Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 που σημαίνει ότι μπορώ να δω κάπως αν είναι ελλάδα?η στα ελτα της περιοχής μου?παίρνω τηλέφωνο κάπου? από εδώ την πήρα BangGood.com έχουν περάσει 7 εργάσιμες από την αποστολή,δεν αγχώνομαι ακόμα,απλά ενημερωτικά ρωτάω περισσότερο.....αλλα στο paypal δεν έχει τηλέφωνο μου.....βεβαια φαντάζομαι σε ότι πρόβλημα πριν σταλεί πίσω θα ενημερωθώ με mail.... Θα στην φέρει ο Ταχυδρόμος σπίτι και αν δε σε βρεί θα σου αφήσει ειδοποίηση. Η μπορεί απλά να σου φέρει με την μία την ειδοποίηση. Αν δε πας σε 10 εργάσιμες μέρες να παραλάβεις κανονικά βγαίνει και δεύτερη ειδοποίηση που την φέρνει και πάλι ο ταχυδρόμος. Αν δεν πας και πάλι,τότε παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Μιας και δεν είναι Registered αλλά απλό δέμα,δεν μπορείς να δεις αν έχει φτάσει Ελλάδα. Εμένα πάντως σήμερα μου είπε ένα τσακάλι του Κέντρου Διαλογής(εκεί που μαζεύονται τα γράμματα της περιοχής)ότι κάνει 9-10 μέρες να φτάσει απο Ευρώπη(Αγγλία ειδικά)κάτι οπότε μαζί με τις Αργίες,καλή βδομάδα να έχουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 καλή βδομάδα και καλά Χριστούγεννα λοιπόν,...ναστέ καλά παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Με τη καινούρια χρονιά το βλέπω να φτάνει όπως πάμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ρε παιδες εχω μια απορία. Απο βιντεο καλα παει μαλλον η sj , απο φωτογραφίες πως πάει;; Θελω να πω μπορει να την χρησιμοποιησω σαν φωτογραφική μηχανή αξιοπρεπώς;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ποτέ δεν βάζεις μια video camera, να κάνει τη δουλειά μιας φωτογραφικής! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ποτέ δεν βάζεις μια video camera, να κάνει τη δουλειά μιας φωτογραφικής! :) Αυτό που λέει ο Στέλιος. Κάθε κάμερα-φωτογραφική είναι καλή σε ένα από τα δύο.ή μάλλον καλύτερη σε ένα απο τα 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Αυτό που λέει ο Στέλιος. Κάθε κάμερα-φωτογραφική είναι καλή σε ένα από τα δύο.ή μάλλον καλύτερη σε ένα απο τα 2. Το φανταζομαι οτι ειναι καλυτερη στο βιντεο, απλα ρωτησα αν ειναι αξιοπρεπης και για φωτογραφίες, π.χ να μην ειναι καλυτερες οι φωτογραφιες με το κινητο μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Με τη καινούρια χρονιά το βλέπω να φτάνει όπως πάμε... Εγω στο tracking number ειχα update σημερα. :D Εφτασε στο κεντρο διαλογης στην Αθηνα γραφει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Εγω στο tracking number ειχα update σημερα. :D Εφτασε στο κεντρο διαλογης στην Αθηνα γραφει. Σωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Σωραίος! 'στωωω λογικά και του Αργυρη μια απο τα ιδια εφοσον καναμε κ οι 2 την παραγγελια στις 2/12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Να δεις που θα έρθει και η δική μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Χρόνια πολλά παιδιά, επειδή θα μου έληγε η επιδότηση πήρα (δωρεάν) αυτήν Μέχρι να μου έρθει η γο προ. Λιγο που τράβηξα ήταν οκ, έχει wifi,2 μπαταρίες. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Άλλο ενα turbo x προιόν πουλήθηκε :( :P Την πήρε και ενα παλικάρι ακόμα απο εδω μέσα και ανεβασε κατι photos στο θεμα "Χωματινη μπουγατσα" Δεν μου αρεσε μπορω να πω, πρεπει να ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με την sj 4000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Καλορίζικη η κάμερα. Τελικά η Αγγλία είναι πολύ μακριά,ακόμα περιμένω να φτάσει η δική μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 και εγώ πέρασα από τα ελτα σήμερα.....αλλα δεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Αυτές οι αργίες μας έχουν τεντώσει μου φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 Μια φωτό απο τν turbo x (Σε λίγες μέρες θα βάλω και βίντεο) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 οπως το περιμενα, ποσο μικρη γωνια ληψης εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 οπως το περιμενα, ποσο μικρη γωνια ληψης εχει? Δεν ξέρω ακόμα τι και πω γιατί δεν τν έχω επεξεργαστή ακόμα θα βάλω και άλλες Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 φαντασου οτι αν τη βαλεις στην ταπα του ντεποζιτου (κεντρο της ζελατινας), ισως να μην χωραει κ ολοκληρη στο πλανο. Ετσι φαινεται οτι ειναι καρακινεζιά. Φαντασου οτι θα τις αγοραζουν στο πλαισιο με κανα 20αρικο κ τις δινουν 100... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 φαντασου οτι αν τη βαλεις στην ταπα του ντεποζιτου (κεντρο της ζελατινας), ισως να μην χωραει κ ολοκληρη στο πλανο. Ετσι φαινεται οτι ειναι καρακινεζιά. Φαντασου οτι θα τις αγοραζουν στο πλαισιο με κανα 20αρικο κ τις δινουν 100... Θα το κανω αυριο, και θα ανεβάσω τν photo, για δεύτερη κάμερα θεωρώ ότι κάνει, σίγουρα δεν συγκρίνετε με άλλες! (Σου βάζω να δεις και τα χαρακτηριστικά ) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω θελω φωτο απο το hyper στα αριστερα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2015 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Εγω θελω φωτο απο το hyper στα αριστερα... Enjoy Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Εγκεφαλικο ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 φαντασου οτι αν τη βαλεις στην ταπα του ντεποζιτου (κεντρο της ζελατινας), ισως να μην χωραει κ ολοκληρη στο πλανο. Ετσι φαινεται οτι ειναι καρακινεζιά. Φαντασου οτι θα τις αγοραζουν στο πλαισιο με κανα 20αρικο κ τις δινουν 100... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες