gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 καλοταξιδο!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Εχθες εμαθα οτι σημερα ειχε συναντηση με τον Γιαννη μοτο99 κ δεν αποκλειεται να πηγαν κοντινη βολτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Εχθες εμαθα οτι σημερα ειχε συναντηση με τον Γιαννη μοτο99 κ δεν αποκλειεται να πηγαν κοντινη βολτα. Κάτι ξέρεις ....κάτι ξέρεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Δεν πιστευω να πηγατε στην Ν.Μακρη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Μάλλον,ξέρεις περισσότερα απο ότι νομίζω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλοταξιδο το βελουδο σου φιλε Βαγγελη καλα χιλιομετρα.Σε περιμενω σε βολτιτσα :D Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2014 από τον ΚωσταςΤ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Βρε συ Κωστα απο οτι βλεπω το κινητο σου τα φωτογραφιζει ολα ΒΙΤΡΙΝΑ!! Απεναντι βλεπω ΧΧ αρα του Γιωργου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Βρε συ Κωστα απο οτι βλεπω το κινητο σου τα φωτογραφιζει ολα ΒΙΤΡΙΝΑ!! Απεναντι βλεπω ΧΧ αρα του Γιωργου! Σωστοοος//εεε κατι πιανει και το δικο μου κινητο.Το δικο σου ομως φιλε ειναι ΤΕΛΕΙΟ.Δεν εισαι ο διευθυντης φωτογραφιας του γραφειου οργανωσεων!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 επιτελους φωτο. Καλοριζικο καλοταξιδο και αγρατζουνιστο να το χαιρεσαι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalhs illusion 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Καλοτάξιδο και από εμένα! Καλά χιλιόμετρα ! :spiteful: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 V- strom aaadventure με πράσινα αυτοκόλλητα; Aαααααα ενδιαφέρον,Βαγγέλη κανόνισε να το δω καλύτερα από κοντά.. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Μηχανάρα λούτσε! Να την χαίρεσαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Craig 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Καλοριζικο καλοταξιδο και παντα ορθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 xaxaxaxa εδω θα επεμβω και θα πω εγωωωωωωω ειμαιιιιιιιιιιιιι πηρα ενα v strommmmmm 650 κουκλιιιιιιιιι και σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας :) Καλορίζικο ρε συνάδελφε. Ώρε γλέντιαααααα.... :vv: Μήπως γι' αυτό μ' έπαιρνες τηλέφωνο σήμερις?.... Έπηζα άσχημα μετά την επιχείρηση. Εχθες εμαθα οτι σημερα ειχε συναντηση με τον Γιαννη μοτο99 κ δεν αποκλειεται να πηγαν κοντινη βολτα. Αυτά είναι..... μ' αρέσει που λέγανε για βροχές σήμερα..... V- strom aaadventure με πράσινα αυτοκόλλητα; Aαααααα ενδιαφέρον,Βαγγέλη κανόνισε να το δω καλύτερα από κοντά.. :D Πόσο πιο κοντά πια? Θα πιάσετε κορέους! :lol: Έτοιμος είσαι να καβαλήσεις.... :P Τι γινεται ρε παιδιά,όλοι ψωνίζουν αυτο τον καιρό,και για κάποιον άλλο άκουσα ότι κοιτάει ένα fz8 λευκό μάλιστα,τι γινεται; Μα ποιός άραγε? Δεν πάει το μυαλό μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Λογω ενος μικρου προβληματος που εχει ο Βαγγελης και δεν μπορει να ποσταρει φωτο ο ιδιος εδω,μού εστειλε με email μια φωτο απο τη νεα του αγαπη και την ποσταρω εγω μεχρι να διορθωθει... xaxaxa απλα κλαιω... βλεπεις ομως οταν μπηκαν οι φωτο πρασινο βαζελικο οπως αλλωστε επρεπε.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Καλορίζικο το στρωματεξ Λουτσιάνο, και καλές βόλτες Μα καλά ρε Βαγγέλη!! Πήρες vstrom και δεν μας είπες τίποτα, κάτι τις? Καλά και εμείς τι κάνουμε εδώ? Τι ρόλο παιζουμε,μύγες πεταλώνουμε? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εσύ εκτέλεσες τη νηοψία και τον τεχνικό έλεγχο πριν την αγορά, και μας το απέκρυψες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο το στρωματεξ Λουτσιάνο, και καλές βόλτες Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εσύ εκτέλεσες τη νηοψία και τον τεχνικό έλεγχο πριν την αγορά, και μας το απέκρυψες :think: Εγώ στοιχηματίζω ότι έτυχε να τον ξέρει κιόλας τον πωλητή....... Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2014 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εσύ εκτέλεσες τη νηοψία και τον τεχνικό έλεγχο πριν την αγορά, και μας το απέκρυψες :think: Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μπαρμπαΘωμα!!!... Και μουσάτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μπαρμπαΘωμα!!!... Και μουσάτος εχεις μεινει πισω... παει το μουσι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 εχεις μεινει πισω... παει το μουσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Θέλουμε φωτογραφίες ΤΩΡΑ! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Θέλουμε φωτογραφίες ΤΩΡΑ! :lol: Να ερθεις σε καφε ΤΩΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Να ερθεις σε καφε ΤΩΡΑ Γιατί, έχεις βάλει καφέ για τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Γιατί, έχεις βάλει καφέ για τώρα? Δίπλα είναι η Χαλκίδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες