Jump to content
faithless

Εξουσιοδοτημενο honda ηθελα..

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος εχω παρει το μηχανακι απο μαγαζι εξουσιοδοτημενο της honda και ηθελα να παω να κανω το service εκει για να μου βαλει υπογραφη στο βιβλιαρακι.

Ξεκιναμε.Παω το μηχανακι εκει και κατοπιν συνεννοησης οτι το χρειαζομαι αυριο για τη δουλεια μου συμφωνησαμε το απογευμα οτι θα ειναι ετοιμο

Περνω τηλεφωνο το απογευμα να δω τι εγινε μου λεει αυριο θα ειναι ετοιμο.Ε ξεκινησα να νιαουριζω-φωναζω και μου ειπε να παω απο κει σε 10 λεπτα.

Πηγαινω απο εκει και βλεπω ενα παλικαρι του μαγαζιου να εχει παρει το μηχανακι μου και να το ταλαιπωρει σε 10 μετρα αποσταση να εχει αναβασει 12000 στροφες.Στραβοκοιταξα λιγο ενταξει λεω τι να κανει το παιδι μπορει να καυλωσε...

Για λαδι φιλτρο και ελεγχο (σφιξιμο δλδ και ελεγχο)μου πηρε 65 ευρω!!!

Περνω το μηχανακι να φυγω το βλεπω, πανω στο βαρελακι που βαζουμε υγρα φρενων εχει υγρο...

Η αλυσιδα εσταζε λαδι-γρασο δε ξερω τι εβαλε με αποτελεσμα να μου κανει το μηχανακι μ***νι.

Πειτε μου τι να κανω αυριο μολις σχολασω.Να παω να τον χεσω η να τον γραψω και να μην ξαναπαω?Εκεινη την ωρα σχολαγανε και ειπα να το αφησω να παει στο διαολο μιας και ηθελα οπωσδηποτε το μηχανακι για τη δουλεια μου.Ποσο αντιεπαγγελματιες μπορει να ειναι καποιοι και τεσπα μακατι να δουνε οσο πιο πολλοι γινεται το θεμα μου και να μη ξαναπατησουνε στο γνωστο εξουσιοδοτημενο μαγαζι honda-yamaha στο κορυδαλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να μην ξαναπατήσεις φίλε μου!!! Άτομο που παίρνει για αλλαγή λαδιών φίλτρου χρήματα να μην τον εμπιστεύεσαι! Οι σοβαροί επαγγελματίες αν αγοράσεις από αυτούς τα λάδια και το φίλτρο τα αλλάζουν δωρεάν (το κέρδος τους είναι στην τιμή του λαδιού και του φίλτρου) και προσβλέπουν να σε κερδίσουν σαν πελάτη για ό,τι άλλο χρειαστείς!

Πόσα λίτρα λάδι παίρνει το μηχανάκι σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μην ξαναπατήσεις φίλε μου!!! Άτομο που παίρνει για αλλαγή λαδιών φίλτρου χρήματα να μην τον εμπιστεύεσαι! Οι σοβαροί επαγγελματίες αν αγοράσεις από αυτούς τα λάδια και το φίλτρο τα αλλάζουν δωρεάν (το κέρδος τους είναι στην τιμή του λαδιού και του φίλτρου) και προσβλέπουν να σε κερδίσουν σαν πελάτη για ό,τι άλλο χρειαστείς!

Πόσα λίτρα λάδι παίρνει το μηχανάκι σου;

1,5 λιτρο περιπου.

Αν εχει καποιος να μου προτεινει ενα καλο εξουσιοδοτημενο γιατι θελω και τακακια και δν ενδεχεται να παω σαυτον.

Τροποποιήθηκε από τον faithless

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1,5 λιτρο περιπου.

Αν εχει καποιος να μου προτεινει ενα καλο εξουσιοδοτημενο γιατι θελω και τακακια και δν ενδεχεται να παω σαυτον.

Το λαδι αυτού του κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ το λίτρο... μπορεί και λιγότερο. 1μιση που σου έβαλε συν το φίλτρο του κόστισε σχεδόν τίποτα σε σχέση με τα 65 ευρώ. Τι σκατά χρεώνουν ορισμένοι την εργατοώρα τους γμτ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που το ανέφερες σε δημόσιο χώρο, φτάνει. Και εννοείται δεν ξαναπατάς εκεί.

Το να κάνει κάποιος ένα τεχνικό λάθος, το συγχωρώ. Άνθρωποι είμαστε και ο πιο καλός τεχνικός, κάποια στιγμή ένα λάθος μπορεί να το κάνει.

Να μην σου σέβεται όμως την αξιοπρέπεια, να σου λερώνει το μοτό, να στο παραδίδει εμφανώς σε άσχημη κατάσταση, και να θεωρεί ότι εντάξει είναι αυτό... δεν το συγχωρώ καθόλου, γιατί δεν δείχνει ένα λάθος που έγινε τυχαία, δείχνει στραβή νοοτροπία και λάθη που γίνονται επίτηδες.

Τέτοιες περιπτώσεις ''επαγγελματιών'' οφείλουμε να τους δείχνουμε και να τους απομονώνουμε. Στην τελική, όποιος δεν μπορεί να είναι άνθρωπος, να πάει να βοσκάει πρόβατα στην Πίνδο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σκατά χρεώνουν ορισμένοι την εργατοώρα τους γμτ;;;

45 + ΦΠΑ πριν 2 μέρες στην ΤΟΥΟΤΑ για το κουτί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωστο εξουσιοδοτημενο μαγαζι honda-yamaha στο κορυδαλλο.

Αν δεν ήρθες χτες στον πλανήτη Γη και ήρθες στο Αθήνα ουρανοκετέβατος πριν 2 ώρες, τότε επιεικώς, είσαι για κλάμματα φίλε...

Δε φταίει ο εν λόγω, ούτε το όνομά του δεν θέλω να πω...

Αν ψαχνόσουν λίγο, θα έβλεπες ότι πρέπει να τον αποφύγεις σε βαθμό αηδίας...

Να σου γίνει μάθημα και ΜΗΝ ξαναπατήσεις σε αυτόν τον τύπο, ούτε για μεταχειρισμένο παξιμάδι...

Υ.Γ. Πολύ αμφιβάλλω, αν τελικά σου άλλαξε τίποτα στο μηχανάκι και δεν σου πήρε απλά τα λεφτά, χωρίς να έχει κάνει τίποτα... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

45 + ΦΠΑ πριν 2 μέρες στην ΤΟΥΟΤΑ για το κουτί....

Εντάξει... απλά τραγικό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοειτε δε ξαναπατας,επειτα νομιζω πως λάδια φιλτρα κ λοιπα αναλωσιμα βγηκαν απο την λιστα για την εγγυηση κ τα κάνεις σε οποιοδήποτε νόμιμο,για ψαξτο λίγο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν ήρθες χτες στον πλανήτη Γη και ήρθες στο Αθήνα ουρανοκετέβατος πριν 2 ώρες, τότε επιεικώς, είσαι για κλάμματα φίλε...

Δε φταίει ο εν λόγω, ούτε το όνομά του δεν θέλω να πω...

Αν ψαχνόσουν λίγο, θα έβλεπες ότι πρέπει να τον αποφύγεις σε βαθμό αηδίας...

Να σου γίνει μάθημα και ΜΗΝ ξαναπατήσεις σε αυτόν τον τύπο, ούτε για μεταχειρισμένο παξιμάδι...

Υ.Γ. Πολύ αμφιβάλλω, αν τελικά σου άλλαξε τίποτα στο μηχανάκι και δεν σου πήρε απλά τα λεφτά, χωρίς να έχει κάνει τίποτα... :lipssealed:

ευτυχως εχει τζαμακι και φαινεται το καινουργιο λαδακι.Για το φιλτρο ελπιζω οτι εφοσον αλλαξε λαδι να φιλοτιμηθηκε και να αλλαξε και φιλτρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκληρή τιμή τα 65 για 1,5 λίτρο.....

Και στην τιμή που τα παίρνουμε εμείς να τα έπαιρνε,και πάλι..

Πολύ σκληρή τιμή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πηγαινω απο εκει και βλεπω ενα παλικαρι του μαγαζιου να εχει παρει το μηχανακι μου και να το ταλαιπωρει σε 10 μετρα αποσταση να εχει αναβασει 12000 στροφες.Στραβοκοιταξα λιγο ενταξει λεω τι να κανει το παιδι μπορει να καυλωσε...

12000 σφαλιάρες ηθελε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα ένα συνεργείο της προκοπής με την μηχανή σου πένα και χωρίς το αυτοκολλητάκι παρά εξουσιοδοτημένο, με αυτοκολλητάκι και αρπα-κολλάδα αβέρτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12000 σφαλιάρες ηθελε.

Ναι φιλε μου αυτα επειδη δε μπορω να τα αφησω να περασουνε ετσι αυριο με το που σχολασω θα παω να τον κραξω να ξελαμπικαρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάζεται κράξιμο. Τις μ...ες τους θα τις φάνε στην μάπα όταν κυκλοφορήσουν (καλή ώρα) τα καμώματά τους και καταλήξουν να βγάζουν 5 ευρώ την βδομάδα από κανέναν περαστικό με φούιτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σου σκάει ο άλλος μετά και σου λέει..

"Φιλαράκι..Πωλείται στην πένα.

Έχει και βιβλίο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.." :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αντιπροσωπεία Honda πάντως μου κλωτσήσανε τάπα κάρτερ στο ΑΧ...

Κάτσε να δει το θέμα ο ΣΑΒΒΑΣ να γίνει εδώ μέσα Δυτική Βηρυτός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠόδειξη πήρες ?

Για αναλώσιμα + παροχή υπηρεσιών ?

Σφραγίστηκε το βιβλίο ?

Φωτό έχουμε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που πλησιαζει το μεγαλο σερβις θα κανω μια περαντζαδα να δω τι παιζει απο τιμες σε 1-2 εξουσιοδοτημενα που εχω υπ οψιν μου. Οχι βρισκω ενα που μου γυαλλισε το απ εξω και μπαινω μεσα να μου κανουν το μοτορι "αλαχουντινε". πρωτα ρωτας και μετα φτιαχνεις!

Ηθικό δίδαγμα: Αγοράστε SUZUKI!

Ναι γιατι δεν το κανουν και σε SUZUKI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που πλησιαζει το μεγαλο σερβις θα κανω μια περαντζαδα να δω τι παιζει απο τιμες σε 1-2 εξουσιοδοτημενα που εχω υπ οψιν μου. Οχι βρισκω ενα που μου γυαλλισε το απ εξω και μπαινω μεσα να μου κανουν το μοτορι "αλαχουντινε". πρωτα ρωτας και μετα φτιαχνεις!

Ναι γιατι δεν το κανουν και σε SUZUKI

Και στα suzuki το κάνουνε, σε δυο επίσημες αντιπρωσοπειες - service πήγα το μηχανάκι μου και οι δυο μου έκαναν χάλια δουλειά. Εννοείτε όμως τηλέφωνο στην suzuki για να καταγγείλω το περιστατικό (η suzuki με πήρε κιόλας τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου δώσει τα λεφτά που έδωσα πίσω και μου σύστησε ένα άλλο συνεργείο οχι εξουσιοδοτημένο πιο κοντά στο σπίτι μου για να διορθώσω τις βλακείες του προηγούμενου δωρεάν). Ευτυχώς του την πήραν την αντιπροσωπία στα Χανιά νομίζω εδώ και ενα χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στα suzuki το κάνουνε, σε δυο επίσημες αντιπρωσοπειες - service πήγα το μηχανάκι μου και οι δυο μου έκαναν χάλια δουλειά. Εννοείτε όμως τηλέφωνο στην suzuki για να καταγγείλω το περιστατικό (η suzuki με πήρε κιόλας τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου δώσει τα λεφτά που έδωσα πίσω και μου σύστησε ένα άλλο συνεργείο οχι εξουσιοδοτημένο πιο κοντά στο σπίτι μου για να διορθώσω τις βλακείες του προηγούμενου δωρεάν). Ευτυχώς του την πήραν την αντιπροσωπία στα Χανιά νομίζω εδώ και ενα χρόνο.

Αυτο λεω φιλε μου.Και στην SUZUKI και στην YAMAHA και παντου. Αμα ο αλλος ειναι λαμογιο δεν εχει σημασια η μαρκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα