manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτο που ενώνει το τελικό με το μπαλόνι της εξάτμισης? Γιατί δεν το βλέπω να την γλυτώνω την κλήση για θόρυβο.. φένεται και στην foto Θέλω να το ψάξω στο e bay Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτο που ενώνει το τελικό με το μπαλόνι της εξάτμισης? Γιατί δεν το βλέπω να την γλυτώνω την κλήση για θόρυβο.. φένεται και στην foto Θέλω να το ψάξω στο e bay http://www.ebay.com/itm/ARROW-52528SU-solo-marmitta-All-Road-2T-Approved-YAMAHA-DT-125-X-2004-2006-/300934997886?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item46111fa77e Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτο που ενώνει το τελικό με το μπαλόνι της εξάτμισης? Γιατί δεν το βλέπω να την γλυτώνω την κλήση για θόρυβο.. φένεται και στην foto Θέλω να το ψάξω στο e bay http://www.ebay.com/...=item46111fa77e Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Aυτο που δειχνει στη φωτο ειναι ο λαιμος header με το συνδετικο κομματι link pipe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Εναλλακτηκα μπορεις να τα ενωσεις με ενα κομματι κολαρο και δυο σφικτηρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εναλλακτηκα μπορεις να τα ενωσεις με ενα κομματι κολαρο και δυο σφικτηρες. Συμφωνω μονο το κολλαρο να ειναι χοντρο για να αργησει παρα πολυ να ξεραθει ειχα για χρονια το CR μου ετσι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2014 από τον lost_angel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Επειδή είμαι λίγο άσχετος.. τι είναι το κολάρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 πλαστικος σωληνας,συνηθως από καουτσουκ με συνδετικες ινες,σε διαφορα χρωματα και σχεδια,με αδιαφροχες και αντιπυρικες ιδιοτητες χρησημοποιουνται για την στεγανοποιηση και ενωση σωληνοσεων,επισης χρησημοποιουνται στα ψυγεια υδροψυκτων μοτοσυκλετων κ αυτοκινητων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manko5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 που μπορω να το βρω αυτο?Ευχαριστό πολύ για την βοήθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες