Jump to content
Sign in to follow this  
Νικολακης_Husq

Λαδια Διχρονου... Βοηθεια!

Recommended Posts

Δεν μπορω να πω, την εχω καταβρει με το husqy, με καλυπτει πληρως σε ολες τις απαιτησεις μου, αλλα ας παμε και στο μελανο σημειο της υποθεσης... Διαβασα προηγουμενα topic αλλα δεν μπορω να πω οτι κατατοπιστηκα ιδιεταιρα...

Κανω λιγο το σκ@το μου παξιμαδι ωρες ωρες για τα λαδια του, και ιδου ο προβληματισμος μου:

Ημισυνθετικο λαδι θα εχει επιπτωσεις? Μηχανικος μου ειπε οτι το μηχανακι μου το υποστηριζει αλλα ποτε δεν ξερεις...

Επισης, τι διαφορετικο αποτελεσμα θα εχω (αν θα εχω) στην οδηγηση? Προτεινετε καποια ημισυνθετικα για το μηχανακι μου... Η αμα πιστευετε οτι αξιζει παρα τα εξοδα το full-συνθετικο, προτεινετε κ κανα 2 τετοια...

Χρηση καθημερινη, πολυ περα-δωθε, αν παιζει ρολο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχεις οδηγίες από τον κατασκευαστή; αυτοί συνήθως λένε και ζητάνε το ανάλογο λάδι για τα μοτόρια τους. Και στα δίχρονα, οι περισσότεροι κινητήρες ζητάνε μόνο φούλ συνθετικό και μάλιστα καλής ποιότητας. Εγώ θα σου πρότεινα να μην το ρισκάρεις. Άλλωστε τα δίχρονα είναι ούτως ή άλλως παιχνίδια αλλά δύστροπα και ακριβά στην καθημερινή χρήση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πάει με καιρό...με τα χιλιόμετρα πάει. Πόσα χιλιόμετρα σε βγάζει 1 λίτρο; Κάνει αυτόματη μίξη έτσι; Μήπως είναι πειραγμένη η τρόμπα λαδιού;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενοειται αυτοματη, για πολιτικο motard μιλαμε, η τρομπα λαδιου ειναι ολοκαινουργια απο τη husqvarna... δεν ξερω ποσο βγαζει με 1 λιτρο, δεν το χω καιρο το μηχανακι... Αυστηρα full-συνθετικο λετε? Castrol tts ας πουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωστε κανα 2 επιλογες ρε παιδια, ελεηστε τον συνανθρωπο... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δε σου δίνω γιατί δε θέλω να σε ελεήσω! :lac:

Πέρα από την πλάκα, δε σου δίνω γιατί δεν ξέρω. Κατά γενική ομολογία τα tts ήταν το σημείο αναφοράς στα λάδια μίξης αλλά από όσο γνωρίζω καταργήθηκαν. Η castrol βγάζει τώρα το power1 racing 2t το οποίο είναι φουλ συνθετικό για τέτοιες ακριβώς εφαρμογές, η bel ray δε που χρησιμοποιώ εγώ για το ninja και την εμπιστεύομαι πολύ έχει το H1-R.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ μαλιστα χτυπαμε 25αρια+ εδω στην τιμη? (Αν ξερεις)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

google it !!!! Βρωμάει ο τόπος από πληροφορίες και απόψεις σχετικά. (το έπιασες το υπονοούμενο εεεεεεε????)

Θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι το 2t λάδι είναι προσωπική υπόθεση. Σαν την κολόνια. χαχαχα

Εξαρτάται από τη χρήση και το χέρι. Πάντως βάζε επώνυμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

google it !!!! Βρωμάει ο τόπος από πληροφορίες και απόψεις σχετικά. (το έπιασες το υπονοούμενο εεεεεεε????)

ΕΠΙΚ

αν και ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΧΡΟΝΟΛΑΔΙΛΑ

Τροποποιήθηκε από τον o_xlapatsas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Motul 710 2T από μένα αν θες Full συνθετικό. Χωρίς όμως να ξέρεις σε πόσο καις ένα λίτρο πως λες ότι σε τσούζουν τα λάδια του;

Η Husqy προτείνει AGIP 2T FORMULA TEC. Full συνθετικό είναι και αυτό άρα μόνο σε τέτοια κοιτάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Motul 710 2T από μένα αν θες Full συνθετικό. Χωρίς όμως να ξέρεις σε πόσο καις ένα λίτρο πως λες ότι σε τσούζουν τα λάδια του;

Δεν ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένο αλλά μια και το "μαρτύρησες".....για off-road και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για δρόμο θα έλεγα και το Si7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα δεν ειχα το νου μου να μετραω... καθε τοσο κατι χρειαζοταν το μηχανακι πηγαινα στον μηχανικο μου (Μεταχειρισμενα, τι περιμενεις), ε εβαζε κ λαδι αυτος και μου το χρεωνε φυσικα... 18 χρονο μαθητουδι ειμαι ακομη ρε παιδια, που να τα βρισκω?

Εγω μονο πληρωνα... Φυσικα δεν γινεται να συνεχισω ετσι ομως. (πολυ ξεφυγα)

Τελος παντων σας ευχαριστω.. 8α κοιταξω για το agip ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως αλαζε λαδια απο το σασμαν? Αν οχι και εβαζε μιξης δεν στεκει, δεν ειναι λογικο να πας να αλαξεις πχ τα πηνια και αν σου βαζει λαδι... Εγω παλια εβαζα Motul 710(19-20 ευρω) και καμια φορα TTS/Racing1(νομιζω 16-18), τωρα βεβαια βαζω τα φθηνα απο τα βενζιναδικα, διαφορα δεν ειδα, μονο στο πιστονι βαρανε τα ελατηρια αλλα αυτο εγινε οταν ακομα εβαζα τα ακριβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτιδηποτε εκτος λαδι βενζιναδικου...

maxima castor 27

maxima k2 19

castrol tts 15

castrol power 1 15

belray si7 13

putoline ttx 17

motul 710

motul 800

torco 13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα το ιδιο μηχανακι...Παρε καλο λαδι μην παιρνεις κακη ποιοτητα θα το μετανιωσεις...για μενα μονο motul 710

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο motul 710 κατεληξα κ εγω μετα απο λιγο ψαξιμο, μετα bel ray si7 και castrol...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωστε κανα 2 επιλογες ρε παιδια, ελεηστε τον συνανθρωπο... :P

από παλιότερο θέμα:

Εχω πληρώσει άπειρα λίτρα TT-S για το Runner (180cc) και το Typhoon (125cc), γενικά τότε που το έψαχνα έπαιζε πολύ σε Aprilia RS και τουμπανιασμενα Yamaha Z, είναι όντως πολύ καλό, αλλά ψάχνοντας για κάτι ακόμα καλύτερο για το DT μετά την ανακατασκευή, έπεσα πάνω στο

Bel-Ray Si7 ​και αυτά που διάβασα στα διχρονοφόρουμ με έπεισαν!

από ημι έχω δουλέψει το Actevo της Castrol και το T-2i της Torco

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στο Aprilia RX μου έβαζα πάντα Motul710... full συνθετικό τον 20ε/λίτρο, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα,

Μια φορά πήρα ένα castrol και κατάλαβα αμέσως διαφορά στην οδήγηση, ήταν κάπως πιο μπουκωμένο...

Με το Motul 710 δεν θα έχεις θέμα και αξίζει το καλό λάδι τα λεφτά του ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα με την τοσο χαμηλη τιμη και εργασια στα διχρονα δεν χρειαζεται να βαζεις 20ε λιτρο ...

παντως τα bellray si7 ημισυνθετικα πολυ καλα για τα λ7 τους 13ε ,τα εχω βρει και 11...

Εγώ στο Aprilia RX μου έβαζα πάντα Motul710... full συνθετικό τον 20ε/λίτρο, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα,

Μια φορά πήρα ένα castrol και κατάλαβα αμέσως διαφορά στην οδήγηση, ήταν κάπως πιο μπουκωμένο...

Με το Motul 710 δεν θα έχεις θέμα και αξίζει το καλό λάδι τα λεφτά του ! :_thumbsup:

δεν παιζει εαν εβαλες τα παουερ 1..

ισωσ το καλυτερο... ειδικα για τα λ7 του!

ειναι το μονο που δεν καρβουνιαζει τα ρουλεμαν στροφαλου και τ παουερ βαλβ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω αλλαξει πολλα δίχρονα (rs 50, DT 125, WR 200, RS 250) και εχω να σου πω οτι το λαδι ειναι το παν σε ενα διχρονο μοτο.

Μην κανεις το λαθος και βαζεις φθηνα λαδια βενζιναδικου, ΠΟΤΕ. Προτιμησε κατι οπως motul 710 (εγω αυτο εβαζα παντα σε ολα) Castrol tts η bel rey si7.

Επισης μην κανεις το λαθος και βαλεις κατι οπως motul 800 π..χ (που ειναι και πανακριβο) η Torco GP7, ειναι ΛΑΔΑΡΕΣ (μακραν τα καλυτερα) αλλα ειναι ΜΟΝΟ για μίξη και όχι για τρόμπα λαδιού οπως εχεις εσυ. Γενικα μην βαλεις λαδι που γραφει πανω στο μπουκαλι οτι ειναι μονο για pre-mix χρηση.

Αυτα απο εμενα. Στη θεση σου θα επαιρνα motul 710... Δεν ειχα ποτε προβλημα! Και δεν βγαζει και πολυ ντουμανι σε σχεση με το castrol TTS που ανετα στελνεις σηματα καπνου αμα παιζεις με το γκαζι!! :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως τα bellray si7 ημισυνθετικα πολυ καλα για τα λ7 τους

το Si-7 δεν είναι ημι, είναι Full Synth http://www.belray.com/bel-ray-si-7-synthetic-2t-engine-oil

σε σχεση με το castrol TTS που ανετα στελνεις σηματα καπνου αμα παιζεις με το γκαζι!! :crazy: :crazy:

ναι αλλά σαν την μυρωδιά-ψαρίλα του TTS, δεν έχει!! :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα