Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 2 και κάτι έφυγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δε σε πέτυχα.Εχθές έμαθα από γνωστούς που μένουν εκεί κοντά ότι γινόταν ο κακός χαμός μέχρι αργά...Και όλοι έβγαιναν με γεμάτα χέρια. Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο ισχύει,δεν είναι η πρώτη φορά που το μαγαζί αυτό κάνει την ίδια κίνηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όντως όλοι είχαν και μια κούτα βγαίνοντας . Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2014 από τον Di_Manolio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Μία;Να ήταν μόνο μία καλά θα ήταν...\Σήμερα που πήγα ήμασταν λίγοι.8 άτομα. ο κάθε ένας πήρε απο δύο κράνη με αντίστοιχες φιμέ(έξτρα)ζελατίνες. η δε αφεντιά μου έφυγα φορόντας την στολαρα(που να την έβαζα)και είχα και ένα κράνος περασμένο στο χέρι.Το δικό μου το φορούσα. Πάντως αν κάποιος φοράει απο L και πάνω έχει ότι σχέδιο τραβάει η ψυχή σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Μάκη χτύπησες στολή;Δώσε λεπτομέρειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Εγώ χθές πρόλαβα και πήρα το vr2 τελευταίο στο μέγεθος μου,ότι και να είναι με 50 ευρουδάκια καλυφτήκαμε για κανένα 2-3. Χρόνια να είμαστε καλά,το arai το έχω καμιά 5ετία ίσως και παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Μάκη χτύπησες στολή; Δώσε λεπτομέρειες πήρα αυτή σε 56 νούμερο.Το 52 ήταν παιδικό για μένα τελικά,και το 54 χμ...γυμνός τελείως και με ρούφιγμα κάτι θα γινόταν... το θέμα με το 56 είναι πως αν χάσω ποτέ 5 κιλάκια θα είναι μεγάλο.Σιγά το κακό δε βαριέσαι. δέρμα καγκουρό μιξ.διαιρούμενη,άνετη με τρυπούλες,αλλά θέλει πολύ κόντεμα έχω την αίσθηση.όπως είπα και πριν μου φτάνει μέχρι κάτω κάτω στα πόδια και η μπότα μου ζορίζεται. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 πήρα αυτή σε 56 νούμερο.Το 52 ήταν παιδικό για μένα τελικά,και το 54 χμ...γυμνός τελείως και με ρούφιγμα κάτι θα γινόταν... το θέμα με το 56 είναι πως αν χάσω ποτέ 5 κιλάκια θα είναι μεγάλο.Σιγά το κακό δε βαριέσαι. δέρμα καγκουρό μιξ.διαιρούμενη,άνετη με τρυπούλες,αλλά θέλει πολύ κόντεμα έχω την αίσθηση.όπως είπα και πριν μου φτάνει μέχρι κάτω κάτω στα πόδια και η μπότα μου ζορίζεται. Ενα νούμερο διαφορά έχουμε (58), εγώ την κόντυνα στα πόδια και τώρα με είναι μια χαρά. Σε εύχομαι καλά ξυσίματα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Ενα νούμερο διαφορά έχουμε (58), εγώ την κόντυνα στα πόδια και τώρα με είναι μια χαρά. Σε εύχομαι καλά ξυσίματα!! Να σαι καλά αδερφέ!ευχαριστώ για τα tips εχθές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black diamond 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 στολές είχε αρκετά πράγματα; και νούμερα; ή να φανταζόμαστε όλα σπασμένα....; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 στολές είχε νούμερα αρκετά.σχέδια 4 νομίζω.οι ολόσωμες πάντως που έχει είναι πολύ γαμάτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Οποιος θέλει στολή είναι μεγάλη ευκαιρία, τέτοιες τιμές ουτε οι κινέζικες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Παιδια απο κρανη τι λεει εχει μεινει τπτ και εχει και καλες μαρκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Held, KBC και schuberth Σε schuberth έχει ο,τι νούμερο θές. Σε KBC τελειώνουν με γρήγορους ρυθμούς. Αν είσαι L, XL και ΧXL θα βρείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1991 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδια ποιο απο αυτα τα κρανη ειναι καλυτερο? (οχι σχεδιαστικα) επειδη δεν ξερω πολλα για τα εν λογο κρανη. http://motofashion.g...30&option_value[13][]=63\ edit το λινκ βγαζει ολα τα κρανη..μιλαω για νουμερο large στα kbc Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 εχω μπανισει αυτο για εμενα http://motofashion.gr/KBC-XP3-Racing-Red και αυτο για την γυναικα http://motofashion.gr/%20Kbc-Vr2r-Black-matte τι λετε? επισης ξερουμε πως πληρωνω αν κανω ηλεκτρονικη παραγγελια?στελνει αντικαταβολη η παω για τραπεζα αυιο το πρωι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) το vr2r ειναι της αγωνιστικης σειρας της kbc. ειναι φτιαγμενο για να εισαι σκυφτος (αν εισαι σε ορθια θεση εχει παραπανω θορυβο απο οτι σκυφτος). επισης ειναι και πολυ σφιχτο. αν φορας medium θα πεσεις εξω στο kbc. τσιμπα και ενα αρθρο για το κρανος: http://www.webbikewo...elmet/kbc/vr-2/ για το xp-3 ξερω μονο οτι ειναι η street-line και εχει καλυτερο σκορ στο sharp. edit: να ανοιξω θεματακι με αποψεις για να γραψουν και αλλοι που πηραν? Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tosh300 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 ετοιμασου να βγαλεις να παντα απο το κρανος: εκει δεξια. edit: νομιζα οτι πηρες kbc. για της Held τα κρανη δεν ξερω. ωραια σ'ευχαριστω...για kbc πηγαινα αλλα φαινομουνα σαν υδροκεφαλος! καπως ετσι! ειδε καποιος ημερομηνια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) πήρα αυτή σε 56 νούμερο.Το 52 ήταν παιδικό για μένα τελικά,και το 54 χμ...γυμνός τελείως και με ρούφιγμα κάτι θα γινόταν... το θέμα με το 56 είναι πως αν χάσω ποτέ 5 κιλάκια θα είναι μεγάλο.Σιγά το κακό δε βαριέσαι. δέρμα καγκουρό μιξ.διαιρούμενη,άνετη με τρυπούλες,αλλά θέλει πολύ κόντεμα έχω την αίσθηση.όπως είπα και πριν μου φτάνει μέχρι κάτω κάτω στα πόδια και η μπότα μου ζορίζεται. 56 φοράω και εγώ, spyke, αγορασμένη πριν πολλά χρόνια, ύψος 1,79, βάρος κάπου 80-85 κιλά Πολυ ικανοποιημενος. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2014 από τον mesastou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 μπορει καποιος να ενημερωσει αν εμειναν καθολου m απο αυτα στις προσφορες; συγκεκριμενα το μαυρο ματ. δεν ειναι για μενα,γιατι δε μου κανει,αλλα για συνεπιβατη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πηγα σημερα και τσιμπησα ενα μπουφανακι Held που ειχα βαλει στο ματι απο καιρο και αφου πεχτηκε -40% πηγα και το πηρα τωρα! Απο Μ κρανη μονο 3 τεμ. και το 1 ηταν και ανοιγομενο! Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2014 από τον ValeRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Θα μπορούσαν τα παιδιά που πήραν στολές σε νούμερο 56 τι σωματοτυπο έχουνε και πια στολή πήραν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Θα μπορούσαν τα παιδιά που πήραν στολές σε νούμερο 56 τι σωματοτυπο έχουνε και πια στολή πήραν? 1.70 άντρακλας( ) 90+ κιλάκια πήρα 56.και σε 54 ίσως έμπαινα αλλά δεν το ρίσκαρα.Αυτή εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 1.70 άντρακλας( ) 90+ κιλάκια πήρα 56.και σε 54 ίσως έμπαινα αλλά δεν το ρίσκαρα.Αυτή εδώ. Εγω σημερα δοκίμασα ενα σχετικά παλιό μοντέλο της spyke σε 56 και ηταν παρα πολυ άνετο!Αλλα εγω όμως ειμαι 1,90 90 κιλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες