panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χτες Το βράδυ κατά τις 9μιση ήμουν παρκαρισμένος έξω απ το Mr.Hot Dog στην οδό Παπάγου 100 (Ζωγράφου) και ένα scooter περνώντας μου ρίχνει τη μηχανή και αυτή με τη σειρά της πέφτει με το δεξί clip-on πάνω στο αριστερό πίσω φανάρι του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο εκεί. Τον κυνήγησα αλλά δεν τον πρόλαβα, και ούτε πινακίδα πρόλαβα να δω. Μας άφησε σουβενίρ όμως ένα κομμάτι under spoiler, οπότε ξέρω το χρώμα και το μοντέλο του. Κάλεσα τροχαία, κατέγραψε το συμβάν και μου είπε να επικοινωνήσω με την ασφάλεια μου και αν χρειαστώ την έκθεση ότι μπορώ να την πάρω από την τροχαία καισαριανής. Τέλος πάντων, εγώ ζημιές έχω αριστερό φλας, πλαστικό ουράς (που είναι και η χειρότερη), στραβωμένος λεβιές ταχυτήτων, ξυλωμένος αριστερός καθρέπτης, αριστερό clip-on παίζει λίγο, δεξιός καθρέπτης ραγισμένος (στο σημείο που ρυθμίζεται). Εγώ μιας και είναι το μοναδικό μεταφορικό μέσο, όπως καταλαβαίνεται πρέπει να την οδηγώ έτσι τώρα μιας και λεφτά για όλες αυτές τις ζημιές δεν υπάρχουν! Θερμή παράκληση, όποιος δει ένα SYM HD200 μαύρο με σπασμένο under spoiler ή/και χτυπήματα στην δεξιά το πλευρά, να με ενημερώσει άμεσα. Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα με το τι μπορώ να κάνω δεκτή. (Το σπασμένο κομμάτι έχει πάνω και το αυτοκόλλητο του αν αυτό βοηθάει) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Οκ φιλος ,θα εχω το νου μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris4204 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 me too για Περιστέρι - Πετρούπολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω να μς πεις ποιό HD 200 ηταν αν πρόσεξες.. 1)HD 200 (2004-2006) με το ζαβό μπροστά φανάρι και ταμπούρο πίσω 2)HD 200evo (2007-Σημερα) -απλά τα τελευταία 2 χρόνια πουλιέται ως classic 3)HD2 200 (σημερινό μοντέλο) το οποίο έχει μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό Επεισή μιλάμε για καλοπουλημένο μηχανάκι η διαφορά είναι πολλές χιλιάδες μηχανακια. Αν βρεις και μια foto Να βάλεις απ το net ακόμα καλύτερα. Επίσης : Να μας δείξεις πιο κομμάτι πλαστικό εννοείς σαν under spoiler Καθώς κι εγώ που είχα το μηχανα΄κι δεν καταλαβα ποιό λες! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 τριγυρναω εκει οποτε θα εχω τοννου μου. αλλα οπως σωστα λεει ο Βαγγελης, δειξε και καμια φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Έχεις π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 μακαρι να βρεις αρκη και γρηγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλά, κανα κοτρώνι δεν είχε εκεί πέρα; Ή έστω νεράτζι που είναι στα φόρτε τους; ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ τον κερατά. Καλά ξεμπερδέματα να έχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Θα έχω και εγώ το νου μου,η σχολή είναι δίπλα και το mr hot dog το χουμε χρυσώσει. Άσχετο,αλλά παρκάρεις την μηχανή στον 4ο στην φιλοσοφική?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Τι λέτε ρε παιδιά πάλι ! Καλά τι μουλάρια υπάρχουνε? Και την κ@λοασφάλεια τι την πληρώνουνε? Άν έχουνε βέβαια..... Τραγική κατάσταση λέμε....απλά τραγική.... Εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν αλλά να σηκωθεί και να φύγει? Θάχουμε το νού μας, εγώ βέβαια όσο κυκλοφορώ με το κουτί. Μόνο διευκρίνηση ποιό από όλα όπως σωστά ρωτήθηκε παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω να μς πεις ποιό HD 200 ηταν αν πρόσεξες.. 1)HD 200 (2004-2006) με το ζαβό μπροστά φανάρι και ταμπούρο πίσω 2)HD 200evo (2007-Σημερα) -απλά τα τελευταία 2 χρόνια πουλιέται ως classic 3)HD2 200 (σημερινό μοντέλο) το οποίο έχει μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό Επεισή μιλάμε για καλοπουλημένο μηχανάκι η διαφορά είναι πολλές χιλιάδες μηχανακια. Αν βρεις και μια foto Να βάλεις απ το net ακόμα καλύτερα. Επίσης : Να μας δείξεις πιο κομμάτι πλαστικό εννοείς σαν under spoiler Καθώς κι εγώ που είχα το μηχανα΄κι δεν καταλαβα ποιό λες! Νομίζω πως ήταν το 2, το evo αλλά θα απαντήσω σίγουρα το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Εννοώ την καρίνα (αν λέγεται έτσι στα σκουτερ) το πλαστικό που είναι στην κάτω μεριά, κάτω από τα πόδια, για να καταλάβεις, αυτό του το πλαστικό χτύπησε στο λεβιέ ταχυτήτων μου. Το απόγευμα περισσότερα και φωτό για να σιγουρευτώ πρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 θα χω κ εγω το νου μου απο νεα ιωνια μερια,μόνο θα διευκολυνες περισσοτερο για περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το μοντελο που ειπε ο φιλος πιο πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Τι λέτε ρε παιδιά πάλι ! Καλά τι μουλάρια υπάρχουνε? Και την κ@λοασφάλεια τι την πληρώνουνε? Άν έχουνε βέβαια..... Τραγική κατάσταση λέμε....απλά τραγική.... Εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν αλλά να σηκωθεί και να φύγει? Θάχουμε το νού μας, εγώ βέβαια όσο κυκλοφορώ με το κουτί. Μόνο διευκρίνηση ποιό από όλα όπως σωστά ρωτήθηκε παραπάνω. Άστα Σάββα είναι δεύτερη φορά που μου το ρίχνουν μέσα στο μήνα και φεύγουν... Από τώρα παρκάρισμα μόνο σε πεζοδρόμιο δε γίνεται αλλιώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Άστα Σάββα είναι δεύτερη φορά που μου το ρίχνουν μέσα στο μήνα και φεύγουν... Από τώρα παρκάρισμα μόνο σε πεζοδρόμιο δε γίνεται αλλιώς... Φίλε μου λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς και όσο νάναι άν προσέξουμε εμείς και εκμεταλλευτούμε τη λεπτή σιλουέτα του μοτοσακού μπορούμε να το βάλουμε με λίιιγη προσοχή και λίιιιγο κόπο παραπάνω έτσι που να μην ενοχλεί ούτε πεζό ούτε τίποτα. Δεν φταίνε όμως και οι Δήμοι που θέλουν ψήφους τώρα κλπ που δεν έχουν θέσεις αποκλειστικά για δίκυκλα και μας αναγκάζουν να είμαστε παράνομοι? Τέλος πάντων για να μη βγαίνω από το θέμα θάχουμε το νού μας φίλε μου και πολύ στενοχωρήθηκα..... Υ.Γ. Έχω πάρει φωτό από τέτοια ....ακόμα και από το μπαλκόνι μου, άλλος με αμάξι πούριξε μηχανάκι και εγώ ζέσταινα το δικό μου στο πάρκιν και τον είδα έγινε ο μεγάλος χαμός και μου πέταξε και το θρυλικό......ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ? (τα πλήρωσε όλα ατάκα και επιτόπου λέμε...) Και πολλά άλλα γιαυτό δεν μπορώ να μην ανεβάζω πίεση όταν διαβάζω κάτι τέτοια............μουλάρια ε μουλάρια είτε 4κυκλα είτε 2κυκλα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ΕΛΕΟΣ, κριμα να μπαινει κανεις σε τετοιους μπελαδες για τη μαλ@κι@ του αλλου! για να εφυγε ετσι λογικα ηταν ανασφαλιστος δεν εξηγειται αλλιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Νομίζω πως ήταν το 2, το evo αλλά θα απαντήσω σίγουρα το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Εννοώ την καρίνα (αν λέγεται έτσι στα σκουτερ) το πλαστικό που είναι στην κάτω μεριά, κάτω από τα πόδια, για να καταλάβεις, αυτό του το πλαστικό χτύπησε στο λεβιέ ταχυτήτων μου. Το απόγευμα περισσότερα και φωτό για να σιγουρευτώ πρώτα. Επιβεβαιώνω, το μηχανάκι ήταν το SYM HD 200evo και το κομμάτι που του λείπει είναι αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Αν έτρεχε το σκούτερ και χτυπούσε οτιδήποτε, δεν θα έπεφτε και ο οδηγός του σκούτερ μαζι με αυτό; Οποτε θα ηταν δυσκολο να σηκωθει και να φυγει ετσι απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Αν έτρεχε το σκούτερ και χτυπούσε οτιδήποτε, δεν θα έπεφτε και ο οδηγός του σκούτερ μαζι με αυτό; Οποτε θα ηταν δυσκολο να σηκωθει και να φυγει ετσι απλά. Δεν έπεσε καρφωτά πάνω μου, με τη δεξιά του μεριά έπεσε, και απ' όσο είδα δεν έπεσε. Αλλά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Το εχω παθει κι εγω φιλε μου απο ξεπαρκαρισμα κουτιου, πηγα και βρηκα το σκουτερι αναποδογυρισμενο και σπασμενο. Ειναι μεγαλη ξενερα συναισθημα το ξερω, να τον βρεις ευχομαι τον μ@λακα και να σου πληρωσει τις ζημιες... Θα χω κι εγω το νου μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Φιλε μου εγω μενω Ζωγραφου οποτε θα εχω κ εγω το νου μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες