patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μοτοσυκλετιστικά κατάλαβα ότι εννοούσε..... άρα να πάρει μεγαλύτερο. Ηλικιακά τί ανάγκη έχει? Θα περιμένει να γίνει μεγαλοκοπέλα για να ακολουθάει στις βόλτες? :lol: Βρε μοτοΧολη ... καταλαβα τι εννοουσε ...πλακα κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Πάντα τέτοια με τρελό κέφι και χαρά!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 τι μπιφτεκι ειναι αυτο!!!!!! :drool: ωραια βολτα μπραβο παιδια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Εντάξει, η πρόσβαση στη Μονή έχει 15km πήγαινε-έλα εύκολο χωματόδρομο συνεπώς δεν είναι πρόβλημα για κανέναν.Μη το λες, μη το λες,ποτέ δεν ξέρεις.. ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ευτυχώς δεν ήταν ο Γιάννης μαζί σας..... ακόμα θα το 'πλενε το Stromatex. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ρε Γιάννη.... Εγώ σκέψου γύρισα σπίτι, το μηχανάκι καφέ και γράσσαρα την αλυσίδα να είναι έτοιμοπολεμο για την επόμενη. :P Έχω θέσει αυστηρούς κανόνες.. Πλύσιμο στη μηχανή με λιγότερο απο 4 καλές 500άρες βόλτες απλά δε παίζει.. B) Αυτή έχει φτιαχτεί για να υπηρετεί εμενα και όχι εγώ αυτή..Την αγαπω έτσι βρωμιάρα και δρομίσια ταλαιπωρημένη.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 την ευλογια μου τεκνον μου Αυτή έχει φτιαχτεί για να υπηρετεί εμενα και όχι εγώ αυτή..Την αγαπω έτσι βρωμιάρα και δρομίσια ταλαιπωρημένη.. Αυτά είναι, στην ίδια παρέα ο άγιος και ο αμαρτωλός, η μοτοσυκλέτα γεφυρώνει τα χάσματα! Μπράβο παίδες πάντα τέτοια, Θωμά περιμένω να δω την τελευταία σου λέξη αν και υποψιάζομαι ότι θα αργήσει λιγάκι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ασχετο με την ωραια βολτα, αλλά τι ζελατινα/σποιλερακι φοραει το BAndit? Δωστε info, μπας και δουμε καμια ασπρη μερα απο τον αερα που μας ταλαιπωρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Πάντως εμενα μού σφυριξαν οτι δεν πηγατε στου Μπατζαβαλη ούτε ΟνΟφαδα... σε ενα κουτουκακι ειχατε παει και περασατε σένια...αληθευει;... :P 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Ασχετο με την ωραια βολτα, αλλά τι ζελατινα/σποιλερακι φοραει το BAndit? Δωστε info, μπας και δουμε καμια ασπρη μερα απο τον αερα που μας ταλαιπωρει... Είναι λίγο mix-grill η δουλειά αλλά με καλό αποτέλεσμα. Εγώ στο 1.75 με οποιαδήποτε ταχύτητα δεν έχω κανένα θέμα αέρα. Η ζελατίνα είναι αλλαγμένη με Aftermarket απο το Ελληνικό μαγαζί MPF 12cm μεγαλύτερη απο τη μαμά σε σκούρο φυμέ και πρόσθεσα αργότερα και ένα φρυδάκι της MRA που μπαίνει βέβαια σε οποιαδήποτε ζελατίνα και είναι ρυθμιζόμενο. Ίσως με μια ζελατίνα απευθείας απο τον MPF λίγο μεγαλύτερη στα 15cm ¨η μια ζελατίνα MRA με ενσωματωμένο φρυδάκι να κάνεις απευθείας καλή δουλειά με μικρότερο κόστος. Το καλό με το αποσπώμενο φρυδάκι της MRA είναι πως... αποσπάται βασικά! ρυθμίζεται και άμα δώσεις τη μηχανη το κρατάς για την επόμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Εγω παντως διαλεξα τι λαστιχα θα βαλω στο CBF για να παμε την επομενη.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Παναγιώτη το χώμα που κάναμε έβγαινε και με τέτοια.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Τέτοια να κάνετε και να λέτε και δε θα το πάρω ποτέ το cbf. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Δεν εισαι εσυ για τετοια εργαλεια Κωστα. Αυτα ειναι πραγματικα.............................. On-off I know monsieur TC-Drift οτι εβγαινε και με σλικ το χωμα που καναμε. Αστειευομενος γαρ εστιν ο αγαπητος εν Soichiro αδερφος σας Παναγιωτης. Σιγουρα δεν θα τα χρειαστω για την επομενη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Mπραβο παιδια πολυ ωραια βολτα και πολυ ομορφες φωτογραφιες! ευχαριστουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Τέτοια να κάνετε και να λέτε και δε θα το πάρω ποτέ το cbf. Άντε απο κει βρε σουπιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
montechristo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Είναι λίγο mix-grill η δουλειά αλλά με καλό αποτέλεσμα. Εγώ στο 1.75 με οποιαδήποτε ταχύτητα δεν έχω κανένα θέμα αέρα. Η ζελατίνα είναι αλλαγμένη με Aftermarket απο το Ελληνικό μαγαζί MPF 12cm μεγαλύτερη απο τη μαμά σε σκούρο φυμέ και πρόσθεσα αργότερα και ένα φρυδάκι της MRA που μπαίνει βέβαια σε οποιαδήποτε ζελατίνα και είναι ρυθμιζόμενο. Ίσως με μια ζελατίνα απευθείας απο τον MPF λίγο μεγαλύτερη στα 15cm ¨η μια ζελατίνα MRA με ενσωματωμένο φρυδάκι να κάνεις απευθείας καλή δουλειά με μικρότερο κόστος. Το καλό με το αποσπώμενο φρυδάκι της MRA είναι πως... αποσπάται βασικά! ρυθμίζεται και άμα δώσεις τη μηχανη το κρατάς για την επόμενη. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Στην δικη μου περιπτωση εχω τοποθετησει για ZerGravity Sport Touring, στην οποια σκεφτομαι να τοποθετησω το αποσπομενο φρυδακι της MRA (ή της Puig καλυτερα, μιας και παιζει συνεργασια με τον Μπαξεβανη). Το θεμα ειναι αν μπορει να μπει και να λειτουργησει, μιας και το τελειωμα της ειναι αρκετα καμπυλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Πολύ ωραία ανοιξιάτικη βόλτα παίδες! Καλά, αυτός ο Μπατζαβάλης με τις "μπριζολίτσες", τα "μπιφτεκάκια" και τις "τυροπιτίτσες", προς τα που πέφτει βρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Μπράβο ρε μάγκες. Πολύ ωραία βόλτα σε πανέμορφα μέρη. Και πολύ ωραίο φωτορεπορτάζ. Σα να μας πήρατε μαζί σας. Να'στε πάντα καλά να βολτάρετε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες