kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Εισαγωγές είναι οι τσιμούχες που ενώνουν τις πεταλούδες με τη κεφαλή. Μία για κάθε κύλινδρο. Για να αντικατασταθούν αυτές πρέπει να ξεκουμπώσεις πλήρως τις πεταλούδες.Ρε Ξυν, δεν είπαμε να είναι μέσα στη μπίχλα. Αν είναι χάλια οκ. Εννοείται πως θα τις καθαρίσεις. Εμένα δεν είχαν τίποτα οπότε και δεν τις πειράξαμε. Φαντάζομαι πως στο er με 23k χιλιόμετρα θα είναι ακόμα πιο πένα.Τώρα ξαναλέω, παίζει και να έλεγε μλκιες αν και δεν βρίσκω τον λόγο για κάτι τέτοιο ειδικά με τόση εμπειρία πάνω σε αυτά τα μηχανάκια. Το πιο εύκολο πράγμα γι' αυτόν θα ήταν να ρίξει λίγο σπρέυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Προσθήκη: Αν λες για σκέτο σπρεϋ για καρμπ και το μοτέρ να δουλεύει οκ. Παίζει να έχεις δίκιο. Εγώ θεώρησα τότε πως ο σωστός καθαρισμός είναι με σπρέϋ, πανί και τις πεταλούδες ανα χείρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Δε βγαζεις τις πεταλουδες στο χερι.Με το πανι αν τις σκουπισεις θα δεις οτι βγαζουν κιτρινιλα αρκετη ακομα και εαν φαινονται καθαρες.Το παιδι,οπως ειπε και ο ξινο,μαλλον παπατζες ελεγε.Ριχνεις και λιγο σπρευ μεσα να παρει οτι δε φτανεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 καλημερα στο team απο εξατμιση τι εχετε βαλει στο er 6 ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 mivv η arrow θα προτεινατε??? εχει βαλει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Gianelli εγω....προσωπικα με κουρασε...αμα δεν εχει καταλυτη ακουγετε πολυ....σιγαστηρα δεν ειχα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2016 απο οτι ειδα λενε πως εχουν κ οι 2 σιγαστηρα αλλα ειναι κ μονο τελικο οχι ολοσωμη..απλα δεν ξερω ποια θ δουλευει καλυτερα απο τις 2 που εγραψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2022 Έχει κανείς ακόμα er6? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 Θεσε το ερωτημα σου και κατι θα σου βρουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Dant3 έγραψε: Θεσε το ερωτημα σου και κατι θα σου βρουμε. Πρόσφατα πηρα ενα er με αρκετά χιλιομετρακια (εις γνώση μου προφανώς) με πλήρες ενημερωμένο βιβλίο σέρβις και σχεδόν ολα τα σέρβις σε γνωστό μου συνεργείο εξουσιοδοτημενο και απο την δεύτερη μέρα παρατήρησα πως οταν σταματούσα απότομα έσβηνε 6-7/10 φορές και ήθελε να κλείσω τον κέντρικο διακόπτη και να τον ανοίξω ξανα για βαλω μπροστά. Πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι κάπου υπάρχει βραχυκύκλωμα στα καλωδια της πλεξούδας. Εριξα μια ματιά δεν βρήκα κάτι. Μετα στο διαδίκτυο βρήκα χρήστες να λενε ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα παρόμοιο με το δικό μου και έφταιγε ο αισθητήρας πτώσης που οξειδωνοταν το εσωτερικο του. Βλέπω και τον δικό μου, τίποτα, τον βάζω πάλι πάνω. Φεύγω ταξίδι 300χμ δεν μου το κάνει ούτε μια φορά. Ξεφορτωνω την μηχανή, παω μια γρήγορη βόλτα 50-60χμ κοντά στην τελική ταχύτητα της μηχανής και μόλις βγαίνω απο την εθνική οδό και παταω επαρχιακο αρχίζει να μου κάνει κοψιματα η μηχανή πάνω απο τις 6.000 στροφές. Βγάζω το ντεπόζιτο και αρχίζει να τρέχει απο την τρόμπα ενα πράγμα σαν να καθάρισες με νέφτι το πινέλο που πριν έβαφες μαύρα καγκελα.. Φυσάω με τον αέρα ολη την βρώμα, βάζω λίγο καθαριστικο φρένων καθαριζω το σιτακι της τρόμπας, ξαναφυσαω, ξαναφυσαω...δεν αντιμετώπισα ξανα πρόβλημα ούτε με σβησιματα ούτε κοψιματα (έκανα κανα 1000αρι χμ απο τότε). Τωρα η ερώτηση μου είναι η εξής. Η αντλια βενζίνης έχει και δεύτερο φίλτρο εσωτερικά όπως τα suzuki ή έχει μόνο το σιτακι της τρόμπας για προστασία); Υπόψιν το μηχανάκι έχει 94.000 και ουδέποτε έχει αλλαχθεί αντλία βενζίνης ή οποιασδήποτε εργασία ΜΕΣΑ στο ντεπόζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Αν θυμαμαι καλα εχει και φιλτρο υψηλης πιεσης μεσα στη τρομπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Dant3 έγραψε: Αν θυμαμαι καλα εχει και φιλτρο υψηλης πιεσης μεσα στη τρομπα. Κατάλαβα. Αν ξεκινήσει τα κόλπα αγοράζω μια τρόμπα καινούργια και μετά κατεβάζω ντεπόζιτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2022 πριν 14 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε: Κατάλαβα. Αν ξεκινήσει τα κόλπα αγοράζω μια τρόμπα καινούργια και μετά κατεβάζω ντεπόζιτο Παιρνεις σπρευ καθαρισμου καρμπυρατερ και το κολυμπας φυσωντας με αερα απο την αντιθετη μερια της ροης. Μια χαρα θα γινει. Δες το κοστος της τρομπας ολη και θα καταλαβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2022 Την 22/3/2022 at 10:39 ΠΜ, το μέλος Dant3 έγραψε: Παιρνεις σπρευ καθαρισμου καρμπυρατερ και το κολυμπας φυσωντας με αερα απο την αντιθετη μερια της ροης. Μια χαρα θα γινει. Δες το κοστος της τρομπας ολη και θα καταλαβεις. Έτσι έκανα αυτή την φορά που την καθάρισα. Τρόμπα εννοώ μόνο το μοτεράκι με 20-30-40€ δεν εννοώ ολόκληρη την τρόμπα, αυτή πρέπει να κάνει περισσόοτερο απο το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2022 Την 23/3/2022 at 1:32 ΜΜ, το μέλος strokt up έγραψε: Έτσι έκανα αυτή την φορά που την καθάρισα. Τρόμπα εννοώ μόνο το μοτεράκι με 20-30-40€ δεν εννοώ ολόκληρη την τρόμπα, αυτή πρέπει να κάνει περισσόοτερο απο το μηχανάκι Δεν ειναι μεσα στο μοτερακι το φιλτρο,αλλα στο σωμα της τρομπας. Το μοτερακι για να δεις αν εχει θεμα ,κανεις μια μετρηση συμφωνα με το μανουαλ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες