Κρανοφορος 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 μακάρι να είχαμε όλοι τα προβλήματα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) ασε το παιδι ρε, με το ζορι να παρει τσουζουκι? ρε τι ειναι αυτος????? Sorry Το οτι γουσταρεις να χουφτωνεις το γκαζι ειναι λογος για να παρεις 1000, οχι για να το αποριψεις. Για κάποιον που τώρα ξεκινάει τα βήματά του στα SS μηχανάκια, αν πάει κατευθείαν στο 1000, και ενώ γράφει ότι του αρέσει το χούφτωμα στο γκάζι, σε καμιά βόλτα ή σε καμιά πίστα, στην έξοδο καμιάς στροφής, έτσι και χουφτώσεις το γκάζι, το highside έρχεται πριν πεις dt... Κι εγώ έβρισκα 1000 με 300-400€ παραπάνω από ότι πηρα το 600, αλλά δεν το πήρα. Ούτε τα χέρια είχα να το μανατζάρω μετά από γυμνό 600άρι, ούτε τους δρόμους έχουμε για να το μάθω, ούτε τις πίστες για 1000άρι. Τα 600-750 στις Σέρρες είναι ότι πρέπει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον Schumi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) μα πόσο γκ@&λα;;; είναι πανέμορφη!! και έχει καλή πίσω σέλα!!! :mB_kalo_e: Μ@λακία μηχανάκι, υπερτιμημένο, σχετικά άσχημο συν το οτι θα εχεις προβλήματα αξιοπιστίας...Λογότυπο πληρώνεις μόνο φίλε... Επίσης - κάτι το οποίο μετράει πολύ - δεν εχει ήχο βιλουουούδο - ασε που παλι για να μπορεσουν οι Ιταλοί να παίξουν με τους Ιάπωνες στις επιδόσεις έχουν ΠΑΝΤΑ παραπάνω cc... Sorry Για κάποιον που τώρα ξεκινάει τα βήματά του στα SS μηχανάκια, αν πάει κατευθείαν στο 1000, και ενώ γράφει ότι του αρέσει το χούφτωμα στο γκάζι, σε καμιά βόλτα ή σε καμιά πίστα, στην έξοδο καμιάς στροφής, έτσι και χουφτώσεις το γκάζι, το highside έρχεται πριν πεις dt... Κι εγώ έβρισκα 1000 με 300-400€ παραπάνω από ότι πηρα το 600, αλλά δεν το πήρα. Ούτε τα χέρια είχα να το μανατζάρω μετά από γυμνό 600άρι, ούτε τους δρόμους έχουμε για να το μάθω, ούτε τις πίστες για 1000άρι. Τα 600-750 στις Σέρρες είναι ότι πρέπει. Oδυσσέα μου, χαζομάρες λές, στην Ελλάδα αμα δεν έχεις 1000cc και 5646541 αλόγατα στο μηΚανάκι είσαι μαλάκας αλλά πρωτίστως μικρόψωλος... Mπαίνει άνθρωπος με μηδενική εμπειρία σε SS και...προτείνουν μερικοι 1000άρια...Τι να πώ ρε μάγκες, προσέξτε και λίγο τι γράφετε μερικοί, επικίνδυνα πράματα πραγματικά, θα πάρετε ανθρώπους στο λαιμό σας καμιά μέρα... Επι του θέματος : Φίλε μου Krosfala, καταλαβαίνω απολύτως την τάβλα που έχεις η οποία είναι σεβαστότατη.Παρόλα αυτά...Ιδίως απο την στιγμή ρε φίλε που ΔΕΝ θα το λιώσεις πίστα...Ειναι πάρα πολύ κρίμα κατα την ταπεινή μου άποψη. Και το μηχανάκι θα ταλαιπωρήσεις αλλά και τον εαυτό σου.Εκτός βέβαια και αν έχεις καρπούς και μέση απο ατσάλι...Θα το ξαναπώ, είναι απλά κρίμα... Απο 'κει και πέρα ,σχετικό-άσχετο αλλά την καλύτερη πρόταση την έκανε ο Flying in a (grumpy) Dream - Street triple και θα κάνεις την δουλειά σου ρε καρντάση μου...Μια χαρά μηχανάκι έχεις τώρα που μπορεί να κάνει και αυτό τα πάντα (βόλτες/trackdays/supermarket) και καταλαβαίνω την επιθυμία σου να θέλεις να αλλάξεις κατηγορία αλλά...Γι'άλλη μια φορά, θα συμφωνήσω με αυτά που έγραψε ο Flying σε προηγούμενη σελίδα... Στην τελική, και όμορφη Εγγλέζα είναι, και παιχνιδιάρα και θα ταλαιπωρήσεις (πολύ) λιγότερο τον εαυτό σου αλλά και την επόμενη ερωμένη σου ;) Θα μου πείς τώρα, "μα το topic λέει Gixxxer ή D675"...εκεί θα πάω πάσο φίλε μου, παρόλα αυτά ίσως - λέω τώρα - να πρέπει να αναθεωρήσεις...Εκτός βέβαια αν διαθέτεις Α) την σωστή ηλικία (βλέπε: "νεαρός"), Β) εχεις το μαρούλι ζεστό και Γ) συνδυασμός του Α + Β. Εντελώς φιλικά αδερφέ, να σου ευχηθώ καλές αγορές για οτι και αν αποφασίσεις. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Εγώ συμφωνώ στην αλλαγή κατηγορίας αλλά όχι σε 1000άρι. Ο Πέτρος το πάει μια χαρά. Ούτε να μείνει στην κατηγορία αποκτώντας ένα καλύτερο μηχανάκι θέλει, ούτε να πάρει το σούπερ ντούπερ 1000άρι και να έχει ανοίγματα πύραυλου στο δρόμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Το καθε ενα εχει το λογο του που αποκλειστηκε αγορινα,η μαλλον καλυτερα αυτα τα δυο εχουν το λογο τους που επιλεχτηκαν.Αν ανοιξουμε κουβεντα και για ολα τα αλλα μοντελα και τυπους μηχανων ξερεις που θα καταληξουμε??........TRANSALP Περα απ τη πλακα τα 600 αποριπτονται γιατι χαμηλα ειναι ψοφια, Τα ντουκατια γιατι σκορτσαρουν,χαλανε,θελουν ρυθμισμα βαλβιδων πολυ συχνα,και δεν τα φυσαω γενικοτερα Τα 1000 γιατι γουσταρω το μηχανακι να του χουφτωνω το γκαζι Αυτες ειναι προσωπικες αποψεις σημερα,σε κανα χρονο μπορει να βλεπω τα πραματα αλλιως,οπως συμβαινει περιπου καθε χρονο :D κατατοπιστικοτατος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Sorry ρε παιδια.... Red εγω δεν το προτεινα το 1000 με τη λογικη που λες εσυ... Κ εγω απο cbf 250 πηρα κατευθειαν 1000ss... Το παιδι εχει ηδη 600ρι γυμνο... Δεν μου φαινεται παραλογο να παει σε 1000... Κ το προτεινα το 1000 γιατι πλεον τα 1000 τα βρισκεις ιδια τιμη σχεδον με τα 600 κ οσοι παιρνουν 600 συνηθως σε κανα 5μηνο 6μηνο το συνηθιζουν κ μετα ζηλευουν τα 1000... Κ εγω πριν παρω το 1000, ηθελα να παρω 600ρι γιατι φοβομουν με την ιδια λογικη του να μην παω απο το 250 σε 1000. Ενας φιλος μου βεβαια μου ελεγε μην παρεις 600 σε 6 μηνες θα ψαχνεις να το δωσεις κλπ κλπ... Ε μετα απο λιγους μηνες που πηρα το 1000 καταλαβα τι μου ελεγε... Κ σιγα πια ολοι με τα 1000ρια κανετε λες κ ειναι τιποτα διαστημοπλοια κ αν ανεβεις επανω δεν παιζει να τα οδηγησεις με τιποτα... Επισης υπαρχει κ η αποψη οτι με το 1000 μπορει στην πραγματικοτητα να κινδυνευεις λιγοτερο απο highsiding γιατι το 1000 το φοβασαι παντα ενω το 600 μολις το μαθεις ανοιγεις πιο αφοβα το γκαζι, κατι το οποιο δεν μου φαινεται κ παραλογο... Μερικα χρονια πριν π ειχα παρει μερικες βολτες r6 μετα απο καμια 5-6 βολτες ηδη ειχα αρχισει να λεω οτι χαμηλα μου φαινεται αδυναμο.... Και μη μου πει κανεις που εχει 600 οτι μετα απο κανα 5μηνο το μηχανακι δεν τους φαινεται ψοφιο χαμηλα γιατι θα λεει ψεματα... Γ αυτο προτεινω σιγουρα αν το παιδι που ανοιξε το φορουμ δεν εχει οδηγησει ξανα 1000 να οδηγησει πρωτα ενα για να εχει σφαιρικη αποψη κ μετα να το αποριψει... Μην το αποριπτει χωρις καν να εχει γνωμη για το θεμα... Γιατι κ εγω πριν αποκτησω γνωμη το ιδιο ακριβως πραγμα ελεγα.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Sorry ρε παιδια.... Red εγω δεν το προτεινα το 1000 με τη λογικη που λες εσυ... Κ εγω απο cbf 250 πηρα κατευθειαν 1000ss... Το παιδι εχει ηδη 600ρι γυμνο... Δεν μου φαινεται παραλογο να παει σε 1000... Κ το προτεινα το 1000 γιατι πλεον τα 1000 τα βρισκεις ιδια τιμη σχεδον με τα 600 κ οσοι παιρνουν 600 συνηθως σε κανα 5μηνο 6μηνο το συνηθιζουν κ μετα ζηλευουν τα 1000... Κ εγω πριν παρω το 1000, ηθελα να παρω 600ρι γιατι φοβομουν με την ιδια λογικη του να μην παω απο το 250 σε 1000. Ενας φιλος μου βεβαια μου ελεγε μην παρεις 600 σε 6 μηνες θα ψαχνεις να το δωσεις κλπ κλπ... Ε μετα απο λιγους μηνες που πηρα το 1000 καταλαβα τι μου ελεγε... Κ σιγα πια ολοι με τα 1000ρια κανετε λες κ ειναι τιποτα διαστημοπλοια κ αν ανεβεις επανω δεν παιζει να τα οδηγησεις με τιποτα... Επισης υπαρχει κ η αποψη οτι με το 1000 μπορει στην πραγματικοτητα να κινδυνευεις λιγοτερο απο highsiding γιατι το 1000 το φοβασαι παντα ενω το 600 μολις το μαθεις ανοιγεις πιο αφοβα το γκαζι, κατι το οποιο δεν μου φαινεται κ παραλογο... Μερικα χρονια πριν π ειχα παρει μερικες βολτες r6 μετα απο καμια 5-6 βολτες ηδη ειχα αρχισει να λεω οτι χαμηλα μου φαινεται αδυναμο.... Και μη μου πει κανεις που εχει 600 οτι μετα απο κανα 5μηνο το μηχανακι δεν τους φαινεται ψοφιο χαμηλα γιατι θα λεει ψεματα... Γ αυτο προτεινω σιγουρα αν το παιδι που ανοιξε το φορουμ δεν εχει οδηγησει ξανα 1000 να οδηγησει πρωτα ενα για να εχει σφαιρικη αποψη κ μετα να το αποριψει... Μην το αποριπτει χωρις καν να εχει γνωμη για το θεμα... Γιατι κ εγω πριν αποκτησω γνωμη το ιδιο ακριβως πραγμα ελεγα.... συμφωνω-διαφωνωντας...Δεν υπαρχουν δυσκολα μηχανακια.Υπαρχουν δυσκολοι οδηγοι.Εσυ το εχεις απο την φυση σου και σου φαινεται απλη διαδικασια ..οποτε κρινεις εξ ιδιων .Ο αλλος ομως δεν εχει κατ,αναγκην την δικια σου προσαρμοστικοτητα.Παιζει σοβαρα να αργησει να προσαρμοστει στο 1000 και να γινει κανα κακο ,οποτε ενα προηγουμενο σκαλοπατι μικροτερων κυβικων να εινα απαραιτητο (γενικως μιλαω ,οχι για τον φιλο που ανοιξε το τοπικ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 συμφωνω-διαφωνωντας...Δεν υπαρχουν δυσκολα μηχανακια.Υπαρχουν δυσκολοι οδηγοι.Εσυ το εχεις απο την φυση σου και σου φαινεται απλη διαδικασια ..οποτε κρινεις εξ ιδιων .Ο αλλος ομως δεν εχει κατ,αναγκην την δικια σου προσαρμοστικοτητα.Παιζει σοβαρα να αργησει να προσαρμοστει στο 1000 και να γινει κανα κακο ,οποτε ενα προηγουμενο σκαλοπατι μικροτερων κυβικων να εινα απαραιτητο (γενικως μιλαω ,οχι για τον φιλο που ανοιξε το τοπικ ) Δεν διαφωνω κ ουτε θεωρω τον εαυτο μου κανενα τρελο αναβατη.... Απλα ο φιλος εχει ηδη 600ρι γυμνο σαν προηγουμενο μηχανακι... Δεν μου φαινεται τοσο παραλογο να παει σε 1000. Δεν πιστευω δα να δει κ τοσο τρομακτικη διαφορα απο το 600 γυμνο στο 675 που να μην την συνηθισει σε ενα 6μηνο max.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) εαν παει σε 1000αρι SS καποιος απο μικροτερο και αλλης κατηγοριας μηχανακι ,καλο θα ειναι να υπαρχει traction control -χαρτογραφηση υποδυναμης -abs (απαραιτητως ) μετριαζοντας το υποτιθεμενο σοκ της αλαγης.180 αλογα χωρις ηλεκτρονικα σε ελληνικους δρομους και συνθηκες κυκλοφοριας ,ειναι κινδυνος και για εμπειρους στην κατηγορια. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον ΩΡΙΩΝ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 δεν ξερω ποιο ειναι τελικα καλυτερο σαν μηχανακι αλλα μπορω να σου εγγυηθω οτι το 675 θα λατρευεις να το χαιδευεις!! θα αποκτησεις κουσουρια! θα σε κοροιδευει ο κοσμος! ασε, παρε το 750 καλυτερα! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Ζωγραφισες :D Καταλαβαινω τι λετε και δε διαφωνω,προσωπικα πιστευω οτι ανετα θα μπορουσα να χω ενα 1000 και να γελαω σα χαζος για πολυ καιρο (μακαρι να μη το παρετε οτι περιαυτολογω),επισης βρισκω πολυ σωστη την επισημανση του Ωριον οσο αναφορα την ασφαλεια για τους δρομους μας. Η επιλογη μου εχει γινει με το σκεπτικο οτι ενα απ τα δυο μηχανακια 750-675 θα αρχισω να το χαιρομαι απο τον πρωτο καιρο(οδηγησα το 750 και νομιζα οτι το χα κανα χρονο!!)εχει να μου δωσει χαρα σε ολες τις χρησεις(εκτος πολης) και πραγματικα πιστευω(σημερα)οτι δε θα το βαρεθω ευκολα και ισως με συνοδεψει για αρκετα χρονια. Υσ:το 1000 με ψηνει παρα πολυ μονο και μονο για το ποσο ευκολα σηκωνεται σουζα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Εχεις ξανα οδηγησει 1000 κ το φοβασαι? Η γενικα απο οτι εχεις ακουσει? Αν δεν εχεις οδηγησει μην προβεις σε καμια αγορα πριν οδηγησεις. Trust meΦαντασου λες οδηγησες το 750 κ νομιζες οτι το χες κανα χρονο... Σκεψου σ ενα χρονο πως θα νιωθεις... Για μενα τα 600 ειναι καθαρα για πιστα κ γ αυτους που ψαχνουν τα δεκατα του δευτερολεπτου... Στο δρομο για να το ευχαριστηθεις θα πρεπει να το δουλευεις ψηλα συνεχεια την ωρα π με το 1000 δε σε νοιαζει σε τι στροφες ειναι το μοτερ... Κ με 6η κ 5000 στροφες να εισαι ξεκολλαει για προσπεραση κ γενικα εισαι πιο ανετα στο δρομο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Καλημερα.Τα σουζουκια ως γνωστον ειναι ευκολοδηγητα μηχανακια, εχω παρει το κ51000 και γελουσα σα χαζος :D ,αλλα οπως ειπα η πιστα ειναι μες το προγραμμα και το 1000 θα αργησω πολυ να το χαρω αν το καταφερω ποτε..Ειπαμε Cooladia Team :D Niωθω τι λες,προτεινεις ενα μηχανακι με σκοπο να μη το βαρεθω και ψαχνω να το πουλησω και σ ευχαριστω,αλλα τη σημερον ημερα ειμαι για κει που κοιταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Αν εχεις οδηγησει και προτιμας ενα 600ρι η 750 τοτε ναι Απλα εγω στο προτεινα γιατι ειχα την εντυπωση οτι δεν ειχες εμπειρια με 1000 κ απλα φοβοσουν απ αυτα που ακουγες. Αναμεσα στα 2 θα επαιρνα το gixxer. Ενας απο τους κυριοτερους λογους για μενα προσωπικα ειναι οτι δεν μου κολλαει SS μηχανη κ να μην ακουω το βελουδινο ηχο του 4κυλινδρου εν σειρα... Μεχρι κ ο ηχος του R1 με το crossplane με χαλαει κ ειναι ενας σημαντικος λογος που θα με απετρεπε να παρω το συγκεκριμενο R1. Επισης πιστευω περισσοτερο στα japan κ γενικα το gixxer ειναι κ ενα μηχανακι που εχει απο τις πιο φιλικες θεσεις οδηγησεις σε SS (σε Κ9 1000 φιλου μου που ανεβηκα χωρις να το οδηγησω ομως ειδα οτι ειχε διαφορα απο το cbr αρκετη κ σου εδινε την αισθηση οτι ησουν καπως πιο ορθιος). Τελος εχεις και την αξιοπιστια του ιαπωνα που για μενα ειδικα στις εποχες μας παιζει ρολο. Εγω σαν συμβουλη σου δινω να μην μπαινεις στο τρυπακι του πιο ειναι το πιο γρηγορο η πιο στριβει πιο καλα κλπ κλπ κλπ... Αυτες τις διαφορες δεν θα τις χρειαστεις "πραγματικα". Παρε το μηχανακι που σ αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα και που θες περισσοτερο... Επειδη δεν ξερω τι τιμες παιζουν κ τι διαφορες εχουν στην τιμη μεταξυ τους αν πχ σ αρεσουν εξισου και τα δυο κ εχουν καμια μεγαλη διαφορα της ταξης των 1000+ ευρω τοτε πιστευω ειναι πιο καλη κινηση να παρεις το φθηνοτερο κ με τα υπολοιπα να κανεις οτι μαζεματα θελει η να παρεις εξοπλισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλημερα! Φιλε jimskeet, εχω αλλαξει μεσα σε λιγο καιρο 2 μηχανες, ενα er6n 2007 ενα er6n 2009 και τωρα ειμαι στο street triple! τα 2 πρωτα ειχαν 72 αλογακια, βεβαια πριν απο το 1ο er6n ειχα cbr 125, και μου φανηκε τεραστια η διαφορα λογικο! αλλα απο το ενα er στο αλλο δεν μου φανηκε κατι προτογνωρο! Τελος παντων τα 72 αλογα αυτα μου ηταν πολυ καλα, και στο γκαζι, και στην βολτα και στην καγκουρια και στο ταξιδι με εμενα προσωπικα με κάλυπταν! ποτε δεν βαρεθηκα το γκαζι τους! Τωρα πειρα το street triple, το μηχανακι ειναι απιστευτο, στριβει με την σκεψη, χωρις προσπαθεια, υπεροχος ηχος-κινητηρας με ροπη απο το ρελαντι και 108 αλογα που πολλες φορες δεν τα χρειαζομαι πραγματικα! Πριν λιγο καιρο και ενω ειχα το street triple οδηγησα στις στροφες στα βιλια, 1 φορα πανω κατω την διαδρομη ενα cbr1000 2003-04 μοντελο! Το γκαζι του δεν με τρομαζε αλλα οδηγουσα μια ταχυτητα πανω και επεζα με τις ροπες, σαν να οδηγουσα το street triple! ΑΛΛΑ ηταν βαρυ (σε σχεση με το δικο μου)!!!! το ένοιωθα απο στροφη σε στροφη, και την αλλαγη κατεύθυνσης! ηταν αρκετα ποιο τεχνικο μηχανακι, αν δεν εβαζα σωστα τα ποδια μου, χερια μου, σωμα μου, δεν εστριβε οπως θα ηθελα να στριψει! Και καταλήγω γιατι να παει σε ενα 1000; μην βαρεθει το γκαζι; δηλαδη μετα το 1000 θα παρει panigalle η θα παρει το zx-10r ή το 1000rr; δεν εχει λογικη! Στο δικο μου μυαλο ενα μηχανακι με αρκετο γκαζι οπως το 750-675 ειναι οτι πρεπει γιατι ειναι και ελαφριά, μανιτζεβελα και μπορεις να εχεις εναν ωραιο ρυθμο χωρις να βαζεις ολη σου την προσπαθεια! Αυτα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον A7XBilly 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 ωραια ολα αυτα δεν λεω αλλα ρε φιλαρακι αφρικα /τρανσαλπ δεν τ σκεφτεσαι καθολου ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Καλημερα! Φιλε jimskeet, εχω αλλαξει μεσα σε λιγο καιρο 2 μηχανες, ενα er6n 2007 ενα er6n 2009 και τωρα ειμαι στο street triple! τα 2 πρωτα ειχαν 72 αλογακια, βεβαια πριν απο το 1ο er6n ειχα cbr 125, και μου φανηκε τεραστια η διαφορα λογικο! αλλα απο το ενα er στο αλλο δεν μου φανηκε κατι προτογνωρο! Τελος παντων τα 72 αλογα αυτα μου ηταν πολυ καλα, και στο γκαζι, και στην βολτα και στην καγκουρια και στο ταξιδι με εμενα προσωπικα με κάλυπταν! ποτε δεν βαρεθηκα το γκαζι τους! Τωρα πειρα το street triple, το μηχανακι ειναι απιστευτο, στριβει με την σκεψη, χωρις προσπαθεια, υπεροχος ηχος-κινητηρας με ροπη απο το ρελαντι και 108 αλογα που πολλες φορες δεν τα χρειαζομαι πραγματικα! Πριν λιγο καιρο και ενω ειχα το street triple οδηγησα στις στροφες στα βιλια, 1 φορα πανω κατω την διαδρομη ενα cbr1000 2003-04 μοντελο! Το γκαζι του δεν με τρομαζε αλλα οδηγουσα μια ταχυτητα πανω και επεζα με τις ροπες, σαν να οδηγουσα το street triple! ΑΛΛΑ ηταν βαρυ (σε σχεση με το δικο μου)!!!! το ένοιωθα απο στροφη σε στροφη, και την αλλαγη κατεύθυνσης! ηταν αρκετα ποιο τεχνικο μηχανακι, αν δεν εβαζα σωστα τα ποδια μου, χερια μου, σωμα μου, δεν εστριβε οπως θα ηθελα να στριψει! Και καταλήγω γιατι να παει σε ενα 1000; μην βαρεθει το γκαζι; δηλαδη μετα το 1000 θα παρει panigalle η θα παρει το zx-10r ή το 1000rr; δεν εχει λογικη! Στο δικο μου μυαλο ενα μηχανακι με αρκετο γκαζι οπως το 750-675 ειναι οτι πρεπει γιατι ειναι και ελαφριά, μανιτζεβελα και μπορεις να εχεις εναν ωραιο ρυθμο χωρις να βαζεις ολη σου την προσπαθεια! Αυτα Καταρχην το 03 με το 04 ειναι διαφορετικα μοντελα. το ειναι ιδιο με το 05. Εσυ λογικα πρεπει να οδηγησες το 04-05 γιατι το 03 ειναι το 954. Σου φανηκε περιεργο οταν το οδηγησες γιατι: 1ον πηγες σε καινουρια θεση οδηγησης η οποια κ εμενα μου φαινεται αρκετα αβολη σε σφιχτες κ αργες στροφες. 2ον Το cbr εχει κ πιο μακρυ wheelbase απο το triple αλλα κ αλλη γεωμετρια γενικα κ χοντρικα για να καταλαβεις ειναι φτιαγμενο για να στριβει με μεγαλες ταχυτητες κυριως κ υστερει σε σφιχτες κ αργες στροφες οπως ολα τα SS 3ον εχει ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερ που σφιγγει οσο ανεβαινει η ταχυτητα κ βαραινει το τιμονι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 εγω λεω μην παμε την κουβεντα στο 600 vs 750 vs 1000 γιατι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, τα εχουμε πει/γραψει 100δες φορες Δεν υπαρχει κανονας για ολους, δεν ειναι ολοι του στυλ να πηγαινουν στην Εθνικη με το 600/750 και να τους κανει σουβλακι κανα 1000 και να τα βαψουν μαυρα Εγω αυτοι που ξερω να βαρεθηκαν τα μικρα κυβικα γρηγορα ειναι ινδιανοι που δεν γουσταραν να τους περναει κανενας, οσοι τα πηραν γιατι ηξεραν τι ηθελαν και τι θα επαιρναν μια χαρα τα χαιρονται Επισης πολλοι δεν περασαν καν απο 600-750 και μια χαρα πηγαν στα 1000 Αλλοι τους κλαινε οι μανουλες τους Δεν υπαρχει κανονας, τελος. Το σημαντικο ειναι να ξερουμε τι θελουμε και τι μπορουμε να κανουμε. Επισης σημαντικο ειναι να μην ειμαστε καθετοι χωρις να εχουμε δοκιμασει κατι (πχ αυτοι που λενε για τα 1000 οτι ειναι δυσκολα-επικινδυνα χωρις να τα εχουν καβαλησει η αντε να εχουν κανει κανα τετραγωνο και το αναποδο-αυτοι που κραζουν τα 600 απλα επειδη τα περνανε στην Εθνικη αλλα δεν εχουν καβαλησει σε καποια στριφτερη διαδρομη ωστε να κανουν τη συγκριση σε αισθηση-αποτελεσματικοτητα) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Τωρα πΗρα το street triple, το μηχανακι ειναι απιστευτο, στριβει με την σκεψη, χωρις προσπαθεια, υπεροχος ηχος-κινητηρας με ροπη απο το ρελαντι και 108 98 ανακοινώσιμα, 93 τροχό αλογα που πολλες φορες δεν τα χρειαζομαι πραγματικα! Τελειοποιήθηκε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 καλο ειναι να μην ξεφευγουμε με μοντελα, το καλυτερο ειναι να τα οδηγησεις αυτα ποθ σε ενδιαφεροθν απο πιθανους πωλητες, τα βαζεις κατω κ τοτε διαλεγεις, εμενα η καρδια λεει Τ.......( αλλα δεν μου πεφτει κανενας λογος) οτι κ να ειναι καλα χιλιομετρα κ παντα ορθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 θεωρω οτι πιο γρηγορος στην πιστα θα εισαι με το R ενω στο δρομο με το gixxer, αναλογως που θες να εστιασεις αποφασιζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Τελειοποιήθηκε. ο κατασκευαστης ανακοινωνει 108,2 ps (106.7 bhp) στις 11,700 σ.α.λ, στο βιβλιαρακι του, και σε ολα τα sites μετρημενο στον στροφαλο! ποσο ειναι πραγματικα ναι οκ ειναι κατω απο 100! ομως δεν με νοιαζει, δεν θα παω να το δυναμομετρισω και δεν εχει λογικη! οσο λεει ο κατασκευαστης συγκρινω το δικο μου και ολα τα αλλα μηχανακια! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 Ε ναι, δυσκολάκι να έχει το Triple ακριβώς τα ίδια άλογα (στρόφαλο και τροχό) με το GSR. Κι εγώ 108 άλογα το ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ε ο καθένας με τα ονειρικά παλάτια του... 93 στον τροχό, έχει μετρηθεί από το περιοδικό Μοτό, για να ξέρεις στο εξής, έστω εγκυκλοπαιδικά τι άλογα έχει η μοτοσυκλέτα σου. Το GSR αν θυμάμαι καλά, δεν το λέω στα σίγουρα αυτό, ήταν στα 89 τροχό, πάλι τέστ περιοδικό Μοτό, θυμάμαι πάντως ήταν οριακά πιο αδύναμο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2014 off topic on: Ξανα λεω δεν με ενδιαφερει ποσα αλογα εχει τροχο η μοτοσυκλετα μου και καμια αλλη μοτοσυκλετα! δεν μπορω να συγκρινω ετσι καμια γιατι θα πρεπει να αγορασω δικο μου δυναμομετρο να συγκρινω οτι υπαρχει στην αγορα! εγω βλεπω ποσα δινει ο καθε κατασκευαστης απο εκει και περα ναι γνωριζω οτι εχει κατω απο 100 και συγκεκριμενα 93! το οτι λεει η εταιρια 108 ομως μην το καταρρίπτεις ασχετα οτι δεν ειναι τοσο! καταλαβενεις πως στο λεω! ΥΓ: κανενα ονειρικο παλατι, δεν κερδιζω τιποτα! απλα δεν ειμαι τις λογικης αλογα στον τροχο γιατι ουτε εχουν μετριθει ολα, ουτε σωστα ουτε ουτε και δεν ξερω και εγω τι αλλο! αμα ειναι ετσι να βαζουμε τα μιχανακια μας σε γεφυροπλάστιγγα να βλεπουμε το βαρος γιατι ο κατασκευστης το μετρισε υπο υδανικες συνθηκες! τρέχα γύρευε off topic off. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες