Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 εγω το σχολειο το ψηνω, στην τιμη που ειναι μεσω ducati ειναι πολυ δελεαστικο, σιγουρα κατι θα κερδισω, αλλα 13 Απριλιου δεν με βολευει και Μαη και μετα θα ειναι πολυ η ζεστη, με βλεπω απο φθινοπωρο. λοιπον για 27/4 1)Gee 2)Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 up από μένα και χλαπάτσας :P btw αυτή είναι η πίστα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) το έχω κάνει το σχολείο..αξίζει..αλλά νομίζω πως κάνει μάθημα και για SM(και on-off,δεν θυμάμαι) πάντως και εγώ μέσα για 27/4..μήπως στρώσω τα λάστιχα.. 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εγώ για να καταλάβω τι παίζει... Δηλαδή πάμε στο πιστάκι και κάνουμε βόλτες μόνοι μας μπας και μάθουμε να στρίβουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει επίβλεψη από κάποιο καθοδηγητή της σχολής στο Track Day αλλά μην περιμένεις την προσοχή που θα σου δώσουν στο σχολείο. Βασικά να σε βλέπουν να κάνεις τραγικά λάθη ή να γίνεσαι επικίνδυνος (για εσένα και τους γύρω σου) σε κάνουν στην άκρη για να σε βοηθήσουν. Γενικά μην περιμένετε καγκουριά στυλ Μεγάρων εκεί και λόγω μεγέθους πίστας και λόγω φιλοσοφίας του Χούντρα. ΥΓ. Αν δεν ήμουν εκτός τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα ερχόμουν κι εγώ στις Αφίδνες μαζί σας να μαζέψω ξανά καμιά τούμπα :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον Wolf1138 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Έχω ήδη ετοιμαστεί ψυχολογικά Ελπίζω να μου κάνει η φόρμα μετά τα κοψίδια της Κυριακής του Πάσχα 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Γιώργο,μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό με pm να ρωτήσω για εξοπλισμό..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Μπαινετε και με κορντουρες στο πιστακι αυτο,οπως και με τζιν μαζι με προστασιες εξωτερικες στα ποδια. Καλο ειναι για ξεκαυλ^ματακι και για την παρεα. Μπορει να ερθω και γω για να μπω μεσα,αλλιως σιγουρα θα ερθω να δω τον ΔαντεΤρια να χορευει με το ραπτορ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Γιώργο,μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό με pm να ρωτήσω για εξοπλισμό..? Μου είχε πει ο Dant3 που έχει πάει 2-3 φορές οτι είναι τσάμπα αλλά καλό είναι να μιλήσεις μαζί τους για νούμερα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εξοπλισμό έχουν από όσο θυμάμαι. Όχι δέρματα αλλά μπότες και διάφορα (καλά) προστατευτικά. Παίζει να τα δίνουν και δωρεάν (δεν το λέω με βεβαιότητα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εξοπλισμό έχουν από όσο θυμάμαι. Όχι δέρματα αλλά μπότες και διάφορα (καλά) προστατευτικά. Παίζει να τα δίνουν και δωρεάν (δεν το λέω με βεβαιότητα). Έχουν και δερμάτινες φόρμες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Υπάρχει επίβλεψη από κάποιο καθοδηγητή της σχολής στο Track Day αλλά μην περιμένεις την προσοχή που θα σου δώσουν στο σχολείο. Βασικά να σε βλέπουν να κάνεις τραγικά λάθη ή να γίνεσαι επικίνδυνος (για εσένα και τους γύρω σου) σε κάνουν στην άκρη για να σε βοηθήσουν. Γενικά μην περιμένετε καγκουριά στυλ Μεγάρων εκεί και λόγω μεγέθους πίστας και λόγω φιλοσοφίας του Χούντρα. ΥΓ. Αν δεν ήμουν εκτός τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα ερχόμουν κι εγώ στις Αφίδνες μαζί σας να μαζέψω ξανά καμιά τούμπα :P Οπότε απλά πας με την μηχανή σου χωρίς τον φόβο του κακού δρόμου απ'ότι κατάλαβα. Μπορεί να έρθω κι εγώ λοιπόν μιας κι είμαι περίεργος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Έχουν και δερμάτινες φόρμες Λάθος δικό μου τότε. Δεν είδα όσες φορές έχω πάει να δίνουν δέρματα. Οπότε απλά πας με την μηχανή σου χωρίς τον φόβο του κακού δρόμου απ'ότι κατάλαβα. Μπορεί να έρθω κι εγώ λοιπόν μιας κι είμαι περίεργος Ε τι άλλο είναι η πίστα και το track day βρε συ; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Λάθος δικό μου τότε. Δεν είδα όσες φορές έχω πάει να δίνουν δέρματα. Ε τι άλλο είναι η πίστα και το track day βρε συ; :P Ε δεν ξέρω εγώ από τέτοια,συγχωρέστε με κύριε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimi jo 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Έχω ήδη ετοιμαστεί ψυχολογικά Ελπίζω να μου κάνει η φόρμα μετά τα κοψίδια της Κυριακής του Πάσχα 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif Η φόρμα του γυμναστηρίου να φανταστώ εεε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Υπαρχει μεσα ενας πλοηγος. Αφενος στριβει οσο μπορει πιο ''σωστα'' για να εχεις ενα παραδειγμα,αφετερου αναμεσα σε καθε σεσσιον μπορεις να πας να ρωτησεις τι κανεις λαθος κλπ. Χωρια πχ,που αν μπουν 2-3 απο τα παιδια που εχουν δηλωσει,θα σε βοηθησουν αφανταστα πολυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υπαρχει μεσα ενας πλοηγος. Αφενος στριβει οσο μπορει πιο ''σωστα'' για να εχεις ενα παραδειγμα,αφετερου αναμεσα σε καθε σεσσιον μπορεις να πας να ρωτησεις τι κανεις λαθος κλπ. Χωρια πχ,που αν μπουν 2-3 απο τα παιδια που εχουν δηλωσει,θα σε βοηθησουν αφανταστα πολυ. Ωραία,μέσα κι εγώ κύριοι λοιπόν. Παίζει να μου πουν τίποτα για την εξάτμα; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Η φόρμα του γυμναστηρίου να φανταστώ εεε ? :rotfl: Παίζει να μου πουν τίποτα για την εξάτμα; Αμφιβάλλω πάρα πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Ωραία,μέσα κι εγώ κύριοι λοιπόν. Παίζει να μου πουν τίποτα για την εξάτμα; Δεν θα σε αφησουν να μπεις............................με μαμα εξατμιση αχαχαχα :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimi jo 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 6)Jimi jo (αν δέχονται 134cc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Παιδια για το 20αρικο του αξιζει,το εχω ξαναπει. Αντι να πας μια βολτα πας εκει και γυρνας μεχρι να ζαλιστεις. Εχει πλακιτσα. Δινουν φουλ εξοπλισμο μαζι(εαν ειναι τα πραγματα οπως περσι που ειχαμε παει) Ειναι μικρη η πιστα και τη παιρνεις με μια 2α ολη αλλα δε πας για να πιασεις 100 εκει. Το καλο με το οτι ειναι μικρη ειναι οτι πεφτεις απο τη μια στροφη στην αλλη κατευθειαν και ψιλογουσταρεις. Παντως οπως σωστα ειπε ο Gee το πολυ καμια 10αρια ατομα ,γιατι αλλιως δε θα χωραμε μεσα και θα ξενερωσουμε εαν πηγαινουμε ολοι μαζι αγκαλια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Παιδες,οι πρωτες δεκα συμμετοχες,μετα σταματαει το πραμα. Και ενας οργανωνει. Προσεξτε μονο μην ακυρωσετε τελευταια στιγμη,γιατι χανει την ευκαιρια να μπει καποιος που θα ηθελε να ειναι εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Και προσοχή μην σας αποσπούν τα σκυλιά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Μέσα!!! Από άσφαλτο τι λέει; Έχει καλή ή είναι στυλ πίστας καρτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδες,οι πρωτες δεκα συμμετοχες,μετα σταματαει το πραμα. Και ενας οργανωνει. Προσεξτε μονο μην ακυρωσετε τελευταια στιγμη,γιατι χανει την ευκαιρια να μπει καποιος που θα ηθελε να ειναι εκει! Δεν σε βλέπω να δηλώνεις όμως Όσοι είστε μέσα καλό είναι να βάζετε και το όνομα σας για να έχουμε έναν μπούσουλα το ποσα άτομα είμαστε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες