μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει...λενε οτι Καλοκαιρι θα μυρισει... ...κι αυτο που ειδα σημερα ηταν ακρως Ανοιξιατικο... ανεβαινοντας στα Ορεινά για ενα χωμάτινο waltz με τη Γερμανιδα μου... συνεχιζεται...(αφού παρω ανάσες γιατι τις χρειαζομαι...και κρυψω τις λάσπες τεχνηέντως να μην με παρει χαμπάρι το συζυγακι... )... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 από τον mAthosalas 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Πηγές τελικά,αναμένουμε φωτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Μαθουσαλίξ, παρατηρώ οτι κάθε σου βόλτα, σε κάνει και καλύτερο φωτογράφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 :clapping: Κώστα για πες, ποια φωτογραφική διαθέτεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Στη 2η φώτο είναι χιόνι αυτό κάτω; Ωραίες φώτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Πρέπει να ξαναλλάξω μηχανή μου φαίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Για κοιταχτε ενα μπουστη ρε, που δεν εχουμε λεφτα και μας βαζει μπριζιες για κατσικια :P Ωραιος Μαθο! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει...λενε οτι Καλοκαιρι θα μυρισει... ...κι αυτο που ειδα σημερα ηταν ακρως Ανοιξιατικο... ....................................... Τι ελαστικά χρησιμοποιείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ειχα μια διαθεση αυτες τις μερες...Ανοιξιατικη!Οι μπομπιρες της παρεας πηγαν σχολειο και κατι μ'ετρωγε αφου δεν αντεχω να βλεπω το Παναχαϊκο μεσ'τα λευκά απο χαμηλα...ενα βλεμμα στη Γερμανιδα που αγαπώ τρελλά και δε μου χαλαει ποτέ χατηρι...Παμε κοριτσι μου... Φωτογραφικη μηχανη στο τανκ μπαγκ και κινητο...γιατι ξεκιναω μόνος μου για βουνο.θα μου πεις δε λες ποτέ μόνος στο βουνο...Ναι κι εχουμε ενα δικιο αλλά αστον τρελλό στην τρέλλα του οταν γυαλιζει το ματι...και ειχα πολλη αναγκη για ενα χωματινο μόνος μου!Εγω η μοτοσυκλετα και το βουνο.Πώς το λεμε;Ψυχαναλυση,ξελαμπικαρισμα...βολτα φιλε,βολτα κι οπου να'ναι.Κι αν ειναι και χωμα-για μενα-ακομα καλυτερα! Με την τσίμπλα στο ματι και τη διαθεση στο απώγειο να αρχιζει και η βολτα με τετοιες Ανοιξιατικες εικονες... Τι αλλο ηθελα...Ηθελα αυτη την γνωστη εικονα στο Ελληνικο Υπαιθρο,που μια Χειμωνιατικη ζεστή λιακαδα τα καμμενα ξεροχορτα δημιουργουν μια εικονα και μια αισθηση περιεργη...που σε τραβαει ο καπνος να πας να δεις απο που ερχεται... Και μετα;Ανηφοριζω και καθε φορα ρε φιλαρακι που περναω απο το μισοτελειωμενο Σανατοριο,ειμαι ολο και πιο κοντα στη σκεψη οτι δεν τελειωσε ποτέ γιατι θα το παιζαμε ολοι τρελλοι προκειμενου να αγναντευουμε απο την βεραντα του αυτο το μεγαλειο... Και να σου λεει μετα ο αλλος "εισαι τρελλός"...σιγα μην περιμενεις απαντηση... Τα'χω δει ολα!Γουσταρω πολυ,κατεβαζω τις πιεσεις μου και στα λαστιχα στο σωστο για πιο βαρυ τεραιν,αρχιζω και ανεβαζω ρυθμους...Πω πωωω γουσταρω ρε μαγκα και δενω με την GS ενα κομματι και πυροβολαμε στην ηρεμια...μεχρι που σε ενα κατηφορικο κοβω ρυθμο για να της ζωγραφισω λιγο τα λάστιχα και το κορμι... Το πρωτο μας λασπολουτρο κουκλα μου! Τσίμπα μια τζούρα απο τα Τειχη της Πολης απο ψηλα... Και βουρ για το Καταφυγιο...καταφυγιο οδοιπορων αλλά και ψυχων γιατι απο δω πανω που εισαι πιο κοντα στο Θεο κι ο ουρανος δινει την αισθηση πιο λιγα χιλιομετρα,μια ανασα απο σενα,ολα τα τσιμεντα ειναι λιγα... Να κρεμεται στο πουθενα και να γουσταρεις...ρούφα ανασες ρούφα εικονες ρούφα...αυτα ειναι! Κανω μια ν'ανεβω στο Αιολικο Παρκο αλλά το βουνο υπενθυμιζει οτι απαιτει σεβασμο και σ'εχει για πλακα ακομα κι αν γουσταρες να πας απο κει...λιγα μολις μετρα αλλά με τοσο χιονι παγωμενο και σε ποσοτητα που θα σε καταπιει αν τολμησεις... παμε απο αλλο μονοπατι λεω μπας και η πλαγιά ειναι πιο βατή και ξεγελασω τον αρχοντα εκει πανω που χαμογελάει που με κερδισε...αλλά με τιποτα!...Πολυ το χιονι! Βγαζω το κρανος για να υποκλιθω αλλά και για ανασες,μια τελευταια φωτο λεω οι δυο μας γιατι πισω δεν παω απο κει που'ρθα αλλά θα παω απο κει κατω που βλεπω...Φαινεται δύσκολα ομως απο δω,βλεπω κατολισθηση αλλά θα τολμησω.Μια αναμνηστικη και φυγαμε... Αλλωστε παρεα εχω...και τι παρεα...ας το εκμεταλλευτω να μη βουλιαξω στο βούλιαγκα της λασπης που ειναι παντου και δεν φαινεται παντα... Και ειμαι και ψηλα για να πεις οτι δεν τρεχει τιποτα αν κανει ενα τσικ και σε παρει μαζι η κολοσουρα της κροκαλας...πολυ κατω θα παω... Κανω μια αναπαυλα,το σκεφτομαι και απολαμβανω τα μαντριά που δειχνουν οτι καποτε εχουν ζωη αλλά τωρα απλα στεκουν εδω πανω και περιμενουν να φυγει η Χειμωνιά...PROβατο Club κιολας ε;...χαχα Με πιανει το πεισμα και λεω οχι ρε πστη θα παω!Τι σκ@τα τακουνι φορεσαμε τι τα πηραμε τα γαλόνια τοσα χρονια πισω στα βουνα...η Γερμανιδα φυσικα και δεν ειπε οχι...Φτανοντας κατω ομως,δεν ηταν και τοσο βατός ο δρομος αφου εκεινες οι πετρουλες απο ψηλα,απο κοντα ηταν σεβαστων διαστασεων και ολων των ειδων...κατολισθηση μεγαλε... Μια αποσταση 100 κατι μετρα που φαινοταν ατελειωτη και ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ σεβασμο και σωστες κινησεις...το βαρος της GS και η σκεψη να ακουμπησει ατσαλα κατω με εδενε μαζι της να μην την πληγωσω...το υποσχεθηκα αλλωστε... Κι οσο πηγαινε ελεγες οτι θυμωνε και πιο πολυ αλλά γυρισμό πλεον δεν ειχε οπότε παμε... Νοιωθοντας σωμα και μυαλο να ειναι στο πολύ τσίτα,μολις τελειωσε το κροκαλα παρτυ και εδω πατα εκει βαστα εδω γειρε εκει περναω δεν περναω απο κατω μανουλα μου ωχ αμαν παμε φυγε ελα.... ο συνειρμος στο τελος με την σάρα απεναντι ηταν δεδομενος..."αν εφευγα θα καναμε ενα πολυ ομορφο τσουλίθρι που ομοιο δεν επαιζει να ειχα ξανακανει"... Δε φυγαμε ομως.Η κουκλα μου βοήθησε τα μεγιστα,το περασαμε και...ειναι αυτο το δεσιμο ενα κλικ ακομα που νοιωθεις με τη μοτοσυκλετα σου οταν οι δυο σας καλειστε να πατε ενα βημα πιο κατω σε κατι δυσκολο...και οταν το καταφερνεις νοιωθεις μια αγαλλιαση και μιλας με τα σιδερα αλλά εσυ ξερεις οτι δεν ειναι ενα ματσο σιδερα αλλά εχουν ψυχη οι μοτοσυκλετες... Πιανω τον εαυτο μου να σιγοψυθιριζει "μπραβο κουκλα μου" ενω πινω μερικες γουλιές απο το λιωμενο χιονι... Πλεον τα δυσκολα περασαν,ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρισει οπότε απολαμβανω ξανα το δεσιμο με τα Τοπία του παναχαϊκου που σεβομαι και γουσταρω πολυ... Κοιταω ψηλα που και που και καποιες φορες λες και άλλο βλεπω άλλο νομιζω οτι βλεπω...who cares αφου καρφωνω το βλεμμα και ξεμεθαω τη σκεψη μου... Παιχνιδισμα μεσα στα ελατα για λιγη ωρα,γουσταρω περασματακια ομορφα και μια φωτο να λούζουν την GS οι ακτινες τού Χειμωνιατικου Ηλιου... Κατηφοριζω απο την αλλη μερια,ριχνω ενα βλεφαρο στο επιβλητικο Ορεινο καδρο τού αλλου χιονισμενου φιλου μας,του Ερυμανθου... Και ανεβαζω ρυθμους γιατι ετσι μού βγηκε και θελω τη αποθεραπεια μου...περναει η ωρα λενε γρηγορα οταν περνας υπεροχα!!!Ετσι ειναι...μαζευεις ομως ενεργεια,την αποθηκευεις μεσα σου και εχεις μπαταρια...μεχρι την επομενη... Τετοιες βολτες,που δε θες χρημα αλλά διαθεση και μόνο την κουκλα σου παρεα,εσυ και ο κανενας,ειναι πολλες φορες που με κανουν να νοιωθω οτι τη μοτοσυκλετα δεν θα την αφησω ποτέ...και το ευχομαι! :) 37 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Τι ζημιές μας κάνεις Κώστα! Πανέμορφα μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες, και τόσο δίπλα μάλιστα στα σπίτια μας. Κατσίκι σκέτο και η μπέμπα σου, χριστό δεν καταλαβαίνει! Άντε και στα δικά μας! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Μαθουσαλίξ, παρατηρώ οτι κάθε σου βόλτα, σε κάνει και καλύτερο φωτογράφο. Η διαθεση φιλε... Κώστα για πες, ποια φωτογραφική διαθέτεις? Olympus E500 σημερα με τον μικρο στανταρ φακο ... Στη 2η φώτο είναι χιόνι αυτό κάτω; Ναι...και ωραιο! Πρέπει να ξαναλλάξω μηχανή μου φαίνεται... Δωστου να καταλαβει...Περιμενω τοπικ "ευχαριστο"... Για κοιταχτε ενα μπουστη ρε, που δεν εχουμε λεφτα και μας βαζει μπριζιες για κατσικια :P \ Μπεεε...κι εγω σ'αγαπαω ρε αλητη :) Τι ελαστικά χρησιμοποιείς; Continental TKC80... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Πω ρε μάγκα μου τι μέρα ήταν αυτή; Βλέπεις τα πάντα ολόγυρα, τι ευλογία να είσαι πάνω στο βουνό τέτοια μέρα..... Όσο ξύλο και να φας από την γυναίκα που την παράτησες με 3 κουτσούβελα για να πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια με την γερμανίδα αξίζει τον κόπο! Και αυτό το συναίσθημα της επιβίωσης στο δύσκολο σημείο όταν είσαι μόνος σου είναι κάτι το οποίο σε γεμίζει. Πολύ καθαρό και πρωτόγονο, η επιβίωση πάνω απ΄όλα! Κατ' εμέ το καλύτερο μέχρι τώρα φωτομοτορομάντζο σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Υπέροχες φωτογραφίες και κάποιες απαντάνε στα σχόλια που λένε "αυτό δεν πάει εκεί πέρα".. Μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 απλα RESPECT!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 :_thumbsup: Παντα τετοια Κωστα! Εκλπηκτικες η φωτογραφιες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 για τις εξαιρετικες φωτο και τα σχολια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Ήταν όντως υπέροχες μέρες η σημερινή και η χθεσινή...με τις φωτο σου άνοιξε το μάτι μας εμάς των στερημένων πρωτευουσιάνων... Και εις άλλα με υγεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Μπράβο Κώστα, πάντα τέτοια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Κατ' εμέ το καλύτερο μέχρι τώρα φωτομοτορομάντζο σου! Θα συμφωνησω με τον κυριου απου πανου ! Ωραιες φωτογραφιες Κωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Να ειστε καλα παιδια.Ωραια αποδραση η σημερινη,ειχε ενα καιρο μούρλια και το βουνο ηταν απιστευτα χαλαρο και εδινε μια ηρεμια και γουσταρα πολυ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 :_thumbsup: Παντα τετοια Κωστα! Εκλπηκτικες η φωτογραφιες!!! I will second that. Καταπληκτικες φωτο και οσο για τη περιγραφη και τα μερη που σκαρφαλωσες ...αφωνος αδερφε! Απλα ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Να'σαι καλα ρε Νικολα...και ευχομαι να κατσει καμμια παρεα με τις Γερμανιδες μας σε καποιο βουνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 ωραιες φωτο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δυο ακομα φωτο που μου αρεσαν πολυ και δειχνουν καποια ομορφα τεραιν που πατησα...και γούσταρα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 από τον mAthosalas 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες