scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ωραιο παντως! με μια αλοιφη νομιζω θα γινει σαν καινουργιο ααχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ωραιο παντως! ναι ρε γαμώτο...κρίμα... το 300 είναι πολύ ωραίο αλλα με χαλάει λίγο που είναι τόσο "κοφτερό" στη σχεδίαση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 ναι ρε γαμώτο...κρίμα... το 300 είναι πολύ ωραίο αλλα με χαλάει λίγο που είναι τόσο "κοφτερό" στη σχεδίαση... Εμενα με χαλαει το οτι δεν υπαρχουν επιλογες σε μεταχειρισμενα προς το παρον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 ναι ρε γαμώτο...κρίμα... το 300 είναι πολύ ωραίο αλλα με χαλάει λίγο που είναι τόσο "κοφτερό" στη σχεδίαση... στην σχεδιαση ναι, η θεση οδηγησης πρεπει να ειναι ακριβως ιδια αποτι βλεπω, που σημαινει ανετη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 στην σχεδιαση ναι, η θεση οδηγησης πρεπει να ειναι ακριβως ιδια αποτι βλεπω, που σημαινει ανετη... είναι λιιιιιιγο πιο κοφτερή, απο ότι είδα στην έκθεση, αλλά έχουν κάνει ένα μεγάλο καλό: μαζέψαν όλο τον αέρα που είχαν τα πλαστικά της 250 και η μηχανή φαίνεται πιο "μασιφ", πιο δεμένη...είναι πιο συγκεντρωμένη η θέση οδήγησης της 300... απο ότι την είδα στην τεομότο, χωρίς να ανέβω πάνω όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 πρέπει να ποσταριστούν φωτογραφίες των μωρών σύντομα... εγλω το έπλυνα εξονυχιστικά σήμερα :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν δεν μου ειχε σκουριασει και ο σωληνας ακομα καλυτερα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 από τον socratis13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Αν δεν μου ειχε σκουριασει και ο σωληνας ακομα καλυτερα.. ΦΙΞΝΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) το βαζω και εδω http://www.youtube.com/watch?v=PHEvSfLra4Y Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 από τον scorpion92 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2014 πω πω το μεσαίο είναι σχεδον αντιγραφή του δικού μου!!!!!! να και το δικό μου (μαζί με μα πρώην του ax_ena_honda) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Καλημερα παιδες! Ειμαι νεος στο forum αλλα διαβαζω συνεχως τα θεματα. Θελω και γω να παρω ενα μτχ ninja 250. Την χρειαζομαι για πηγαινε-ελα στην δουλεια (95χλμ καθε μερα ) να μου γλιτωσει τζινες,να παρω και μηχανη που το χω αχτι τοσα χρονια,πιστευετε καλη επιλογη?ξερουμε καποιον με καλοδιατηρημενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 εε άμα το χεις και άχτι, δεν θα φχαριστηθείς κάτι άλλο...είναι πολύ καλή επιλογή και ειδικά αν γουστάρεις τέτοιου στύλ (street-supersport) μηχανάκια. τώρα για καλοδιατηρημένο που λές, πολλά νιντζάκια είναι καλοδιατηρημένα...ψάξε στο car! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Ευχαριστω πολυ! Να σου πω την αληθεια ειχα αχτι να παρω μηχανη,οχι street βεβαια,αλλα κατι σε ψηλοφτερο. Δεν θα με βολευε τοσο μου ειπαν για τα 90χλμ που θελω καθε μερα δουλεια πηγαινε-ελα,οποτε κατελειξα σε αυτο τον αγγελο(που σαφως μου αρεσει παρα πολυ) ελπιζω να βρω καποιο καλοδιατηρημενο να το παρω να πω τις εντυπωσεις μου. Ειναι ευκολοδηγητο?διοτι μονο μερικες βολτες με φιλων μου εχω κανει(σχεδον καθολου δηλαδη εμπειρια), εαν παω γυρω στα 100-110χλμ/ωρα(τοσο παω κ με το αμαξι,οχι παραπανω,δεν ειμαι τις ταχυτητας) ζοριζεται ο κινητηρας ή τραβαει ξεκουραστος? Σαν πρωτη μηχανη ειναι καλος δασκαλος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 σαν πρώτη μηχανή είναι φανταστική...μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και άλλοι εδώ... ο κινητήρας του θα ζοριστεί αν κάνεις να ξεπεράσεις τα 135-140...στα 120 ο κινητήρας θα δουλεύει στις 9 χιλιάδες αλλά πίσω απο τον αέρα δεν θα τον ακούς... σε σχέση με τα ψηλόφτερα είναι άλλη σχολή οδήγησης...κάθεσαι χαμηλά, μπορείς να σκύψεις, σίγουρα για καθημερινό ταξίδι είναι πιο άνετο...οδηγικά είναι πολύ καλο, γιατί είναι στιβαρό αλλά αν το μάθεις στρίβει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Τελεια! σε ευχαριστω παρα πολυ,ελπιζω να το παρω το συντομοτερο δυνατον να σας πω εντυπωσεις! Προς το παρον,ψαχνομαι για ρουχισμο για να ξεκινησω τα μαθηματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 πολύ σωστός... τώρα θα βγάλεις δίπλωμα; μπορείς να πας για το α2, πόσο χρονων είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 21,μπορω να βγαλω για Α2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 ωραία τότε... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 μακαρι ολα να πανε καλα να μαζεψω τα λεφτα να το τσιμπισω το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ειμαι υποψηφιος αγοραστης. Αναμεσα σε νιντζα 250 και ερ6. Εσεις που ειστε κατοχοι του νιντζα λετε να το βαρεθω γρηγορα?ποσο καιει? Τι κοστη στα σερβις,ασφαλειες εχει? Εχω διπλωμα Α οποτε δν υπαρχει θεμα διπλωματος. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2014 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 er6 απλα και ευκολα.Και τα 2 μηχανακια ειναι ευκολα ,και αφου εχεις επαφη με μηχανακι[πακομα και με παπακι],δεν θα σκεφτομουν καθολου το ninja . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Ξερουμε εαν περνει βαλιτσες/α,tankbag και τετοια?για αποθηκευτικο χωρο εκτος σακιδιου πλατης?μικρο ταξιδι μπορεις να κανεις ανετα?μονος ή και δικαβαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Ευχαριστώ για την συμβουλή... Αν μπορεί κάποιος να αναφέρει λίγο πιο αναλυτικά το κόστος συντήρησης του νιντζα(κατανάλωση,σέρβις,ασφάλιστρα) καθώς και όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω κατα πόσο μπορεί να φορτωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Ασφάλιστρα, ανάλογα και την εταιρεία, γύρω στα 150 ευρώ το χρόνο. Τέλη κυκλοφορίας 22 ευρώ Σέρβις δεν έχω κάνει μεγάλο μεγάλο ακόμα, υπολόγισε ένα 50άρικο για ρύθμιση βαλβίδων κάθε 12.000 χιλιόμετρα, λάδι παίρνει 2 λίτρα περίπου, οπότε αν το παίζεις με φίλτρο κάθε δεύτερη φορά είναι στα 20-25 ευρώ η αλλαγή, ο κατασκευαστής λέει στο βιβλίο αλλαγή λαδιών κάθε 12.000 (!) μαζί με φίλτρο, εγώ άλλαξα στις 5.000 και τα δύο. Λάστιχα γύρω στα 200-250 ευρώ αν χρειαστείς. Επίσης βγάζουν όλα τεντωτήρα καδένας στα 30 χιλιάδες περίπου, η αντικατάστασή του κοστίζει γύρω στα 68 ευρώ κόστος ανταλλακτικού, ή φτιάχνεις μηχανικό η επισκευάζεις τον υπάρχοντα με λίγο ελατήριο ακόμα, κόστος άγνωστο. Κατανάλωση, υπολόγισε κανα 5άρι εντός πόλης, ίσως και 6 αν ζορίζεις... Όσο για φόρτωμα, το μάξιμουμ συνολικό βάρος που παίρνει είναι 180 κιλά (μαζί με τον αναβάτη του). Έχει όμως γαντζάκια πίσω για δέσιμο, και ρυθμιζόμενο στην προφόρτιση αμορτισέρ, οπότε φορτώνεται, ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες