el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 εχεις επικοινωνησει καθολου με ''δεν πληρωνω''; δεν ειμαι σιγουρος για αυτο γιατι το ειχα δει παλια απο αυτους,αλλα νομιζω υπαρχει η επιλογη να το πας δικαστικως και να αθωωθεις.. Αν έχεις κουράγιο ,διάβασε το: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κανείς δικαστικά... Όλα είναι κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κανείς δικαστικά... Όλα είναι κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων Συμφωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Και εγώ συμφωνώ απολύτως ! Άσχετο αλλά δείτε στο έγγραφο πούλαβε ο φίλος το επώνυμο του υπεύθυνου οργάνου..............όνομα και πράμα......... Αυτά με φωτοτυπίες διπλωμάτων ούτε καν να τα αναφέρετε παιδιά θα πάτε μέσα ακούστε τι λέει ο Γάτος και οι άλλοι φίλοι παραπάνω και βγάλτε τα από το μυαλό σας . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 ωραια παιδια, δικια μου μακακια αυτο που εγραψα. Ενας διαχειριστης να το σβησει τελειως, γιατι χαλαει και το θεμα του φιλου. Γατε συγγνωμη για την παραθεση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Μίλησα με τροχαία σήμερα. Αύριο θα αποφασίσει ο διοικητής μου είπε ένας πολύ "εξυπηρετικός" κύριος, αν και δύσκολο το βλέπω να στην σβήσει. Μιλήσαμε για κανένα 10λεπτο..Παραθέσαμε απόψεις στην ουσία γιατί ψυλλιάστηκα ότι αυτός είναι κοντινός με τον Διοικητή και ίσως επηρρεάζει την άποψη του. Μια περίληψη λοιπόν.. Ποιανού είναι η κάμερα ρωτάω και η απάντηση αφοπλιστική. "Των διοδίων μου λέει". Μα δεν γίνεται να βεβαιώσετε παράβαση από κάμερα ιδιώτη ή εταιρείας. Αν είναι έτσι, να αρχίσουμε όλοι να φέρνουμε βίντεο να βεβαιώνουμε παραβάσεις. Όχι μου λέει ο ΚΟΚ ..ταδε ταδε και μου πετάει ένα νόμο του 2007, μου λέει ο Χρυσοχοίδης τον είχε βγάλει. Του λέω αυτός είναι παλιός, στις 4.2.14, βγήκε απόφαση για ταχυδρομική αποστολή φωτό και κλήσης για διόδια, αλλά μόνο από τροχονομικές κάμερες, που αυτή τη στιγμή είναι 3 (Ελευσίνα,Πάχη και Πέραμο). Πάμε παρακάτω. Διάβασα μου λέει την ένσταση σου, αλλά πέρασες τα διόδια κολλητά. Του εξηγώ λοιπόν πως είχε προκύψει πρόβλημα γιατί ο μπροστινός είχε ΑΚΥΡΟ στο epass με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί κίνηση με πούλμαν και αυτοκίνητα από πίσω μας και να μην μπορούμε να κάνουμε όπισθεν στην 1,5 λωρίδα δρόμου με έργα δεξιά αριστερά. Οπότε άνοιξε την μπάρα, πέρασα και εγώ κανονικά με epass..Αν δεν δούλεψε το μηχάνημα, δεν το ξέρω..Δεν είχα σκοπό να παρανομήσω.Μου λέει έπρεπε να σταματήσεις μετά τα διόδια. Του εξηγώ ότι δεν υπάρχει χώρος δεξιά ειδικά σε εκείνο το σημείο. (Τα θυμάστε όλοι τα συγκεκριμένα διόδια στο πουθενά). Απάντηση: Δεξιά έχει ένα χωράφι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, είδε το Rocsta και σου λέει θα κάνει Off road o τύπος.. Anyway, στο τέλος μου φύλαγε το καλό.. Αύριο θα δεί το βίντεο από τα διόδια ο Διοικητής και θα αποφασίσει!! Ε πες μου ότι έχετε βίντεο του λέω, ευτυχώς για να δείτε ότι λέω την αλήθεια.Πίσω μου το πουλμαν και μια κίνηση 20 αμάξια και μπροστά μου το αμάξι που του χτύπησε το ΑΚΥΡΟ στο epass!! Ε καλά θα δούμε αύριο.. -Εδώ να κάνω μια παρένθεση, στην φωτό που μου δώσαν, όταν περνάς κολλητά, δεν φαίνεται η πινακίδα του μπροστά, με αποτέλεσμα να την γλιτώνει! Άρα οι αμαξάτοι που περνάνε καρότσα τα διόδια, θα πρέπει να ανάμεσα από 2 αμάξια, ώστε να την βγάλουν λάδι!-εκτός αν υπάρχει μια θολούρα στην πινακίδα τους λέμε τώρα.. Όσον αφορά την άδεια,δίπλωμα πινακίδες 20 μέρες του λέω δεν παίζει, η δουλειά μου κτλ.. γραφειοκρατεία η λύση και άν. Καινούργια ένσταση όταν μου στείλουν για τις πινακίδες, αν δεν την γλιτώσω στο μεταξύ και αφού έχω πληρώσει το 100άρικο,να μιλήσω με τον Διοικητή ώστε να του εξηγήσω γιατί και πως και να ελπίσω πως δεν θα μου τις πάρει. Αυτά παιδιά, όπως και να εξελιχθεί το θέμα, κάπως έτσι κινείται σήμερα το σύστημα και η τροχαία στις κλήσεις από διόδια. Το κράτος είναι με το μέρος των εργολάβων, η τροχαία επίσης, να δούμε πόσο πιο παράλογα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον όπου οι δρόμοι θα έχουν χειροτερέψει ακόμα περισσότερο - προφανώς χωρίς καμιά συντήρηση-, τα φώτα στην Εθνική οδό θα καίγονται ένα ένα και τα μόνα φωτεινά σημεία του οδικού μας δικτύου θα είναι οι σταθμοί διοδίων. Με εξαίρεση πάντα του Ζευγολατιού όπου ούτε καν ο σταθμός δεν έχει φώτα.. *Έβγαλα την αρχική φωτό με την ειδοποίηση από το imageshack μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα μου..Λέω αφού έχουν τα βίντεα, μην σκεφτεί κανάς υπόψήφιος ντέντεκτιβ να σαρώσει και τα φόρα.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Μα πόσο γκαντέμης είμαι, πριν 3 μέρες είχαν βάλει την κάμερα στο Ζευγολατιό.. http://www.arkadiapr...E%BF%CF%85.html Και λίγο παραπάνω που το έψαξα, υπάρχουν ήδη πολλές τέτοιες κάμερες ανα την Ελλάδα.. (http://et.diavgeia.g...%85%CF%8E%CE%BD) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Μούγινε η καρδιά περιβόλι.........κάθε πέρσι και καλύτερα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Ποιανού είναι η κάμερα ρωτάω και η απάντηση αφοπλιστική. "Των διοδίων μου λέει". Μα δεν γίνεται να βεβαιώσετε παράβαση από κάμερα ιδιώτη ή εταιρείας. Αν είναι έτσι, να αρχίσουμε όλοι να φέρνουμε βίντεο να βεβαιώνουμε παραβάσεις. Όχι μου λέει ο ΚΟΚ ..ταδε ταδε και μου πετάει ένα νόμο του 2007, μου λέει ο Χρυσοχοίδης τον είχε βγάλει. Του λέω αυτός είναι παλιός, στις 4.2.14, βγήκε απόφαση για ταχυδρομική αποστολή φωτό και κλήσης για διόδια, αλλά μόνο από τροχονομικές κάμερες, που αυτή τη στιγμή είναι 3 (Ελευσίνα,Πάχη και Πέραμο). Πάμε παρακάτω. Εδώ είναι όλο το ζουμί....αυτο το θεμα με τις κάμερες...να απευθυνθείς στην αρχή προστασίας δεδομένων να πάρεις και απο εκεί μια γνώμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Σιγά μην ξεκινήσω "πόλεμο" εναντίον κράτους,τροχαίας και εργολάβων! Άσε που ψυλλιάζομαι για να βάζουν κάμερες πλέον με τέτοια ευκολία, πλέον και η αρχή προστασίας προσ. δεδομένων είναι με το μέρος τους. Αλλά μεταξύ μας αυτό.. For the record, απορρίφθηκε και η ένσταση μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 το έφαγες δλδ το πρόστιμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 ....................... Αυτά παιδιά, όπως και να εξελιχθεί το θέμα, κάπως έτσι κινείται σήμερα το σύστημα και η τροχαία στις κλήσεις από διόδια. Το κράτος είναι με το μέρος των εργολάβων, η τροχαία επίσης, να δούμε πόσο πιο παράλογα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον όπου οι δρόμοι θα έχουν χειροτερέψει ακόμα περισσότερο - προφανώς χωρίς καμιά συντήρηση-, τα φώτα στην Εθνική οδό θα καίγονται ένα ένα και τα μόνα φωτεινά σημεία του οδικού μας δικτύου θα είναι οι σταθμοί διοδίων. Με εξαίρεση πάντα του Ζευγολατιού όπου ούτε καν ο σταθμός δεν έχει φώτα.. Κατά κει το πάνε..... τα θέλει ο σβέρκος τους..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Το φαγα μαν, τα μισά (100eur) λοιπόν σε 10 μέρες.. Παρακαλετό μετά για τις πινακίδες στον Διοικητή τον ίδιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 γαμώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Παιδια η ιστορια με τα διοδια ειναι πονεμενη σε μεγαλο βαθμο.........παρολα ταυτα ακομα υπαρχουν ακομα αυτοι που θα πουν ....κτλ κτλ κτλ!!! Γνωμη μου......μην καθεστε να αναλωνεστε και να ασχολιστε με διαδικασιες/νομους δικαστηρια/ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο!!! Δεν χρειαζεται να κοπανατε στον τοιχο που "υψωνουν". Πηγαiντε γυρο του! Τωρα αν αυτο λεγεται παραδρομος ΄ή ταινια ή λασπη ή plate flipper, μενει εσεις να το αποφασισετε. Δεν νομιζω να σας κατηγορισει κανενας (ορθος ανθρωπος) για αυτο που κανετε. Ακομα και αν το κανει ομως .....αγνοηστε τον. Ιφ ιτ κουακσ λαικ α ντακ εντ λουκσ λαικ ε ντακ , ιτ ιζ α ντακ λενε οι Αμερικανοι οποτε αν σας φαινεται για απατη το ολο πραγμα.....μαλλον απατη ειναι .....οποτε προστατεψτε τον εαυτο σας! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Παντως το νοημα ειναι οτι δηλαδη μπορουν απο οτι καμερα θελουν να μας στελνουν κλησεις... Αρα σε ολη την εθνικη καλυμμενη πινακιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Αν και προτιμώ τις παράδρομους, μερικές φορές που αναγκάστηκα να πάω απο εγνατία, περνούσα όλα τα διόδια.Καλυμμένη πινακίδα πάντα.Πολύ λίγες φορές μου έχουν κάνει σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσω(δεν σταματάω βέβαια), και όταν γίνεται αυτό συνήθως βρίσκω έξοδο για να βγώ απο εγνατία.Δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρώ σε διόδια με την μηχανή. Μην με παρεξηγείτε, δεν σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο.Όπως ανέφερα και σε παρόμοιο νημα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και ο καθένας πληρώνει το κόστος των επιλογών του.Απλά εγώ επιλέγω να μην ταίζω τους μεγαλοεργολάβους που μας έχουν κάνει π0υτ@ν@κι@ τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει οτι κάποια μέρα θα την φάω για τα καλά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Βλέπετε ένα μοτοσακό 200-240 κιλών φθείρει υπερβολικά το καταπληκτικό μας οδόστρωμα........και πρέπει να πληρώνουμε τρομάρα να μας έρθει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες