Fotis96 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Λοιπόν,έχω ένα honda glx και θα ήθελα να το ανεβάσω λίγο..σκέφτομαι να το κάνω 55μμ απλά δεν ξέρω τι μάρκες να βάλω και τι υλικό να ειναι ο κύλινδρος για να αντέξει, μήπως μπορεί να μου πεί κανένας κανένα κιτ για αυτά τα μμ? Σκέφτομαι για Narita δεν θέλω να βάλω αασα Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Ποσα χρηματα διαθετεις; Eχεις καρμπυρατερ και αν ναι τι νουμερο; Εγω στα 125 κυβικα με 54χ54 aasa, κεφαλη cdi με βαλβιδες 28-23 κ.α βολταδικο μηχανακι οχι κοντραδικο εδω και 2 χρονια δεν εχει βγαλει καμια απολυτως βλαβη και με πορειες με φιλους και 150 χλμ αποσταση με κοντερ ταχυτητα 90-100 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fotis96 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για τα υλικά 400 ευρώ,δηλαδή τα αασα είναι καλά και αξιόπιστα? Καμία άλλη μάρκα μου προτίνετε? Σκέφτομαι να το κάνω 55μμ ή και 57μμ 54 διαδρομή Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2014 από τον Fotis96 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Εγω προτεινω aasa τα οποια εχω δοκιμασει. Κυλινδρο αλουμινιου με περασμενο χιτωνιο απο δρακο αθηνα παχους 3-4mm, κεφαλη Cdi με ροικη και εκκεντροφορο uma racing και κανε το μεχρι 57mm παντως φιλος μου το εχει 56mm με τετοιο στροφαλο http://s25.carcdn.gr/3125/3125062_1_b.jpg και πηγαινει πολυ καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fotis96 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Αν πάρω τα αασα και δεν αλλάξω χιτώνιο θα υπάρξει πρόβλημα? Για στροφαλομπιέλα τι μου προτίνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Αν δεν αλλαξεις χιτωνιο δεν θα υπαρξει προβλημα εφοσον παρεις aasa. Για στροφαλομπιελα μπορεις να παρεις αυτην που εδωσα σε Link παραπανω αλλιως aasa 54αρα αλλα φευγεις σε χρηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fotis96 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Σκέφτομαι για αασα 55χ54 ή 57χ54 cdi κεφαλή 28-23 με faito turbo ή takegawa r20,keihin 26-28 (28 pwk) τι λες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2014 Mπορεις να το κανεις μεχρι 57 διαμετρο με 54 διαδρομη aasa. Eκκεντροφορο ακουσε με για να μη το μετανιωσεις καθως εχω δοκιμασει αρκετους, παρε τον uma racing http://mototrade.gr/store/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-honda-astrea-racboy-uma-racing.html?search=%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82%20uma καρμπυρατερ σαν το δικο μου polini pwk 28 οχι μικροτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fotis96 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Παιδία τελικά αασα ή γιαπωνέζικα πράγματα για 55μμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Φιλε μια χαρα ειναι τα aasa,διαλεξε αυτα που σε βολευουν.Πιστευω η καλυτερη μετατροπη ειναι 57Χ56 νευρο και ροπη ταυτοχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 Ρε παιδια να ρωτησω και εγω καποια πραγματιακια για να ειμαι πιο κατατοπησμενος οταν θα αδιασω το πορτοφολι την ανοιξη. Ψαχνω πολυ καιρο και αποφασησα να παρο glx μιας και ειναι το μοναδικο που μπορω να παρω λογο ηλικιας. Εχω κανει μια λιστα στο μυαλο μου και λεω : κεφαλη astrea ελατηρια βαλβηδων kitaco, βαλβηδες faito, εκεντροφορο fuego... και οτι αλλο προτειναται, κυλινδροπιστονο σκεφτομαι aasa αλλα και ενας faito δεν θα με χαλουσε πειτε μου και εσεις, στροφαλο τον aasa, σασμαν 4αρι της faito, ηλεκτρονικη kitaco cdi και τελος 24αρι keihin. Την ψηλιαζομαι οτι αυτα θα ειναι βουνο για το πρτοφολι (το παιζω μαγκας και ανετος για αυτο δεν ψαχνω για τιμες γιατι θα παθω και τιποτα αλλα με τον καιρο θα γινουν ολα :P ) παρακαλω πειτε μου τις ιδεες σας και διορθωστε με για να μην κανω μπουρδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 κανε το 55 με aasa κυλινδροπιστονα και στροφαλομπιελα (φθηνα και καλα) εκκεντροφορο τουν uma racing κεφαλη cdi 24αρι keihin σασμςν μπορεις να αφησεις αυτο που εχει αλλιως βαλε απο αστρεα με εναν γρηγορο υπολογισμο τα ανταλακτικα θα σου φτασουν γυρο στα 600 ευρο μαζι με ολα τα μικροπραγματα οπως ελατηρια φλατζες τσμουχες και και και........συν τα εξοδα του μηχανικου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 μηχανικος ειναι ο πατερας μου και εμενα στα κουτσικα μηχανακια πιανει το χερι μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palavos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 αφου ειναι μηχανικος τοτε γιατι δεν ρωτας αυτον που ξερεις και ρωτας εμας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 Γιατι θεορει χασιμο χρονου την αναβαθμιση "μοτοσυκλετας" ο θεος να κανει μοτοσυκλετα το παπι αλλα εγω το θελω ετσι οπως το θελω (καταπληκτικη αιτιολογιση της σκεψης μου) απλος αμα το στινω σιγα σιγα θα γινει αυτο που θελω στο παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 Τεσσαρι σασμαν απο ASTREA θα χρειαστεις πατεντα στο αριστερο καρτερ για να κατσει σωστα Οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα πρεπει να παει μηχανουργειο αλλιως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 αν εχει ηδη 4αρι δεν πειραζεις καρτερ.ρουλεμαν αλλαζεις μονο και μια ροδελα στον εναν αξονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 αν εχει ηδη 4αρι δεν πειραζεις καρτερ.ρουλεμαν αλλαζεις μονο και μια ροδελα στον εναν αξονα. Νομιζω για να μπει το ρουλεμαν εκει πρεπει να κατεβει η φωλια ωστε να χωραει ενα ρουλεμαν 6001 Το μοναδικο C50 που φορουσε 4αρι σασμαν ειναι αυτα που εχουν ως κωδικο κινητηρα C50E- xxxxxxx Και παλι νομιζω οτι και εκει χρειαζεται μετατροπη χωρις να ειμαι 100% σιγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 ειναι καποια με 4αρι που εχουν ρουλεμαν "κλασσικο" και καποια "μακαρονοτο" πρεπει να δω τα δικα μου τι κωδικο εχουν να δουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Στο λεω γιατι τετοια μετατροπη την εχω κανει Σε καρτερ απο C50 να βαλω σασμαν απο ASTREA και θελει μονο αυτην την λεπτομερια να κατεβασεις την φωλια λιγο ωστε να χωραει ενα ρουλεμαν 6001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Κατι αλλο αμα βαλεις μεγαλο κυλινδρο (53mm-55mm) και σε σταματησει αστυνομια τι γινεται? Μπορεις να βαλεις χιτονιο απο 150αρι σε 70αρι κυλινδρο για να εισαι καλυμενος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2014 υπαρχουν και κυλινδροι ιμιτασιον που γραφουν 49,72,85 κλπ απεξω και μεσα ειναι μεγαλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2014 Μπορεις να αναφερθεις σε μια μρκα ? Τα assa τι γραφουν απο εξω? Οταν ο κυλινδρος ειναι τοσο μεγαλος δεν τη ψηλιαζεται ο αστυνομικος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2014 Μαρκα δεν μπορω να σου πω σιγουρα γιατι δεν θυμαμαι. ουτε αασα εχω αγορασει ποτε. απεξω ολα ιδια ειναι(σχεδον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2014 Κατι αλλο αμα βαλεις μεγαλο κυλινδρο (53mm-55mm) και σε σταματησει αστυνομια τι γινεται? Μπορεις να βαλεις χιτονιο απο 150αρι σε 70αρι κυλινδρο για να εισαι καλυμενος? Εσύ, ούτε με 72αρι κύλινδρο θα είσαι καλυμμένος. Έχεις δίπλωμα για 50αρι οπότε οτιδήποτε γράφει πάνω από 50 κυβικά δεν σε καλύπτει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες