Jump to content
Sign in to follow this  
UpToDate_

Gold Visor (Shoei XR1100)

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω.. επειδη απο τον ηλιο πλεον δεν βλεπω με την διαφανη ζελατινα.. Ελλαδα που κοιτουσα η τιμη ειναι στα 90 ευρω.. (ημαρτον)

Απο ebay αν τσιμπησω κανα imitation στο 35αρι κοντα.. πρεπει να το παρωφ μονο απο Ε.Ε για να μην περασει τελωνειο ; επειδη ολα ειναι απο Hong Kong..

Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδη εδω http://www.ebay.com/...=item4aba85db64 μπορω να αλλαξω τροπο αποστολης ;

Και να βγει ακριβως στα 26€;

Τροποποιήθηκε από τον UpToDate_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θυμαμαι καλα απο περσυ που πηρα το ταμπλετ απο κινα απο 2 κιλα και κατω δεν ασχολουνται αλλα μην το δεσεις και κομπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, αλλά μήπως να μην προτιμήσεις μαϊμουδιά ζελατίνα? Φοβάμαι ότι η κινεζιά μπορεί να μην κάνει καλή δουλειά με τις ακτίνες του ήλιου, να σπάσει αν την χτυπήσει κανένα πετραδάκι κτλ. Το ίδιο όπως με μαιμουδιές γυαλιά ηλίου.. Η τιμή πάντως έχει φοβερή διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα aftermarket πιθανόν να μην κουμπώνουν τόσο καλά όσο τα μαμα. προσωπική εμπειρία και μόνον

τη δουλειά σου θα την κάνεις και δεν θα φαίνεται τίποτα, αλλά στην χρήση μπορεί να στα σπάσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα πριν κανα χρονο μια ζελατινα για το XR1100 απο ebay καπου στα 35 euro αν θυμαμαι καλα. Κουμπωνει μια χαρα αλλα η ποιοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο και το κυριο προβλημα ειναι οτι σε καποια σημεια κανει σαν <νερα> που ειναι εκτος απο σπαστικο και επικινδυνο. Το μετανοιωσα και επιβεβαιωσα το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις. Αν ειναι να την παρεις απο εξω τουλαχιστον προτιμησε αυθεντικη Shoei.
Τροποποιήθηκε από τον jsiaper

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω θα στη χαλασω, αλλα σε οπτικα (γυαλια, ζελατινες κτλ) δεν το διακινδυνευω. Μπορει τα original να ειναι ακριβουτσικα, αλλα λογικα θα εχουν περασει καποια σταδια εξελιξης, πιστοποιησης κτλ.

Στα γυαλια ας πουμε, εχω ακουσει απο οφθαλμιατρο (δεν ειναι οπτικος, δλδ δεν χανει πελατεια απο τα μαιμου προιοντα) οτι οι μουφα φακοι, υποθετω αυτο παει και για τις ζελατινες, στη πλειοψηφια των περιπτωσεων αντι για να σε προστατευουν απο τις ακτινες του ηλιου, στο τελος μπορουν να σου κανουν και ζημια, μικρη η μεγαλη.

Εγω προσωπικα, για τα ματακια μου, για 55 ευρω, δεν θα το ρισκαρα. Δες μηπως μπορεις να τη βρεις καπου αλλου πιο φτηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ειχα παρει μια κινεζικη για ενα agv που ειχα και ειναι μια χαρα...μην την φοβασαι...στην εφαρμογη μια χαρα,

στην προστασια απο τον ηλιο μια χαρα, απο ανθεκτικοτητα μια χαρα, και το μονο προβλημα που εχουν ειναι οτι

αν τυχον την βαλεις χειμωνα (κατι που δοκιμασα) θα σου θαμπωνει για πλακα...εγω περισσοτερο θ' ανυσηχουσα

για τον χρωματισμο που θες να επιλεξεις...γνωμη μου, να επιλεξεις μια φιμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτείνω την "καθρεφτη" την μανίσια. Την εχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Για κάποιο λογο δεν θαμπώνει ευκολά, θα έλεγα πως θαμπόνει πολυ δυσκολα. Και σίγουρα δεν έχει 90€.

Εαν θυμάμαι καλα την αγόρασα γύρο στο 50αρικο απο μαγαζί εδώ. Μπορείς να την έχεις και βράδυ αρκεί να είναι φωτισμένος ο δρόμος και καλός καιρος.

Σκέψου το.

mDq72akmJbAr1D7Yfls87mA.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Tsagos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω για τα αλλα , αλλα αυτη αν θες να την παραγγηλεις δεν εχεις θεμα με τπτ με ταχυδρομιο θα σου ερθει με 26 ευρω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ εδωσες 360€ για κρανος(κ πολυ καλα εκανες),αλλα τσιγκουνευεσαι τα 60€ για εξαρτημα του που θα βελτιωσει την ορατοτητα σου αρα κ την ενεργητικη σου ασφαλεια?

γυαλια ηλιου δεν χωρουν να φορας απο μεσα?εγω αυτο κανω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτείνω την "καθρεφτη" την μανίσια. Την εχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Για κάποιο λογο δεν θαμπώνει ευκολά, θα έλεγα πως θαμπόνει πολυ δυσκολα. Και σίγουρα δεν έχει 90€.

Εαν θυμάμαι καλα την αγόρασα γύρο στο 50αρικο απο μαγαζί εδώ. Μπορείς να την έχεις και βράδυ αρκεί να είναι φωτισμένος ο δρόμος και καλός καιρος.

Σκέψου το.

mDq72akmJbAr1D7Yfls87mA.jpg

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.

50 ευρω απο που φιλε μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι το μη αποτελεσματικό φιλτράρισμα των UV. Ο κινέζος γράφει πως τις φιλτράρει, αλλά και πάλι...

Έχει πιστοποίηση;

Σχετικά με το τελωνείο, εμπορικά δέματα ως 22 euro δεν επιβαρύνονται με φπα. Link

Νομικά δηλαδή θα πρέπει να πληρώσεις φπα, απλώς λόγου μικρού και ελαφρού δέματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν και να το γλιτώσεις.

Επίσης το free shipping μην το πάρεις σχοινί κορδόνι πως είναι με EMS, USPS κλπ. Μπορεί να τα στέλνουν με courier, οπότε ρώτα οπωσδήποτε. Αλλιώς θα έχεις extra χρεώσεις από την courier για εκτελωνισμό (και στανταρ τελωνείο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια επαναφερω λιγο το θεμα,

αυτο εδω, επειδη ελλαδα το φθηνοτερο φυμε ειναι 60 ευρω και δυστηχως δεν τα εχω,

http://www.ebay.com/itm/Spectra-GOLD-Shield-Visor-fit-SHOEI-helmet-CW-1-RF1100-XR1100-XSPIRIT2-X12-Qwest-/191202943559?pt=Apparel_Merchandise&hash=item2c84956247&vxp=mtr

θα μεινει φιξ η τιμη στα 37 περιπου ευρω ;;; γιατι ερχεται απο california..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.co.u...=item27e5d68fb0

Πάρε αυτό ,το πήρα και εγώ.Πλεόν

Γιατί ; γιατί παλιά πήρα το αυθεντικό της Shoei το χρυσό ,και μου κόστισε 84€ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!

Το γέλιο; δεν θες να δείς τι γράφει το αυθεντικό στο πλάι ;)

Για αυτό πήρα εκείνο και πίστεψε με ΘΑ ΤΟ ξανα πάρω ;)

+ Y.Γ ξέχασα να γράψω οτι τον εν λόγο πωλητή τον ξέρω γιατί έχω αγοράσει αρκετούτσικα πράγματα πανάκριβα απο εκείνον όλα καθαρά και καλά ,απο πλαστικό κουστούμι μέχρι και άλλα :)

και για να μάθεις γενικότερα διάβασε το 3ο πόστ στο εν λόγω λίνκ :)

http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/

Τροποποιήθηκε από τον Acnologia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξερεις οτι αν πας σε μη γνησια κινεζικη ζελατινα μειωνεις κ την ασφαλεια του κρανους.

1ον σιγουρα δεν θα εχουν την ιδια προστασια απο ακτινες.

2ον οι ζελατινες απο εταιρειες οπως shoei κ arai εχουν πολυ μεγαλυ ευλυγισια κ ειναι λιγοτερο επικινδυνο σε πεσιμο να σπασει κ να σου καρφωθει κανα κομματι σε κανα ματι πχ. Δεν θα εμπιστευομουν να παρω κινεζικη ζελατινα σε καμια περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΟΤ WARRANTED SHATTERPROOF / WATERPROOF .

Αυτό γράφει η αυθεντική ...

Δηλαδή δεν σε καλύβει σε περίπτωση σπασίματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα