gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αγορασα αυτα εδω http://www.belray.co...ngine-oil. Εβαλα ολο το λιτρο αλλα βλεπω οτι ξευφεγει λιγο απο τον δεικτη.Λετε να εχω κανενα προβλημα? Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2014 από τον gianniskara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 750ml παίρνει...τα υπολοιπα βγάλτα με χοντρη συριγγα κ λαστιχακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) απο οτι ειδα σε ενα manual http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm εκει που λεει στειχεια συντηρησς λεει απο 0.8-0.9 Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2014 από τον gianniskara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 μη βαζεις πάνω από 800ml, θα γεμισεις με λάδια τον παπά κ θα τιναξεις φλάντζες τσιμουχες....εκτός κ αν καις λάδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Την ταπα την βιδωνω η απλα να μπει μονο..για να μετρησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δεν τη βιδώνεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskara 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 ok..πιστευω κρυο το μοτερ και ευθεια το μηχανακι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 ναι ρε φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkrise 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 700-750 το πολυ για καλυτερη αποδοση και για το μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Αγορασα αυτα εδω http://www.belray.co...ngine-oil. Εβαλα ολο το λιτρο αλλα βλεπω οτι ξευφεγει λιγο απο τον δεικτη.Λετε να εχω κανενα προβλημα? Ο κινητήρας σου λεει για 800ml, αν του βαλεις λιγότερο ως πολυ λιγοτερο απο οτι λεει μπορει να του προκαλέσεις και ζημιά μελλοντικά, αν το βαλεις παρα πανω απο 800ml μπορει να σου το πεταει απο καπου πολυ προφανος απο την ταπα. Για μενα βαζε 800ml και θα εισαι κύριος! Αν εχεις το μοντελο που εβγαζε τον κινητηρα με το τσαμακι μπορεις να βλεπεις και απο εκει αλλα μην βασίζεσαι και παντα σε αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Ο κινητήρας σου λεει για 800ml, αν του βαλεις λιγότερο ως πολυ λιγοτερο απο οτι λεει μπορει να του προκαλέσεις και ζημιά μελλοντικά, αν το βαλεις παρα πανω απο 800ml μπορει να σου το πεταει απο καπου πολυ προφανος απο την ταπα. Για μενα βαζε 800ml και θα εισαι κύριος! Αν εχεις το μοντελο που εβγαζε τον κινητηρα με το τσαμακι μπορεις να βλεπεις και απο εκει αλλα μην βασίζεσαι και παντα σε αυτο. τωρα με αυτο που ειπες με προβληματισες καταρχην σορρυ για το off topic... το καζερ μου παιρνει 1,1L λαδι και εγω του βαζω 1L,ενδεχεται να κανω ζημια στο μοτερ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Βάζουμε λίγο κάτω από αυτό που παίρνει το μοτέρ μας το βάζουμε να δουλέψει για λίγο , περιμένουμε να κάτσει το λάδι και μετά ελέγχουμε τη στάθμη του . Αν χρειάζεται παραπάνω συμπληρώνουμε και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτάσει στο max του δείκτη αλλά ΟΧΙ παραπάνω. πχ όταν έχουμε ένα κινητήρα που στην αλλαγή του βάζουμε 1L αρχικά του βάζουμε 900ml , το βάζουμε να δουλέψει για λίγο και αν χρειάζεται του βάζουμε και τα 100ml. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VitalMoto 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 τωρα με αυτο που ειπες με προβληματισες καταρχην σορρυ για το off topic... το καζερ μου παιρνει 1,1L λαδι και εγω του βαζω 1L,ενδεχεται να κανω ζημια στο μοτερ??? Οτι είπε ο απο πάνω! Αν του έβαλες 1λ ενώ λέει ο κατασκευαστής σου 1,1λ δεν ειναι τόσο τραγική απώλεια λαδιού, μην αγχώνεσαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2014 Φιλε χονδρικα χονδρικα αν το manual σου λεει 0.8-0.9 εσυ πρεπει να ξερεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οτι πρεπει να εχει στα καρτερ απο 100ml μεχρι 1.5l αν εχεις λιγοτερο η παραπανω αντιστοιχα θα κανεις ζημια.Προσοχη τα λαδια ειναι το αιμα του μοτερ μας δεν παιζουμε με αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 έχω ένα 125 dy του 2017 Τι Λαδια θα Προτείνατε ; και από ποσότητα πόση ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες