Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Sorry που απαντάω κι εγώ, ενώ αναφέρεσαι σε άλλον. :) Φιλτατε, Δεν στεκομαι σε προστιμα ουτε σε ποσοστα ανασφαλιστων. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. Για να ειμαι ξεκαθαρος γιατι καποιοι εχουν κουβεντες και με καρτουν και αλλα καταλαβαινουν. Οτι ΟΛΟ αυτο ειναι μια απλουστατη ΑΒΑΝΤΑ στις ασφαλιστικες που εχουν χασει ΠΟΛΥ χρημα απο αυτους που κατεθεσαν πινακιδες και απο αυτους που διεκοψαν ασφαλειες ζωης οπου ειναι και Η ΧΟΝΤΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ τους. Κανείς δε διαφώνησε. Έτσι είναι, μόνο που στο θέμα των οχημάτων παίζονται οι ζωές όλων μας στους δρόμους, ενώ ασφάλεια ζωής δεν μπορούν (ακόμα) να μας υποχρεώσουν να κάνουμε. Αν βρεθεί τρόπος, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουνε κι αυτό. Αλήτες είναι, το λέω χρόνια. Και προσωπικά είμαι κάθετα κατά των τελευταίων, αφού πληρώνεις για μια ζωή με την ελπίδα ότι η εταιρεία θα υφίσταται τότε για να σε πληρώνει........βλέπε ΑΣΠΙΣ. Κατα τον ιδιο τροπο λοιπον επειδη ΔΕΝ θα καταφερουν τιποτα παραπανω με αυτο τον τροπο απο το να υποχρεωσουν κι αλλους να καταθεσουν πινακιδες θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ασφαλιστρα στα σπιτια. Αυτό είναι όντως υπαρκτό και ήδη αποφασισμένο σενάριο (δυστυχώς), αλλά είναι άσχετο με την ανοχή για κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων. Δε νομίζεις? Και με συνεπακολουθο ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ αυξηση των ασφαλιστρων για αυτους που εχουν. Λογικά, τα ασφάλιστρα (λόγω αύξησης πελατείας) θα έπεφταν..... βέβαια στο Ελλαδιστάν δεν λειτουργεί κανένας Νόμος, ούτε φυσικά οι Κανόνες της οικονομίας, οπότε κρατάω αναγκαστικά μικρό καλάθι..... Εαν παντα μου επιτρεπεται απο ορισμενους να εχω αποψη. Όλοι έχουμε άποψη και δικαίωμα σε αυτή. Το ζητούμενο είναι να μη βριζόμαστε / τσακωνόμαστε εκφράζοντάς την. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μαζί σου. έστω οτι εξυπηρετούν συμφέροντα. Αν δεν εξυπηρετούσαν, αν ήταν κάποιος αμερόληπτος στα πράγματα, πως πιστεύεις θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων (αν το θεωρούμε πρόβλημα, ξαναλέω) Ολα αυτα ειναι τα αποτελεσματα μιας κατεστραμενης οικονομιας. Ετσι οπως εχουν τα πραγματα, μονο με οικονομικη ανακαμψη του τοπου. Ξαναρωταω και σενα διοτι καποιοι μου βαλανε φωτο του λιαπη (αστειζομενοι) )"ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ"!!!!! (Δηλαδη, αφου το εκανε ο λιαπης ΑΡΑ το κανουν ολοι, ΚΑΘΑΡΑ λογικη τσουβαλιου) και ενω ξερουν οτι ηταν καθαρα επικοινωνιακο παιχνιδακι της κυβερνησης, για αυτον ακριβως τον λογο. Γνωριζεις κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια ΔΕΝ πληρωνει;;;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2014 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ολα αυτα ειναι τα αποτελεσματα μιας κατεστραμενης οικονομιας. Ετσι οπως εχουν τα πραγματα, μονο με οικονομικη ανακαμψη του τοπου. Αυτά όμως φίλε μου ΔΕΝ γίνονται αυτόματα. Θέλουν ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ και κάποια ζητήματα απαιτούν ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση. Εξάλλου - όπως ήδη σου είπαν - αυτό το επιχείρημα είναι μεν σωστό αλλά απολύτως αόριστο και κυρίως δεν ξέρει κανείς (ούτε είναι ικανός) πώς θα το πετύχει, πότε, με ποιόν δοκιμασμένο τρόπο και με τί εγγυήσεις αποτελεσματικότητας. Ξαναρωταω και σενα διοτι καποιοι μου βαλανε φωτο του λιαπη "ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ"!!!!! (Δηλαδη, αφου το εκανε ο λιαπης ΑΡΑ το κανουν ολοι, ΚΑΘΑΡΑ λογικη τσουβαλιου) και ενω ξερουν οτι ηταν καθαρα επικοινωνιακο παιχνιδακι της κυβερνησης, για αυτον ακριβως τον λογο. Γνωριζεις κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια ΔΕΝ πληρωνει;;;; ............... Γνωριζεις κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια ΔΕΝ πληρωνει;;;; ΟΛΟΥΣ!!! Χωρίς υπερβολή..... Αν υπάρχει ΕΝΑΣ, είναι εξαίρεση! ............................... Οι έχοντες γενικά έχουνε μάθει να μην πληρώνουνε. Το έχουν ως αρχή και γι' αυτό έχουν λεφτά. Επειδή έχουν καβούρια στις τσέπες τους. Έχω παραδείγματα να σου πω για τρανταχτά ονόματα που ακούς καθημερινά στην TV, να σου φύγει το τσερβέλο. Και είναι προσωπικές εμπειρίες, όχι "άκουσα, μου είπανε, έμαθα". ............................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Sorry που απαντάω κι εγώ, ενώ αναφέρεσαι σε άλλον. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 ΟΛΟΥΣ!!! Χωρίς υπερβολή..... Αν υπάρχει ΕΝΑΣ, είναι εξαίρεση! Αντε να το θεσω πιο σωστα το ερωτημα. Γνωριζεις κανεναν που απο ιδεολογια δεν ΘΕΛΕΙ να πληρωσει; Μπας και τα λεω κινεζικα ρε γαμωτο; Απο ιδεολο για πχ δεν πληρωνουν οι ρομα....αντε για πιο λιανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Δεν πειραζει , καλημερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Αντε να το θεσω πιο σωστα το ερωτημα. Γνωριζεις κανεναν που απο ιδεολογια δεν ΘΕΛΕΙ να πληρωσει; Μπας και τα λεω κινεζικα ρε γαμωτο; Απο ιδεολο για πχ δεν πληρωνουν οι ρομα....αντε για πιο λιανα Ναι. Από ιδεολογία ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πληρώνουν - Και οι Ρομά (που έχουν μάθει να ζουν παρασιτικά) - Και οι πολύ πλούσιοι (επειδή την έχουνε δει ιστορία). Δεν μπορώ να γράψω ονόματα, αλλά η εμπειρία που έχω από όλους όσους είχα την ατυχία να έρθω σε "επαφή" (άμεσα ή έμμεσα) ήταν από αηδιαστική έως εμετική. Ακόμα και ανθρώπους που τους πλέκουν το εγκώμιο καθημερινά κανάλια / εφημερίδες κλπ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Είμαι κάθετος, οριζόντιος και πλάγιος σ' αυτό. :lol: Και μόνο που θυμάμαι τα καμώματά τους, μού 'ρχεται ντουβρουτζάς. Σε παρακαλώ μη μου τους θυμίζεις άλλο. Συγχύζομαι και είμαι σε ηλικία κρίσιμη. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ολα αυτα ειναι τα αποτελεσματα μιας κατεστραμενης οικονομιας. Ετσι οπως εχουν τα πραγματα, μονο με οικονομικη ανακαμψη του τοπου. Ξαναρωταω και σενα διοτι καποιοι μου βαλανε φωτο του λιαπη (αστειζομενοι) )"ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ"!!!!! (Δηλαδη, αφου το εκανε ο λιαπης ΑΡΑ το κανουν ολοι, ΚΑΘΑΡΑ λογικη τσουβαλιου) και ενω ξερουν οτι ηταν καθαρα επικοινωνιακο παιχνιδακι της κυβερνησης, για αυτον ακριβως τον λογο. Γνωριζεις κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια ΔΕΝ πληρωνει;;;; Να το επαναδιατυπώσω με άλλη δομή γιατί ίσως να μην έγινα κατανοητός. Οι απαντήσεις σου μπορούν να είναι άνετα και ναι-όχι (επίτηδες, δεν κάνω αναφορά σε ένα σημαντικό αίτιο του φαινομένου, δηλαδή την οικονομική κρίση, διότι θεωρώ πως είναι μια σημαντική μεν, παράλληλη συζήτηση δε. Αν θες, κάνε το ίδιο) 1) Συμφωνείς οτι τη σήμερον ημέρα υπάρχει μεγάλος αριθμός ανασφάλιστων οχημάτων; 2) Συμφωνείς οτι η κίνηση ανασφάλιστων οχημάτων είναι το λιγότερο επικίνδυνη; (εγώ θα το έλεγα και εγκληματική) 3) Εάν στο 2) απάντησες ναι, τότε πιστεύεις οτι πρέπει να υπάρξει μια προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο; 4) Θεωρείς οτι το κράτος, αν εσύ δεν το έχεις δηλώσει με κάποιον τρόπο, μπορεί να ελέγξει αν ένα ανασφάλιστο όχημα κινείται ή όχι; 5)Πιστεύεις οτι το προωθούμενο νομικό πλαίσιο, αφήνει τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν κινεί το όχημά του, να μην πληρώσει πρόστιμο; Πριν διαβάσεις το επόμενο, απάντησε στα παραπάνω, αν έχεις διάθεση. Τώρα, για το τελευταίο, πιστεύω οτι υπάρχει κόσμος που επιλέγει να μην πληρώσει από ιδεολογία. Αντίθετα με τον Moto-lover, εγώ πιστεύω πως αυτοί δεν είναι οι πολύ πλούσιοι, αλλά κάποιοι νεόπλουτοι. Επιπλέον όμως, όταν όντως δεν έχεις, το να κινείς ένα αυτοκίνητο είναι στην ουσία πάλι μια επιλογή. Ο νεόπλουτος έχει λεφτά αλλά επιλέγει να μην πληρώσει, ο φτωχοποιημένος δεν έχει λεφτά αλλά επιλέγει να συνεχίσει να κινεί το όχημα του. Πιστεύω και τα δύο είναι κομμάτι τη ιδεολογίας "στην υγειά του κορόιδου" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Διότι, πολύ απλά αν όλοι πλήρωναν αυτό που τους αναλογούσε και είναι υποχρεωμένοι, τότε και τα τέλη κυκλοφορίας (πιστεύω) θα υπήρχε περιθώριο και "διάθεση" να πέσουν απ' τα δυσθεώρητα σημερινά ύψη, και τα ασφάλιστρα θα έπεφταν από 200+ ευρώ το 6μηνο για ένα μέσου κυβισμού αμάξι και 120 ευρώ για μηχανή 500cc+ 105€ το εξαμηνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 105€ το εξαμηνο Εντάξει μωρέ, στο περίπου. Είναι με οδική το δικό μου (αν και δεν το χρειάζομαι, Japan έχω). Ίσως έχω κανά επασφάλιστρο επειδή είμαι τσαμπουκάς. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ολα αυτα ειναι τα αποτελεσματα μιας κατεστραμενης οικονομιας. Ετσι οπως εχουν τα πραγματα, μονο με οικονομικη ανακαμψη του τοπου. Ξαναρωταω και σενα διοτι καποιοι μου βαλανε φωτο του λιαπη (αστειζομενοι) )"ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ"!!!!! (Δηλαδη, αφου το εκανε ο λιαπης ΑΡΑ το κανουν ολοι, ΚΑΘΑΡΑ λογικη τσουβαλιου) και ενω ξερουν οτι ηταν καθαρα επικοινωνιακο παιχνιδακι της κυβερνησης, για αυτον ακριβως τον λογο. axelpap, όσο καθεσαι + αναλύεις εδω τις φιλοσοφιες σου περι οικονομίας , κάποιοι εξω ΠΡΕΠΕΙ να κυκλοφορησουν. Οι λιαπηδες + λοιποι ντενεκεδες νεοέλληνες ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ανασφαλιστοι + χτυπάνε και μια Κουάλα. Ευχομαι να ΜΗΝ εμπλακεις ποτε με ανασφάλιστο. Λογικά όμως θα σε καλύψει η ασφάλεια σου που πιστευω έχεις κάνει. Ή όχι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 up..... ........μάλλον κατι σας διαφευγει στην συζητηση. α. Τα οχηματα / μοτό μας, ειναι ιδιωτική περιουσία μας που αποκτηθηκε με κόπο. β. Οι δρόμοι είναι δημόσιοι, και ανήκουν σε όλους. Οι πινακίδες κυκλοφορίας + η άδεια κυκλοφορίας + το χαρτί του ΚΤΕΟ αποτελούν ΚΡΑΤΙΚΗ περιουσία. γ. Η ασφάλιση (προκειμενου να ΒΓΕΙΣ στο δρόμο) ειναι υποχρεωτική. Οι λόγοι εχουν υπεραναλυθεί + υπερεξηγηθεί πολλάκις. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το α. Όλοι εχουν δικαίωμα να πράξουν το β, εφόσον καλυπτεται το γ. Η επιλογη α + β χωρις το γ, μας στέλενει όλους να σας πληρωνουμε. Μεινετε στο α, καταθεστε πινακιδες + άδεια, ΧΩΡΙΣ να βαζετε σε κινδυνο και ΑΛΛΟΥΣ γυρω σας. Εχετε αναρωτηθει όσοι ΔΕΝ τα ασφαλίζετε ΓΙΑΤΙ ακριβαινουν τα ασφάλιστρα ? όσο ''στραβό'' κι αν φαινεται σε καποιους το μέτρο, ΕΥΤΥΧΩΣ κινείται προς την σωστη κατευθυνση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες