CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα,είχα ένα θέμα με την καινούργια μου ασφάλεια κι αν δεν ήξερα αυτά που ήξερα,θα'μουν ανασφάλιστος τώρα Στέλνω τα δικαιολογητικά για να βγάλω ασφάλεια,με παίρνουν τηλέφωνο κι έχουμε την εξής συζήτηση: -Ο κ.Τάδε; -Ναι. -Τηλεφωνώ από εκεί και μπλα μπλα,δεν μπορείτε να έχετε αυτήν την μηχανή γιατί το Α2 είναι μέχρι 400cc. -Συγγνώμη αλλά το δίπλωμα Α2,είναι μέχρι 35kw. -Κύριε μου στο δίπλωμα δεν γράφει kw. -Ούτε κυβικά γράφει. -Ναι αλλά εμείς αυτήν την εντολή έχουμε,ότι είναι μέχρι 400cc. -Εντάξει,θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο παρακαλώ; Με συνδέουν,κομπλέ. -Ναι γεια σας,είμαι ο κ.Τάδε και είπαμε τα μπλα μπλα μπλα. -Ναι αυτά ισχύουν κ.Τάδε. -Ωραία,μπορείτε να μου δώσετε το μέιλ σας να σας στείλω κάτι; Μου το δίνει,του στέλνω,το διαβάζει ενώ μιλάμε και συνεχίζω. -Αν δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας,λέει ότι είναι απ'τον κ.Παπούλια κι 6 υπουργούς κι ότι θα ισχύσει απ'τις 19/'1/13,την ημερομηνία που έγινε η αλλαγή των διπλωμάτων δηλαδή. -κ.Τάδε,εμείς δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο,θα ενημερώσω την ασφαλιστική μιας κι εμείς είμαστε μεσάζοντες και θα σας καλέσω άμεσα. Και με τα πολλά,ολόκληρη ασφαλιστική θα'χε ακυρώσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα άτομα,επειδή νόμιζε πως το Α2,ήταν μέχρι 400cc. (Πολύ ευγενικοί πάντως όσοι μιλήσαμε) ,λοιπόν,χωρίς πολλά πολλά αντιγράφω το απόσπασμα απ'την εφημερίδα της κυβερνήσεως που λέει τι πραγματική ισχύει με τα διπλώματα. Κατηγορίες αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών. Οι άδειες οδήγησης διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες και παρέχουν, στους κατόχους τους, το δικαίωμα να οδηγούν μηχανοκίνητα οχήματα των αντίστοιχων κατηγοριών: Κατηγορία ΑΜ: Μοτοποδήλατα και ελαφρά τετράκυκλα Κατηγορία Α1: − Μοτοσικλέτες μέγιστου κυβισμού 125 cm3, μέγιστης ισχύος 11 kW και λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,1 kW/kg, και Μηχανοκίνητα τρίκυκλα, των οποίων η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 15 kW. Κατηγορία Α2: Μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσικλέτας. Κατηγορία Α: Μοτοσικλέτες, και μηχανοκίνητα τρίκυκλα η ισχύς των οποίων υπερβαίνει τα 15 kW Έντιτ: Σχετικά με το Α2: Πολλά διπλώματα αν όχι όλα που είχαν βγει 125 με συμπλέκτη για να ανανεωθούν σε Α (απεριόριστο),έγιναν τελικά Α2,αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε 2 χρόνια,αλλά μέχρι τα 22 μας έτη,γιατί στην καρτέλα λέει ότι έχουμε το Α2,από τότε που βγάλαμε 1η φορά δίπλωμα. Οπότε πριν πάτε να κάνετε ασφάλεια,καλό θα ήταν να κάνετε μόνοι σας τις πράξεις για kw,ίππους,αναλογίες κλπ με τις βάσιμες πληροφορίες που βρίσκεται απ'το ίντερνετ ή παίρνοντας τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες,ώστε να ξέρετε πραγματικά τι ισχύει. Κι αν κάποιος σας πει π.χ. ότι το Α2,είναι μέχρι 400cc,ζητάτε ένα μέιλ από κάποιον αρμόδιο και του στέλνετε αυτό εδώ: http://static.diavge...1-%CE%9A%CE%A84 . Στην 3η σελίδα (2791) στο δεξί μέρος της σελίδας,λέει αυτά που αντέγραψα εδώ. Υπάρχουν και σχολές οδηγών που ακόμα δεν τα ξέρουν αυτά,μην αναφέρω για αστυνομία... Ελπίζω να βοηθήσει. Peace & Love Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον CrazyTsach 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα σωστό (κατά τα άλλα) σύστημα σε μια χώρα που σαπίζει διαρκώς εκ των έσω.Δεν καταλαβαίνουν λοιπόν ότι δεν θα λειτουργήσει.Όλα λανθασμένα και τίποτα δεν λειτουργεί σε συνδυασμό με την πραγματικα ακαταλόγιστη σύγχιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Μου δίνετε το μέιλ σας να σας στείλω κάτι; ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: του στέλνεις λινκ από youjizz με anal fisting και του λες "να, αυτό θα σας κάνω αν δεν μου βγάλετε ασφάλεια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3: Του στέλνεις το ΦΕΚ που είδαμε, και ακολουθεί ο κάτωθι διάλογος -Σας ήρθε το μέιλ; -Μάλιστα κύριε Tsach -Βλέπετε ότι το έχει υπογράψει ο Παπούγιας; -Ναι και δεν το ξέραμε, θα ενημερώσουμε μπλαμπλαμπλα -Παραιτήσου γιατί εμείς θα σας μάθουμε τη δουλειά σας Όπως και να'χει, ωραία ξηγήθηκες και μπράβο σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Μου δίνετε το μέιλ σας να σας στείλω κάτι; ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: του στέλνεις λινκ από youjizz με anal fisting και του λες "να, αυτό θα σας κάνω αν δεν μου βγάλετε ασφάλεια ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3: Του στέλνεις το ΦΕΚ που είδαμε, και ακολουθεί ο κάτωθι διάλογος -Σας ήρθε το μέιλ; -Μάλιστα κύριε Tsach -Βλέπετε ότι το έχει υπογράψει ο Παπούγιας; -Ναι και δεν το ξέραμε, θα ενημερώσουμε μπλαμπλαμπλα -Παραιτήσου γιατί εμείς θα σας μάθουμε τη δουλειά σας Όπως και να'χει, ωραία ξηγήθηκες και μπράβο σου. Ήταν άντρας... Το 3ο κομπλέ,το 2ο ΓΑΜΗΣΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Επανάληψη του έργου σήμερα. -Συγγνώμη αλλά θα πρέπει αντί για 108€ να δώσετε 150€ γιατί το απεριόριστο που έχετε δεν έχει κλείσει χρόνο, θα μπορούσατε αν ήταν μικρότερου κυβισμού να την ασφαλίσετε με το Α2 σας, αλλά είναι 600cc και δεν επιτρέπεται. -Συγγνώμη αλλά με το Α2 που'χα, είχα ασφαλίσει ήδη 2 600άρια σε εσάς. Τους έστειλα κι άλλη μία τη νομοθεσία γιατί υποτίθεται πως τα 600άρα δεν τα οδηγάς με Α2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 γι αυτο πας στον ασφαληστη της γειτονιάς σου και εχεις ριαλ ταιμ Επικοινωνία. κ αν δεν πάρεις το ασφαλιστήριο δε δινεις σεντς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Αντε γεια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) γι αυτο πας στον ασφαληστη της γειτονιάς σου και εχεις ριαλ ταιμ Επικοινωνία. κ αν δεν πάρεις το ασφαλιστήριο δε δινεις σεντς Στον ασφαλιστή της γειτονιάς μου που'χα ρωτήσει για το ινόβα, μου'χε πει 150€ για το εξάμηνο, ασύμφορο όπως καταλαβαίνεις. Μια χαρά είναι οι συγκεκριμένοι που βγάζω, 5 έχω βγάλει εκεί, απλά που και που θέλουν μάθημα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Χωρίς δίπλωμα δεν μπορείς να βγάλεις ασφάλεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Χωρίς δίπλωμα δεν μπορείς να βγάλεις ασφάλεια; Όχι.Σου ζητάνε κανονικά το δίπλωμα όταν κάνεις νέα ασφάλεια.Άλλωστε από την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος βλέπουν αν είσαι νέος οδηγός και πληρώνεις περισσότερα ασφάλιστρα για τον πρώτο χρόνο της ασφάλειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Μμμ.. Μ@λ@κί@... Δηλαδή αν η μηχανή δεν είναι στο όνομα σου δεν μπορείς να την ασφαλίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Μμμ.. Μ@λ@κί@... Δηλαδή αν η μηχανή δεν είναι στο όνομα σου δεν μπορείς να την ασφαλίσεις. στα αυτοκίνητα που ξέρω σίγουρα γίνεται να είναι άλλος ο ιδιοκτήτης και άλλος ο οδηγός,λογικά γίνεται και στις μηχανές χωρίς όμως να παίρνω κι όρκο.... ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 στα αυτοκίνητα που ξέρω σίγουρα γίνεται να είναι άλλος ο ιδιοκτήτης και άλλος ο οδηγός,λογικά γίνεται και στις μηχανές χωρίς όμως να παίρνω κι όρκο.... ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα... Μια χαρά γίνεται και στις μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Α απλά θέλουν ένα δίπλωμα.. Κατάλαβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Όχι.Σου ζητάνε κανονικά το δίπλωμα όταν κάνεις νέα ασφάλεια.Άλλωστε από την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος βλέπουν αν είσαι νέος οδηγός και πληρώνεις περισσότερα ασφάλιστρα για τον πρώτο χρόνο της ασφάλειας. Κάπου διάβασα ότι αν έχεις μόλις περάσει τις εξετάσεις οδήγησης μπορείς να τους πας τον αριθμό της καρτέλας και να ασφαλιστείς κανονικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Επανάληψη του έργου σήμερα. -Συγγνώμη αλλά θα πρέπει αντί για 108€ να δώσετε 150€ γιατί το απεριόριστο που έχετε δεν έχει κλείσει χρόνο, θα μπορούσατε αν ήταν μικρότερου κυβισμού να την ασφαλίσετε με το Α2 σας, αλλά είναι 600cc και δεν επιτρέπεται. -Συγγνώμη αλλά με το Α2 που'χα, είχα ασφαλίσει ήδη 2 600άρια σε εσάς. Τους έστειλα κι άλλη μία τη νομοθεσία γιατί υποτίθεται πως τα 600άρα δεν τα οδηγάς με Α2. εχουν βρει τωρα πατημα να κοιτανε τις ημ.νιες εκδοσης της "πιστωτικης" καρτας διπλωματος, ωστε να χρεωνουν επασφάλιστρα... πηγανε να το κανουν και σε μενα παλιοτερα, αλλά δε τους βγηκε. σωστότατη η κινησή σου Τσαχ!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάπου διάβασα ότι αν έχεις μόλις περάσει τις εξετάσεις οδήγησης μπορείς να τους πας τον αριθμό της καρτέλας και να ασφαλιστείς κανονικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ξέρω ότι όταν περάσεις τις εξετάσεις για το δίπλωμα μπορείς να πάρεις μία βεβαίωση αν βιάζεσαι μέχρι να σου έρθει το κανονικό δίπλωμα (εμένα μου ήρθε 2,5 μήνες μετά) που αντιστοιχεί με το δίπλωμα για να μπορείς να κυκλοφορείς νόμιμα και να το δείξεις και στη τροχαία αν χρειαστεί.Τώρα αν αυτό το χαρτί το δέχονται οι ασφαλιστικές δε το ξέρω αλλά υποθέτω πως ναι. Μμμ.. Μ@λ@κί@... Δηλαδή αν η μηχανή δεν είναι στο όνομα σου δεν μπορείς να την ασφαλίσεις. Μπορείς να την ασφαλίσεις στο όνομα κάποιου άλλου αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να την έχεις στο όνομά σου αν είναι ασφαλισμένη σε αλλουνού όνομα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον APOLLONIOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάπου διάβασα ότι αν έχεις μόλις περάσει τις εξετάσεις οδήγησης μπορείς να τους πας τον αριθμό της καρτέλας και να ασφαλιστείς κανονικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Μπορείς να βγάλεις με την βεβαίωση από τη σχολή οδηγών μέχρι να βγει το δίπλωμα. εχουν βρει τωρα πατημα να κοιτανε τις ημ.νιες εκδοσης της "πιστωτικης" καρτας διπλωματος, ωστε να χρεωνουν επασφάλιστρα... πηγανε να το κανουν και σε μενα παλιοτερα, αλλά δε τους βγηκε. σωστότατη η κινησή σου Τσαχ!! Και κομπλέ τελικά, 108€ 10 καλύψεις + οδική. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον CrazyTsach 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Μπορείς να την ασφαλίσεις στο όνομα κάποιου άλλου αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να την έχεις στο όνομά σου αν είναι ασφαλισμένη σε αλλουνού όνομα. Εννοείς δεν μπορώ να την οδηγήσω αν είναι ασφαλισμένη σε άλλο όνομα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Μπορείς, αφού έχεις δίπλωμα. Αν όμως βάση του διπλώματός σου (ως οδηγός) θεωρείσαι νέος και η ασφάλεια του οχήματος που οδηγάς δεν συμπεριλαμβάνει το αντίστοιχο επασφάλιστρο (διότι ο κάτοχος λόγω παλαιού διπλώματος δεν υποχρεούται να το πληρώσει), τότε σε περίπτωση ατυχήματος-μακριά-από-μας, θα πρέπει να καταβληθεί αυτό το επασφάλιστρο για να μπορέσει η ασφάλεια να σε καλύψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Εννοείς δεν μπορώ να την οδηγήσω αν είναι ασφαλισμένη σε άλλο όνομα; Ότι λέει ο απο πάνω.Θα έχεις πρόβλημα το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας που θεωρείσαι νέος οδηγός.Δε ξέρω τί κυρώσεις μπορεί να έχεις σε κάποιο ατύχημα.Καλού κακού κάντα όλα όπως λέει ο νόμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Βασικά εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράψω το μηχανάκι σε άλλον και να το ασφαλίσω στο όνομα μου και να το οδηγώ εγώ. Οπότε βάση αυτών που μου είπατε δεν θα έχω θέμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2020 Παιδιά μια ερώτηση.Σημερα πήγα σε ένα αντιπρόσωπο για μηχανή και δείχνοντας του το δίπλωμα μου, μου είπε ότι δεν είναι για ανεξάρτητου κυβικών!!!Εγω νομίζω, σχεδόν είμαι σίγουρος γιατί από τότε που το έβγαλα νομίζω ότι είναι!!!Τι ισχύει τελικά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2020 Ανεξάρτητου ειναι Απεριόριστου για να το πω ορθοτερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2020 Είναι κανονικό Α από το 2004 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες