makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 θελω καποιος γνωστης να μου εξηγησει ακριβος το θεμα με την εξατμιση ;) η μεγαλη μπουκα τι διαφορα εχει απο τη μικρη ?? εχω ακουσει οτι η μιρκη μπουκα δινει επιταχυνση ενω η μεγαλη τελικες ισχυει ?? ειναι θεμα της συμπιεσης ?? μου αρεσει τρελα αυτη η εξατμιση http://mototrade.gr/store/gl-exhausts-el/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-honda-astrea-supra-c90-gl-black-star-raci.html αλλα αμα τι βαλω νομιζω θα εχω θεματα απαντηστε μου σε αυτα τα ερωτηματα μπας και παρω χαμπαρι τι ακριβος γινετε. ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 παναγια μου,τι ηχο θα βγαζει αυτη η εξατμιση?? μου θυμισες ενα φιλο μου που μενει 2κμ μακρυα απο το σχολειο και οταν βαζει μπροστα το chappy τον ακουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) φιλε μου δε παιζει ρολο η μπουκα αυτα ειναι ιστοριες παπιοβιων που επιασαν με 50αρι glx 300 χιλιομετρα.. ρολο παιζει το μηκος του τελικου... οσο πιο μακρυ τοσο πιο ψηλα δινει, οσο πιο κοντο τοσο πιο χαμηλα. μη βαζεις εξατμισεις μπουρια ειναι κριμα να πετας τα χρηματα σου αδικα με αμφιβολου ποιοτητας εξατμισεις.. αν ντε και καλα θες εξατμιση βαλε μια protech(oχι απομημιση protecht) και εισαι κομπλε.. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2014 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα. Σε αυτα τα κυβικα, κυριο ρολο στην επιταχυνση (ειτε ρεπριζ ειτε απο σταση) παιζουν τα decibel. Οσο πιο μακρυα ακουγεσαι τοσο πιο αισθητη κανει την παρουσια του το κτηνος. Φλογερες, κτλ ειναι μονο για το ζαχαροπλαστειο, κοιταξε να ειναι κουφια σαν τενεκεδακι Coca-cola για να ρεουν τα καυσαερια ελευθερα, αλλωστε ενα 75άρι δε βγαζει και τιποτα το ιδιαιτερο. Αναφορες σε "carbon" "titanium" "racing" "sport" κτλ για περιπτωσεις παπιου, δινουν εξτρα prestige! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 myBike→ Μοτοσικλέτα→ Ανταλλακτικά, Βελτιώσεις, Aftermarket και Accessories→ Aftermarket / Accessories / Εξοπλισμόςμοτοσυκλετα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Οταν διμιουργουνται θεματα για εξατμιση σε μεγαλες μηχανες δεν γινετε τοσος ντορος.. εδω γιατι τοσο, αλωστε και εσεις τα κανατε πιο μικροι και τα κανετε και τωρα που μεγαλωσατε.. Δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν αλλα ισχυει... Τωρα φιλε στο θεμα σου αν βρεις μια γνησια sebring βαλε αυτην για μενα, αν βρισκεις απομιμησεις βαλε protech οπως αναφερθηκε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1711 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Εγώ θα έλεγα να πάρεις μια μεταχειρισμένη sebring, αλλιώς αν θες καινούρια πάρε μια protech 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) βαλε μια protech ή αν θες κατι φθηνοτερο μια level Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2014 από τον ghostkon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 http://mototrade.gr/store/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-honda-astrea-supra-c90-gl-pro-racing.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Eκτος απο sebring και Protech 3η επιλογη ειναι η apido με 45 ευρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 Εχω και γω ενα παπι που το εφτιαξα 123cc στα νιατα μου, επειδη ομως μεγαλωσα και δεν θελω να πριζω τους γυρω μου καθως θα εχω το παπι για μεσο μετακινησης θα ηθελα μια εξατμηση που να κανει οσο λιγοτερο θορυβο γινεται χωρις να κοψει απο τις εποδοσεις του, σκεφτηκα καμια μαμα σκουτερισια μεταχειρο απο 250αρι και πανω, θα κανει τη δουλεια που θελω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) myBike→ Μοτοσικλέτα→ Ανταλλακτικά, Βελτιώσεις, Aftermarket και Accessories→ Aftermarket / Accessories / Εξοπλισμός μοτοσυκλετα? το εβαλα εκει φιλε μου και κανεις δεν απαντησεδλδ και για 125 κυβικα να γραφει αμα την βαλω πανω δεν θα εχω κανενα θεματακι ?? μου αρεσουν τρελα αυτες που εχουν τελικα με carbon !! εχετε να προτεινετε καμια ετσι τρελη ?? και αμα κανει τρελο θορυβο βαζω και ενα σιγαστηρα... εγω θελω απλα να ειναι τελειο εξωτερικα !! δεν τρελενομε και τοσο για τον ηχο, ομορφια θελω Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2014 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2014 αν ειναι απο μεγαλυτερο απλα δε θα γεμισει ποτε, αν ειναι απο πολυ μεγαλυτερο θα κρεμαει το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 αν ειναι απο μεγαλυτερο απλα δε θα γεμισει ποτε, αν ειναι απο πολυ μεγαλυτερο θα κρεμαει το μηχανακι. αμα βαλω δλδ αυτη που σας εδιξα και πριν http://mototrade.gr/store/gl-exhausts-el/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-honda-astrea-supra-c90-gl-black-star-raci.html δεν θα εχω θεμα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) αμα μπαινει οχι δεν εχεεις Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) ιδια υποδοχη εχουν τα astrea και τα c50 λογικα θα μπενει.... θα παω να την δω και απο κοντα και θα διξει... με carbon τελικο μονο μια race tech ειδα... μηπως ξερετε καμια αλλη ?? Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2014 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Εχει protech carbon 170 Ευρω.. Αμα εχεις λεφτα παρτην αλλα δεν θα την γεμιζει το 72αρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 θα ψαξω μηπως βρω μια γνησια sebring αλλιως θα βαλω level ή την gl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 Sebring Μαυροταμπελη με τους κωδικους χαραγμένους βαλε.. Οχι κολλημένη ουτε την μουφα που δεν εχει κωδικους.. Ή χρυσοτάμπελη ακομα καλυτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 που θα την βρω ειναι το θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 car.gr που θα την βρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2014 θα ψαξω αλλα το φοβαμε γιατι κυκλοφορουν παρα πολλες απομιμησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1711 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 επίσης μην πάρεις κολλημένη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες