ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 :think: Μή το σκέφτεσαι καθόλου...........Go For It ! Μακάρι νάμουν καλά........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) καλημέρα, με ενδιαφέρει και εμένα αυτό πείτε αν είναι .... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2014 από τον mesastou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 γιατι δεν ξεκινατε μια λιστα να δειτε πως παει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 αχ τι τέλεια φωτό!!! γουτσου γουτσου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 ναι, γλύκα είναι η σκυλιτσα μου και ένας λόγος που ... κάνω λιγότερες μηχανοκίνητες βόλτες (σκέφτομαι να την πάρω mountain bike next time) πάντως Πάρνηθα από το μονοπάτι για Φλαμπούρι (φώτο) είναι η καλύτερη μας :D sorry για το άσχετο ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Ομαδα MyBike.gr απο Αθηνα για οδοιπορικο 1821 1. Pantheman 2. 3. 4. 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 11 και σημερα καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χμ, αν είναι να φύγω όμως Κυριακή πρωί από το σπίτι θα πρέπει να κάνω +200 χλμ που σημαίνει πριν τις 7.00πμ Δεν με χαλάει, απλά σύνολο ημέρας μαζεύονται κοντά 700 χλμ... Διαφορετικά, δηλαδή με δωμάτιο από την προηγουμένη … θα ακούσω λίγο ή περισσότερη γκρίνια από το σπίτι, δεν μου αρέσει να ταξιδεύω και βράδυ ... Αλήθεια, τι ρυθμός χρειάζεται για να βγει αυτό με τους κανονισμούς; Δικάβαλο παίζει άνετα; βλέπω και μια γνωστή φάτσα https://plus.google....352154225759546 https://plus.google....352154225759546 προτείνω να βάλουμε την κοπέλα σε XRαρση αρχήγο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2014 από τον mesastou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 το πρωινο ειναι σκοτωμα.ουσιαστικα θα εισαι πανω στο μηχανακι συνεχεια. καλυτερα απο το προηγουμενο βραδυ,αλλα γιατι βραδυ?σουροπο μπορει να εισαι εδω. δικαβαλο παιζει και στοιχιζει 20Ε,δηλ 15ε+5ε=20ε και ο συνεπ. παιρνει κανονικα αναμνηστικα. η διαδρομη βγαινει,αρκει να μην γινεται αυτοσκοπος.αλλωστε περναει απο ωραια μερη. θετικη σκεψη θελει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Καλημέρα από την ταβέρνα στολίδι στην καστανιτσα Πάρνωνα.τελευταία καταγραφή δεδομένων,το βουνό στα καλύτερα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Ομαδα MyBike.gr απο Αθηνα για οδοιπορικο 1821 1. Pantheman 2. Vaelsod (90%) 3. 4. 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Ομαδα MyBike.gr απο Αθηνα για οδοιπορικο 1821 1. Pantheman 2. Vaelsod (90%) 3. Mesastou με σύζυγο με ερωτηματικό ... (έτσι μου είπε στο πρωινό κρεβατό-ψήσιμο) 4. 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 ενα cbf,ενα xr και ενα deauville,μεχρι στιγμης. honda x3 δηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Να συγκρατηθώ ή να το πετάξω τώρα? Τυχαίο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μολις κατεθεσα ,αντε ωρε Αθηναιοι μπειτε στο χορό να χορεψουμε. Καλη βολτα να εχουμε. Για δωματιο να δουμε τωρα την προηγουμενη μερα στο Ναυπλιο (?) που θα γινει η εκκινηση (?)Edit: Ωπα σορυ τωρα προσεξα στον χαρτη οτι το Α δεν ειναι στο Ναυπλιο αλλα στο Λεωνιδιο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2014 από τον pantheman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) 9 και σημερα.καλημερα δωματιο το βρισκουμε Λεωνιδιο.κανε μου ενα τηλ(μανωλης) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2014 από τον πυξιδας990 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 8 και σημερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Ποτε ληγουν οι συμετοχες ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Ποτε ληγουν οι συμετοχες ???? την τριτη 25 μαρτιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Εν τελη για την βολτα, θα πρεπει να αποχωρισω απο τις συμμετοχες, καθοτι εκεινες τις ημερες, θα ειμαι παρεα με τον πιο σημαντικο ανθρωπο της ζωης μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Ακυρο για την ακυρωση ,ειμαι μεσα κανονικα. Πρωην χωρις μπέσα το λενε, και δυστυχως εν τελει δεν θα ειμαι με τον γυιο μου. Θα μαζευτουμε εν τελη τιποτις Αθηναιοι να παμε για συγκομιδη κυπελλων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 Ακυρο για την ακυρωση ,ειμαι μεσα κανονικα. Πρωην χωρις μπέσα το λενε, και δυστυχως εν τελει δεν θα ειμαι με τον γυιο μου. Θα μαζευτουμε εν τελη τιποτις Αθηναιοι να παμε για συγκομιδη κυπελλων? το συζητάμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 6 και σημερα βδομαδα οδοιπορικου καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Ομαδα MyBike.gr απο Αθηνα για οδοιπορικο 1821 1. Pantheman 2. Vaelsod (90%) 3. Mesastou με έτερόν ήμισυ 4. 5. έχουμε λοιπόν ομάδα :) Μίλησαμε με Μανώλη και είμαστε μέσα λοιπόν και εμείς. Τι καλά να υπάρχει συννενοήση και ευελιξία :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Καλαμάτα ready too... :greece: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες