Jump to content
xx1100

Φωτο απο μια βολτα ..............

Recommended Posts

AXAXAXAXAAXA....σε πηρανε πρεφα Κωστακη οχι Μοτο- πλεον, αλλα Autoπονηρουλη (με το τουτου που παιρνεις συνεχεια).

:rotfl: :rotfl:

Εννοειτε και ειμαι μεσα αρκει να εχει στροφιλικι ετσι;;; :peep:

Σπυρέτο, για πε, για πε. Μ' ενδιαφέρει..... :peep:

Ααα τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ αυτό το θέμα!

Εύγε!!! Είναι ωραία εκεί πάνω... έχω ξαναδεί φωτό και μόλις θυμήθηκα ότι θέλω να πάω!!!

Αλλά προτιμότερο άνοιξη... να μη δαγκώσω τίποτα που δεν έχω, να κόψει λίγο το αεράκι και να χει μπόλικα λουλουδάκια τριγύρω...!

Εύγε Σάββα! Το λέει η καρδούλα σου!

%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C.jpg

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:rotfl: :rotfl:

Σπυρέτο, για πε, για πε. Μ' ενδιαφέρει..... :peep:

Τον ενδιαφερει γιατι θα ερθει με το Οκταβια ο Οκταβιανος :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον ενδιαφερει γιατι θα ερθει με το Οκταβια ο Οκταβιανος :crazy: :crazy: :crazy:

Με τη μηχανή ρε Νταλάρα.... :P αρκεί νά 'χει καλό καιρό φυσικά..... B)

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τη μηχανή ρε Νταλάρα.... :P αρκεί νά 'χει καλό καιρό φυσικά..... B)

Ε φυσικά με τη μηχανή .................πώς αλλιώς δηλαδή.................

ή τσουλάει και χωρίς μηχανή η OCTAVIAρα?

Ρε λές και δεν τόχω ανακαλύψει ακόμα ? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με κανά 350άρι ευρώ και σε 15 λεπτά δε..........κλαίνε πολλέεεεες μανούλες οπότε...... :popcorn: !

Και μετα να δεις ποιος θα κλαιει στο βενζιναδικο! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα!! Καινούργιος στο forum...και λίγο διστακτικός στο γράψιμο. :blush2: !! Έτυχε σήμερα το πρωί να διαβάσω για την βόλτα και είδα τις φώτο.. Και το απόγευμα πήγα για καφέ πειραιά και νομίζω σας πέτυχα έξω. Το cbf1000 μαζί με το ducati!! Σας χάρηκα πολύ για τις μοτοσυναντήσεις!! Ήσασταν μήπως stretto για καφέ;( Ελπ'ιζω να μην κάρφωσα κανέναν!! :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα!! Καινούργιος στο forum...και λίγο διστακτικός στο γράψιμο. :blush2: !! Έτυχε σήμερα το πρωί να διαβάσω για την βόλτα και είδα τις φώτο.. Και το απόγευμα πήγα για καφέ πειραιά και νομίζω σας πέτυχα έξω. Το cbf1000 μαζί με το ducati!! Σας χάρηκα πολύ για τις μοτοσυναντήσεις!! Ήσασταν μήπως stretto για καφέ;( Ελπ'ιζω να μην κάρφωσα κανέναν!! :rolleyes: )

Καλώς ήλθες Σταύρο στην παρέα μας και καλά να περάσεις εδώ φίλε μου !

Εγώ είμαι ο πατεριτσάτος κουτάκιας ! :tooth: :tooth: :tooth:

Και μετα να δεις ποιος θα κλαιει στο βενζιναδικο! :rotfl:

Άστα να πάνε ω πω πω πω πω θα βγάζω πολλαπλασιαστές και θα πηγαίνω μονοκύλινδρος ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ο απαραίτητος σχολιασμός...... :mB_kalo_e:

DSC_0132_297921024x768_zpsc7ee830f.jpg

Τώρα? Πώς του λένε του Αργύρη ότι δε θέλω να κατέβω?

Καλά είναι εδώ πάνω και δεν κρυώνω κιόλας πάνω στη σέλα.

DSC_0181_298411024x768_zps7661bbfc.jpg

Τελικά δεν τη γλίτωσα την ταλαιπωρία....

:banned:

Για πες το και στην Βιβη αυτο.. που αν κανονισω και παρω το Volvo για να παμε βολτα αντι της μηχανης μου κατεβαζει κατι μουτρα ΝΑ! :bop:

Σωστα φιλε εμεις ημασταν! Συγκεκριμενα εγω αυτος με το νουκατι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλως ηρθες φιλε Σταυρο :_hi:

Ελπιζω στον επομενο καφε στο Stretto να τα πουμε απο κοντα! Ναι εμεις ημασταν.

Ετσι να τα βλεπει ο πουλης που φαγωθηκε και fixαρει κιολας για Πειραια. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα...¨Ημουν και εγώ εκεί αν με είδατε με ένα άσπρο suzuki δίπλα από τα δικά σας...¨Εφυγα λίγο μετά από όταν καθήσατε!!! Θα παρακολουθώ τις συναντήσεις για την επόμενο καφέ-βόλτα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα...¨Ημουν και εγώ εκεί αν με είδατε με ένα άσπρο suzuki δίπλα από τα δικά σας...¨Εφυγα λίγο μετά από όταν καθήσατε!!! Θα παρακολουθώ τις συναντήσεις για την επόμενο καφέ-βόλτα!!!

Εγινε φιλε. Θα ανακοινωθει η επομενη συντομα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα πώς το λέγανε το άλλο το παιδί πούπιαμε καφέ μαζί?

Εγώ νόμισα πως ο Σταύρος ήτανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα πώς το λέγανε το άλλο το παιδί πούπιαμε καφέ μαζί?

Εγώ νόμισα πως ο Σταύρος ήτανε.

Οχι Σαββα, Γιωργο το λεγανε το παλικαρι με το fazer.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε μου ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο τον λεγανε Σαββα. Οπως ειπε ο Αργυρης σωστα!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC_0039_296991024x768_zps50498ace.jpg

Έλα πες αλήθεια, σου έκανε πρόταση ο κινηματογράφος, και ήδη προπονείσαι για τον ρόλο

popeye.jpg

Αφού θές να δείς εσύ τώρα ειδικά θα βάλω μία και μοναδική να ξεμπερδεύουμε :

25fcd6096b5575649299124cc750a225.jpg

Ή έτσι ή γιουβέτσι, δηλαδή τίποτα ! :grin:

Χμμμ κάτσε να βάλω και εγώ μία

hqdefault.jpg

:lipssealed:

Μάγκες, πολύ ωραία, μπράβο σας, έχω την υποψία όμως ότι είναι Κιθαιρώνας, και όχι Κυθαιρώνας, κάντε μια διορθωσούλα για το λόγου το ορθόν.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC_0039_296991024x768_zps50498ace.jpg

Έλα πες αλήθεια, σου έκανε πρόταση ο κινηματογράφος, και ήδη προπονείσαι για τον ρόλο Οχι απλα μου ειπανε οτι αν βγαλω τον ρολο θα μου δωσουν δωρο μια ZZR. :crazy:

popeye.jpg

Μάγκες, πολύ ωραία, μπράβο σας, έχω την υποψία όμως ότι είναι Κιθαιρώνας, και όχι Κυθαιρώνας, κάντε μια διορθωσούλα για το λόγου το ορθόν.

Και εχεις απολυτο δικιο φιλε.Κιθαιρωνας ειναι.Στην επομενη καταδρομικη που θα γινει και πικ-νικ :lipssealed: θα γραφτει σωστα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπααααα, αποκλείεται..... ο ΚώσταςΤ δεν ξέρει καν που πέφτει ο Πειραιάς..... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Ωραία παρέα, όμορφες μοτοσυκλέτες και φανταστικό τοπίο.

Χαίρομαι που βλέπω το Σάββα όρθιο! Άντε και σύντομα να εξαφανίσεις το στήριγμα και να μειώσεις τους τροχούς σε δύο...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=elrmjJk4JMk#t=06

Τροποποιήθηκε από τον Ducartist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εχεις απολυτο δικιο φιλε.Κιθαιρωνας ειναι.Στην επομενη καταδρομικη που θα γινει και πικ-νικ :lipssealed: θα γραφτει σωστα :afro:

Ωραια ιδεα! με κοψιδια κ λουκανικα εκει πανω! Μια ψησταρια την οποια θα φερει ο Σαββας και ειμαστε ετοιμοι! Κωστα κανονισε το τον απριλη να ζεσταθουμε λιγακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια ιδεα! με κοψιδια κ λουκανικα εκει πανω! Μια ψησταρια την οποια θα φερει ο Σαββας και ειμαστε ετοιμοι! Κωστα κανονισε το τον απριλη να ζεσταθουμε λιγακι.

Ιδωμεν Σπυρο.Σιγα σιγα κατσε να ανοιξει ο καιρος!

Μπααααα, αποκλείεται..... ο ΚώσταςΤ δεν ξέρει καν που πέφτει ο Πειραιάς..... :tooth: :tooth: :tooth:

Θα μου μαθεις; :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Ωραία παρέα, όμορφες μοτοσυκλέτες και φανταστικό τοπίο.

Χαίρομαι που βλέπω το Σάββα όρθιο! Άντε και σύντομα να εξαφανίσεις το στήριγμα και να μειώσεις τους τροχούς σε δύο...

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ :

http://www.youtube.c...lrmjJk4JMk#t=06

Α χα χα χα καλέ μου φίλε νάσαι πάντα καλά και πάντα όρθιος !

Είχες και εσύ την περιπέτειά σου την αντίστοιχη και με καταλαβαίνεις.

Αυτό το καλαμπούρι έκανα και εγώ στα καλά μας φιλαράκια ακριβώς, ότι θα το σηκώνω στις δύο και τι διαφορά θάχει?

Αργώ φίλε μου ακόμα αλλά πρέπει να φτιάξω και το μοτοσακό και λεφτά τάχουν φάει οι δόκτωρες, οι θεραπείες, τα ταξί κλπ οπότε αργώ μιας και μάχιμο εργαλείο δυστυχώς δεν υπάρχει......και τα δύο θέλουν ένα 1500άρι το καθένα για νάρθει στα ίσα του, τόνα από τη σαβούρδα και το άλλο από την ακινησία.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν βλέπω να ξανακαβαλάω αν δεν περάσει ένας χρόνος γιατί έχω μεγάλη ζημιά στο γόνατο.

Ευτυχώς όμως το κουτί είναι καλό και πάει σχεδόν μόνο του οπότε αναγκαστική προσγείωση,τι να κάνουμε?

Ελπίζω νάσαι πλήρως αποκατεστημένος και καλά και αν έρθεις Αθήνα ρίξε σύρμα να βρεθούμε για καφέ.

Υ.Γ. Τι τατάνα είναι αυτό το Μούλτι ε? Σε κάνει να θες να αμαρτήσεις !

Ξέχνα τις βρωμοψησταριές με το εργαλείο μου Σπυράκο, το πόρτ μπαγκάζ είναι καθαρότερο από το οτιδήποτε, τέτοια βρωμοπράματα δεν βάζω μέσα με τίποτα! :lac:

Για τέτοιες ιστορίες έχω άλλο αλλά παρέδωσα πινακίδες οπότε ετοιμάστε ταπεράκια και καλά κλεισμένα με ξηρά τροφή και αυτά στις μπαγκαζιέρες του μοτοσακού σας όποιος θέλει να φάει ! :P

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α χα χα χα καλέ μου φίλε νάσαι πάντα καλά και πάντα όρθιος !

Είχες και εσύ την περιπέτειά σου την αντίστοιχη και με καταλαβαίνεις.

Αυτό το καλαμπούρι έκανα και εγώ στα καλά μας φιλαράκια ακριβώς, ότι θα το σηκώνω στις δύο και τι διαφορά θάχει?

Αργώ φίλε μου ακόμα αλλά πρέπει να φτιάξω και το μοτοσακό και λεφτά τάχουν φάει οι δόκτωρες, οι θεραπείες, τα ταξί κλπ οπότε αργώ μιας και μάχιμο εργαλείο δυστυχώς δεν υπάρχει......και τα δύο θέλουν ένα 1500άρι το καθένα για νάρθει στα ίσα του, τόνα από τη σαβούρδα και το άλλο από την ακινησία.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν βλέπω να ξανακαβαλάω αν δεν περάσει ένας χρόνος γιατί έχω μεγάλη ζημιά στο γόνατο.

Ευτυχώς όμως το κουτί είναι καλό και πάει σχεδόν μόνο του οπότε αναγκαστική προσγείωση,τι να κάνουμε?Εσύ να είσαι καλά και τα σίδερα γίνονται!

Ελπίζω νάσαι πλήρως αποκατεστημένος και καλά και αν έρθεις Αθήνα ρίξε σύρμα να βρεθούμε για καφέ. Εννοείται!! (στην επόμενη κάθοδο)

Υ.Γ. Τι τατάνα είναι αυτό το Μούλτι ε? Σε κάνει να θες να αμαρτήσεις ! Ξύνεις πληγές τώρα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γίνω καλά πού θα πάει φίλε μου?

Άντε μόλις κατέβεις περιμένω, σε καφετέρια με αλάνα απέξω να παρκάρει το καράβι ! :tooth:

Τι να το κάνω το άτιμο το μούλτι πούναι πανέμορφο ? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα