Jump to content
Sign in to follow this  
giorgosiraklio

Νεο κρανος

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum. Τελικά μετα απο πολύ ψάξιμο πήρα κι εγώ απο το ξεστοκαρισμα του motofashion νεο κράνος, το kbc xp3 racing red, σήμερα το πήρα στα χέρια μου. Ωραία γραφικά, συνθετικά υλικά, ίσως λίγο βαρύ μονο. 1500 γραμμάρια. Κατα τ' αλλά για 50 ευρώ νομιζω μια χαρά κρανακι είναι...

http://motofashion.gr/stock-out/stock-out-helmets/stock-out-helmets-fullface/KBC-XP3-Racing-Red

Τροποποιήθηκε από τον giorgosiraklio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφορετο και αχρειαστο να'ναι......

Στα χρηματα αυτα δεν παιρνεις ουτε ζελατινα και ομως πηρες ενα αξιοπρεπες και ασφαλες κρανακι.

Με γεια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες εντυπώσεις... Διότι ψάχνομαι και εγώ αυτό τον καιρό...

Λοιπόν,

1) Εξαιρετική ποιότητα βαφής,

2)Αρκετά καλή ποιότητα στα εσωτερικά μαξιλαράκια, τα οποία είναι πλήρως αφαιρούμενα,

3)Απο θόρυβο δεν έχω καθαρή άποψη γιατί η μότο μου έχει αρκετά ψηλή ζελατίνα άρα δεν τρώει πολύ αέρα,

4)Καλό ζύγισμα, κρύβει αρκετά το βάρος του (1500 γρ),

5)Δυστυχώς δεν έχω ξαναφορέσει κράνος με αγωνιστικό κούμπωμα και μου παίρνει χρόνο το βάλε-βγάλε,

και τελευταίο και καλύτερο, 50 ευρώ. Καθαρή κλοπή.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις συνηθίσεις στην αφή αυτό το κούμπωμα θα δεις ότι κουμπώνει εξίσου εύκολα και γρήγορα. Συν ότι είναι αρκετά πιο στιβαρό σαν κούμπωμα, ρυθμίζεται εύκολα το μήκος του λουριού την ώρα που το κουμπώνεις και μένει εκεί σε όλη τη διάρκεια της βόλτας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν,

1) Εξαιρετική ποιότητα βαφής,

2)Αρκετά καλή ποιότητα στα εσωτερικά μαξιλαράκια, τα οποία είναι πλήρως αφαιρούμενα,

3)Απο θόρυβο δεν έχω καθαρή άποψη γιατί η μότο μου έχει αρκετά ψηλή ζελατίνα άρα δεν τρώει πολύ αέρα,

-- Με ταχύτητες στα 120, όπως είσαι, είσαι εντάξει από θόρυβο?

4)Καλό ζύγισμα, κρύβει αρκετά το βάρος του (1500 γρ),

5)Δυστυχώς δεν έχω ξαναφορέσει κράνος με αγωνιστικό κούμπωμα και μου παίρνει χρόνο το βάλε-βγάλε,

-- Τι είναι το αγωνιστικό κούμπωμα?

και τελευταίο και καλύτερο, 50 ευρώ. Καθαρή κλοπή..... Δηλαδή? τι εννοείς κλοπή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Στα 120 ακούω ελάχιστους στροβιλισμούς, άλλα όπως ανέφερα παραπάνω η ζελατίνα δεν αφήνει τον αέρα να χτυπήσει κατευθείαν πάνω στο κράνος.

2)Το αγωνιστικό κούμπωμα είναι 2 δαχτυλίδια από τα οποία περνάει ο ιμάντας του κράνους και μαγκώνει όπου θες εσύ, δεν υπάρχει σταθερό κούμπωμα.

3)Εννοώ ότι με τα 50 ευρώ που έδωσα νιώθω σα να διέπραξα αδίκημα... :police:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα