Jump to content
panelix

Τρακάρισμα παρκαρισμένης και εγκατάλειψη (Ζωγράφου)

Recommended Posts

Χτες Το βράδυ κατά τις 9μιση ήμουν παρκαρισμένος έξω απ το Mr.Hot Dog στην οδό Παπάγου 100 (Ζωγράφου) και ένα scooter περνώντας μου ρίχνει τη μηχανή και αυτή με τη σειρά της πέφτει με το δεξί clip-on πάνω στο αριστερό πίσω φανάρι του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο εκεί. Τον κυνήγησα αλλά δεν τον πρόλαβα, και ούτε πινακίδα πρόλαβα να δω. Μας άφησε σουβενίρ όμως ένα κομμάτι under spoiler, οπότε ξέρω το χρώμα και το μοντέλο του. Κάλεσα τροχαία, κατέγραψε το συμβάν και μου είπε να επικοινωνήσω με την ασφάλεια μου και αν χρειαστώ την έκθεση ότι μπορώ να την πάρω από την τροχαία καισαριανής. Τέλος πάντων, εγώ ζημιές έχω αριστερό φλας, πλαστικό ουράς (που είναι και η χειρότερη), στραβωμένος λεβιές ταχυτήτων, ξυλωμένος αριστερός καθρέπτης, αριστερό clip-on παίζει λίγο, δεξιός καθρέπτης ραγισμένος (στο σημείο που ρυθμίζεται). Εγώ μιας και είναι το μοναδικό μεταφορικό μέσο, όπως καταλαβαίνεται πρέπει να την οδηγώ έτσι τώρα μιας και λεφτά για όλες αυτές τις ζημιές δεν υπάρχουν! Θερμή παράκληση, όποιος δει ένα SYM HD200 μαύρο με σπασμένο under spoiler ή/και χτυπήματα στην δεξιά το πλευρά, να με ενημερώσει άμεσα. Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα με το τι μπορώ να κάνω δεκτή.

(Το σπασμένο κομμάτι έχει πάνω και το αυτοκόλλητο του αν αυτό βοηθάει)

Τροποποιήθηκε από τον panelix

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω να μς πεις ποιό HD 200 ηταν αν πρόσεξες..

1)HD 200 (2004-2006) με το ζαβό μπροστά φανάρι και ταμπούρο πίσω

2)HD 200evo (2007-Σημερα) -απλά τα τελευταία 2 χρόνια πουλιέται ως classic

3)HD2 200 (σημερινό μοντέλο) το οποίο έχει μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό

Επεισή μιλάμε για καλοπουλημένο μηχανάκι η διαφορά είναι πολλές χιλιάδες μηχανακια.

Αν βρεις και μια foto Να βάλεις απ το net ακόμα καλύτερα.

Επίσης : Να μας δείξεις πιο κομμάτι πλαστικό εννοείς σαν under spoiler Καθώς κι εγώ που είχα το μηχανα΄κι δεν καταλαβα ποιό λες!

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τριγυρναω εκει οποτε θα εχω τοννου μου.

αλλα οπως σωστα λεει ο Βαγγελης, δειξε και καμια φωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να βρεις αρκη και γρηγορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, κανα κοτρώνι δεν είχε εκεί πέρα; Ή έστω νεράτζι που είναι στα φόρτε τους; ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ τον κερατά.

Καλά ξεμπερδέματα να έχεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έχω και εγώ το νου μου,η σχολή είναι δίπλα και το mr hot dog το χουμε χρυσώσει.

Άσχετο,αλλά παρκάρεις την μηχανή στον 4ο στην φιλοσοφική??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε ρε παιδιά πάλι ! :pray:

Καλά τι μουλάρια υπάρχουνε?

Και την κ@λοασφάλεια τι την πληρώνουνε?

Άν έχουνε βέβαια.....

Τραγική κατάσταση λέμε....απλά τραγική....

Εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν αλλά να σηκωθεί και να φύγει? :shock:

Θάχουμε το νού μας, εγώ βέβαια όσο κυκλοφορώ με το κουτί.

Μόνο διευκρίνηση ποιό από όλα όπως σωστά ρωτήθηκε παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω να μς πεις ποιό HD 200 ηταν αν πρόσεξες..

1)HD 200 (2004-2006) με το ζαβό μπροστά φανάρι και ταμπούρο πίσω

2)HD 200evo (2007-Σημερα) -απλά τα τελευταία 2 χρόνια πουλιέται ως classic

3)HD2 200 (σημερινό μοντέλο) το οποίο έχει μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό

Επεισή μιλάμε για καλοπουλημένο μηχανάκι η διαφορά είναι πολλές χιλιάδες μηχανακια.

Αν βρεις και μια foto Να βάλεις απ το net ακόμα καλύτερα.

Επίσης : Να μας δείξεις πιο κομμάτι πλαστικό εννοείς σαν under spoiler Καθώς κι εγώ που είχα το μηχανα΄κι δεν καταλαβα ποιό λες!

Νομίζω πως ήταν το 2, το evo αλλά θα απαντήσω σίγουρα το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Εννοώ την καρίνα (αν λέγεται έτσι στα σκουτερ) το πλαστικό που είναι στην κάτω μεριά, κάτω από τα πόδια, για να καταλάβεις, αυτό του το πλαστικό χτύπησε στο λεβιέ ταχυτήτων μου. Το απόγευμα περισσότερα και φωτό για να σιγουρευτώ πρώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα χω κ εγω το νου μου απο νεα ιωνια μερια,μόνο θα διευκολυνες περισσοτερο για περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το μοντελο που ειπε ο φιλος πιο πάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέτε ρε παιδιά πάλι ! :pray:

Καλά τι μουλάρια υπάρχουνε?

Και την κ@λοασφάλεια τι την πληρώνουνε?

Άν έχουνε βέβαια.....

Τραγική κατάσταση λέμε....απλά τραγική....

Εντάξει ατυχήματα συμβαίνουν αλλά να σηκωθεί και να φύγει? :shock:

Θάχουμε το νού μας, εγώ βέβαια όσο κυκλοφορώ με το κουτί.

Μόνο διευκρίνηση ποιό από όλα όπως σωστά ρωτήθηκε παραπάνω.

Άστα Σάββα είναι δεύτερη φορά που μου το ρίχνουν μέσα στο μήνα και φεύγουν... Από τώρα παρκάρισμα μόνο σε πεζοδρόμιο δε γίνεται αλλιώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άστα Σάββα είναι δεύτερη φορά που μου το ρίχνουν μέσα στο μήνα και φεύγουν... Από τώρα παρκάρισμα μόνο σε πεζοδρόμιο δε γίνεται αλλιώς...

Φίλε μου λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς και όσο νάναι άν προσέξουμε εμείς και εκμεταλλευτούμε τη λεπτή σιλουέτα του μοτοσακού μπορούμε να το βάλουμε με λίιιγη προσοχή και λίιιιγο κόπο παραπάνω έτσι που να μην ενοχλεί ούτε πεζό ούτε τίποτα. :winking:

Δεν φταίνε όμως και οι Δήμοι που θέλουν ψήφους τώρα κλπ που δεν έχουν θέσεις αποκλειστικά για δίκυκλα και μας αναγκάζουν να είμαστε παράνομοι?

Τέλος πάντων για να μη βγαίνω από το θέμα θάχουμε το νού μας φίλε μου και πολύ στενοχωρήθηκα.....

Υ.Γ. Έχω πάρει φωτό από τέτοια ....ακόμα και από το μπαλκόνι μου, άλλος με αμάξι πούριξε μηχανάκι και εγώ ζέσταινα το δικό μου στο πάρκιν και τον είδα έγινε ο μεγάλος χαμός και μου πέταξε και το θρυλικό......ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ? (τα πλήρωσε όλα ατάκα και επιτόπου λέμε...) :plaf: Και πολλά άλλα γιαυτό δεν μπορώ να μην ανεβάζω πίεση όταν διαβάζω κάτι τέτοια............μουλάρια ε μουλάρια είτε 4κυκλα είτε 2κυκλα........... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΛΕΟΣ, κριμα να μπαινει κανεις σε τετοιους μπελαδες για τη μαλ@κι@ του αλλου! για να εφυγε ετσι λογικα ηταν ανασφαλιστος δεν εξηγειται αλλιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως ήταν το 2, το evo αλλά θα απαντήσω σίγουρα το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Εννοώ την καρίνα (αν λέγεται έτσι στα σκουτερ) το πλαστικό που είναι στην κάτω μεριά, κάτω από τα πόδια, για να καταλάβεις, αυτό του το πλαστικό χτύπησε στο λεβιέ ταχυτήτων μου. Το απόγευμα περισσότερα και φωτό για να σιγουρευτώ πρώτα.

Επιβεβαιώνω, το μηχανάκι ήταν το SYM HD 200evo και το κομμάτι που του λείπει είναι αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτό.

2a76df4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έτρεχε το σκούτερ και χτυπούσε οτιδήποτε, δεν θα έπεφτε και ο οδηγός του σκούτερ μαζι με αυτό;

Οποτε θα ηταν δυσκολο να σηκωθει και να φυγει ετσι απλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έτρεχε το σκούτερ και χτυπούσε οτιδήποτε, δεν θα έπεφτε και ο οδηγός του σκούτερ μαζι με αυτό;

Οποτε θα ηταν δυσκολο να σηκωθει και να φυγει ετσι απλά.

Δεν έπεσε καρφωτά πάνω μου, με τη δεξιά του μεριά έπεσε, και απ' όσο είδα δεν έπεσε. Αλλά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω παθει κι εγω φιλε μου απο ξεπαρκαρισμα κουτιου, πηγα και βρηκα το σκουτερι αναποδογυρισμενο και σπασμενο. Ειναι μεγαλη ξενερα συναισθημα το ξερω, να τον βρεις ευχομαι τον μ@λακα και να σου πληρωσει τις ζημιες... Θα χω κι εγω το νου μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα