Jump to content

Recommended Posts

Καταρχήν το είπες λάθος. Κανείς δεν κάνει αντιγραφή της αντιγραφής. Μόνο στο μυαλό σου μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Όποιος θέλει να αντιγράψει, κάνει αντιγραφή του πρωτοτύπου. Η SJ σ΄ αρέσει δε σ΄αρέσει είναι κινέζικη αντιγραφή.

Και όσο και να θέλεις να πιστέψεις ότι το αντικείμενο που έχεις αγοράσει είναι και πολύ γαμάουα τόσο μάλιστα που ξεπερνάει και το πρωτότυπο, σε πληροφορώ ότι αυτό απλά δεν μπορεί να συμβαίνει.

Θα πάω να πάρω εγώ κινέζικο ΣΑΝ Husqvarna και έρχομαι να σου πώ ότι είναι καλύτερο από το δικό σου επειδή έχει αναρτήσεις ΣΑΝ Ohlins μανέτες ΣΑΝ Barracuda και εξάτμιση ΣΑΝ Yoshimura.

Λοιπον. H sj 4000 ειναι μια αντιγραφη της gopro. Με την σειρα υπαρχουν και οι μουφα sj4000 που ειναι αντιγραφη της αντιγραφης. Επομενως το ειπα σωστα. Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερες απο τις go pro, προς θεου, οτι δινεις παιρνεις οπως και επισης δεν εχω αγορασει sj 4000 για να την υποστηρηξω. Απλα εχω κανει ερευνα αγορας.

Googlαρε το θεμα και θα δεις οτι υπαρχουν οι γνησιες sj 4000 (που ειναι αντιγραφη της go pro) και οι μουφα sj 4000 που ειναι αντιγραφη της sj 4000 η οποια ειναι αντιγραφη της go pro οι οποιες ειναι πιο φθηνες απο τις "γνησιες" sj 4000 και υστερουν παρα πολυ σε ποιοτητα.

Επισης αν δεν θελετε "κινεζιες" τσεκαρετε και την polaroid cube η οποια ειναι πανω κατω το ιδιο σε ποιοτητα με την sj 4000 αλλα δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα. Κοστιζει 100$ (80κατι €) αλλα τα εξτρα πωλουνται ολα ξεχωριστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα απο μια ερευνα που εκανα ειδα οτι υπαρχουν επισης οι sj5000 και sj6000. Η 5000 απ οτι ειδα στα χαρ/κα εχει καλυτερο αισθητηρα και μπορει να γραψει με 60fps στα 1080p και η 6000 εχει 2'' display με καλυτερη αναλυση. Το περιεργο ειναι οτι στο official site της εχει μονο την 5000 ενω μονο σε banggood, ebay κλπ υπαρχει η 6000 πραγμα που σημαινει οτι μαλλον δεν προκειται για την καθε αυτου sj.

Επισης υπαρχει και η sjcam M10 Cube Mini σχεδον ιδια με την Polaroid και εχει τα ιδια χαρ/κα με την sj4000 αλλα χωρις wifi.

Τροποποιήθηκε από τον Rgiris7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες εβαλα το τελευταιο firmaware fw20140928 ή καπως ετσι...πρεπει να εχει μια μικρη διαφορα με το παλιο στην εικονα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες εβαλα το τελευταιο firmaware fw20140928 ή καπως ετσι...πρεπει να εχει μια μικρη διαφορα με το παλιο στην εικονα...

Την sj4000 wifi εχεις; Ευχαριστημενος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την sj4000 wifi εχεις; Ευχαριστημενος;

ναι, μια χαρα ειναι για τα λεφτα της....καλυτερο value for money απο την gopro...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδιά, προτείνετε και κάποιο μαγαζί που μπορεί να μας φέρει αυτή ή την καινούρια που ενδιαφέρομαι περισσότερο λόγω 60Fps, (SJCAM SJ5000 Plus) χωρίς τον κίνδυνο να μας στείλουν την αντιγραφή της, και βέβαια τι ακριβώς χρειαζόμαστε. Μόνο Paypal? Υπόψιν, δεν έχω κάνει ακόμα καμία αγορά μέσω internet, και θα χρειαστώ κάποιον οδηγό! Υπάρχει κάποιο θέμα στο forum?

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει βγει η original sj5000 για αγορα? Γιατι στο επισημο site της sjcam δεν γραφει ουτε τιμη ουτε μπορεις να την αγορασεις ουτε τιποτα ενω την 4000 την αγοραζεις κανονικα, οποτε ισως ακομα δεν εχει κυκλοφορησει.

Εμενα δεν με καινε τα fps καθως χρησιμευουν μονο στο να βαλεις κατι να παιζει σε slow motion που δεν το χρησιμοποιω και πολυ, οποτε οταν παρω θα παρω την sj4000.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο test master των action cam σηκωσε βιντεο.

Πολυ ενδιαφερων για εκεινους που βρισκονται αναμεσα σε kopro και SJ...

Προσωπικα, εχω SJ και βλεποντας αυτο το video, παλι SJ θα επαιρνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει σεβαστη διαφορα στον χαμηλο φωτισμο παντως.

Δεν ειναι η διαφορα στον χαμηλο φωτισμο...ειναι που δεν εχει κεντρικο sample point.

Παιρνει δειγμα φωτεινοτητας απο ολη την εικονα και προσπαθει να φερει ενα μεσο ορο, και εκει τα χαλαει.

Ισως με μια αναβαθμιση το στρωσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο Δευτέρα παω να βάλω λεφτά στην prepaid και θα πάρω την 4000 wifi.

Θα την πάρω ή απο το banggood που φαίνεται το πιο αξιόπιστο ή απο το foxoffer.

Η διαφορά τους είναι οτι στο foxoffer κάνει 104$ με 2η μπαταρία μαζί ενώ στον άλλο 108$ απο την αποθήκη στην Αγγλία,οπότε μάλλον θα έρθει πιο γρήγορα,αλλά δεν έχει μαζί φορτιστή και 2η μπαταρία.

Να την πάρω απο τον banggood που είναι σίγουρο ή και ο fox είναι εξίσου έμπιστος??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομουν με την πωληση του σκουτερ, τα λεφτα που θα μου μεινουν, να επαιρνα την go pro hero ή την hero 3.

Η sj4000 εχει αρκετα ελκυστικη τιμη και (+) στη χρηση της οπως οθονη, wifi, τα νεα εξαρτηματα, ομως απο οσο ειδα στο φουλ review δε μου αρεσε το σκοτεινιασμα και το οτι ειναι πιο μπλε το πλανο της sj (η ελαχιστα μικροτερη γωνια ληψης δε με ενοχλει).

Αυτα τα 2 (σκοτεινιασμα,μπλε αποχρωση) βελτιωνονται με καποια αναβάθμιση στην sj?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σκοτείνιασμα διορθώνεται από την ίδια την SJ αυξάνοντας την φωτεινότητα από το μενού της (o Techmoan την έχει με τις default ρυθμίσεις, το λέει στο βίντεο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σκοτείνιασμα διορθώνεται από την ίδια την SJ αυξάνοντας την φωτεινότητα από το μενού της (o Techmoan την έχει με τις default ρυθμίσεις, το λέει στο βίντεο).

Και τα φωτεινα μετα ασπριζουν ή λαμπουν περισσοτερο απο οσο πρεπει??

Για το μπλέδιασμα υπαρχει τιποτα οπως ρυθμιση για πιο θερμο χρωμα ή διορθωση rgb??

Αν παρω gopro σκεφτομαι τελικα την hero 3 λευκη που ειναι στα 190.

Μεταξυ αυτης και της sj4000 δεν μπορω να βρω υπερ-κατα περαν αυτων των 2 που ανεφερα πιο πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου την παρηγγειλε ο αδερφος μου για δωρο εδω και κανα μηνα με μπαταρια 2η ξεχωριστα..

Μου στειλανε πριν 3-4 μερες την μπαταρια μονη της..

Ααααντε αναμονη για την καμερα τωρα...... Αλλα παει κανας μηνας τι μπορει να εχει παιχτει...?

(απτο site που λεει αυτος που κανει review στα ελληνικα την πηρε)

Τροποποιήθηκε από τον AnotherFace

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανησυχείς φίλε και εγώ που αγόρασα την sj4000 δεύτερη μπαταρία και έναν φορτιστή μαζί για την μπαταρία μου στείλαν πρώτα τον φορτιστή και 4-5 μέρες μετά την ίδια την καμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα φωτεινα μετα ασπριζουν ή λαμπουν περισσοτερο απο οσο πρεπει??

Για το "μπλέδιασμα-ψυχρο" υπαρχει τιποτα οπως ρυθμιση για πιο θερμο χρωμα ή διορθωση rgb??

μια απαντησουλα απο αυτους που την έχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βιάζεσαι ρεεεεεεε.

Ναι αν ανοίξεις την φωτεινότητα τα άσπρα θα γίνουν πιο άσπρα, το μπλέδιασμα θα φύγει μόνο περάσεις κάποιο φίλτρο (θερμότερο) κατά την επεξεργασία του βίντεο.

Εμένα μου αρέσει και ως προς την φωτεινότητα και στο ψυχρό που βγάζει στα χρώματα, αλλά τελικά είναι θέμα γούστου, γιατί βλέπω ότι εσύ αυτά τα βλέπεις σαν αρνητικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρνητικα δεν ειναι, γιατι και 40€ διαφορα στην τιμη ειναι σεβαστή.

Την εχεις παρει κ συ την sj4000 πρόεδρα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βιντεακι αυτο

με κοντρα ηλιο, νομιζω δειχνει καλυτερη η sj4k ...

Δεν ξερω τι να κανω τελικα, να παρω την sj ή να παρω την hero3 την απλή?

θα ηθελα το superview και τη λιγο μεγαλυτερη γωνια ληψης σε κανονική λειτουργια της gopro, αλλά απο την άλλη μ'αρεσει κ η sj που προσφερει κ εξοπλισμο,ειναι σχεδον ιδια σε ποιοτητα βιντεο, αλλά ειναι και αρκετα φθηνοτερη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχει αγορασει κανεις απο banggood?

Απο foxoffer ποσο καιρο κανει να ερθει Ελλαδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε εγώ την αγόρασα από banggood και στις 29 Οκτωβρίου και έφτασε 14 νοεμβριου με netherland untracked mail

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας συμφορουμιτης την πηρε απο banggood και τουηρθε πριν λιγες μερες μετα απο ενα μηνα περιπου,την πηρε απο την αποθηκη της κινας.

Εγω την παρειγγειλα την Δευτερα απο την αποθηκη της Αγγλιας και λεει οτι θα ερθει σε 2 βδομαδες απο την παραγγελεια,οταν ερθει θα ενημερωσω,παντως απο αγγλια ειναι κανα 10ρικο παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα