Jump to content
gianniskara

Ποσο λαδι στο κινητηρα για daytona 125?

Recommended Posts

Αγορασα αυτα εδω http://www.belray.co...ngine-oil. Εβαλα ολο το λιτρο αλλα βλεπω οτι ξευφεγει λιγο απο τον δεικτη.Λετε να εχω κανενα προβλημα?

Τροποποιήθηκε από τον gianniskara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο οτι ειδα σε ενα manual http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm εκει που λεει στειχεια συντηρησς λεει απο 0.8-0.9

Τροποποιήθηκε από τον gianniskara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη βαζεις πάνω από 800ml, θα γεμισεις με λάδια τον παπά κ θα τιναξεις φλάντζες τσιμουχες....εκτός κ αν καις λάδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορασα αυτα εδω http://www.belray.co...ngine-oil. Εβαλα ολο το λιτρο αλλα βλεπω οτι ξευφεγει λιγο απο τον δεικτη.Λετε να εχω κανενα προβλημα?

Ο κινητήρας σου λεει για 800ml, αν του βαλεις λιγότερο ως πολυ λιγοτερο απο οτι λεει μπορει να του προκαλέσεις και ζημιά μελλοντικά, αν το βαλεις παρα πανω απο 800ml μπορει να σου το πεταει απο καπου πολυ προφανος απο την ταπα. Για μενα βαζε 800ml και θα εισαι κύριος! Αν εχεις το μοντελο που εβγαζε τον κινητηρα με το τσαμακι μπορεις να βλεπεις και απο εκει αλλα μην βασίζεσαι και παντα σε αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κινητήρας σου λεει για 800ml, αν του βαλεις λιγότερο ως πολυ λιγοτερο απο οτι λεει μπορει να του προκαλέσεις και ζημιά μελλοντικά, αν το βαλεις παρα πανω απο 800ml μπορει να σου το πεταει απο καπου πολυ προφανος απο την ταπα. Για μενα βαζε 800ml και θα εισαι κύριος! Αν εχεις το μοντελο που εβγαζε τον κινητηρα με το τσαμακι μπορεις να βλεπεις και απο εκει αλλα μην βασίζεσαι και παντα σε αυτο.

τωρα με αυτο που ειπες με προβληματισες :huh:

καταρχην σορρυ για το off topic...

το καζερ μου παιρνει 1,1L λαδι και εγω του βαζω 1L,ενδεχεται να κανω ζημια στο μοτερ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάζουμε λίγο κάτω από αυτό που παίρνει το μοτέρ μας το βάζουμε να δουλέψει για λίγο , περιμένουμε να κάτσει το λάδι και μετά ελέγχουμε τη στάθμη του . Αν χρειάζεται παραπάνω συμπληρώνουμε και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτάσει στο max του δείκτη αλλά ΟΧΙ παραπάνω.

πχ όταν έχουμε ένα κινητήρα που στην αλλαγή του βάζουμε 1L αρχικά του βάζουμε 900ml , το βάζουμε να δουλέψει για λίγο και αν χρειάζεται του βάζουμε και τα 100ml.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα με αυτο που ειπες με προβληματισες :huh:

καταρχην σορρυ για το off topic...

το καζερ μου παιρνει 1,1L λαδι και εγω του βαζω 1L,ενδεχεται να κανω ζημια στο μοτερ???

Οτι είπε ο απο πάνω!

Αν του έβαλες 1λ ενώ λέει ο κατασκευαστής σου 1,1λ δεν ειναι τόσο τραγική απώλεια λαδιού, μην αγχώνεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε χονδρικα χονδρικα αν το manual σου λεει 0.8-0.9 εσυ πρεπει να ξερεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οτι πρεπει να εχει στα καρτερ απο 100ml μεχρι 1.5l αν εχεις λιγοτερο η παραπανω αντιστοιχα θα κανεις ζημια.Προσοχη τα λαδια ειναι το αιμα του μοτερ μας δεν παιζουμε με αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα