Jump to content
Φρανκι

Η χρυσή τομή στην κατοχή μοτοσυκλέτας...

Recommended Posts

Στέκομαι λίγο στο συγκεκριμένο, για να πω κι εγώ το μακρύ μου γιατί χτύπησες λίγο φλέβα με το κείμενό σου...

Σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου συνέχεια. Να τη δώσω και να πάρω ένα εντουράκι χωρίς πινακίδα και όοοοοοοοοοοποτε μπορώ να κάνω καμιά βόλτα; Να πάρω ένα μονοκύλινδρο on-off για τις καθημερινές μετακινήσεις μου και καμιά φλαταδούρα στο Σέιχ-Σου;…

Τείνω να μην βάζω καν μπρος το Ποτέμκιν για μέρες, μιας και φράγκα δεν περισσεύουν για μεγάλες βόλτες και ταξίδια και κυκλοφορώ ποδαράτος. Στην πόλη, όσο λίγο και να καίει πλέον, πάλι δεν συμφέρει να γεμίζεις 20 λίτρα κάθε όσο. Το λυπάμαι κι εγώ να το πάρω κρύο και να πεταχτώ μέχρι το σούπερ μάρκετ με το θωρηκτό. Και όσα είχα στην άκρη, πάλι έφυγαν για να το κάνω καινούριο. ΌΜΩΣ, δεν το χρησιμοποιώ. Οπότε, τι κάνουμε; Αξίζει να το'χω για τη μια στο τόσο και κατά τ'άλλα να "αιμορραγώ" χρήματα που δεν έχω; Κι όντως η μια στο τόσο είναι απολαυστικότατη, αλλά... κοστίζει. Τι να πω, μάλλον και δικές μου σκόρπιες σκέψεις κι αυτά χωρίς ιδιαίτερη σημασία για τον οποιοδήποτε εδώ μέσα, αλλά αφού αρχίσαμε τις εξομολογήσεις ας πούμε τον πόνο μας! :lipssealed:

Χαίρομαι που βρήκες την χρυσή τομή σου και το χαίρεσαι τόσο το μηχανάκι σου, είναι σημαντικό πράγμα, όσο κι αν πολλοί δεν μπορούν να το κατανοήσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χτύπησες φλέβα ρε Φράνκι.. Μέσα στο μυαλό μου είσαι... Τις ίδιες σκέψεις είχαμε απλά προχώρησες ένα βήμα παραπέρα και μπράβο σου.... Εγώ στέκομαι / σκέφτομαι το πέρασμα όπως και εσύ και πάλι σε συκλέτα ή βρωμιά βουνίσια χωρίς πινακίδες για όποτε.... Είδωμεν... Ωραίο κείμενο φίλος! +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα υπάρχουν μηχανάκια να κάνουν τα ίδια ακριβώς που κάνω τώρα. Μπορούσα να πάρω και στρώμα ή ΤΑ αλλά έκανα την υπέρβαση και πήρα αυτό. Ελπίζω να βγει σε καλό

Τροποποιήθηκε από τον Φρανκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρατζεσκο μ@λ@κ@ στα μισα του σεντονιου νομιζα οτι θα ελεγες πως το μετανιωσες και το πουλας και αυτο, για κανα χαρχαλο εντουρακι και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ..!!!

Επειτα απο τοσες ωρες συζητησεων,συγκρισεων και ψαξιματος..!

Ετοιμος ημουν με το κρανος στα χερια να πεταχτω απο το μπαλκονι και να ερθω στο μαγαζι να σε ριξω μπινελικια και καμια φαπα..

Αλλα ευτυχως(για σενα :devil: ) εβγαλα μια ανακουφιση στο τελος της αναγνωσης..

Ασε τον προλογο και πολυ ψειρισμα και κανονισε καμια καγκουροβολτα και κανα μπανακι να γουσταρουμε :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει όμως ένα παρεάκι που μιλάμε το Σάββατο το απόγευμα, ξεκινάμε Κυριακή 8 το πρωί και γυρνάμε 12…. Η υπόλοιπη μέρα φτάνει για τα υπόλοιπα…

Καλά ξηγιέσαι Φράνκι, χαίρομαι για εσένα.

Εγώ ως νέος μπαμπάς τώρα έχω αρχίσει να βρίσκω τις νέες ισορροπίες και αν είμαι τυχερός παίζει η εβδομαδιαία εξόρμηση στο βουνό. Υπέρ αρκετό είναι, δεν θέλω να γίνομαι αχάριστος όσο και αν το μυαλό ονειρεύεται και πιο άγριες καταστάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα monsier.

Εδώ και καιρό έχει μπει στο μυαλό μου η σκέψη της αλλαγής/αναβάθμισης.Την Κυριακή που μας πέρασε, έκανα μια βαρβάτη 500αρα βόλτα με το ταπεινό μου λυκάκι. Κόστος βόλτας: 35 γιούρα(βενζίνα, 2 διόδια, καφές-φαί στο χωριό). Και δεν πήγαινα "κυρία". Και δεν είπα κάπου "λίγο γκάζι ακόμα να χα ρε γαμώτο".

Ναι είναι στιγμές που σκέφτομαι "να χω κάτι μεγαλύτερο να φορτώνεται περισσότερο, να χω και το κορίτσι αρχόντισσα και όχι να μου κάνει παράπονα", αλλά τί τα θες?Αν είναι να χω το "μεγάλο" να κάθεται στην πυλωτή γιατί δεν έχω 5 φράγκα να του βάλω βενζίνη, μάλλον έχω κάνει τη λάθος επιλογή.

Καλά να μαστε, να χουμε την υγειά μας, και θα περάσουν μηχανάκια από τα χέρια μας. :)

Υγ. Χρωστάω ασήμωμα στο Tdm, δεν το ξεχνώ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρατζεσκο μ@λ@κ@ στα μισα του σεντονιου νομιζα οτι θα ελεγες πως το μετανιωσες και το πουλας και αυτο, για κανα χαρχαλο εντουρακι και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ..!!!

Επειτα απο τοσες ωρες συζητησεων,συγκρισεων και ψαξιματος..!

Ετοιμος ημουν με το κρανος στα χερια να πεταχτω απο το μπαλκονι και να ερθω στο μαγαζι να σε ριξω μπινελικια και καμια φαπα..

Αλλα ευτυχως(για σενα :devil: ) εβγαλα μια ανακουφιση στο τελος της αναγνωσης..

Ασε τον προλογο και πολυ ψειρισμα και κανονισε καμια καγκουροβολτα και κανα μπανακι να γουσταρουμε :punk:

Το ήξερα ότι θα ψαρώσεις!!!

Ο μόνος λόγος να αλλάξω μηχανάκι είναι να βαρεθώ εντελώς ή να μην έχω μία! (ή αν κάνω δεύτερο!) Γι'αυτό και όπως σου είπα από κοντά δε διέθεσα όσα διέθεσες εσύ και προτίμησα πιο παλιό και πιο φΤηνό. Αν αλλάξω πάντως, το επόμενο μηχανάκι δε θα το έχω στα όπα όπα όπως αυτό..... Το επόμενο θα υποστεί όλα τα απωθημένα μου και θα κανιβαλιστεί!!! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανω κατω τα ιδια............εχω το thunderace 6 χρονια με ενα σκασμο λεφτα πανω του,και κοιμαται........οταν αγοραστηκε υπηρχαν 6ss στη παρεα και καναμε βολτεs τα ΣΚ.σιγα σιγα ολα πουληθηκαν κυριωs λογω οικονομικων θεματων των κατοχων τουs........ετσι εχουμε μεινει εγω και η jenny μοναχουλια και με περιμενει ποτε θα βρω χρονο με 2 τεκνα να την παω τσαρκα.....αυτο ομωs ρε παιδιαπου με τρελενει ειναι οτι το στεφανι μου δηλ. η κανονικη jenny μετα τα πιτσιρικια δεν ξανακαβαλαει μοτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χρυσή τομή για εμένα είναι να κάνω το ΑΧ-1 τετρακύλινδρο κομπρεσσοράτο να έχει ροπή από χαμηλά και να κάνει και ταξίδια.

Ζητάω πολλά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χρυσή τομή για εμένα είναι να κάνω το ΑΧ-1 τετρακύλινδρο κομπρεσσοράτο να έχει ροπή από χαμηλά και να κάνει και ταξίδια.

Ζητάω πολλά;

Με σάλιο και υπομονή όλα γίνονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oποιος δεν εχει χρονο να βγαλει βολτα την καλη του ,μην δισταζετε παλικαρια..!

Στειλε ενα pm και το κανονιζουμε στο φτερο..!!

Βαζω την αφεντια μου,βαζετε την μηχανη και ουτε ευχαριστω δεν θελω B) ..

Τι θα γινοταν ο κοσμος χωρις ατομα σαν και εμενα δεν ξερω :tooth: ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φραντζέσκο συμμερίζομαι όσα έγραψες και συμφωνώ. Όταν πείρα εγώ την δικιά μου και είχα ακόμη λεφτά ήμουν τρισευτυχισμένος γιατί δεν μασούσα και πήγαινα όπου ήθελα και δεν υπολόγιζα τίποτα. Δυστυχώς όλα τα καλά τελειώνουν και έτσι τώρα την έχω να κάθετε στο παρκινγκ με εμένα επάνω να αναπολώ της ωραίες βόλτες που έκανα μαζί της και να περιμένω κανένα μεροκάματο για να την κουνήσω. Δυστυχώς από αυτά που διαβάζω στο φόρουμ και ακούω στης κουβέντες που κάνουμε καταλήγω ότι η άτιμη η "κρίση" μας έκοψε τα φτερά σε όλα μας τα σχέδια ελπίζω αυτό να αλλάξει και να μπορούμε να ευχαριστηθούμε αυτά που θέλουμε, μέχρι τότε να είμαστε καλά και να έχουμε καλά χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα μιλήσω όχι για την τομή αλλά για τη διατομή. Λοιπόν ενώ ήμουν σε φάση να την πουλήσω τη μοτό λόγω παρατεταμένης ανεργίας...το εφερα απο δω το εφερα απο κει...ε το πήρα απόφαση. την κουκουλωσα και ψάχνω για την επόμενη, η οποία θα είναι δικύλινδρη, γιατί αυτός ο ήχος του δικύλινδρου BMW είναι μελωδία ονειρική. Να πω την αληθεια βεβαια εγω πεταξα το αυτοκινητο πριν μερικά χρόνια και το εκανα μηχανη...και θα παραμείνω δικυκλος. αμα πουλήσω και τη μηχανη θα επιστρέψω στο ποδηλατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν είχα τη τύχη το εταιρικό κουτί να το χρησιμοποιώ σαν δικό μου, με τίποτα δεν θα μπορούσα να έχω μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....................

Εύχομαι σε όλους να βρείτε τη μοτοσυκλέτα που να σας ταιριάζει σε όλα. Να τα κάνει όλα και να συμφέρει. Αυτό εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση, την οικογενειακή κατάσταση και τη διάθεση. Όμως πάντα υπάρχει η χρυσή τομή.

....................

Μας προσγείωσες απότομα στο αεροδρόμιο της πραγματικότητος φίλε..... :this:

Adios Amigos? :sorry: και :pray:

Ο μόνος λόγος να αλλάξω μηχανάκι είναι να βαρεθώ εντελώς ή να μην έχω μία! (ή αν κάνω δεύτερο!)

........

:sweatdrop: Θες να με πεις κάτι? :lol:

Κατάλαβα..... θα δώσω μάχη να το κρατήσω στο γκαράζ..... :sweatdrop:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λέμε....πιστεύω πως στις μέρες μας όλοι σκεφτόμαστε κάπως έτσι....

Έχω μια μηχανή που γουστάρω πολύ, που κάποτε κάθε ΣΚ έκανα μαζί της αμέτρητα χιλιόμετρα και τώρα; τώρα την βλέπω στο γκαράζ και είναι σαν να μου λέει: τι έπαθες ρε συ, θα πάμε πουθενά; Της βάζω και την κουκούλα για να μην την βλέπω, ενώ μια φορά το μήνα την επισκέπτομαι για να την συνδέσω στον φορτιστή, μην μου τα παίξει η μπαταρία και έχουμε άλλα.....και παρ'όλα αυτά πληρώνω ασφάλειες, τέλη κ.α., με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βάλω τα δερμάτινα, θα την καβαλήσω και θα φύγω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λέμε....πιστεύω πως στις μέρες μας όλοι σκεφτόμαστε κάπως έτσι....

Έχω μια μηχανή που γουστάρω πολύ, που κάποτε κάθε ΣΚ έκανα μαζί της αμέτρητα χιλιόμετρα και τώρα; τώρα την βλέπω στο γκαράζ και είναι σαν να μου λέει: τι έπαθες ρε συ, θα πάμε πουθενά; Της βάζω και την κουκούλα για να μην την βλέπω, εγώ τη βάζω για να μη με βλέπει εκείνη και μου ζητάει το λόγο που δεν την πάω άτα.... :lol: :P ενώ μια φορά το μήνα την επισκέπτομαι για να την συνδέσω στον φορτιστή, μην μου τα παίξει η μπαταρία και έχουμε άλλα.....και παρ'όλα αυτά πληρώνω ασφάλειες, τέλη κ.α., με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βάλω τα δερμάτινα, θα την καβαλήσω και θα φύγω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα