CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Δε ξέρω με τα μεταφορικά τι παίζει.... και πόσο ανεβάζουν το κόστος.... Αυτό θα το δει κάποιος που θα κάνει account... Από εκεί την έχω πάρει. Δεν υπάρχουν μεταφορικά, ας σταματήσουμε με τα οφτόπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Ρε παιδια κοιταζα τα χαρ/κα της γι και λεει 155 μοιρες φακο. η sj δεν εχει μεγαλυτερη γωνια θεασης? γιατι σε μερικα βιντεο που ειδα μου φαινονται το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Η sj λεει 170+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 Αυτο ξερω. Το θεμα ειναι οτι σε καποια βιντεο που κοιταζα, μου φαινονται το ιδιο. Σταματη μια που εχεις και τις 2 βγαλε ενα δειγμα κρατοντας τες διπλα διπλα να δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 παίδες, επειδή θα την παραγγείλω αύριο, θέλω λίγη βοήθεια με τα mounts...αυτό το πακέτο:http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Yi-Action-Camera-Accessories-Bundles-Set-Kit-Mount-Pole-Chest-Head-Strap-/261977578115?hash=item3cff149a83έχει ότι χρειάζομαι για να την βάλω στο πλαινό του κράνους μου? αν όχι μπορείτε να με κατευθείνετε σε ένα bundle που να το έχει (αν γίνεται μαζί με άλλα mounts, μην πάρω ξερό μόνο αυτό για το κράνος)? σαν την φωτογραφία: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Οχι δεν έχει. Θες ένα αυτοκόλλητο 3M διπλής όψης, μια βάση που θα βάλεις το 3M και θα την κολλήσεις στο κράνος και το κούμπωμα που πιάνει στην κάμερα και μπαίνει στη βάση. Το 3M και η βάση μπορεί να είναι μαζί, μη σε προβληματίσει αυτό. Ψάξε για 3M Mount στο eBay.Tip 1 : Πάρε και Curved και Flat για να δεις ποιο θα σε βολέψει. Λογικά, το Curved, για το κράνος.Tip 2 : Πάρε 2-3 από το καθένα να τα έχεις. Τα κινέζικα, σπάνε για πλάκα από το κούμπωσε-ξεκούμπωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Παρήγγειλα το Option 5... έχει και 3M απότι βλέπω...http://www.aliexpress.com/item/1080P-xiaoyi-Travel-sport-camera-FHD-WIFI-Bluetooth-16MP-ambarella-waterproof-mini-dv-cam-stand-version/32342567426.html?spm=2114.01020208.3.3.q9iuzw&ws_ab_test=searchweb201556_8%2Csearchweb201527_3_71_72_73_74_75%2Csearchweb201560_4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Leosake να ξερεις ομως, για την Υι υπαρχει και σχετικο θεμα, εδω ειμαστε οι εσ τζεϊάδες Παρτε και ενα καλο συγκριτικο και πολυ καλα περιγραφικο, για τις low budget καμερες sj4k,gopro hero και polaroide cube.https://www.pretzellogix.net/2014/11/25/three-cheap-entry-level-gopro-type-action-cameras-reviewed/Καπου προς το τελος, εχει συγκριτικο των sj με διαφορετικα λογισμικα, για τσεκαρετε και αυτο το σημαντικο πραγματακι!Επισηςτετοιο (οχι παρομοιο, ιδιο θελω) εχει κανενας link ή πως κανετε αναζητηση παρομοιων εικονων?ο βραχιονας με ενδιαφερει, για ληψεις απο το ντεποζιτο που ειναι χαμηλο σε σχεση με το κοντερ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 δεν είναι λίγο ρίσκο με τη βεντούζα ρε συ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 τσουκ, 2 βιντεα ειδα στο ντεποζιτο την ειχαν. μια χαρα πιανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 συ ξέρεις.εγώ έβαλα την κλασσική βάση με την ταινία πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Στέλιο μόνο εδώ το βρήκα: http://www.ebairsoft.com/gopro-suction-mount-hr233bk-p-8064.htmlΜήπως να κοίταζες για ram mount με μακρύ ή μεσαίο βραχίονα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Πόση μνήμη θεωρείτε ότι είναι κομπλέ για της βόλτες σας 32gb η 64gb? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για την SJ, 32, καθως δε σηκωνει παραπανω.Εκτος και αν λες για 2x32GB. Πάντως σε 720p/30FPS, 10 λεπτά είναι περίπου 1.2GB.Do the math. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2015 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Πόση μνήμη θεωρείτε ότι είναι κομπλέ για της βόλτες σας 32gb η 64gb? 32αρα class10 που εχω, φτανει και 4 ωρες και 45 λεπτα σε 1080/30 δηλαδη στη μεγιστη αναλυση της sj.Οποτε οπως σε βολευει. Καθε μπαταρια που εχω, τραβαει κοντα στις 2 ωρες σε τετοια αναλυση (δοκιμασμενο) Στέλιο μόνο εδώ το βρήκα: http://www.ebairsoft.com/gopro-suction-mount-hr233bk-p-8064.htmlΜήπως να κοίταζες για ram mount με μακρύ ή μεσαίο βραχίονα;βρηκα καποιους καμπυλωτους βραχιονες ονοματι gooseneck και υπαρχει και πωλητης απο γαλλια. κοστος 10 ευρω. στο ebay στο ebay 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 15:40 βιντεο σε 720p einai 860Mb. μπορω να πω πως ψιλοαπογοητευτικα με την εικονα του βιντεο αλλα μαλλον φταιει η ζελατινα που ολα φαινονται θαμπα, μιας και με γυμνο ματι δε βλεπω καθαρά. πηγα να το ανεβάσω στο youtube, τελειωνει λεει σε 143 λεπτα. .. ... που να ανεβασω και κανα μεγαλο. . . με βλεπω να τη βαζω να φτιαχνει καινουργιο βιντεο καθε 10λεπτο...εχετε να προτεινετε κανα καλο βιντεο editor? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Adobe Premiere Pro CC 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 15:40 βιντεο σε 720p einai 860Mb. μπορω να πω πως ψιλοαπογοητευτικα με την εικονα του βιντεο αλλα μαλλον φταιει η ζελατινα που ολα φαινονται θαμπα, μιας και με γυμνο ματι δε βλεπω καθαρά. πηγα να το ανεβάσω στο youtube, τελειωνει λεει σε 143 λεπτα. .. ... που να ανεβασω και κανα μεγαλο. . . με βλεπω να τη βαζω να φτιαχνει καινουργιο βιντεο καθε 10λεπτο...εχετε να προτεινετε κανα καλο βιντεο editor?Εμένα με SJ4000 ΓΝΗΣΙΑ, ειναι ~1.2GB τα 10 λεπτά. Σίγουρα έχεις γνήσια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 η ζελατίνα είναι το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια χαρα τραβαει....off topic: ωραίο κράνος για να πηγαινεις με 220.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2015 από τον evo9 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Εμένα με SJ4000 ΓΝΗΣΙΑ, ειναι ~1.2GB τα 10 λεπτά. Σίγουρα έχεις γνήσια; ναι, απλα εχει επιλογες ποιοτητας βιντεο, ειναι η πρωτη 1024 η δευτερη 780 60fps και η τριτη 780 30fps. δοκιμασα στην τριτη γιατι μαλλον με αυτη θα γραφω για να μπορω να γράφω τουλάχιστον ένα δύωρο χωρις να αλλάζω μπαταρία και micro SD. αλλα με βλεπω να δοκιμαζω και τις αλλες ποιοτητες μπας καιη ζελατίνα είναι το θέμα...ναι μαλλον, ειχα ξεχασει να βγαλει και το προστατευτικο της θηκης της μια χαρα τραβαει....off topic: ωραίο κράνος για να πηγαινεις με 220.... θεωρητικα θα πηγαινα μεχρι παραλια και πισω χαλαρα . . . αλλα δεν αντεξα. . . . τουλαχιστον για 2 γκαζιες γιατι γενικα χαλαρα πηγαινα νταξ. εχεις δικιο δε μπορω να πω τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Εμένα με SJ4000 ΓΝΗΣΙΑ, ειναι ~1.2GB τα 10 λεπτά. Σίγουρα έχεις γνήσια; μολις προσεξχα οτι μιλας για τις ιδιες ρυθμισεις με εμενα. αυτη εδω εχω , απο εδω την πηρα, αυθεντικη μου μοιαζειhttp://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-wp-Uk-939976.htmlπαιζει να εχεις ενεργοποιημενα κατι OSD & hdr poy δεν εχω ιδεα τι ειναι και τα εχω αφησει off? ενεργοποιημενο ειχα μονο το antishaking αλλα το εβαλα και αυτο στο off για να ξαναδοκιμασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 την αυθεντική έχεις.Αν τραβάς σε 720p30fps τόσο περίπου είναι το μέγεθος του 10λεπτου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες