o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ανοίγω λοιπόν αυτό το θέμα, γιατί από όσο έψαξα, δεν υπάρχει κάποιο τόπικ αφιερωμένο αποκλειστικά στο μικρό και αγαπημένο μας Ninja 250 και στους ιδιοκτήτες του εντός του mybike!! Ας μαζευτούμε εδώ λοιπόν, ιδιοκτήτες, λάτρεις ή και υποψήφιοι οδηγοί της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας, να μοιραστούμε φωτογραφίες, σκέψεις-απόψεις, τεχνικά ζητήματα και ότι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει και να κάνουμε κουβέντα, ο ένας με τον άλλο. Το νιντζάκι είναι ένα διαδεδομένο μοντέλο, και πιστεύω έχουμε να πούμε πολλά!! Προφανώς ευπρόσδεκτοι και οι ιδιοκτήτες-λάτρεις-οδηγοί του Ninja 300!!! Πάμε να μαζευτούμε, να δούμε πόσοι μαθητευόμενοι ninja υπάρχουν στο mybike!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον ksino1100 Προσθήκη tags (κατόπιν επιθυμίας του συντάκτη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 έτσι ρε σκορπιέ, πάμε γερά να' ουμ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 κανε το θεμα ninja250 & 300 καλυτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 μα ανέφερα...οι μικροί νίντζα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 λατρης του ninja 300 και ενα απο τα υποψηφια προς αγορα οταν με το καλο ερθει το α2 (οι αλλοι υποψηφιοι ειναι duke 390 cbr 500) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Λατρης του 300 και υποψηφιος αγοραστης του... θεωρω πως μπορει να προσφερει συγκινησεις και στο ματι και στο δρομο και στην τσεπη. Πολλα μηχανακια μπορουν τελεια τα προηγουμενα, αλλα ομως μεμονομενα πχ ειναι super γρηγορο αλλα ασχημο και θελει μια περιουσια σε καθε βολτα... Θα το ηθελα σε λευκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Εδω και εγω ,αλλα σε λιγο θα σας χαιρετησω μιας και του πουλαω. Μεχρι τοτε ομως :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 το έχει η τεομότο σε λευκό στην έκθεση, πήγαινε μια βόλτα αν είσαι απο αθήνα... Εδω και εγω ,αλλα σε λιγο θα σας χαιρετησω μιας και του πουλαω. Μεχρι τοτε ομως :cheers: το επόμενο τι θα είναι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 xt660x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 πάντως άν έχεις Α και όχι Α2 δες κάτι άλλο, παίζει να το βαρεθείς γρήγορα το χτχ, δεν είναι τραγικά πιο δυνατό... μια πρόταση με αγάπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παρων κ εγω!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 από τον Theoharis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Αλόρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 καλώστον!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Εγω παιδες το ninjaki μου το εχω σχεδον 1.5 χρονο κ αισιως εχει 12.000 χλμ γραμμενα!Το μονο που εχει ζητησει κ αυτο ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο την περιοδο ακινησιας του(10-12) ειναι βαλβιδα μπροστινου κ πισινου φρενου 20+20=40!Πιστευω οτι ειναι τιποτα κ δν φταει καν το ιδιο το μηχανακι!Επειδη ειμαι σιγουρος οτι αυτο το θεμα θα το διαβασουν οι μελλοντικοι αγοραστες του ninjakiou καλο θα ηταν να γραει ο καθενας την πορεια του για να υπαρχει μια γενικοτερη αποψη :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Νομίζω πρέπει να αναφερθεί και το κλασικό πλέον πρόβλημα των νινζτακίων στον ΤΕΝΤΩΤΗΡΑ ΚΑΔΕΝΑΣ που εμφανίζεται περί τα 25-30.000 χιλιόμετρα και λύση του είναι ο μηχανικός τεντωτήρας, ή η προσθήκη σπειρών στο ελατήριο του αυτόματου... Θεοχάρη, ποιες βαλβίδες εννοείς;; το είχες και πολύ ακίνητο βέβαια Από μένα, το έχω 8 μήνες στην κατοχή μου, έχω κάνει περίπου 9000 χμ, το μηχανάκι είναι πολύ ξηγημένο, ζημιές εκτός του τεντωτήρα που αν το φτιάξει κανεις νωρίς διορθώνεται, δεν μου έχει βγάλει, μόνο τα κλασικά λαδάκια-φιλτράκια που πρέπει να γίνονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Νομίζω πρέπει να αναφερθεί και το κλασικό πλέον πρόβλημα των νινζτακίων στον ΤΕΝΤΩΤΗΡΑ ΚΑΔΕΝΑΣ που εμφανίζεται περί τα 25-30.000 χιλιόμετρα και λύση του είναι ο μηχανικός τεντωτήρας, ή η προσθήκη σπειρών στο ελατήριο του αυτόματου... Θεοχάρη, ποιες βαλβίδες εννοείς;; το είχες και πολύ ακίνητο βέβαια Από μένα, το έχω 8 μήνες στην κατοχή μου, έχω κάνει περίπου 9000 χμ, το μηχανάκι είναι πολύ ξηγημένο, ζημιές εκτός του τεντωτήρα που αν το φτιάξει κανεις νωρίς διορθώνεται, δεν μου έχει βγάλει, μόνο τα κλασικά λαδάκια-φιλτράκια που πρέπει να γίνονται! Αυτο με τον τεντωτηρα καδενας δν το ειχα ακουσει ποτε..Το μονο που μου ειχε πει ενας μαστορας ειναι οτι το "σφυριγμα" που κανει οφειλεται σε αυτον..Ειναι ακριβη η επισκευη δλδ?? Ο προηγουμενος το ειχε ακινητο κανα 2 χρονια..Βασικα η προηγουμενη γτ ηταν κ γυναικα!Ειναι ενα μικρο εξαρτηματακι στο μπροστα κ πισω φρενο που οταν πατας φρενο αναβει το πισω φαναρι!Βαλβιδα μου το ειχαν πει τουλαχιστον κ ειναι πανευκολη επισκευη μονο το ανταλλακτικο μου χρεωσαν κ στις 2 περιπτωσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το Ninja το πήρα Μάιο του 2012 με 5.000 χιλιόμετρα, έχω να πάω βόλτα/οδηγήσω καθημερινά κανά 4 μηνο (λόγω κρίσης) και έχει αισίως 28.000 χλμ :D Έχουμε πάει μαζί βόλτα στην Εύβοια, Θεσσαλονίκη, Πύλο, Καλαμάτα, Σπάρτη, Λάρισα, Καρπενήσι, Ξάνθη, Σέρρες, Βουλγαρία, Γιάννενα , Χαλκιδική, Όλυμπο, Καστοριά , Πτολεμαϊδα οπότε μην πει κανέις ότι δεν πάνε τα δυομισάρια :D Χωρίς να κάνει κιχ το μηχανάκι παρά μόνο ένα ηλεκτρικό πρόβλημα με το συναγερμό μόλις το πήρα, είχε αφήσει ο προηγούμενος όλα τα καλώδια εκτεθειμένα και με 2 καλές βροχές πήρε υγρασία και το κλασικό τεντωτήρα καδένας στα 24 χιλ. Μεγάλη προσοχή στον τεντωτήρα, 40 ευρώ κάνει η αλλαγή και δεν αξίζει να πάρετε το μοτέρ στο χέρι για κάτι τόσο απλό . Ωραίο μηχανάκι, άνετο στις βόλτες και αν είχε λίγη παραπάνω ροπή θα ήταν ακόμα καλύτερο :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 από τον Kalejaios 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Το μονο που μου ειχε πει ενας μαστορας ειναι οτι το "σφυριγμα" που κανει οφειλεται σε αυτον..Ειναι ακριβη η επισκευη δλδ?? το σφύριγμα δεν είναι ο τεντωτήρας (μα που τα βρίσκουν οι μάστοροι ρε παιδία;) δεν γνωρίζω, αλλα εάν την κάνω γιατί το δικό μου ακούγεται ήδη στις χαμηλές στροφές, θα πληροφορήσω! κατάλαβα ποιες βαλβίδες εννοείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 το σφύριγμα δεν είναι ο τεντωτήρας (μα που τα βρίσκουν οι μάστοροι ρε παιδία;) δεν γνωρίζω, αλλα εάν την κάνω γιατί το δικό μου ακούγεται ήδη στις χαμηλές στροφές, θα πληροφορήσω! κατάλαβα ποιες βαλβίδες εννοείς... Δν ξερω εντομεταξυ δν ηξερα καν τι ειναι οποτε για να το λεει κατι θα ξερει λεω εγω..Κ εμενα μεχρι τις 5χλδ στροφες μετα σταματαει..Ειναι το μονο που θελω πολυ να καταφερω να αλλαξω γτ εχω ακουσει ninjakia που δν το κανουν αλλα σε 2-3 μαστορες που εχω ρωτησεις(με 1 διαφορετικη εξηγηση ο καθενας τους βεβαια ) μου ειπαν οτι ετσι ειναι κ δν μπορω να κανω κατι. Ειδωμεν λοιπον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 το σφύριγμα απο όσο ξέρω είναι χαρακτηριστικός θόρυβος στο νιντζάκι, είναι στοιχείο της ταυτότητάς του!! (πλάκα πλάκα, εγώ αυτό το μηχανάκι θέλω να γίνει κάλτ...έχει φοβερή προσωπικότητα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Η αληθεια ειναι οτι μια ιδιαιτεροτητα την εχει!Με καταλαβαινουν απο μακρια :D Παντως αριστο σε ολα του μεχρι στιγμης δν εχω ουτε ενα παραπονο!Κ ειναι πολυ δυσκολο για μενα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 για αυτό και είναι στο dreambike σου επίσης να υποθέσω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Το σφύριγμα αν το προσέξεις πολύ είναι από την τάπα στο ντεπόζιτο. Σχεδόν όλα πριν του 10-11 βγάζουν χαρακτηριστικό ήχο, καθώς δεν προσέξανε στο εργοστάσιο και κάτι παίζει με την πίεση έξω και μέσα από το ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να σφυρίζει . Τώρα όσον αφορά τον τεντωτήρα όταν έχει πρόβλημα θα κάνει σα ξηροκάμπανο ducati το μηχανάκι :P Πάντως θέλει λίγη προσοχή γιατί την πάτησε και ο σάκης με το ER με τον τεντωτήρα και πήρε τσάμπα το μοτέρ στο χέρι . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 για αυτό και είναι στο dreambike σου επίσης να υποθέσω!! Ακριβως!Το Αποκτησα κ ακομα ειναι dreambike για μενα! Το σφύριγμα αν το προσέξεις πολύ είναι από την τάπα στο ντεπόζιτο. Σχεδόν όλα πριν του 10-11 βγάζουν χαρακτηριστικό ήχο, καθώς δεν προσέξανε στο εργοστάσιο και κάτι παίζει με την πίεση έξω και μέσα από το ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να σφυρίζει . Τώρα όσον αφορά τον τεντωτήρα όταν έχει πρόβλημα θα κάνει σα ξηροκάμπανο ducati το μηχανάκι :P Πάντως θέλει λίγη προσοχή γιατί την πάτησε και ο σάκης με το ER με τον τεντωτήρα και πήρε τσάμπα το μοτέρ στο χέρι . Αυτο που λες εσυ ειναι το αλλο σφυριγμα που κανει κ οντως προερχεται απο το ντεποζιτο αλλα ειναι ακανονιστο..Κ σπανια θα το ακουσεις οταν εισαι σε κινηση. Αυτο που λεω εγω αυξομειωνεται αναλογα με τις στροφες που εχεις δλδ προερχεται απο καπου στο μοτερ φανταζομαι.. Α ναι ε?καλα που το ειπες οτι μπορει να γινουν τοσο τραγικα τα πραγματα να εχω το νου μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες