Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Αυτο λεω φιλε μου.Και στην SUZUKI και στην YAMAHA και παντου. Αμα ο αλλος ειναι λαμογιο δεν εχει σημασια η μαρκα. Εννοείται πως έκανα πλάκα... Αν και ο σωστότερος μάστορας είναι αυτός των ΚΤΜ λόγω εκτεταμένης εμπειρίας και μόνο! :P Και στα suzuki το κάνουνε, σε δυο επίσημες αντιπρωσοπειες - service πήγα το μηχανάκι μου και οι δυο μου έκαναν χάλια δουλειά. Εννοείτε όμως τηλέφωνο στην suzuki για να καταγγείλω το περιστατικό (η suzuki με πήρε κιόλας τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου δώσει τα λεφτά που έδωσα πίσω και μου σύστησε ένα άλλο συνεργείο οχι εξουσιοδοτημένο πιο κοντά στο σπίτι μου για να διορθώσω τις βλακείες του προηγούμενου δωρεάν). Ευτυχώς του την πήραν την αντιπροσωπία στα Χανιά νομίζω εδώ και ενα χρόνο. Τι σου είχε κάνει; και για τι ποσό μιλάμε; επικοινώνησε με τα κεντρικά στην Αθήνα ή έξω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Σε αντιπροσωπεία Honda πάντως μου κλωτσήσανε τάπα κάρτερ στο ΑΧ... Κάτσε να δει το θέμα ο ΣΑΒΒΑΣ να γίνει εδώ μέσα Δυτική Βηρυτός... Τι να πώ ρε Κώστα? Μου ανέβηκε η πίεση πάλι..............ακούτε ρε κάτι μάγκες ! Παιδιά ξεκινάτε και κάντε τα μονάχοι σας και όσοι δεν θέλουν μεγειά τους με χαρά τους.....λόγο τιμής συμφέρει περισσότερο να το κάνεις μόνος σου και άμα ζητήσει κάτι στα 100.000 χλμ να το πετάξεις να πάρεις άλλο κούτα ......άμα τα βάλετε κάτω σας τάχουν πάρει ενδιάμεσα..... Εγώ έφριξα που το 2008 θέλανε 35 στη Γιαμάχα, για 125άρι με 1 λίτρο λάδι (900ml) τώρα δεν θα φρίξω ? Ρε τι διάβασα πάλι......65 ευρώ ? 1.8 κουτί πριν ένα μήνα με φούλ συνθετικό λάδι CASTROL EDGE 5-30 LONG LIFE SERVICE για 2 χρόνια ή 30.000 χλμ VW 504-00 με φίλτρο λαδιού ΜΑΝΝ : 57 ευρώ (παίρνει 4,5 λίτρα με αλλαγή φίλτρου). Μακρυά....ούτε απόξω ξανά φίλε μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οκ. Ολοι είπατε τη κατάρα σας για τους μάστορες. Καλά κάνατε. Κανενα εξουσιοδοτημένο έχετε να προτείνετε; Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να το παει έλεω εγγύησης. Και επιπλέον οτι το εν λόγω κατάστημα δεν έχει καλή φήμη δεν είναι απαραίτητο να το ξέρουν όλοι παιδιά. Υπάρχει λαός εκεί έξω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον Θάνος.Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εγώ έχω να προτείνω αλλά είναι προς κέντρο Αθήνας (Μιχαλακοπούλου) οπότε δεν ξέρω αν θα βολεύει το φίλο. Αν ναι στείλε μου πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Ο συγκεκριμένος μάλλον πρέπει να έχει χαριστικά απο την αντιπροσωπεία την εξουσιοδοτηση επειδή είναι έμπορος που κανει πολλές πωλήσεις.(δημόσιες σχέσεις) Γιατί κατα τα άλλα κάτι Πακιστανούς βλέπω να έχει να δένουν μηχανάκια στο συνεργείο και έχω ακούσει απο όλους τα χειρότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Πηγα σημερα εκει γιατι θα εσκαγα.Μιας και με τον πωλητη δεν εβγαλα ακρη και ημουνα ετοιμος να τον βρισω μου φωναξε τον μηχανικο του για να μου πει ο ιδιος τι εκανε. Να ομολογησω οτι ο μηχανικος του ειναι αρκετα μεγαλος και μου φανηκε παρα πολυ καλος ανθρωπος και στεναχωρηθηκα που αναγκαστηκα να τον κραξω. Μου ζητησε συγγνωμη για το παιδι που τυραννησε το μηχανακι μου για να κανει αποσταση 10 μετρα.Μου ειπε πως αλλαξε λαδια-φιλτρο και εσφιξε την αλυσιδα του και οτι της εριξε σπρευ.Για τα υγρα φρενων δε παραδεχτηκε οτι του χυθηκαν λιγα εξω αλλα τεσπα.Επισης μου ειπε οτι ελυσε το μηχανακι για να αλλαξει τακακια ΑΛΛΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ τελικα και το ξαναδεσε..Δηλαδη κατι μου λεει πως χρεωσε αυτη την εργασια την οποια και δεν εκανε τελικα.... Μιλησα με τον υπαλληλο και μου ειπε πως αυτη ειναι η τιμη των προιοντων που εβαλα πανω.65 ευρω.Του απαντησα αμεσως και του ειπα πως τα πραγματα τα εχω ξανααγοιρασει εγω ο ιδιος απο το μαγαζι και ειχα δωσει 35 ευρω για λαδια-φιλτρο.Τα αλλα 30 τι σκατα ειναι? Με λιγα λογια ακρη δεν εβγαλα απλα πηγα να τους κραξω να φυγει ο θυμος απο μεσα μου και αποφασισα την εγγυηση να τη γραψω μιας και δεν υπαρχει αλλο εξουσιοδοτημενο εδω κοντα και να πηγαινω στο μηχανικο που εχω χρονια και ο οποιος ειναι φτηνος-γρηγορος και καθαρος. Ευχομαι τη μινι καταγγελια που κανω εδω για γνωστο εξουσιοδοτημενο μαγαζι honda-yamaha στο κορυδαλλο να τη δουνε αρκετοι ανθωποι οι οποιοι μπορει να τον εμπιστευτουνε η να σκεφτονται να πανε εκει.Τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Τωρα που πλησιαζει το μεγαλο σερβις θα κανω μια περαντζαδα να δω τι παιζει απο τιμες σε 1-2 εξουσιοδοτημενα που εχω υπ οψιν μου. Οχι βρισκω ενα που μου γυαλλισε το απ εξω και μπαινω μεσα να μου κανουν το μοτορι "αλαχουντινε". πρωτα ρωτας και μετα φτιαχνεις! Εγω θα σου προτείνω αυτόν στη Ν. Μάκρη. Είχα πάει το ΤΑ700 για βαλβίδες-υγρό φρένων και γενικό έλεγχο και μου πήρε 70€. Μιλάμε του πήρε όοοοοοοοοολη τη μέρα του μηχανικού για τις βαλβίδες. Το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά σε όλη τη διαδικασία. Επίσης, δουλεύει και Σάββατο αλλά θα μου πεις, με τη δουλειά που έχεις, δε σε νοιάζει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Πηγα σημερα εκει γιατι θα εσκαγα..... Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι, ότι ο δημόσιος λόγος σου ειναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη. Θα σε παρακαλέσω ΝΑ τεκμηριώσεις σε ΟΛΟΥΣ που διαβαζουμε το ΜΒ, με στοιχεία τα λεγόμενα σου. Απόδειξη, βιβλιαρακι, φωτό της μηχανης απο την παραλαβή, ότι νομιζεις εσυ καταλληλότερο. Δωσε μας τέλος πάντων ΚΑΤΙ το οποίο να ΣΤΗΡΙΖΕΙ τα λεγόμενα σου, και ΝΑ μπορεί να συζητηθει εδω μεσα. Αλλιως, το τοπικ ειναι πιθανό ΚΑΙ να αποσυρθεί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εγω θα σου προτείνω αυτόν στη Ν. Μάκρη. Είχα πάει το ΤΑ700 για βαλβίδες-υγρό φρένων και γενικό έλεγχο και μου πήρε 70€. Μιλάμε του πήρε όοοοοοοοοολη τη μέρα του μηχανικού για τις βαλβίδες. Το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά σε όλη τη διαδικασία. Επίσης, δουλεύει και Σάββατο αλλά θα μου πεις, με τη δουλειά που έχεις, δε σε νοιάζει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Εντάξει... απλά τραγικό!!! Αλλαγή αλυσίδας και εμπρός-πίσω τακάκια;;Πόσο λές;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://postimg.org/image/v88tpclox/ 65 ευρω για να μου δωσει το μηχανακι ετσι http://postimg.org/image/psb5bb2t9/ Ηταν και τα υγρα φρενων στο μπροστα βαρελακι αλλα τα σκουπισα και τωρα δε μπορω να βγαλω φωτο.Στο συνολο πληρωσα 65 ευρω για αλλαγη λαδιου και φιλτρου και σφυξιμο-λαδωμα της αλυσιδας, συμπληρωμα στα υγρα φρενων.Για να μην ξεχνιομαστε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον faithless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Να εκμεταλλευτής την δυσάρεστη εμπειρία και την επόμενη φορά σε ενα συνεργείο που σε βλέπει σαν άνθρωπο. Η Λαμογια δεν παιρναει εύκολα στις μέρες μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Είναι μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι? Αν δεν είναι, καλύτερα να το πας σε κάποιο συνεργείο που το ξέρουν οι μηχανόβιοι. Έτσι, όταν είναι να το πουλήσεις, μπορείς να πεις ότι το κάνεις σέρβις στον Ταδόπουλο που τον ξέρουν όλοι για τη δουλειά του και θα τον προτιμήσουν από τον αντιπρόσωπο. Εγώ είχα HONDA και το πήγαινα σε συνεργείο ΥΑΜΑΗΑ. Τον εξειδικευμένο δεν τον κάνει η εξουσιοδότηση. Πλέον πηγαίνω σε συνεργείο που εμπιστεύομαι και αντί να με κοροϊδέψει, θα μου πει ότι δε θα το κάνει. Ξηγημένα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Άσχετα με την ποιοτητα της δουλειας ρωταμε απο πριν την τιμη αλλιώς οτι θελουν χρεωνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://postimg.org/image/6k57zyc7z/ Άσχετα με την ποιοτητα της δουλειας ρωταμε απο πριν την τιμη αλλιώς οτι θελουν χρεωνουν. ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δε ξερει γιατι το μηχανακι ηθελε και τακακια που τελικα δεν εβαλε γιατι δεν ειχε και παραγγειλε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον faithless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 http://postimg.org/image/6k57zyc7z/ ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δε ξερει γιατι το μηχανακι ηθελε και τακακια που τελικα δεν εβαλε γιατι δεν ειχε και παραγγειλε. Τότε όταν έρθουν τα τακάκια, πήγαινε να σου τα αλλάξει χωρίς να σου χρεώσει εργατικά αφού τα έχεις πληρωμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Αλλαγή αλυσίδας και εμπρός-πίσω τακάκια;;Πόσο λές;; Φοβάμαι να ρωτήσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 http://postimg.org/image/6k57zyc7z/ ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δε ξερει γιατι το μηχανακι ηθελε και τακακια που τελικα δεν εβαλε γιατι δεν ειχε και παραγγειλε. Και μόνο γι αυτο φιλαράκι μου φεύγεις. Αυτά με την εμπειρία και τα χρόνια θα σου γίνουν βίωμα. Όταν ένας μάστορας λέει τέτοια είναι για κλοτσιές. Όταν μιλάμε για service σου λέει λάδια-φίλτρο-υπόλοιπα ξέρω γω τόσα € και αν χρειαστούν και τάκάκια ακομη τόσα €. Αυτός που λέει δε ξέρω, θα δούμε, τα βρίσκουμε κλπ απλά κοιτάζει που θα σε βρει μπόσικο να σε κλέψει και τίποτα άλλο. Ξέρουν όλοι πολύ καλά πόσο χρεώνουν και τί θα χρειαστεί για ένα Service. Η δουλειά τους είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Αλλαγή αλυσίδας και εμπρός-πίσω τακάκια;;Πόσο λές;; Aλυσιδα 10 ευρω αλλα τακακια δεν μπορεις να αλλαξεις μονο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Aλυσιδα 10 ευρω αλλα τακακια δεν μπορεις να αλλαξεις μονο σου Για εσάς ένα πενηντάρικο....και χωρίς απόδειξη .Και φυσικά...μη τον (ξανα)είδατε τον Παναή.... . Καλά έκανες Viper και φοβήθηκες να ρωτήσεις!!!Πιστεύω εσύ να κατάλαβες ποιός...Όντως το πάθημα μάθημα!!Ξεκίνησα απο τότε να παίρνω τα απαραίτητα εργαλεία-ανταλλακτικά για να κάνω τις δουλειές μόνος μου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δυστυχώς αλυσιδ/ζα θέλει ιστορία για τν αλυσίδα να αλλαχτεί δεν είναι εύκολο να γίνει σπίτι, θελει εμπειρία αλλιώς μπορείς εύκολα να χαλάσεις και την αλυσίδα ή να έχεις κάνα παρατράγουδο. Συνήθως επειδή είναι μπελαλίδικη δουλειά χρεώνουν κάνα 30€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με 30 ευρω πήρα το εργαλείο και τις περνάω μόνος μου και είναι υπόθεση 10 λεπτών Εδιτ Η διαδικασία και το εργαλείο ειναι εδω αγοραστε το http://stores.ebay.c...&_sid=997199475 Στο βιντεο εμφανίζεται και ενα τροχουδακι που κόβει τα κεφάλια απο τους πίρους, αυτο ειναι περιττό το εργαλειο μπορεί να βγαλει τον πίρο χωρίς να το τροχίσετε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον nikoskallithea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Με 30 ευρω πήρα το εργαλείο και τις περνάω μόνος μου και είναι υπόθεση 10 λεπτών Εδιτ Η διαδικασία και το εργαλείο ειναι εδω αγοραστε το http://stores.ebay.c...&_sid=997199475 Στο βιντεο εμφανίζεται και ενα τροχουδακι που κόβει τα κεφάλια απο τους πίρους, αυτο ειναι περιττό το εργαλειο μπορεί να βγαλει τον πίρο χωρίς να το τροχίσετε. Έτσι ακριβώς έπραξα και γώ!Αφού την πάτησα βέβαια...!!!Και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι και καμιά επιστήμη.....προσοχή θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 και αποφασισα την εγγυηση να τη γραψω μιας και δεν υπαρχει αλλο εξουσιοδοτημενο εδω κοντα Δηλαδή, το Χαϊδάρι σου πέφτει μακριά από Κορυδαλλό...? http://www.asda.gr/araouzos/index.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://postimg.org/image/6k57zyc7z/ Καλα μονο εμενα μου φενεται περιεργο οτι η αποδειξη δεν ειναι αναλυτικη και εχει απλα ενα ξερο 65αρι; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες