giorgosiraklio 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα στο forum. Τελικά μετα απο πολύ ψάξιμο πήρα κι εγώ απο το ξεστοκαρισμα του motofashion νεο κράνος, το kbc xp3 racing red, σήμερα το πήρα στα χέρια μου. Ωραία γραφικά, συνθετικά υλικά, ίσως λίγο βαρύ μονο. 1500 γραμμάρια. Κατα τ' αλλά για 50 ευρώ νομιζω μια χαρά κρανακι είναι... http://motofashion.gr/stock-out/stock-out-helmets/stock-out-helmets-fullface/KBC-XP3-Racing-Red Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2014 από τον giorgosiraklio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=116&sharp-model=XP3&sharp-type=All&sharp-rating=1&discontinued=1 Το ποσό είναι σε GBP. Εγώ νομίζω μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλοφορετο και αχρειαστο να'ναι...... Στα χρηματα αυτα δεν παιρνεις ουτε ζελατινα και ομως πηρες ενα αξιοπρεπες και ασφαλες κρανακι. Με γεια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 να το χαίρεσαι και αχρείαστο να ναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Satyros919 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλοφορετο κ καλα χιλιομετρα! Παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Πολύ όμορφο, αχρείαστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Για πες εντυπώσεις... Διότι ψάχνομαι και εγώ αυτό τον καιρό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosiraklio 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Για πες εντυπώσεις... Διότι ψάχνομαι και εγώ αυτό τον καιρό... Λοιπόν, 1) Εξαιρετική ποιότητα βαφής, 2)Αρκετά καλή ποιότητα στα εσωτερικά μαξιλαράκια, τα οποία είναι πλήρως αφαιρούμενα, 3)Απο θόρυβο δεν έχω καθαρή άποψη γιατί η μότο μου έχει αρκετά ψηλή ζελατίνα άρα δεν τρώει πολύ αέρα, 4)Καλό ζύγισμα, κρύβει αρκετά το βάρος του (1500 γρ), 5)Δυστυχώς δεν έχω ξαναφορέσει κράνος με αγωνιστικό κούμπωμα και μου παίρνει χρόνο το βάλε-βγάλε, και τελευταίο και καλύτερο, 50 ευρώ. Καθαρή κλοπή..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Μόλις συνηθίσεις στην αφή αυτό το κούμπωμα θα δεις ότι κουμπώνει εξίσου εύκολα και γρήγορα. Συν ότι είναι αρκετά πιο στιβαρό σαν κούμπωμα, ρυθμίζεται εύκολα το μήκος του λουριού την ώρα που το κουμπώνεις και μένει εκεί σε όλη τη διάρκεια της βόλτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Λοιπόν, 1) Εξαιρετική ποιότητα βαφής, 2)Αρκετά καλή ποιότητα στα εσωτερικά μαξιλαράκια, τα οποία είναι πλήρως αφαιρούμενα, 3)Απο θόρυβο δεν έχω καθαρή άποψη γιατί η μότο μου έχει αρκετά ψηλή ζελατίνα άρα δεν τρώει πολύ αέρα, -- Με ταχύτητες στα 120, όπως είσαι, είσαι εντάξει από θόρυβο? 4)Καλό ζύγισμα, κρύβει αρκετά το βάρος του (1500 γρ), 5)Δυστυχώς δεν έχω ξαναφορέσει κράνος με αγωνιστικό κούμπωμα και μου παίρνει χρόνο το βάλε-βγάλε, -- Τι είναι το αγωνιστικό κούμπωμα? και τελευταίο και καλύτερο, 50 ευρώ. Καθαρή κλοπή..... Δηλαδή? τι εννοείς κλοπή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosiraklio 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 1) Στα 120 ακούω ελάχιστους στροβιλισμούς, άλλα όπως ανέφερα παραπάνω η ζελατίνα δεν αφήνει τον αέρα να χτυπήσει κατευθείαν πάνω στο κράνος. 2)Το αγωνιστικό κούμπωμα είναι 2 δαχτυλίδια από τα οποία περνάει ο ιμάντας του κράνους και μαγκώνει όπου θες εσύ, δεν υπάρχει σταθερό κούμπωμα. 3)Εννοώ ότι με τα 50 ευρώ που έδωσα νιώθω σα να διέπραξα αδίκημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες