mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Εψαξα λιγο στο φορουμ δε βρήκα παρομοιο θέμα, αν υπαρχει να σβηστεί Για να μην πολυλογώ, συνέβει και σε μένα η γνωστή ιστορια. Εχω Α1 και με γραψανε για δίπλωμα παρα τις φωνες μου οτι η μηχανή ειναι εντος τους ορίου στο δεύτερο κριτήριο (<=0,16kw/kg). Μου είπαν να παω αυριο να κάνω ενσταση στο διοικητή και θα το κάνω... Τι μπορώ να κάνω για να τον πείσω οτι καλύπτει το Α1 την ΧΤ αν δεν το δεχτεί με το καλημέρα; Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το νόμο; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 A1; A1 -> 125 κυβικά και 11kW. Μάλλον εννοείς Α μικρό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λογικα λεει το α1 το παλιο.Και αποτι ξερω το καλυπτε κανονικα.25 kw ειναι το διπλωμα σου.Αν το μηχανακι σου ειναι λιγοτερο απο αυτο[γραψε πιο μοντελο εχεις ακριβως]δεν εχεις θεμα. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον socratis13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε παιδια το παλίο , πριν 2 χρόνια, που ειναι 2 κατηγορίες μονο.. Δε θυμαμαι τον περιορισμο δεν το εχω να το δω, μου το πηρανε οι μπασταρδοι Λογικα λεει το α1 το παλιο.Και αποτι ξερω το καλυπτε κανονικα.25 kw ειναι το διπλωμα σου.Αν το μηχανακι σου ειναι λιγοτερο απο αυτο[γραψε πιο μοντελο εχεις ακριβως]δεν εχεις θεμα. Μεχρι κατι Kw που δεν το θυμάμαι ή μεχρι 0,16kw/kg. Το ΧΤ ειναι μεσα στο δεύτερο. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον mallias-4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Πήγαινε στη Yamaha και ζήτα την έγκριση τύπου της μηχανής. Νομίζω έτσι λέγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Στην χειρότερη πήγαινε κάνε ανανέωση σε α2 που είσαι νόμιμος 100% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Αυτο που οι μπλε ξερουν παντα τι κανουν και ειναι ενημερωμενοι με ξεπερναει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 για αρχή θα προτείνω και εγώ να πάρεις έγκριση τύπου από τη yamaha, και αν είσαι σωστός ενίστασαι στην τροχαία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Στην χειρότερη πήγαινε κάνε ανανέωση σε α2 που είσαι νόμιμος 100% Κανονικα θα μποροσα τον αυγουστο, αλλα τωρα ετσι οπως τα κανανε σε 3 χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Έγκριση τύπου από τη ΥΑΜΑΡΑ και είσαι καλυμμένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μεχρι 25kw ΚΑΙ αναλογια 0.16 kw/kg; Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον dEvilKinG 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κανονικα θα μποροσα τον αυγουστο, αλλα τωρα ετσι οπως τα κανανε σε 3 χρόνια Λογικά το δίπλωμά σου τώρα είναι στο σύστημα Α2 εκτός αν είσαι μικρός . Πέρνα από Δ. Μεταφορών της περιοχής σου και ρώτα να δουν την καρτέλα σου. Την έχω πατήσει και εγώ με το 500 και ο αστυνομικός μάλιστα μου είπε "άντε τσακίσου, αν δε φορούσες εξοπλισμό θα σε έγραφα αλλά μην σε πετύχω ξανά" lol δηλαδής. Εγώ δέν τα ανανέωσα σε Α2 ακόμα γιατί θα πάω για Α να μην πληρώνω το 30αρι 2 φορές. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον grigor1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrakoc 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στο παλιό Α είναι Η. Στα καινούργια διπλώματα πρέπει να ισχύουν ΚΑΙ οι 2 προυποθέσεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Spyrakoc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το δίπλωμα που έχεις αναφέρεται σε δυο κατηγορίες, Α μικρό (μέχρι περίπου 33hp ισχύ και συντελεστή kW/kG 0.16) και Α χωρις περιορισμούς. Τα διπλώματα πλεον, έχουν αλλάξει και οι κατηγορίες έχουν γίνει 3: Α1 (125cc, 15hp max), Α2 (47hp περίπου ΚΑΙ 0,2 kW/kG) και Α (απεριόριστο - κάτι σαν πρόγραμμα τηλεφωνίας ρε παιδί μου :P ). Στο τελευταίο ΦΕΚ περι διπλωμάτων (δε θυμάμαι αριθμό, sry) αναφέρεται ότι το Α μικρό αντιστοιχεί σε Α2. Άρα, ότι και να λένε οι μπλε φίλοι μας, είσαι καλλυμμένος 1000%. Σκέψου ότι μέχρι και το XT 600E καλύπτεται. Άρα, παίρνεις μια έγκριση τύπου και βρίσκεις και το ΦΕΚ, μιλάς και με έναν υπεύθυνο (πχ δικηγόρο, εκπαιδευτή οδηγών, υπάλληλο του Υ.ΜΕ) και έπειτα πας στην τροχαία και παίρνεις πίσω το διπλωματάκι σου. Disclaimer (που λεμε και στο χωριό μου): όλα αυτά αποτελούν στοιχεία που έχω συλλέξει με βάση συζητήσεις σε μοτοσυκλετικά φόρα, με φίλους μοτοσυκλετιστές και με ανάγνωση του ΦΕΚ και ψάξιμο στο google. Πιστεύω ότι είνια όπως στα λέω, αλλά για να είσαι εντελώς σίγουρος θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον αρμόδιο. Καλύτερα για 'μενα ξεκίνα από μια επίσκεψη στο Υ.ΜΕ της περιοχής σου. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον FunkyBear Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Για την εγκριση τυπου παντως μπες εδω. http://webtao.yme.gov.gr:16004/Default.aspx Επελεξε δικυκλο, Κωδικο εργοστασιου (5)*, Κωδικο τυπου (6)* * = Στην πρασινη αδεια συμβολιζονται με τους παραπανω αριθμους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω την εξής πολύ σημαντική απορία. Έχεις XT 500 και δε σε έγραψαν για σούζα αλλά για δίπλωμα; Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον telephoner 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Πηγαινε στο υπουργειο με ενα παραβολο και βγαλε α2 να τελειωνεις. Περα απο αυτο με μια απλη ενσταση θα λυθει το θεμα λογικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Για την εγκριση τυπου παντως μπες εδω. http://webtao.yme.go...04/Default.aspx Επελεξε δικυκλο, Κωδικο εργοστασιου (5)*, Κωδικο τυπου (6)* * = Στην πρασινη αδεια συμβολιζονται με τους παραπανω αριθμους. Συμφωνα με αυτο το site και με τους κωδικους της αδειας, εγω εχω....DRZ 400 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Συμφωνα με αυτο το site και με τους κωδικους της αδειας, εγω εχω....DRZ 400 Αντε τυχερε σου 'κατσε Καλα καγκουριλικια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Εγώ CB1300. Και μου το λέγανε, τάιζε το βενζινούλα και θα μεγαλώσει το εργαλείο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Περιεργο, εμενα τα δικα μου μηχανακια μια χαρα τα βγαζει Για το DRZ που ειχα: 6015 - 02F Για το SMC: 6054 - 036 Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Εε μάλλον έχει κάνει λάθος... :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Ο κωδικός που έχω εγώ στην άδεια για το ΧΤ500 δεν υπάρχει !!11! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Ανεβασε και τους 2 κωδικους εδω.5-6. Μην αγχωνεσαι ολα τα xt500 εχουν τον ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mallias-4 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Για την εγκριση τυπου παντως μπες εδω. http://webtao.yme.go...04/Default.aspx Επελεξε δικυκλο, Κωδικο εργοστασιου (5)*, Κωδικο τυπου (6)* * = Στην πρασινη αδεια συμβολιζονται με τους παραπανω αριθμους. Κωδικο εργοστασιου έχω 1314 και δεν υπαρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες