Jump to content
AGMS

Κάμερα Gopro;

Recommended Posts

Ξεθαβω λίγο το θέμα γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους από εδώ. Καλή προσφορά φαίνεται..

http://www.groupon.g...2-fone/43037811

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν έχει κάν δικό του site. Για email δίνει ένα gmail.

Δε μου φαίνεται κανονικό κατάστημα. Προσοχή μη την πατήσετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθυστερημένος (πάντα) να πω την δική μου παρατήρηση για την go Pro.

Εάν πάρεις την 3+sliver, σου δίνει 2 βάσεις και κάποια mounts (το fixed και ένα αρθρωτό που γαμεί).

Αλλά!

Σε χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες (35+) αλλά με αποθήκευση σε σκιά και λογικές θερμοκρασίες δωματίου, χωρίς η θέση της στην μοτό να δέχεται επιπλέον ζέστη από μοτέρ ή οτιδήποτε και χωρίς φοβερούς κραδασμούς (στο φανάρι ήταν) μου συνέβη το εξής:

Έσπασαν πρώτα το ένα και μετά το άλλο ποδαράκι του κλιπ που πιάνει πάνω στην βάση. Χωρίς βία, χωρίς τσαντίλα, απλά σαν ξεραμένο πλαστικό κόπηκαν.

Και με ένα στηρίζεται καλά, αλλά όταν σπάσει και το δεύτερο η κάμερα βγαίνει πρακτικά σε αχρηστία καθώς δεν έχεις πως να την κουμπώσεις.

Εάν είσαι καρφί για GoPro ίσως να πρέπει να σκάσεις +25ε για την σακούλα με τα διάφορα mounts, βάσεις κλπ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω λίγο το θέμα γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους από εδώ. Καλή προσφορά φαίνεται..

http://www.groupon.g...2-fone/43037811

Μεγάλη προσοχή σε τέτοιες αναρτήσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια action cam που φερνει το πλαισιο turbo-x στα 99 ευρα λεει τιποτα? Τουλαχιστον για ερασιτεχνικη χρηση, για τα λεφτα της ειναι καλη ή του πεταματου? Δεν την συγκρινω με go pro, απλα αν την εχει παρει κανενας και εχει εντυπωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εάν είσαι καρφί για GoPro ίσως να πρέπει να σκάσεις +25ε για την σακούλα με τα διάφορα mounts, βάσεις κλπ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εμένα μου έσπασαν 2 της GoPro, πήρα 2 τύπου J της Horizons με 10€ από τον Πίσσαρη και ξένοιασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει καν την drift ghost s?Meh..

Imho είναι καλλύτερη από gopro hero 3+ black

Την έχει φίλος και είναι αριστούργημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθώ (εύκολο από ότι φαίνεται)... Δεν έχω καμία σχέση με την GoPro ή με το site που την πουλάει. Για την ακρίβεια, δεν έχω σκοπό να την αγοράσω γιατί υπάρχουν καλύτερες και με λιγότερα λεφτά. Ωστόσο επειδή το θέμα έχει τίτλο "GoPro" θέλησα να βοηθήσω κάποια παιδιά που μπορεί να ενδιαφέρονται για την κάμερα αυτή, κοινοποιώντας τους μια προσφορά που μου ήρθε σήμερα το πρωί στο email (όπως κάθε πρωί) από την Groupon. Από εκεί και πέρα, την αξιοπιστία του καταστήματος που την πουλάει ψάξτε την μόνοι σας, έξυπνα παιδιά είστε.

Οπότε Stelios, την επόμενη φορά που θέλεις να αφήσεις υπόνοιες για κάποιον που δεν ξέρεις, σε παρακαλώ μπες στον κόπο να διαβάσεις τα (18 όλα και όλα) μηνύματά μου στο forum, για να δεις αν είμαι τύπος που γουστάρει να εξαπατήσει τους συναδέλφους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου έσπασαν 2 της GoPro, πήρα 2 τύπου J της Horizons με 10€ από τον Πίσσαρη και ξένοιασα.

Ναι φυσικά μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε συνδυασμό βάσεων κλπ ξεχωριστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως εμένα μου έχει γυαλίσει ΑΥΤΗ.

Θεωρώ ότι στα λεφτά της είναι πολύ καλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://gizmodo.com/the-best-action-camera-spring-2014-edition-1547049331

μπορείς να δεις και εδώ κάποια σύγκριση............. πολύ καλή επιλογή και η JVC Adixxion .(πριν λίγες μέρες ,"έπαιζε" και προσφορά στον Κατερέλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεθαβω ξανα το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο εφοσον αφορα αξεσουαρ για gopro.

το ερωτημα ειναι ποσο κραταει η μπαταρια της hero 4 black?αυτη που εχω της αρχικης συσκευασιας μου κραταει περιπου 1 ωρα και 10 λεπτα ενω μια 2η που εχω γνησια αγορασμενη απο Ελλαδα κραταει λιγοτερο απο 40 λεπτα,μημπως εχει θεμα και πρπει να την παω για αλλαγη?

Να σημειωσω οτι παντα γραφω σε 1080P 80Fps superview

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλες οι Action Cams, πάνω κάτω τόσο κρατάνε, είναι φτιαγμένες για δράση , και καλά, extreme sports και τέτοια,  σου λέει πόση ώρα να χτυπιέται πάνω στην σανίδα;

Εμείς που την χρησιμοποιούμε πάνω στην μηχανή, θέλουμε πολλαπλές μπαταρίες, ή εξωτερική πηγή ενέργειας, ειτε από κάποιο power bank ή απο φισ πάνω στην μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσες περισσότερες δυνατότητες της συσκευής χρησιμοποιείς και όσο αυξάνεις ανάλυση και fps τόσο αυξάνεται και η κατανάλωση.

Οι χρόνοι που δίνει η GoPro: https://gopro.com/support/articles/hero4-camera-battery-life

Επίσης οι μπαταρίες σε κάθε κύκλο φόρτισης χάνουν και λίγη απο την χωρητικότητα τους και αρχίζει και φαίνεται μετά απο αρκετές χρήσεις...

Τα 40' είναι λίγα για καινούργια μπαταρία. Έλεγξε όλες τις ρυθμίσεις σου, και αν είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία δεν αποδίδει χρησιμοποιησε την εγγύηση.

Τροποποιήθηκε από τον Ste7ios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνα με το παραπανω λινκ σιγουρα η 2η παει για αντικατασταση γιατι και οι 2 δεν εχουν πανω απο 15 κυκλους φορτισης οποτε θεωρουνται καινουριες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα