

έτσι και αλλιώς είναι γνωστό της πάσης πως αν δε το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίου...δεν μας κάνει!

Πάμε για άλλα.Εγώ πάντως θα περιμένω τα αποτελέσματα της δοκιμής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, εννοείται πως κρατάω μια επιφύλαξη. Δεν θέλει να υπάρχει μέσα καθόλου υγρασία. Αφενός πρέπει να καταφέρεις να την αφαιρέσεις επιτυχώς κατα την εγκατάσταση, αφετέρου δεν είμαι σίγουρος οτι δεν εισχωρεί με τον καιρό ή στις περιπτώσεις που πρέπει να το αδειάσεις για αφαιρέσεις ψυγείο, κλπ για την συντήρηση της μηχανής.

Επίσης αν σου τρυπήσει το ψυγείο ή έχεις απο αλλού διαρροή έχεις χάσει.

Παρόμοιους προβληματισμούς έχω και με την LiFePO4. Μπορεί να την αποσβέσω μπορεί και όχι...

Συμφωνώ Στέλιο φίλε μου, απλά σε σχετικά καινούργιο μηχανάκι ίσως και να αξίζει γιατί υποθετικά λόγο ανυπαρξίας νερού δεν θα πάθουν τίποτα ψυγεία, τρόμπες κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς είναι γραμμένες στην προηγούμενη σελίδα οι λιγοστές φράσεις μου.

Την γνώμη μου έλεγα όπως λες ότι ζήτησες και τίποτα παραπάνω,

Δεν χρειάζονται οι σάλτσες Σάββα ούτε όλο αυτό το σενάριο επιστημονική φαντασίας που κατέβασες από το μυαλό σου

Επίσης δεν σε τιμά να προσπαθείς να παίξεις το θύμα μόλις σου ζητώ εξηγήσεις για τις πράξεις σου, ούτε να πας μου τα ρίξεις ότι φταίει οι οικονομική κρίση για νεύρακια κλπ

Αυτά είναι για χαζούς και χαζός δεν είμαι.

Αβαντάρισες κάποιον που προσπαθεί να υποβιβάσει τον λόγο μου και σε ρωτάω το γιατί το έκανες "φίλε"

Απάντησε μου και άσε τι κωλοτούμπες, είναι πάρα πολύ σοβαρό το αίτημα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς είναι γραμμένες στην προηγούμενη σελίδα οι λιγοστές φράσεις μου.

Την γνώμη μου έλεγα όπως λες ότι ζήτησες και τίποτα παραπάνω,

Δεν χρειάζονται οι σάλτσες Σάββα ούτε όλο αυτό το σενάριο επιστημονική φαντασίας που κατέβασες από το μυαλό σου

Επίσης δεν σε τιμά να προσπαθείς να παίξεις το θύμα μόλις σου ζητώ εξηγήσεις για τις πράξεις σου, ούτε να πας μου τα ρίξεις ότι φταίει οι οικονομική κρίση για νεύρακια κλπ

Αυτά είναι για χαζούς και χαζός δεν είμαι.

Αβαντάρισες κάποιον που προσπαθεί να υποβιβάσει τον λόγο μου και σε ρωτάω το γιατί το έκανες "φίλε"

Απάντησε μου και άσε τι κωλοτούμπες, είναι πάρα πολύ σοβαρό το αίτημα μου.

Εντάξει Γιώργη θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά πού θα πάει σιγά σιγά θα ξαναβγώ στη γύρα.

Εδώ δεν θα το συνεχίσω πάντως ας κρίνει ο αναγνώστης ότι εγράφη, νάσαι καλά φίλε μου, εγώ δεν στραβώνω μην ανησυχείς.

Έχε υπόψη σου απλά ότι αν μου αρέσει κάτι για χίλιους λόγους όπως <<ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ και είναι επί του θέματος που ρωτάω και ζητάω βοήθεια>> μου αρέσει τι να κάνω τώρα ?

Αλλά όπως είπα όχι, δεν θα κάνω το λάθος να το συνεχίσω στον γραπτό λόγο, θα σε ΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και θα το συζητήσουμε ζωντανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκολλάτε Θείοι.

Καλα τα λες εν Χριστω ανηψιε.... εεεε.... εν Σαββα ανηψιε ηθελα να πω :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και κάτι άλλο Γιώργη.......σε ποιόν υποβίβασε το λόγο σου?

ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?

Συγγνώμη αλλά θα βάλω τον Προυσό πάλι ή τα Καλάβρυτα (το χιονοδρομικό) να ξεραθώ στο γέλιο και να ξαναθυμηθώ καλέ μου φίλε.

Εγώ έχω την άποψή μου και δεν μου την αλλάζει κανένας και δεν σε αποκαλώ φίλο τυχαία ούτε τη ροή του λόγου.

Αυτά μόνο και επιπρόσθετα κωλοτούμπες δεν κάνω ποτέ ούτε είναι του χαρακτήρα μου, το ότι προσπαθώ να μιλώ ευγενικά όσο είναι δυνατόν δεν είναι κωλοτούμπα ούτε <<αβαντάρω>> κανέναν μιας και δεν ξέρω το επάγγελμα.

Από κοντά λοιπόν καλέ μου φίλε και ας σπάσουμε ο ένας τα μούτρα του άλλου και ας γελάμε μετά με τον τρόπο της δικιάς μας γενιάς παλιο οργίλο, ΟΥΡΤ ! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μετα απο τηλ εμαθα οτι πρεπει να γινει το εξης.

1) αδειασμα του παλιου παραφλου .

2)ανοιγμα θερμοστατη και φυσιμα με αερα να βγει οσο περισοτερο γινεται το παλιο παραφλου.

3) μετα μπαινει ειδικο υγρο (θα μου το δωσει μονο οσο χρειαζομαι απο ανοιχτο δοχειο 5 ευρω :mB_kalo_e: ) και δουλευουμε για λιγο μεχρι να γυρισουν το νερα .

4) αδειασμα φυσιμα και γεμισμα με το EVANS .

Τα + πολλα οπως φαινεται .

μολις φτασω τα 60000χλμ (θελω ακομα 700 χλμ) θα το βαλω και βλεπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον μετα απο τηλ εμαθα οτι πρεπει να γινει το εξης.

1) αδειασμα του παλιου παραφλου .

2)ανοιγμα θερμοστατη και φυσιμα με αερα να βγει οσο περισοτερο γινεται το παλιο παραφλου.

3) μετα μπαινει ειδικο υγρο (θα μου το δωσει μονο οσο χρειαζομαι απο ανοιχτο δοχειο 5 ευρω :mB_kalo_e: ) και δουλευουμε για λιγο μεχρι να γυρισουν το νερα .

4) αδειασμα φυσιμα και γεμισμα με το EVANS .

Τα + πολλα οπως φαινεται .

μολις φτασω τα 60000χλμ (θελω ακομα 700 χλμ) θα το βαλω και βλεπουμε.

Νάσαι καλά βρε Μάνο !

Ευχαριστώ φίλε μου ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αβαντάρισες κάποιον που προσπαθεί να υποβιβάσει τον λόγο μου

ρε φιλε , ειναι ειρωνικο να λες οτι καποιος υποβιβασε το λογο σου , ενω πρωτα εσυ εχεις υποβιβασει ΟΛΟ θρεντ και κατοπιν στο δευτερο σου ποστ , το οποιο και κουοταρα , υποβιβασες το ιδιο το προιον και κατοπιν ολους εμας που ασχολουμαστε με αυτο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε , ειναι ειρωνικο να λες οτι καποιος υποβιβασε το λογο σου , ενω πρωτα εσυ εχεις υποβιβασει ΟΛΟ θρεντ και κατοπιν στο δευτερο σου ποστ , το οποιο και κουοταρα , υποβιβασες το ιδιο το προιον και κατοπιν ολους εμας που ασχολουμαστε με αυτο ...

Φίλε μου σε παρακαλώ εκ βάθους καρδίας να μη το συνεχίσουμε, ο φίλος Γιώργος είναι αδερφός δεν ξέρω τι μας συνέβη αλλά ας το αφήσουμε και ότι έγινε έγινε, ή έτσι ή αλλιώς άκρη βρέθηκε οπότε το θέμα έχει κλείσει.

Δεν ξέρανε πολλοί, δεν πειράζει, θα το δοκιμάσουμε και ότι θέλει ας βγεί.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σε δυο αλλαγες που εκανα εβαλα το ZERO DENIKOL που απ οτι λενε ειναι κορυφαιο....τωρα ειναι δεν ειναι εχει 15 ευρω το λιτρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σε δυο αλλαγες που εκανα εβαλα το ZERO DENIKOL που απ οτι λενε ειναι κορυφαιο....τωρα ειναι δεν ειναι εχει 15 ευρω το λιτρο

Το συγκεκριμένο που αναφέρομαι φίλε μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό μιας και δεν περιέχει καθόλου νερό και δεν αλλάζεται ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειχα δοκιμασει στο KLE εκανε καλη δουλεια

ειχα βαλει ψιφιακο θερμομετρο με το μαμα παραφλου αναβε το βιντιλατερ στα 95-98 (δεν θυμαμε καλα εχει περασει αρκετος καιρος ) αλλα η θερμοκρασια

συνεχειζε να ανεβαινει μεχρι και 112-118 βαθμους πριν αρχισει να κατεβαινει

με το denicol εφτανε μεχρι 102-105 και επεφτε πιο γρηγορα .

Απλα το EVANS θελω να το βαλω γιατι ειδα απο τεστ στο YouTube οτι κανει δουλεια οσο αφορα την τιμη ειναι ακριβω αλλα δεν χρειαζεται ποτε αλλαγη.

ακομα σε περιπτωση αναγκης μπορεις να του βαλεις και νερο αν χρειαζεται.

ακομα λογο οτι δεν ανεβαζει πιεση δεν ζοριζει κολαρα τρομπες και γενικα ολο τον κινητηρα .

οποτε αλλαζω υγρα (καθε χρονο ) παντα βλεπω λιγο μουργα μεσα στο δοχειο διαστολης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναμένω αποτελέσματα από τη δοκιμή κι εγώ, μιας και κινούμαι ολημερίς με το στρώμα στο κέντρο και το καλοκαίρι πολλές φορές καταλαβαίνω ότι δυσφορεί ο κινητήρας από τη ζέστη! 150C δεν είναι και λίγο το καλοκαίρι, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο! Πιστεύω πως είναι μεγάλο το κέρδος τόσο για τη μακροζωία του κινητήρα αλλά και των λαδιών που το καλοκαίρι, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, σπάνε ευκολότερα με αρνητικό αντίκτυπο σε μοτέρ και σασμάν. Εν αναμονή, λοιπόν, και ποντάκι από εμένα για το θέμα!!! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά Κώστα ελπίζω να βοηθηθούμε όλοι από αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω θα το βάλω. Ήδη συζητούσα με το μηχανικό μου από την προηγούμενη εβδομάδα για μια τέτοια λύση στο θέμα θερμοκρασία με 40οC υπό σκιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το δούμε, μακάρι νάναι ότι λέει φίλοι μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν μπήκε το Evans

πρώτη εντύπωση θετικότατη!!

μέχρι να δουλέψει το βιντιλατερ για να κάνω

εξαέρωση το κύκλωμα έκανε αρκετη ώρα και δούλεψε μόλις 20 δευτερόλεπτα!!

απο αυριο έχει παρακολουθήσει να σουμε τι λέει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλεια ! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Πλέον απομένει η δοκιμή σε βαριά κίνηση κέντρου Αθήνας και μία εθνική άμα σφίξουν οι ζέστες. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα