George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε Γιώργη έχεις τέτοιο στολίδι και κατήργησες το TRANTEN? χε,χε ειπα να μην ειμαστε κρυμενοι πισω απο ψευδονημα Νικολα. βλακεια εκανα λες ε..? ναι φιλε το εχω απο το 2000,αλλα εδω κ 7 χρονια ειναι πλεον μονιμα στο χωριο ως 2η μοτο,παντα ομως στην κατασταση που βλεπεις! οι Πατρινοι το εχουν δει το καλοκαιρι που πηγα για καφε,μαλλον θα εισαι ο επομενος... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Θα διαλεγα ενα vstrom φορτωμενο με φωτακια, προστατευτικες μπαρες και ολα τα συναφη. Εναλλακτικα ενα transalp/kle. Εξηγουμαι: Θα καιει normal. Ειναι αξιοπιστο. Ειναι αρκουντως ομορφο για τις αντιστοιχες φωτογραφιες ανα τα μερη που θα επισκεπτομαστε. Το ξερουν ηδη οι μαστορες απο ακρη σε ακρη της γης... Επιπλεον φορτωνεται foul και περναω απαρατηρητος, με ενα πανακριβο και στολισμενο bmw δεν νομιζω να γινεται αυτο.. Ασε που ενα καλο μηχανακι τυπου gs θα το λυπομουν να το κακομεταχειριστω. Και η οποια ζημια θα διορθωνοταν πολυ πιο δυσκολα. Σε ενα τετοιο ταξιδι σημασια εχει να εισαι ανεμελος και με ενα πολυ ακριβο μηχανημα θα εισαι συνεχως σε κατασταση επαγρύπνησης μην παθει κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Να πω κι εγώ το δικό μου με την σειρά μου... ΤΑ600άρι θα'παιρνα! Όπως ειπώθηκε παραπάνω, πανεύκολο και γνωστό στο σέρβις του, αξιόπιστο, αρκετά γρήγορο για τα δικά μου slow γούστα, επαρκή φρένα, πατάει και χώμα χωρίς να υπάρχουν κλάμματα αν γείρει και γδάρει κανένα πλαστικό. Καίει κάτι παραπάνω από άλλα, αλλά και πάλι δεν είναι τραγικό. Και παίρνει και 200.000 μόντες άνετα και σχετικά φθηνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Εάν ήθελα να γυρίσω όλο τον κόσμο, να εξερευνήσω διαδρομές εκτός χάρτη κλπ, τότε θα επέλεγα μια μηχανή η οποία 1ον να είναι τέρας αξιοπιστίας, 2ον να μπορεί να πατάει χώμα άνετα, 3ον να παρέχει ενεργητική ασφάλεια, 4ον να είναι άνετη στο δικάβαλο. Οι απόλυτες επιδόσεις δεν με ενδιάφεραν. Θα με ενδιέφερε μόνο να ξέρω ότι θα φύγω με μια μηχανή για 1-2 μήνες και δεν θα μου δημιουργούσε κανένα πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Θα διάλεγα εύκολα ένα xl700v για τη δουλειά αυτή. Έχει γκαζάκι αρκετό ώστε να μη σε κουράζει, είναι σχετικά οικονομικό, έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά για την κατηγορία του, είναι αξιόπιστο (τα καλά της Χόνδα) και σύγχρονο (ψεκαστό, abs κλπ). Εάν το μενού δεν περιελάμβανε χώμα, τότε το tdm είναι μια χαρά για την δουλειά αυτή, εκτός και εάν μιλάμε για μεγάλο τουριστικό εργαλείο όπου τότε θα επέλεγα ένα varadero ή ένα stx1300 ή και fjr1300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 αν ήταν να πατήσω χώμα θα διάλεγα το yamaha xtz 1200 tenere ή το gs1200adv . αν το ταξίδι ήταν μόνο άσφαλτο θα κοίταζα προς st δηλαδή fjr1300 ή zzr1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Νομίζω ένα ζευγάρι Ρουμάνων κάνουν Africa round trip για να ζεισουν την εμπειρία τους με το last xt660z που ειναι απο τα καλύτερα του είδους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 honda vfr1200xd (crosstourer dct) επειδη το θεωρω την πιο ολοκληρωμενη μοτοσυκλετα που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη κ μπορει να σε παει παντου ξεκουραστα,ασφαλεστατα κ ταχυτατα..(αν δεν εβγαινε αυτοματο,πολυ δυνατα θα επαιζε κ η επιλογη του yamaha xt1200z super tenere worldcrosser).. αν κ θα το απολαμβανα εξισου(για το ετερον ημισυ δεν μπορω να πω το ιδιο) με μια piaggio vespa px 150-200.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χωρις gps με την γυναίκα μαζι? Ορεξη για γκρίνια έχεις? Κατι ελαφρύ θα διάλεγα. Μπορει και γουρούνα . Μου φαίνεται πιο ασφαλής για βουνό και λασπη . Φαντάσου Αφρική και 4 ροδες. Θα ημουν ασταμάτητος. Δέχομαι πμ για χορηγούς Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Bump, θέλω παραπάνω απαντήσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis172 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Το ποτεμκιν του mr.slow, moy φαινεται ανετο και δεν θα καταλαβαινει και απο φουρτουνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Το ποτεμκιν του mr.slow, moy φαινεται ανετο και δεν θα καταλαβαινει και απο φουρτουνες. Ισχύει, αλλά εγώ δεν θα το διάλεγα για τον σκοπό που λέω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Με ενα Τενερε 600, το παλιο το 3AJ ... 23λ τεποζιτο, 185 κιλα 21-18 ασπαστο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 ή το αποπάνω ή κανα kle500 τοχες τοδωσες παραστικά σου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ξεχνάτε μια σημαντική παράμετρο: 1/ Είμαι εισοδηματίας-μπρούκλης-ομπαμπάςέχειγιαμένακαιομήναςτριανταένα- και γυρνάω χαλλλαρός τον κόσμο; ή 2/ Έχω ένα μήνα άδεια από τη δουλειά και λέω να πάω στας Ευρώπας; Όπου (1) βλέπε ον-οφ μονοκύλινδρο.DR-XT σταθερή αξία όπως τόνισαν και οι φίλοι πιο πάνω. Εάν (2) τότε ο ένας κύλινδρος δεν παλεύεται παίδες.Δεν είναι τα κυβικά,είναι οι κύλινδροι που σε ξεκουράζουν αν πεις ότι κάνεις 1.000 χλμ την ημέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 τοχες τοδωσες παραστικά σου :D :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) :think: Όχι εσύ, ο κύριος Αργός :) Εγώ θα βάλω ένα λινκ, τροφή για σκέψη για όσους ψάχνουν τα παλαίοτερα άσπαστα=>click Αυτή θα διάλεγα μόνο και μόνο επειδή διάβασα το παραπάνω Ride Report. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον Terathlios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Gs η multistrada... δυο μηχανακια που θα ηθελα να αφιερώσω ολο τον ελευθερο χρονο μου μαζι τους γραφοντας χιλιόμετρα.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον ge0rgak0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 ή το αποπάνω ή κανα kle500 τοχες τοδωσες παραστικά σου :D To kle δεν θα το'παιρνα με τίποτα για τέτοια δουλειά. Πολύ πιο εύκολα θα'παιρνα transalp! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 ...γυρνάς τον κόσμο. Έχεις συνεπιβάτη, μπαγκάζια και φεύγεις από την πόλη σου με σκοπό να γυρίσεις τον κόσμο με άγνωστες διαδρομές και χωρίς ετοιμοπαράδοτους χάρτες στο GPS. Ποιά μηχανή θα επέλεγες και γιατί; ΧR-650r DALLARA.. Το γιατί...θα χρειαστώ μόνο ένα άντε δύο,ζευγάρια (ανορθωτή - πηνία) και αυτά άν..το ιδανικό κατά εμέ,για να γυρίσω όλον τον πλανήτη δικάβαλος.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 ...γυρνάς τον πολιτισμενο κόσμο ;; Έχεις συνεπιβάτη, μπαγκάζια και φεύγεις από την πόλη σου με σκοπό να γυρίσεις τον κόσμο με άγνωστες διαδρομές και χωρίς ετοιμοπαράδοτους χάρτες στο GPS. Ποιά μηχανή θα επέλεγες και γιατί; Eαν εννοεις ταξιδι αναψυχης ,πολυ μεγαλης διαρκειας και σωστου σχεδιασμου και οχι περιπεταια επιβιωσης σε καμμια πχ Siera Leone ,με ενα βενζιναδικο ανα 100 τετραγωνικα χιλιομετρα και ανταρτες να κανουν σκοποβολη επανω σου,χαλαρα θα διαλεγα το αυτονοητο.Ενα πληρες τουριστικο εργαλειο , μεγαλης αυτονομιας και σχεδιαση να με κραταει ανεπηρεαστο απο τις οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες.Τα ταξιδια ,οτι ναναι λεβεντια ,χωρις gps,χαρτες,μελετημενο προγραμμα και ας ειναι καλα τα τριχωτα μου χερια και το επιπεδο μυαλο μου ,ειναι για μενα περιττα και δεν μου προσφερουν ευχαριστηση. Κοντολογης ενα goldwing η ενα Κ1600 gtl ,προγραμματισμενες διαδρομες ,απαραιτητη τεχνικη υποστηριξη,και παω,οπου παει ο δρομος.Οχι οπου με παει ο διαολος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χaris_PunkAnathewrisi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 harley davidson fat bob 1600cc 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 διαλεγεις και παιρνεις... (αφου αδειασεις για τα καλα τσεπες,πουλησεις αυτοκινητα και...νεφρά και μετα απο αφθονη μουρμουρα με το θηλυκο στο κρεβατι... ) http://www.youtube.com/watch?v=DyAmAxsfXv0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Craig 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Εγω κι αυτο θα γυρνουσαμε παρεα ολο τον κοσμο..Με εχω σκεφτει πανω του να ταξιδευω παρα πολλες φορες.Μια μερα θα γινει δικο μου!honda vfr 750 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για όλο τον κόσμο; Αν μιλάμε για άσφαλτο δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάτι διαφορετικό από ετούτο: (δε ξέρω βέβαια αν φτάνει το δίπλωμα για μηχανή ή απαιτείται δίπλωμα πιλότου για να το οδηγήσεις http://i1.ytimg.com/vi/nIe0JPMqgKc/maxresdefault.jpg) Αν μιλάμε για τα κράτη που τελειώνουν σε "σταν" & ΣΙΑ ΟΕ μάλλον θα πήγαινα σε XR250. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον Semiaz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimoSJ 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Τρελλή φαση όλο τον κόσμο με μηχανή.Σαν τον τυπά στο νόβα που γυρνάει τον κόσμο με μηχανές!Εχει κανει απιςτευτα χιλιόμετρα το παλικάρι.Η καλύτερη δουλειά του κόσμου...Η απόλυτη ελευθερία στους δυο τροχούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες