ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Εγώ παιδιά δεν θα έρθω ακόμα και να γίνει το track day τελικά..οπότε ας πάρει την θέση μου ο επόμενος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 εγώ λέω να επανοργανωθούμε και να βρούμε μια άλλη ημερομηνία, Γιώργο μόλις το διαβάσεις άνοιξε νέο τοπικ αν είναι (ή ανοίγω εγώ) για να μαζευτούμε αν είναι. Κυρία Ιωάννα πότε μπορούμε γενικά να κανονίσουμε ημερίδα; Για να το ανοίξουμε και σε νέο θέμα αν χρειαστεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Καλησπέρα κ. Αρβανιτάκη και ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση. Καταρχάς, αν και πήρα απάντηση, θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως υπάρχει πιθανότητα για track day το Σάββατο 12/4. Ρωτάω μήπως υπάρχει πιθανότητα να έχουν μαζευτεί κι άλλα άτομα από άλλα forums κι έτσι μαζευτούμε 30 άτομα. Δεύτερη ερώτηση εκ μέρους φίλου. Υπάρχει κατώτερο όριο κυβικών για την είσοδο στην πίστα. Ένας φίλος μου έχει παπί και ενδιαφέρεται να έρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 Αν δεχονται διτροχα μικου κυβισμου ειμαι 2-ος ή 3ος βασικος παγκ μαζι με τον κοναν γερο!!!!! λεγαμε να ερθουμε για κερκιδα ουτως η αλλως.! σε περιπτωση που υπαρξουν θεσεις φυσικα και ειμαι μεσα !!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδιά εγώ έχω κλείσει να πάω στις 12-4 στο riding school. όποιος θέλει να έρθει, μπορούμε να πάμε μαζί να τσιμπήσουμε καμία εκπτωσούλα B) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2014 από τον adnis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Με παπί για track days όχι δεν μπορεί, μόνο σχολείο αν θέλει, επίσης στις 12 Απριλίου δεν θα γίνει track days. Για άλλη ημερομηνία που ρωτάτε σας λέω πως μέχρι τα μέσα Ιουλίου δεν υπάρχει ελεύθερο Σαββατοκύριακο στο Auto festival Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Αφαιρεθηκαν πόστ με διαφημιστικο περιεχομενο, τιμες / παροχές κλπ. Οι Κανονες του φορουμ ειναι σαφεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Με παπί για track days όχι δεν μπορεί, μόνο σχολείο αν θέλει, επίσης στις 12 Απριλίου δεν θα γίνει track days. Για άλλη ημερομηνία που ρωτάτε σας λέω πως μέχρι τα μέσα Ιουλίου δεν υπάρχει ελεύθερο Σαββατοκύριακο στο Auto festival Εφόσον δεν μπορεί να κάνει track days με παπί,γιατί να μπορεί να κάνει σχολείο ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Εφόσον δεν μπορεί να κάνει track days με παπί,γιατί να μπορεί να κάνει σχολείο ? Γιατί είναι διαφορετικές οι ταχύτητες, στα σχολεία όλα είναι ελεγχόμενα και χαμηλές ταχύτητες για να γίνονται σωστά οι ασκήσεις. Αφαιρεθηκαν πόστ με διαφημιστικο περιεχομενο, τιμες / παροχές κλπ. Οι Κανονες του φορουμ ειναι σαφεις. Ζητήθηκαν από τα μέλη γι' αυτό και γράφηκαν, ζητώ συγγνώμη δεν θα επαναληφθεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 Εγώ σήμερα είμαι με πυρετό και δεν πήγα (σήμερα δεν ήταν;;) ελπίζω να μην. Άφησα κάποιον απέξω που ήθελε να πάει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) μην αγχωνεσαι, εχει ακυρωθει η φαση περαστικα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2014 από τον Gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες