Jump to content
pg997

Λιγη βοηθεια για το lifan 50 qgy

Recommended Posts

Καλησπερα, θα ηθελα τισ γνωμες σας οσο αναφορα την βελτιωση του μπομπου το οποιο ειναι 50cc και δεν παει παρα μονο 40km [ισος φταινε οι κοφτες} αλλα το πιρα πριν πολλα χρονια οταν ημουνα πολυ μικρος σε ηληκεια 9χρονον και ειναι σχεδον καινουργειο λογο οτι το πηγαινα βολτα πολυ σπανια και τωρα σκεφτομαι να το μεγαλωσω σε κυβισμο με κανα λιφαν 110cc.Ομως απ οτι καταλαβα δεν σιμφερει να τον μεγαλωσω γιατι αν βαλω και μακρη ψαλιδι μου στοιχειζει 400ε κοντα.Απο τιν αλλη εχο και μια xt του 80 η οποια θελει καμποσο φτιαξιμο [λαστοιχα ταμπουρα...] και απο τιν αλλη σκεφτομαι να παρο ενα μεγαλητερο με κανα 700ε γιρο στα 400cc αν και ειμαι βεβαια λιγο μικρος για κατι τετιο αλλα πιστευο με τον καιρο θα το σηνιθισω. Αν εχεται να προτεινεται αλλη γνωμη δεκτη αλλα δεν εχο σκοπο να διαθεσο πανο απο 1000ρικο λογο το οτι δεν θα τιν χρησιμοποιο και πολυ συχνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα ματια που εκαναν εμετο φιλε μαθε ορθογραφια και ασε τα μηχανακια ειπαμε ολοι κανουμε λαθοι αλλα εσυ το παρακανες... και ειναι και σε λαθος κατηγορια το θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν κατάλαβα καλά θέλεις να πάρεις κάτι μεγαλύτερο από 50 κ.ε.

Το μπόμπο και το ΧΤ τι τα αναφέρεις,θέλεις να τα φτιάξεις,να τα πουλήσεις,τι;Αν είναι το τελευταίο δεν θα πιάσεις πολλά λεφτά πουλώντας τα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχο και γο μια χτ που θελι ανισυδωγραναζα και ρουλαιμαν,αλλα καλοιταιρα θα υταν να αιπαιρναις κανα 1000αρι κατ αιφθιαν γιατυ πεταμαινα λαιφτα τα 400αρια στρωφαρουν πολοι χορις να απωδοιδουν αιργο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ματια που εκαναν εμετο φιλε μαθε ορθογραφια και ασε τα μηχανακια ειπαμε ολοι κανουμε λαθοι αλλα εσυ το παρακανες... και ειναι και σε λαθος κατηγορια το θεμα

δε θελω να στην πω, αλλα πριν κανεις καποια παρατηρηση στους αλλους δες τον εαυτο σου πρωτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[Οσο για τα ορθογραφικα οκ,δεν τα παω καλα με την ορθογραφια αλλα συνηθως γραφω σε greeklish και δεν εξασκουμε με το ελληνικο πληκτρολογιο να φανταστειτε σχεδων ολες τις φορες γραφω με θ αντι υ.] οσο για την ηλικια μου ειμαι 17 σε 6μηνες γινομαι 18 οσο αναφορα την xt και τον bobo δεν ξερω τη θα τα κανω η θα φτιαξο το 1 και το αλλο θα το πουλησω αν τυχων βρεθει κανεις που το θελει η θα παρω αλλο...καθε γνωμη δεκτη....οσο για το λαθος θεμα οκ μαλον εχεται δικιο αλλα οπος βλεπεται ειμαι καινουργιος στο φορουμ

Τροποποιήθηκε από τον pg997

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θελω να στην πω, αλλα πριν κανεις καποια παρατηρηση στους αλλους δες τον εαυτο σου πρωτα

το που προφανως ειναι θεμα ταχυτητας και δεν αποτελει ορθογραφικο! το λαθη οντως το εχω λαθος αλλα οπως ειπα ολοι κανουμε κανα λαθακι αλλα αλλο 1 λαθακι και αλλα τα παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το που προφανως ειναι θεμα ταχυτητας και δεν αποτελει ορθογραφικο! το λαθη οντως το εχω λαθος αλλα οπως ειπα ολοι κανουμε κανα λαθακι αλλα αλλο 1 λαθακι και αλλα τα παραπανω

ok Oπως ειπα δεν τα παω και τοσο καλα με την ορθογραφια αλλα νομιζο πως εδω ειναι φορουμ για μηχανες και οχι εξετασεις στην εκθεση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι για μηχανες ειναι αλλα εγω δεν μπορουσα να καταλαβω τι γραφεις.ποια ειναι η ηλικια σου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι για μηχανες ειναι αλλα εγω δεν μπορουσα να καταλαβω τι γραφεις.ποια ειναι η ηλικια σου ?

17

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17

ασε τα πολλα κυβικα για μεγαλυτερες ηλικιες βολεψου με κατι μικρο καλα ειναι να ειναι 50αρι...αλλα απο οτι βλεπω για σενα και 125 να ειναι παλι καλα να λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασε τα πολλα κυβικα για μεγαλυτερες ηλικιες βολεψου με κατι μικρο καλα ειναι να ειναι 50αρι...αλλα απο οτι βλεπω για σενα και 125 να ειναι παλι καλα να λεμε!

εχεις δικιο φιλε αλλα θεωρω κοροιδια να παρω ενα παπι 125 με 1500ε η να φτιαξω το lifan τον μπομπο και να μην παρω κανα bandit να το εχω και οταν μεγαλωσω λιγο..θα μου πεις βεβαια ειναι σκοτωστρα αλλα και παλι με 40χλμ δεν πας πουθενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17

Σε 6 μηνες οπως λές, θα χρειαστει να βγαλεις το Α1.

Με αρκετα χρήματα....

Δες και αποφάσισε.

http://www.mybike.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&search_tags=%CE%911&search_app=forums

και επιδόρπιο =

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 6 μηνες οπως λές, θα χρειαστει να βγαλεις το Α1.

Με αρκετα χρήματα....

Δες και αποφάσισε.

http://www.mybike.gr...arch_app=forums

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

και επιδόρπιο = http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

πραγματικα φιλε μου εφτιαξες το κεφι :unsure: οσο για τις μηχανες του κυβισμου του Α1 οι μονες που μου αρεσουν αλλα και ειναι σε καλη τιμη για εμενα ειναι το derbi gpr και το aprilia rs τα οποια ομως ειναι 2χρονα και δεν μου αρεσει καθολου ο ηχος τους μετα το cbr 125 αρχιζει απο 1500+ αν δεν κανω λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε για cbr 125 στο car εχει και φθηνοτερα και για πρωτο μηχανακι ειναι αριστο και βγαλε το α1 πριν το παρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε για cbr 125 στο car εχει και φθηνοτερα και για πρωτο μηχανακι ειναι αριστο και βγαλε το α1 πριν το παρεις

Aπ' οτι γραφεις στα στοιχεια σου λες οτι εχεις cbr 125 θα ηθελα να μου πεις αν εχει νευρο σαν μηχανακι και αν σου εχει βγαλει τιποτα προβληματα αν και δεν νομιζο γιατι εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια Τροποποιήθηκε από τον pg997

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι εχω εδω και 6 μηνες ενα cbr 125 μοντελο του 2008! γενικα ειναι σκυλια αυτο ειναι γεγονος.θελει την συντηρηση του για να αποδιδει τα μεγιστα βεβαια.Νευρο αναλογα τι εννοεις η πρωτη εχει αρκετο για να κουνησει 2 80 κιλα ατομα σε σχετικα αποτομη ανηφορα νευρο για να κανει καμια μπαντα με πρωτη ή δευτερα εχει μεχρις εκει ομως και θελει να το δουλευεις ψηλα για να τα κανεις αυτα (πανω απο 7 χιλιαδες στροφες) για πρωτο ειναι μια χαρα φρενα κομπλε συμπλεκτης βουτηρο και μεσα στην πολη συφουνας! τελικη περιπου 130 χιλιομετρα ανα ωρα και καταναλωση κανα 3-4 λιτρα αναλογα πως το πας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι εχω εδω και 6 μηνες ενα cbr 125 μοντελο του 2008! γενικα ειναι σκυλια αυτο ειναι γεγονος.θελει την συντηρηση του για να αποδιδει τα μεγιστα βεβαια.Νευρο αναλογα τι εννοεις η πρωτη εχει αρκετο για να κουνησει 2 80 κιλα ατομα σε σχετικα αποτομη ανηφορα νευρο για να κανει καμια μπαντα με πρωτη ή δευτερα εχει μεχρις εκει ομως και θελει να το δουλευεις ψηλα για να τα κανεις αυτα (πανω απο 7 χιλιαδες στροφες) για πρωτο ειναι μια χαρα φρενα κομπλε συμπλεκτης βουτηρο και μεσα στην πολη συφουνας! τελικη περιπου 130 χιλιομετρα ανα ωρα και καταναλωση κανα 3-4 λιτρα αναλογα πως το πας ;)

tnx φιλε, οσο για το νευρο σου λεω διοτι εχω καβαλησει μια 125αρα rs και παρολο τα 125cc ετρογε 600αρα xt στην εκκινηση αλλα με χαλαει οτι ειναι 2χρονια...ενταξει τωρα βεβαια το cbr δεν πιστευω να εχει το γκαζι της rs αλλα να μην το τρωνε τα 90αρια glx [το 125 βεβαια που θα προτιμουσα ειναι το ktm duke 125 αλλα ποιος εχει τα φραγκα:P Τροποποιήθηκε από τον pg997

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο διχρονο 125 και αλλο 4χρονο καμια σχεση. glx 90 δεν θα σε τρωνε αραξε το duke μαμαει αλλα πολλα λεφτα καλα τα λες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα κατσω να το ψαξω για το cbr γιατι και σε αλλα forum που κοιταξα λενε καλα λογια και οτι δεν βγαζει τιποτα σαν μοτερ αλλα οπος ειπες θελει την συντηρηση του,μηπως ξερεις αν υπαρχει κυλινδροπιστονο για αυτο το μοντελο (μεγαλητερου κυβισμου) οπως παραδειγμα στο aprilia rs50 βγαινει το malossi 80cc το οποιο βγηκε για αυτο το μοντελο και για κανα gpr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαστορα αλλοι στα 17 δεν εχουν ουτε ποδηλατο εσυ θες να πειραξεις το σιμπιαρακι μια χαρα παει αστο...και ναι υπαρχει κιτ για 150 κυβικα αν τοσο σε καει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαστορα αλλοι στα 17 δεν εχουν ουτε ποδηλατο εσυ θες να πειραξεις το σιμπιαρακι μια χαρα παει αστο...και ναι υπαρχει κιτ για 150 κυβικα αν τοσο σε καει...

Κοιτα πρωτον εγω εχω μπει απο μικρος στα μηχανακια στα 12 ειχα z 125 αλλα το εδωσα σε ενα φιλο αλλα οσο μπορω προσπαθω να μην ανεβαινω πολυ κατυγορια γιατι ειναι και επικινδηνο ειδικα αν δεν εχεις και διπλωμα.Και οσο για το πειραγμα σε ρωταω οχι οτι με το που θα το παρω θα του αλλαξω κυλινδροπιστονο αλλα σε 2-3 χρονακια να μπορει να εχει μια καλυτερη αποδοση....οσο για το 150 πρεπει να αλαξω κεφαλη η το σηκωνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα