ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 to σερβισακι εγινε , μπηκε ελευθερο φιλτρο και πλεον μαμαει στα ματια μου... θελουμε και αλυσιδογραναδα! μμμ τι κανουμε εδω? δεν εχω ιδεα! κυριως λεω για x-ring κοκκινη η χρυση αλλα δεν ξερω κατι παραπανω...τιμες λινκ κτλ καλοδεχουμενα .. ευχαριστω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Χ ring did 520 μπροστα γραναζι μαμα πισω jt δοκιμασμενες λυσεις αυτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrPolyzos 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Χ ring did 520 μπροστα γραναζι μαμα πισω jt δοκιμασμενες λυσεις αυτα. Και στα πόσα έρχεται το πακετάκι αυτό από θέμα χρημάτων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 http://www.alexopoulos.gr/ProductDetails.aspx?family=%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%91&group=18&category=%CE%9F%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%98%CE%99%CE%91_18&subcategory=%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%9D%CE%9F_%CE%9F_18&product=F58DFA18-5625-4296-9ADD-D8603B7CF571 http://www.alexopoulos.gr/ProductDetails.aspx?family=%CE%91%CE%9B%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A3&group=02&category=%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3_02&subcategory=%CE%91%CE%9B_520_X_XR_02&product=F23CFE3F-4E10-4F06-A54F-E98E25254E9B και κανα 20αρικο(?) το μαμα γραναζι μπροστα. κανα 140αρι συνολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Χ ring did 520 μπροστα γραναζι μαμα πισω jt δοκιμασμενες λυσεις αυτα. Υπαχουν διαφορές σε αλυσίδες ? Γιατι αυτα ειναι καλυτερα ? Ραπτορ δεν εχεις εσυ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Συμφωνω με Dante. Με αυτο το πακετο θα εισαι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Υπαχουν διαφορές σε αλυσίδες ? Γιατι αυτα ειναι καλυτερα ? Ραπτορ δεν εχεις εσυ ? Εχει ο αδελφος μου ερ και τα ξερω. η διαφορα της αλυσιδας του ερ απο τη δικια μου ειναι μονο στο βημα.εγω εχω 525 και το ερ 520.ε σιγα επιλεγεις αναλογα... Γενικα δεν ειναι πυρηνικη φυσικη να διαλεξεις αλυσιδα-γραναζια. Και εαν θελετε και ενα τσακ καλυτερο τραβηγμα,βαζεις +1 δοντι πισω,οπως εκανα εγω.ουτε μεγαλυτερη αλυσιδα θες ετσι,ουτε σου κοβει πολυ τελικη και αρπαζει λιγο πιο καλα.Δεν ειπα οτι αυτα ειναι τα καλυτερα.εχει και πιο ακριβη αλυσιδα η did αλλα θες να δωσεις 155Ε μονο για αλυσιδα για να βγαλει λιγο παραπανω? Απλα αυτα ειναι δοκιμασμενος συνδυασμος... Μπροστα μαμα γραναζι παντα γιατι εχουν και λαστιχο για λιγοτερο θορυβο,πισω ενα αφτερ που ειναι πιο φθηνο και αλυσιδα δοκιμασμενη χρυση που ειναι και καγκουρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Γενικα δεν ειναι πυρηνικη φυσικη να διαλεξεις αλυσιδα-γραναζια. Για εμένα ειναι :D Ρε Georgakos... ειχες αράξει την μηχανή πρην καμια βδομάδα γκαζι στην πλατεία ??? Εσυ ειχες βάλει USB στο μοτο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παω γκαζι τωρα τελευταία δεν θυμάμαι να μουν με το er ναι εχω βαλει usb.. Τελικα θα βαλω μαμα μπροστα πισω αν βρω jt με ενα γραναζι + γιατι δεν με ενδιαφέρουν οι τελικες και χρυση x- ring did Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2014 από τον ge0rgak0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 παιδια επαθα ζημια αφησα τη μηχανη μετα απο μπανακι εξω απο το σπιτ μιση ωρα δρομος μη φαναστειτε κανενα ταξιδι κ οταν βγηκα να την παρω βρηκα ρπασινα υγρα απο το παραφλου ολα κατω....απο τι λετε να συνεβει? κ ειναι μεγαλη ζημια περιπου ξερουμε κοστος το εχει παθει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) παιδια επαθα ζημια αφησα τη μηχανη μετα απο μπανακι εξω απο το σπιτ μιση ωρα δρομος μη φαναστειτε κανενα ταξιδι κ οταν βγηκα να την παρω βρηκα ρπασινα υγρα απο το παραφλου ολα κατω....απο τι λετε να συνεβει? κ ειναι μεγαλη ζημια περιπου ξερουμε κοστος το εχει παθει κανεις? Μάλλον υπερχείλιση. Συμβαίνει μερικές φορές με την ζέστη. Δεν είναι κάτι σοβαρό , αλλά ας το δει ο μηχανικός σου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2014 από τον tre 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 οντως μη πανικοβαλλεσαι. δεν πρεπει να ειναι τιποτα ιδιαιτερο. πηγαινε να σου ριξει καμια ματια ο μαστορας γιατι καμια φορα εχουν και θεματακι απο ενα κολαρο και χανουν.αλλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kafrilakos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 παιδια επαθα ζημια αφησα τη μηχανη μετα απο μπανακι εξω απο το σπιτ μιση ωρα δρομος μη φαναστειτε κανενα ταξιδι κ οταν βγηκα να την παρω βρηκα ρπασινα υγρα απο το παραφλου ολα κατω....απο τι λετε να συνεβει? κ ειναι μεγαλη ζημια περιπου ξερουμε κοστος το εχει παθει κανεις? κλασσικό θεμα στα er... Oι σφιγκτήρες στα κολάρα είναι χαλαροί. Αστό να κρυώσει,σφίξτους και παρακολουθησε το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 ευχαριστω πολυ παιδια για ολα τελικα απλα συμπληρωσαμε λιγο κ δεν χρειαστηκε κατι αλλο δεν ηταν τιποτα χαλαρο η κατι τεοτιο απλα υπερχειλιση μαλλον..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Δεν μπορώ να ανοίξω με τίποτα την τάπα της βενζίνης.. Επειδή πέρασε καιρός και δε θυμάμαι ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία.. Το κλειδί μπαίνει τέρμα μέσα η μέχρι τη μέση του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Δεν μπορώ να ανοίξω με τίποτα την τάπα της βενζίνης.. Επειδή πέρασε καιρός και δε θυμάμαι ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία.. Το κλειδί μπαίνει τέρμα μέσα η μέχρι τη μέση του; Μεχρι τη μεση μπαινει. Αν δεις οτι ζοριζεται, ριγε λιγο WD-40 μεσα στην κλειδαροτρυπα και μετα βαλε το κλειδι και γυρνα το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Άκου τώρα να δεις πλάκα.. Χτες όλη μέρα και σήμερα από το πρωί μέχρι τώρα τα έχω κάνει όλα.. WD-40, αντισκουριακό, σαπούνια , λάδια, μελιτζάνες παπουτσάκια, δεν είδα προκοπή.. Λέω θα πάω σε έναν κλειδαρά να την ανοίξει με βία.. Πάω εκεί, βάζει το κλειδί, και το ανοίγει! Μένω λίγο μ@λ@κ@ς, χασκογελάω σαν τον χάνο, του λέω ευχαριστώ και φεύγω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrPolyzos 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Άμα είναι καλός ο κλειδαράς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Αν δεις οτι ζορίζεται γενικά το κλειδί, πίεζε και την τάπα προς τα κάτω! Αλλιώς παίζει να στραβώσεις το κλειδί. Το ίδιο και όταν κλείνεις την τάπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) βασικα η ταπα του ερ ειναι με αυτοματο κλειδωμα, την σπρωχνεις και κλειδωνει μονη της και μετα βγαζεις το κλειδι! τωρα στο ανοιγμα ισως να χρειαστει ενα απαλο σπρωξιμο! ανοιξε την ταπα, ριξε wd40 απο μεσα στα δοντακια στην κλειδαρια και θα ανοιγει σαν βουτιρο! αυτο βασικα να το κανεις σε καθε πλυσιμο τις μηχανης! εχω ριχνω wd40 σε ολους τους συνδεσμους πχ: ολα τα πατακια, μανετα φρενου, ντιζα συμπλεκτη, ταπα ρεζερβουαρ, κλειδαρια τιμουνιου και σελας, ποδοφρενο, λεβιε ταχυτήτων κλπ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2014 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Έφαγε πολλές βροχές μωρέ και 6 μήνες δεν είχε μπει καν κλειδί στην τάπα της βενζίνης, τώρα μαλάκωσε με το WD-40 και ανοίγει εύκολα.. Thnx για τη βοήθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Βρικα κατι γουστοζικους καθρεπτες λοιπον για το εν λογω μηχανακι αλλα εχω την εξης απορία. .. παραγγελνω 8mm η 10 ? Το γνωριζει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 8mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 8mm http://www.ebay.com/itm/Pair-L-R-CNC-Aluminum-Rearview-Side-Mirrors-For-Kawasaki-Z1000-Z750-ER-6F-ER-6N-/111195837286?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item19e3c9d366&vxp=mtr για αυτο το σχεδιο λεω με κοκκινο μπρατσο..τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Πολύ πουλ-μουρ.. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες