Jump to content
o_xlapatsas

Οι μικροί Ninja ας μαζευτούμε εδώ!

Recommended Posts

Ωραιο παντως!

ναι ρε γαμώτο...κρίμα...

το 300 είναι πολύ ωραίο αλλα με χαλάει λίγο που είναι τόσο "κοφτερό" στη σχεδίαση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι ρε γαμώτο...κρίμα...

το 300 είναι πολύ ωραίο αλλα με χαλάει λίγο που είναι τόσο "κοφτερό" στη σχεδίαση...

Εμενα με χαλαει το οτι δεν υπαρχουν επιλογες σε μεταχειρισμενα προς το παρον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε γαμώτο...κρίμα...

στην σχεδιαση ναι, η θεση οδηγησης πρεπει να ειναι ακριβως ιδια αποτι βλεπω, που σημαινει ανετη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην σχεδιαση ναι, η θεση οδηγησης πρεπει να ειναι ακριβως ιδια αποτι βλεπω, που σημαινει ανετη...

είναι λιιιιιιγο πιο κοφτερή, απο ότι είδα στην έκθεση, αλλά έχουν κάνει ένα μεγάλο καλό: μαζέψαν όλο τον αέρα που είχαν τα πλαστικά της 250 και η μηχανή φαίνεται πιο "μασιφ", πιο δεμένη...είναι πιο συγκεντρωμένη η θέση οδήγησης της 300...

απο ότι την είδα στην τεομότο, χωρίς να ανέβω πάνω όμως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρέπει να ποσταριστούν φωτογραφίες των μωρών σύντομα...

εγλω το έπλυνα εξονυχιστικά σήμερα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_0228.jpg

Αν δεν μου ειχε σκουριασει και ο σωληνας ακομα καλυτερα..

Τροποποιήθηκε από τον socratis13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βαζω και εδω :crazy:http://www.youtube.com/watch?v=PHEvSfLra4Y

Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω πω το μεσαίο είναι σχεδον αντιγραφή του δικού μου!!!!!!

906508_10201873539574043_1513165559_o.jpg

να και το δικό μου (μαζί με μα πρώην του ax_ena_honda)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδες! Ειμαι νεος στο forum αλλα διαβαζω συνεχως τα θεματα. Θελω και γω να παρω ενα μτχ ninja 250. Την χρειαζομαι για πηγαινε-ελα στην δουλεια (95χλμ καθε μερα :unsure:) να μου γλιτωσει τζινες,να παρω και μηχανη που το χω αχτι τοσα χρονια,πιστευετε καλη επιλογη?ξερουμε καποιον με καλοδιατηρημενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εε άμα το χεις και άχτι, δεν θα φχαριστηθείς κάτι άλλο...είναι πολύ καλή επιλογή και ειδικά αν γουστάρεις τέτοιου στύλ (street-supersport) μηχανάκια.

τώρα για καλοδιατηρημένο που λές, πολλά νιντζάκια είναι καλοδιατηρημένα...ψάξε στο car!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ! Να σου πω την αληθεια ειχα αχτι να παρω μηχανη,οχι street βεβαια,αλλα κατι σε ψηλοφτερο. Δεν θα με βολευε τοσο μου ειπαν για τα 90χλμ που θελω καθε μερα δουλεια πηγαινε-ελα,οποτε κατελειξα σε αυτο τον αγγελο(που σαφως μου αρεσει παρα πολυ) ελπιζω να βρω καποιο καλοδιατηρημενο να το παρω να πω τις εντυπωσεις μου. Ειναι ευκολοδηγητο?διοτι μονο μερικες βολτες με φιλων μου εχω κανει(σχεδον καθολου δηλαδη εμπειρια), εαν παω γυρω στα 100-110χλμ/ωρα(τοσο παω κ με το αμαξι,οχι παραπανω,δεν ειμαι τις ταχυτητας) ζοριζεται ο κινητηρας ή τραβαει ξεκουραστος? Σαν πρωτη μηχανη ειναι καλος δασκαλος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν πρώτη μηχανή είναι φανταστική...μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και άλλοι εδώ...

ο κινητήρας του θα ζοριστεί αν κάνεις να ξεπεράσεις τα 135-140...στα 120 ο κινητήρας θα δουλεύει στις 9 χιλιάδες αλλά πίσω απο τον αέρα δεν θα τον ακούς...

σε σχέση με τα ψηλόφτερα είναι άλλη σχολή οδήγησης...κάθεσαι χαμηλά, μπορείς να σκύψεις, σίγουρα για καθημερινό ταξίδι είναι πιο άνετο...οδηγικά είναι πολύ καλο, γιατί είναι στιβαρό αλλά αν το μάθεις στρίβει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελεια! σε ευχαριστω παρα πολυ,ελπιζω να το παρω το συντομοτερο δυνατον να σας πω εντυπωσεις! Προς το παρον,ψαχνομαι για ρουχισμο για να ξεκινησω τα μαθηματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ σωστός...

τώρα θα βγάλεις δίπλωμα; μπορείς να πας για το α2, πόσο χρονων είσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι υποψηφιος αγοραστης. Αναμεσα σε νιντζα 250 και ερ6. Εσεις που ειστε κατοχοι του νιντζα λετε να το βαρεθω γρηγορα?ποσο καιει? Τι κοστη στα σερβις,ασφαλειες εχει?

Εχω διπλωμα Α οποτε δν υπαρχει θεμα διπλωματος.

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

er6 απλα και ευκολα.Και τα 2 μηχανακια ειναι ευκολα ,και αφου εχεις επαφη με μηχανακι[πακομα και με παπακι],δεν θα σκεφτομουν καθολου το ninja .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερουμε εαν περνει βαλιτσες/α,tankbag και τετοια?για αποθηκευτικο χωρο εκτος σακιδιου πλατης?μικρο ταξιδι μπορεις να κανεις ανετα?μονος ή και δικαβαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την συμβουλή... Αν μπορεί κάποιος να αναφέρει λίγο πιο αναλυτικά το κόστος συντήρησης του νιντζα(κατανάλωση,σέρβις,ασφάλιστρα) καθώς και όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω κατα πόσο μπορεί να φορτωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφάλιστρα, ανάλογα και την εταιρεία, γύρω στα 150 ευρώ το χρόνο.

Τέλη κυκλοφορίας 22 ευρώ

Σέρβις δεν έχω κάνει μεγάλο μεγάλο ακόμα, υπολόγισε ένα 50άρικο για ρύθμιση βαλβίδων κάθε 12.000 χιλιόμετρα, λάδι παίρνει 2 λίτρα περίπου, οπότε αν το παίζεις με φίλτρο κάθε δεύτερη φορά είναι στα 20-25 ευρώ η αλλαγή, ο κατασκευαστής λέει στο βιβλίο αλλαγή λαδιών κάθε 12.000 (!) μαζί με φίλτρο, εγώ άλλαξα στις 5.000 και τα δύο.

Λάστιχα γύρω στα 200-250 ευρώ αν χρειαστείς.

Επίσης βγάζουν όλα τεντωτήρα καδένας στα 30 χιλιάδες περίπου, η αντικατάστασή του κοστίζει γύρω στα 68 ευρώ κόστος ανταλλακτικού, ή φτιάχνεις μηχανικό η επισκευάζεις τον υπάρχοντα με λίγο ελατήριο ακόμα, κόστος άγνωστο.

Κατανάλωση, υπολόγισε κανα 5άρι εντός πόλης, ίσως και 6 αν ζορίζεις...

Όσο για φόρτωμα, το μάξιμουμ συνολικό βάρος που παίρνει είναι 180 κιλά (μαζί με τον αναβάτη του). Έχει όμως γαντζάκια πίσω για δέσιμο, και ρυθμιζόμενο στην προφόρτιση αμορτισέρ, οπότε φορτώνεται, ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα