ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Και το λοιπον που λετε σημερα μαζωξη στις 17:50 και για 10' στο ρολοι τελος Γρ. Λαμπρακη με κατευθυνση...θα δουμε! Προσοχη η Γρ Λαμπρακη απο το γηροκομειο γινεται μονοδρομος προς Πειραιως.(το φελεκι μου ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 :mB_faskelo: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) :mB_faskelo: :mB_faskelo: Αργεις χαρακτηριστικα ομως.... Καλημερα σας κυριε Κωστα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Επιτρέπεται να ξεκαρδιστώ ε ? :rotfl: Καλημέρα σας και καλό καφεδάκι ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Επιτρέπεται να ξεκαρδιστώ ε ? :rotfl: Καλημέρα σας και καλό καφεδάκι ! :D Εννοειται και να ξεκαρδιστεις.Γιατι ειμαστε εμεις εδω χαμου; Αντε Σαββουλη ερχετσι και η σειρα σου για καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Κάνε μια διόρθωση αριστερά κάτω απ' το avatar σου:Τόπος: Αθήνα Πειραιάς fixed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Προσέγγιση στο σημείο από 2ας Μεραρχίας & Μουτσοπούλου πλέον. Αν δεν έχει γίνει και αυτή μονοδρομηθήσα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Κάνε μια διόρθωση αριστερά κάτω απ' το avatar σου:Τόπος: Αθήνα Πειραιάς fixed. Ti fixed ρε ανθρωπε για σενα το κανω... Προσέγγιση στο σημείο από 2ας Μεραρχίας & Μουτσοπούλου πλέον. Αν δεν έχει γίνει και αυτή μονοδρομηθήσα.... Αστα βραστα ρε Μανωλη ετσι οπως κανανε τον Πειραια,Θεσ/νικη εγινε. Μια λεωφορος προς τα κει ----> και η αλλη προς τα δω <----- (δεν θυμαμαι και πως λεγονται το φελεκι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Άσε, καλύτερα μη μιλήσω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Άσε, καλύτερα μη μιλήσω......... ΟΚ θα προσπαθησω να το κανουμε στο ΟΚΙΟ.Εισαι ενταξει τωρα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Καλημερα..ΝΕW YORK αβενουυς θα χομε! Ο καφες που θα γινει αν επιτρεπεται? Αυτα βοηθανε : http://www.piraeuspress.gr/Assets/Article/2014/1/6234/Parousiasi%20gia%20Dimo%20Peiraia_14.01.14_%CE%9A%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC_FINAL%20%281%29%20%281%29.pdf http://www.piraeuspress.gr/Assets/Article/2014/1/6234/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF%20%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82_FINAL.pdf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 κωστας ο πιπινοκυνηγος.....................αυτο καταλαβα εγω (για τον Τ λεω εεε??) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 ΟΚ θα προσπαθησω να το κανουμε στο ΟΚΙΟ.Εισαι ενταξει τωρα;;;; Αν μου κάνεις τη δουλειά που έχω για απόγευμα, είμαι εντάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Εννοειται και να ξεκαρδιστεις.Γιατι ειμαστε εμεις εδω χαμου; Αντε Σαββουλη ερχετσι και η σειρα σου για καφε Έτοιμος είμαι ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Αν μου κάνεις τη δουλειά που έχω για απόγευμα, είμαι εντάξει. Εχεις δουλεια το απογευμα;;;Ελααααα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Εχεις δουλεια το απογευμα;;;Ελααααα..... Που θα την είχα κάνει την Τρίτη αν δε με στήνανε (δεν άνοιξε το γραφείο ο τύπος). Και γυρνοβολάω με τα χαρτιά στο χέρι 3 μέρες τώρα. Για να δούμε αν θα είναι ανοιχτά σήμερα να πάω..... ποτέ δεν ξέρεις. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Εγώ είμαι τραυματίας και για 10 μέρες δε θα μπορώ να παρευρεθώ πουθενά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Εγώ είμαι τραυματίας και για 10 μέρες δε θα μπορώ να παρευρεθώ πουθενά... Μη μου πεις οτι πηρες το "παρασημο" σε καμια βολτα;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GRWCuN3FPLM :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 http://www.youtube.c...h?v=GRWCuN3FPLM :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Για οσους ερχονται απο Εθνικη/Παραλιακη/Συγγρου, πλεον πρεπει να ακολουθησετε τις ταμπελες που σας βγαζει κεντρο, οπου πιανετε την 34ου Συνταγματος Πεζικου. Στην συνεχεια της γινεται Ηρωων Πολυτεχνειου, και φτανωντας στην Πλατεια Τερψιθεας, κανετε Αριστερα. Ο δρομος αυτος λεγεται 2ας Μεραρχειας. Λιγα μετρα πιο κατω, αυτος ο δρομος πεφτει στην θαλασσα λιγα μετρα διπλα απο το ρολοϊ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Εγώ είμαι τραυματίας και για 10 μέρες δε θα μπορώ να παρευρεθώ πουθενά... Περαστικά φίλε μου, ελπίζω νάσαι καλά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Περαία διάβασα και αναρωτήθηκα αν πήγες κι εσύ Σαλονίκη για τουτού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Περαία διάβασα και αναρωτήθηκα αν πήγες κι εσύ Σαλονίκη για τουτού. Έλα ρε ΚώσταααααααΤ. Κανόνισες καφέ στην Περαία? :0 Είσαι πολύ μπροστά ρε φίλε. :vv: Κάτσε, πάω να βγάλω εισιτήρια με το ΚΤΕΛ........ :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2014 Μη μου πεις οτι πηρες το "παρασημο" σε καμια βολτα;;;;; Όχι.Στραβοπάτησα, γύρισε ο δεξιός αστράγαλος και κονόμησα ένα ωραιότατο διάστρεμμα. Επίσης 10 μέρες αναρρωτική και όλη τη μέρα σπίτι μέχρι να ξεπρηστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες